|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
witam,
chcialabym sie dowiedziec gdzie w Katowicach jest jakis dobry gabinet ginekologiczny. Moze byc prywatny..Moze macie jakiegos dobrego lekarza..moze byc kobieta lub mezczyzna byle byl delikatny,bo chce isc pierwszy raz...
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-11 o 20:48 |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Jest przecież wątek o polecanycg ginekologach, nikogo z Katowic tam nie znalazłaś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-11 o 20:48 |
|
|
|
#93 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Już połączyłam
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Warszawa
Dr Robert Kulik z Krakowskiego Przedmiescia.Gabinet nazywa sie ZDROWA. |
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
GDYNIA
Gorąco polecam moją cudowną panią ginekolog, to świetny specjalista i wspaniała kobieta, ma wręcz mega idealne podejście do pacjentki, jest również ginekologiem dziecięcym... ...jak przychodzi się do niej na wizytę, to aż nie chce się wychodzić z gabinetu... Dr Ewa Pilarska - specjalista chorób kobiecych i położnictwa, ginekolog dziecięcy, tel. 501070181 Gabinet prywatny: VITA-MED, Gdynia, Al. Piłsudskiego 30, rejestracja (058) 661-41-54 Pani doktor przyjmuje również w ramach NFZ w NZOZ Sródmieście Poradnia K, Gdynia, ul. Żwirki i Wigury 14, tel. (058) 660-88-37 ...zawsze jest taka uśmiechnięta i życzliwa, a z twarzy i z fryzury bardzo przypomina mi Helenę Vondrackovą
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
kraków
W tym samym gabiniecie o którym pisały YesKiezSirumem i Mech (ul. Stolarska w Krakowie) przyjmuje także doktor Dobranowska - Kuźma. Wspaniała kobieta, wspaniała lekarka - jest z moją rodzina od pokoleń - prowadzi moją babcię, moją mamę i od kilku lat także mnie. Dosłownie mnie "oswoiła ", bo zawsze wszelkich lekarzy bałam się jak zwierzątko (i dalej się boję - wszystkich oprócz Niej) Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-12 o 22:38 |
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Moze ktos polecic dobrego ginekologa z Białegostoku?
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
DZIERŻONIÓW
dr Halina Szymiec-Raczyńska ginekolog-położnik ginekolog dziecięcy Świetna kobietka Przyjmuje na nfz i prywatnie (100zł - lekkie przegięcie moim zdaniem, ale cóż ). Osobiście byłam państwowo i nie narzekam
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
ZIELONA GÓRA - SŁAWOMIR LABER
Najlepszy ginekolog na jakiego mogłam trafić.Zawsze chętny do pomocy,miałam problemy to i w niedzielę przyjechał do gabinetu.Bardzo dobry sprzęt i co najważniejsze świetnie się zna na badaniu usg.Cały czas się kształci.Cierpliwy i nie pazerny na pieniądze.Polecam z pełną odpowiedzialnością. |
|
|
|
#100 |
|
Gość
|
warszawa - Barbara Klimczak
Lux Med oraz pryw.gab. przy Andersa Ginekolog - położnik, moja lekarka, a dzieci moich niektórych przyjaciółek "Mama Chrzestna". Wspaniały lekarz, wspaniała Kobieta: ciepła, inteligentna, dowcipna, podczas każdej, nawet najmniej przyjemnej wizyty, wprowadza atmosferę "ploteczek przy kawce"
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-16 o 00:54 |
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
GLIWICE
Polecam dr Leokadię Siergiej ![]() Kompetentna, bardzo uprzejma, wizyta przebiega w bardzo miłej atmosferze, dowcipna. Przyjmuje na Gwiazdy Polarnej na osiedlu Kopernika. Gabinet co prawda mieści się na strychu, ale jest wyremontowany i czysty Zawsze są do niej tłumy pacjentek - zwłaszcza w ciąży. W gabinecie wiszą zdjecia dzieci z ciąż prowadzonych przez lekarkę![]() Bardzo pomocna, choć już nienajmłodsza osoba, z ogromnym doświadczeniem. Wizyta kosztuje 60zł. |
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
a Białystok ???
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ZielonookaJ]Ja również polecam Glinianą, z tym, że ja chodzę tam prywatnie i znam dwóch wspaniałych lekarzy : dr Żmijewski i dr Elias / [QUOTE]
Ten pierwszy z wymienionych to Kuba z serialu "na dobre i na zle"? |
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Warszawa
dr n. med. ginekolog położnik, sp. cytolog Andrzej Micuła Klinika AnMed, ul. Powstańców Śląskich 104 www.amicula.lekarz.net Wizyta kosztuje 70 zł, USG - 70 zł. Bardzo nowoczesna aparatura, 4D, nagrywanie na CD. Należy zapisywać się z ponadtygodniowym wyprzedzeniem, ponieważ ma bardzo dużo pacjentek. Został mi polecony przez kolegę lekarza, nie zawiodłam się. Niezwykle ciepły, świetny fachowiec. Można się z nim także kontaktować mailem w sprawie drobnych problemów i wszelkich niepokojów odpisze, czy przyjechać, czy nie, można też dzwonić o każdej porze dnia i nocy.Pozdrawiam
Admin broni Admin radzi Admin nigdy cię nie zdradzi Edytowane przez Helena Czas edycji: 2005-12-23 o 19:00 |
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Zapisałam się na 2 stycznia do tej doktor WItkiewicz z kliniki CORFAMED we Wrocławiu.
Też ide 1 raz. i strasznie się boje !!!!!! Oby było tak jak piszecie bezstresowo
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalisz
doktor Jacek Michalak praktyka prywatna ul.Stawiszyńska Prywatnie wizyta kosztuje 60 zł. Zawsze uśmiechniety, cierpliwy, odpowie na każde pytanie. Lekarz z powołania. Widać to po tym jak np. robi USG i szczerze zachwyca się maleństwem. Ma non stop włączony telefon komórkowy i w razie jakiś wątpliwości można dzwonić przez całą dobę! Szczerze polecam. |
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
Kraków
doktor Maciej Kostyk, wszystkie namiary sa tutaj: http://www.kostyk.pl/ Jak dla mnie swietny, bardzo przyjemny i spokojny, wszystko tlumaczy i odpowie na kazde pytanie. Trafilam do niego z powazna infekcja na ktora moj poprzedni lekarz mial jedna rade "unikac basenow" oraz z bardzo nieregularnymi cyklami. Zlecil wszystkie badania (co prawda kosztowalo to troche) ale wyszlo czemu tak trudno mnie doleczyc i teraz poki co mam spokoj.Za hormony tez sie juz zabral i co najwazniejsze dał mi wybor jak chce sie leczyć. Jedynym minusem jest cena wizyt 150 pierwsza, 120 nastepna, ale ma znizke studencka - wizyta 80 zl, a w tym nawet ostantio USG
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Bielsko-Biała
Z Bielska-Białej polecam: lek. med. Piotr Lasatowicz GABINET GINEKOLOGICZNO-POŁOŻNICZY Morskie Oko 23 Jest bardzo dobry ponieważ chodziłam do niego przez całą ciążę. Pozdrawiam
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-24 o 01:50 |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
tak tak tak!!!pani Badach jest najlepsza!!!
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Chełm
Dr Wojewoda,przyjmuje na ul.Ks.Brzóski 21a.Wizyta-60zl.Prowadził większość mojej ciąży oraz po.Poza tym jest ordynatorem ginekologi i położnictwa w szpitalu na Szpitalnej.Miałam duże problemy z ciążą i bardzo mi pomógł(zadnej kasy nie chciał poza opłatą za wizyte).Odbierał mój poród (cesarke). |
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Augulineks 24 i ewelka2 !!!!!!!!!!!!
Dziewczyny nie idzice do niej !!!!!!!!! Ja chodziałm jak zaczynałąm swoje przeboje z ginekologami - żadnych !! badan nigdy mi nie zleciła - miła to ona może jest - moja mam też do niej chodział, dopoki nie poszła za namową koleżanki do lepszego lekarza - potem mnie zabrałą do niego i całe szczęście !!! bo okazało sie że mam cyste na jajniku - a dr Szatan jakos jej nie zauważyła, a poza tym - jak kazała mi kiedyś zrobić usg - to dała skierowanie i kazała do siebie przyjść prywatnie !! bo wtedy nie bylo w przychodni gdzie przyjmuje (lub przyjmowala bo ja od ok. 3lat do niej nie chodze) nie bylo usg. Jak poszlam na to usg - to ona nie pojawila sie. Ja jej nie polecam - w porownaniu z moim lekarzem - ta panie sie nie zna na fachu. Jeszcze jedno - polecic moge dr Ślęczke przyjmujące w przychodni Pol-Sana-Med na Środuli - opisze go pod innm tematem |
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
A włąściwie powinnam go pod tym tematem opisać
![]() Najpierw chce tylko dodac, ze moze moja opinia o dr. Szatan nie jest obiektywna - ona mi nigdy nie pomogła i wyawała sie bardzo niekompetentna (no - przepraszam - tylko kiedy potrzebowałąm zastrzyk przeciwbolowy - mialam bardzo silne bole przy miesiaczce - to mi dawała). Koleżanka to pisze ze zaszla w ciaze przy PCO "za pomoca" dr. Szatan - bardzo sie ciesze - moze sie zmienial ta p. doktor - przypomnialam senie ze ja do niej chodziałm jak była w technikum, chyba w 2 lub 3 klasie - wiec jakies 7 lat temu a nie jak pisałąm 3 lata). Moze sie zmieniała. |
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ty monika masz racje przez 7 lat moglo sie duzo zmienic i zmienilo ja do niej nic nie mam wielu ludzi ja chwali i to bardzo takze nie odrazdaj kogos z kim nie mialas do czynienia przez 7 lat zrerszta 7 lat temu ona byla niedawno p;o studiach i wielu rzeczy mogla nie wiedziec ![]() a co do cysty na jajniku czasem ciezko ja wykryc
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do cysty - moj lekarz wkrył "cos" nan jajniku tylko poprzez zwykłe badanie "paluszkami" - pozniej upewnil sie przy usg. cysta miala wtedy 4cm. pewnie ile ludzi tyle zdan - ja słyszałam na jej temat same niepochlebne opinie - mieszkałąm na osiedlu gdzie przyjmowała - i dlatego ja odradzam. napewno do niej bym nie poszła - raz sie sparzyłam. ale jesli ja chwalisz - to niech ida - napewno nie zaszkodzi ![]() pozdrawiam. |
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja moglam napisac to co ja o niej mysle ja nie ammz astrzezen o zadne badanie jej nie musialam prosic cytologie robila sama bez prosb, poziomy hormonow tez przy kazdej wizycie badanie, usg tez zawsze jak trzeba bylo plus monitorowanie cykli, sama dawala skierowania na wszystkie potrzebne badania a do tego zawsze odpowiadala na pytania nie wiem moze ze mna postepowala inaczej bo znam sie co nieco na medycynie i nie dalabym sie robic w balona ale jak byma u niej czasem panstwowo to w poczekalni panie tez zawsze o niej sympatycznie sie wypowiadali ale nie moge mowic za wszystkie pacjentki
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
sosnowiec
hej ja jestem z sosnowca i tak czytam sobie osoatnie posty wiecie co w moim zyciu spotkalam i doktora sleczke i szatanowa, pani szatanowa chyba na zagorzu jest w szpitalu , a ten serdecznie odradzam rodzilam tam i o zgrozo nigdy wiecej tam nie chce trafic, i na dawnej piotrkowskiej tez byla tak sobie przypominam wlasnie ale nawet usg nie mogla zrobic bo przychodnia biegna ech jesli chodzi o dr.sleczke to ja tez chodze do tej samej przychodni i moze to glupio zabrzmi ale "przelecialam" juz tam wszytkich i wieczorka, mniszka i gajdeczke, a sleczka to chyba nawet pogratulowal mi jako pierwszy ze bede mama ( bo zagladnelam kiedys do karty z ciekawosci bo wtedy bylam w takim stanie jak sie dowiedzialm ze hehe nawet nie wiem jak doszlam do domu nio) ale w kazdym razie ci lekarze pracuja w szpitalu na bogucicach ostatnio tam bylam na zabiegu (i chyba bedzie nastepny) ale u dr.kowalczyka tez tam przyjmuje i jak narazie nie ma minusow i fajny ludz poprostu da sie pogadac itd kuma o co chodzi bo najbardziej nie lubie jak ktos ze mnie sie smieje ze cos wymyslam poprostu jestem nadwrazliwa nio wiec jak cos zaraszam srodula dr kowalczyk we wtorki przyjmuje nio a innych z sosnowca n ze szpitala z 2 to odradzam no i jak najbardziej tych z zagorza potepowa na wstepie (mame bo corka jeszcze nawet przyjemna kobitka) Cytat:
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja polecam prof. Czekierdowskiego. Jest naprawde dobry w USG i zna sie na tym jak niewiele osob w Lublinie Polecam niestety trzeba zapisywac sie duzo wczesniej na wizyte |
|
|
|
|
#118 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To super lekarz...Mnie też przyjął w sobotę i nie robi żadnych problemów. Jutro mam kolejną wizytę... |
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuje dobra ginekolozke z Łodzi która wyslucha i porzadnie zbada (cytologia, usg na miejscu) - bardzio prosze
Buziaki Nelllcia
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Lublin
A ja polecam doktora Marka Miturskiego, przyjmuje w przychodni NFZ na ul. Niepodległości 9 (chyba 9) więc za free, ale wiem że też prywatnie (choć ja z tego nie korzystam). Przesympatyczny około 45 letni pan, bardzo delikatny przy badaniu (wiem to z kilku źródeł). Może nie mówi za dużo, ale wystarczy zapytać, a wszystko chętnie opowie.Zna nowinki na rynku dzięki czemu szybciutko pozbyłam się problemiku. Dużo badań robi na miejscu, na pozostałe wysyła do Lux Medu - tam niestety płatnie ![]() No i ma całkiem sympatyczną asystentkę Nie ma większego problemu z dostaniem się do niego więc tym bardziej polecam ))A może ktoś coś jeszcze na jego temat?? Jestem ciekawa Waszych opinii!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

).

ja moglam napisac to co ja o niej mysle ja nie ammz astrzezen o zadne badanie jej nie musialam prosic cytologie robila sama bez prosb, poziomy hormonow tez przy kazdej wizycie badanie, usg tez zawsze jak trzeba bylo plus monitorowanie cykli, sama dawala skierowania na wszystkie potrzebne badania a do tego zawsze odpowiadala na pytania nie wiem moze ze mna postepowala inaczej bo znam sie co nieco na medycynie i nie dalabym sie robic w balona ale jak byma u niej czasem panstwowo to w poczekalni panie tez zawsze o niej sympatycznie sie wypowiadali ale nie moge mowic za wszystkie pacjentki