|
|
#391 |
|
na drugie mam Irena
|
Dot.: Urodzeni w latach 70tych
Dorota ale piknie
|
|
#392 |
|
BAN stały
|
A jak Wy to zrobiliście ??
Kożystaliście z pomocy architekta (czy coś takiego ) ??? Ja tez chcę taki piękny ogrudeczek !!!
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - dziękuję.
Sami to wszystko zrobiliśmy. Zaczęliśmy 10 lat temu. Nie stać mnie na profesjonalnego projektanta., a ze trochę jestem "wizjonerką" to wymyślałam, a potem to wykonywaliśmy. Z mamą kopałyśmy darń pod rabatki a mój tatuś, któty zmarł 29.08.2008 robił oczko, pergole, ławki i wszystkie takie "męskie" prace. Na roślinki zbierałyśmy pieniądze zawsze zimą. Robimy to zresztą do dzisiaj. Kupujemy skarbonkę, ale taką, której nie można otwożyć tylko trzeba zbić. I co miesiąc każdy wkłada tam tyle, ile może. Na wiosne tłuczemy skarbonę i czasami nawet dużo się uzbiera! W tym roku tego nie robimy, bo zrobiłyśmy rabatkę ku pamięci tatusia i każdy kto chce kupuje roślinkę i ją tam wsadzamy. Rabatka rośnie w zastraszającym tępie! Dobrze, że ogród jest duży. Jednak dużo ludzi lubiło mojego tatusia. Rozżaliłam się na razie! |
|
|
|
|
#394 |
|
na drugie mam Irena
|
wielki ogród kosztuje dużo pracy i pieniędzy wiadomo także świetny pomysł ze skarbonką
no i praca twego taty nieoceniona, mi w ogrodzie też brakuję męskiej ręki bo mój mąż jakoś nie ma zapału do ogrodu
|
|
#395 |
|
BAN stały
|
Mam 2 lewe ręce do roślin ale bardzo bym chciała mieć taki CUDNY ogród !!!
Może jak się przeprowadze to choć mały zakamarek takiego raju będę mogła sobie stworzyć !! |
|
|
|
|
#396 |
|
na drugie mam Irena
|
byłam dzis na zakupach ale ludzi tłok ledwo się przecisnąć da i jak w takim ścisku coś wybrać obejżeć
wykończona jestem
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Evelu a co robiłaś na zakupkach?
Szukałaś już prezentów pod choinkę? Ja ostatnio szukam ładnych papierów na albumy scrapki dla synów, ale tu u nas nic nie ma. Muszę jechać do Wrocławia. Jak mężuś będzie tam w delegacji to jadę z nim. ![]() Moniś, jak kupisz domek, to przyjadę zaprojektować Ci ogródek. Już kilku osobom pomogłam - świetna zabawa !!!
|
|
|
|
|
#398 |
|
BAN stały
|
Moniś, jak kupisz domek, to przyjadę zaprojektować Ci ogródek.
Już kilku osobom pomogłam - świetna zabawa !!! [/quote]-------------------------------------------------------------------------------------- O jak fajnie - dzieki !!!!!! ![]() Dziś właśnie wróciłam od rodziców gdzie ustalaliśmy troszke spraw związanych z przeprowadzka !! Jestem pełna nadzieji na piękne zmiany !! |
|
|
|
|
#399 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
................... O jak fajnie - dzieki !!!!!! ![]() Dziś właśnie wróciłam od rodziców gdzie ustalaliśmy troszke spraw związanych z przeprowadzka !! Jestem pełna nadzieji na piękne zmiany !! .................... Monika to kiedy przeprowadzka
|
|
|
#400 |
|
BAN stały
|
Wydaje mi się że tak na wakacje !!
![]() Najpierw czekam na wymiane tych naszych nieszczęsnych okien - czekamy na to przeszło 5 lat !!! Potem wykup mieszkania . Trzeba się jeszcze dowiedzieć jaki musi minać okres od zakupu aby muc sprzedać mieszkanie - bo zdania sa podzielkone. W administracji nie chcę narazie o to pytać aby wymiany okien mi nie cofneli ! Takrze jestem wstrzymana aż do wymiany tych okiem ale obiecano mi że będę 1 na liście na nowy rok. |
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
No to zyczymy powodzenia!
I z oknami i resztą. Ja mam zawsze kłopoty z prezentami. Nie mam pojęcia co kupić. Mamie kupiłam na mikołajki panią walewską a mężowi cube -perfumy małamu też perfumy i teraz mam problem z prezentami pod choinkę. Najlepiej jest z tym małym. Ciuszki i zabawki - bez problemu. Poradźcie. |
|
|
|
|
#402 |
|
na drugie mam Irena
|
ja mam zawsze nawiększy problem z mężem perfumów ma więcej ode mnie
żadne zakochane pierdołki serca ramki poduszki go nie interesują w ciuchach to taki dziwny jest że ciężko mu dogodzić jego pasją jest elektryka na czym się zupełnie nie znam oraz wędkarstwo ale tu to ma już chyba wszystko w tym roku myślałam że zrobię mu koszulkę ze zdjęciem ryby którą sam złowił do jest bardzo dumny z niej i każdemu się chwali a na koszulce będzie miał dowód z nastolatkami to ja absolutnie ciemna, nie mam nikogo w takim wieku więc nie pomogę tacie jak zwykle słodycze a mamie chyba zegar ścienny (prezenty skromne w drodze wyjątku bo u nich wigilia) zwykle kupujemy prezenty tylko dzieciom i babcie tak samo także problemu z teściami nie mam monika to znaczy najpierw wykupujesz to mieszkanie w którym mieszkasz wtedy je sprzedajesz i kupujesz domek na wsi czy ja dobrze zrozumiałam
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
To z tą koszulką to świetny pomysł.
Tylko mój nie złapał żadnej dużej ryby. Czyli nadal jestem w kropce. |
|
|
|
|
#404 |
|
na drugie mam Irena
|
ale twój ma napewno ulubione zwierzę w waszym zwierzyńcu hihi
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Tak miał.
Bażanty ale niedawno wpierdzieliła je wszystkie kuna to raczej nie będę robić na koszulce i przypominać mu tego wydażenia. |
|
|
|
|
#406 |
|
BAN stały
|
Tak evela28 BArdzo dobrze zrozumiałaś !!!
Leżę sobie chora na grypę !!! |
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś powiedz mi gdzie we Wrocławiu są fajne sklepy papiernicze. Jutro jade w delegacje z mężem.
|
|
|
|
|
#408 |
|
BAN stały
|
Ty wiesz że nie wiem ??
No ale w galeriach (Dominikańska i Grunwaldzka ) powinny mieć takie stoiska . Magnolia na Legnickiej . ![]() A co konkretnie będziesz kupowała ???
|
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
papiery ozdobne, alfabety samoprzylepne itp. A Wy robicie jakieś robótki typu szydełko albo albumy albo co tam jeszcze? Moniś zaraz zapisze sobie te adresy.
|
|
|
|
|
#410 |
|
BAN stały
|
Dorotko to z Ciebie taka artystka ?? A co Ty robisz ze swoimi pracami - sprzedajesz je ???
Ja niestety nie znajduje czasu na takie zeczy mimo że nie pracuje , moje ZOO zajmuje mi dość duzo czasu , do tego jeszcze rodzinka !!! |
|
|
|
|
#411 |
|
na drugie mam Irena
|
ja kiedyś wyszywałam obrazy haftem krzyżykowym ale z powodu tego że to drogie(na sprzedaż) i brak wolnych ścian(do wieszania obrazów) przestałam to robić
monika zdrówka zyczę a mnie chyba przesilenie zimowe bierze, jestem ciągle zmęczona apatyczna i zdechła
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to przez pogodę tak fatalnie się czujemy.
Ja robię kartki , teraz zaczęłam albumy, bo weszłam na stronę scrapboking i się zaraziłam. Kurcze w tym Wrocławiu nic nie mogłam znaleźć. A mój jeszcze cały czas mnie poganiał. ![]() No i nic nie kupiłam !!!!!!!!!!!!!!! A muszę mieć ten alfabet. |
|
|
|
|
#413 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
a gdzie pracuje twój mężulek że miałaś tak mało czasu
|
|
|
#414 |
|
BAN stały
|
Dorocia - a co to za karteczki robisz - dasz popatrzeć ???
Jakie to mają być literki (alfabet).???? Poprosze syna aby dowiedział sie o niego w takiej dosc dużej księgarni kolonas !! |
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo super Moniś.
To jest taki mały samoprzylepny alfabet. Potem sprubóję Ci wysłać zdjęcia. Ewuś? (tak?) Mój mężulek wozi wkłady kominkowe. I za chiny nie dał mi czasu dla siebie. |
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
naklejki-dovecraft-alfab_1308[1].jpg (23,3 KB) clear-magic-stamps-orien_579[1].jpg (58,0 KB)
|
|
|
|
|
#417 |
|
na drugie mam Irena
|
tak jestem ewelina mów jak chcesz
nie wiecie może czy z jakąś gazeta można dostać płyte z kolędami bo bym chciała jakieś nowe
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Ściągnij z komputera.
Są wszystkie, jakie można sobie wyobrazić. Masz e-mula? |
|
|
|
|
#419 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
a wolałabym mieć je na płycie a przegrać z kompa na cd chyba jeszcze nie umiem zresztą do swiąt i tak już nie zdąze
|
|
|
#420 |
|
BAN stały
|
Dorotko nie znalazłam koło nas nic takiego ale poszperałam na necie i znalazłam takie sklepy . Zerknij może cos tam takiego znajdziesz !!
![]() http://www.stonogi.pl/index.php?cPath=16 http://www.memorabilia.pl/index.php?cat_id=64 http://www.bazarek.pl/search.php/fra...samoprzylepne/ http://www.scrapart.pl/index.php?k15,naklejki http://www.decoupage.art.pl/product_...oducts_id=3341 http://**************/sklep/index.php?cat_id=251 Te ostatnie mają śliczne żeczy !!! ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.