|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Metamorfoza przed ważnym dniem
Witajcie!
Niedługo wybieram się wraz z ukochanym na spotkanie z jego rodzicami. Denerwuję się troszeczkę, ale myślę, ze będzie dobrze. Chciałabym na tę okazję coś w sobie zmienić, może fryzurę, jej kolor... Tylko nie mam pomysłów. Eksperymentowałam z różnymi kolorami włosów i efekty czasem mnie przerażały... Dodatkowo, drogie panie, niedługo mam zamiar stanąć do obrony pracy dyplomowej i oczywiste jest, że również chciałabym się elegancko prezentować ![]() Tak wyglądam obecnie, niestety brakuje mi samodyscypliny, by zapuścić długie włosy |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza przed ważnym dniem
Może moja ,,porada '' nie bdz. extra ale może wypróbuj podkład mineralny z Maybelline (New pure.liquid mineral ) i podkrślić oczy czarna kredką . A włoski mają śliczny kolor moim zdaniem może podkęć je ładnie będą wyglądały
. A ja zawsze robie przed jakimś ważnym spotaniem ,, próbe generalną '' aby pózniej nie mieć żadnych niemiłych niespodzianek
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
włosom przydało by sie odżywianie i podcięcie bo widać zniszczone końcówki
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
całkowicie zgadzam się co do oczu - warto podkreślić nasze atuty urody
![]() włosy według mnie można troszke przyciemnić ale zrobisz jak chcesz ![]() mogłabyś wybróbować nieco dłuższe włoski, a skoro brak ci samodyscypliny, to pomysl, że warto się przypinować by być piękną
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witaj!
Moim zdaniem wcale nie jest z tobą tak źle. ;- ) Powinnaś podciąć minimalnie końcówki , tylko naprawde minimalnie nawet mniej niż 1cm. Dla większej objętości włosów zafarbuj sobie szamponetką na ' orzechowy brąz ' naprawdę widzę Cię w tym kolorze. Bedzie Ci do twarzy. Do tego załóż jakieś ładne kolczyki. Pod kolor stroju pomaluj paznokcie , będziesz wyglądała czarująco! Pozdrawiam. ; -* ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Przepraszam , ale musze jeszcze coś dopisać , napewno przed wyjazdem podkręć włosy i utrwal je pianką.. I co do makijażu , masz puder rozświetlający? Jak tak to koniecznie go użyj , jak nie to delikatną warstwę fluidu czy tam pudru. Tusz jest konieczny , co do kredki czy cienia to nie wiem w czym gustujesz , bo w końcu sama sobie się musisz podobać I to na tyle chyba. Jak masz jeszcze jakieś pytanie to napisz tu , ja napewno zajrze. ;* |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

. A ja zawsze robie przed jakimś ważnym spotaniem
,, próbe generalną '' aby pózniej nie mieć żadnych niemiłych niespodzianek