|
|
#1891 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Szukam informacji na temat dr Wawrzkiewicz z Zabrza. Czy ktoś miał już z nią do czynienia? Jakie macie o niej opinie?
|
|
|
|
#1892 |
|
Przyczajenie
|
DO esmea:
zobacz na tej stronie http://www.znanylekarz.pl/ może tu coś pisze
Edytowane przez Klempa Czas edycji: 2008-12-27 o 08:36 |
|
|
|
#1893 |
|
Dzik
|
Do esmea:
Hej, ja chodze od jakiegoś czasu do Pani doktor Wawrzkiewicz i jestem bardzo zadowolona - nigdy nie zostałam zbyta, dokładnie mnie zwywiadowano, ze skierowaniami na dodatkowe badania problemu nie ma, dodatkowo w sytuacjach "podbramkowych" (dwóch jak do tej pory) zostałam przyjęta "od ręki". Plus wszystko w życzliwej, sympatycznej atmosferze. Polecam
|
|
|
|
#1894 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mogłybyście mi doradzić jakiegoś dobrego ginekologa z mrągowa chodzi o wizyte prywatna... no i oczywiście w jakich godzinach przyjmuje, kiedy no i ile kosztuje wizyta.... to bedzie moja pierwsza wizyta więc chodzi mi o kogos dobrego....
|
|
|
|
#1895 |
|
Przyczajenie
|
chciałabym aby ktoś polecił mi dobrego ginekologa w łodzi
|
|
|
|
#1896 |
|
Przyczajenie
|
LUBLIN-DR.ANNA PAWŁOWSKA-PELC
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1898 |
|
Zadomowienie
|
Ja prosze o pomoc .. Mieszkam w Krakowie i szukam dobrego ginekologa..mam torbiela na jajniku i chcialam kogos kto sie na tym zna i kto traktuje pacjentki indywidualnie a nie przedmiotowo...Mozecie kogos polecic?Bo sama bylam u dwoch lekarzy i sa tak skrjane dwie diagnozy ze naprawde nie wiem co mam juz robic...a marker mi wyszedl podwyzszony wiec to naprawde powazne.
Z gory dziekuje i zycze Szampanskiej zabawy )
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Toruń dr. Rzyp
![]() naprawde dobry |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z dr Kieszkiem? Przyjmuje m.in. w NZOZie na Wyszyńskiego (ŁÓDŹ).
Wybieram się, bo mi jedna osoba poleciła, ale nigdzie go tu nie znalazłam jak dotąd. Dzięki.
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
czy wie któraś z Was jak jest z ginekologami w poznańskim LuxMedzie? a może polecicie kogoś innego z Poznania?
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
prosze o pomoc szukam ginekologa w warszawie ale czytajac forum znajduje duzo informacji o tym czy lekarz jest mily czy nie a mi chodzi o kogos kto zleca specjalistyczne badania przed doborem antykoncepcji hormonalnej. czy mozecie kogos polecic?
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
BAN stały
|
dobry wieczor wszystkim
mam pytanko?? czy mozna np na jeden miesiac zastapic dane tabletki innymi. Bo mam taki problem. Mojej dziewczynie skoczyly sie tabletki LOGEST, i nie ma na nie recepty, a w necie nikt nie ma do sprzedania czy jest taka mozliwosc zastapienia je innymi?? czy sa jakies o podobnym skladzie?? czy moga byc jakies skutki nieporzadane?? |
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stanie się jak weźmie inne.
|
|
#1906 |
|
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was mogłaby polecić mi dobrego ginekologa (kobietę) ze Szczecina?
Mam problem z rozpoczęciem współżycia. Szukam kontaktowej, wyrozumiałej i delikatnej pani doktor |
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=13812642 wystarczy kliknac na "przeszukaj ten wątek" i wpisać hasło "Szczecin"
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
A z Łodzi ??
|
|
|
|
#1909 |
|
Konto usunięte
|
Opcja "Przeszukaj ten wątek" naprawdę nie gryzie...
|
|
|
|
#1910 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, mam pytanie dotyczące dr Beaty Kubiaczyk - Paluch z Poznania. Czy są tutaj jakieś pacjentki Pani Doktor?
Słyszałam o niej wiele dobrych opinii, ale większość z nich jest wystawiona przez kobiety ciężarne lub już będące mamusiami, a mnie w chwili obecnej bardziej interesuje jak mamusia nie zostać Czy może mi ktoś udzielić jakiejś informacji na temat Doktor Beaty? Ewentualnie polecić jakąś inną Panią Doktor z Poznania na pierwszą wizytę? Swoje lata już mam, więc zależałoby mi na tym, żeby to była osoba wyrozumiała i cierpliwa No i nie dyskryminując nikogo, ale jednak wolałabym, żeby to była kobieta Dziękuję!
|
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny mm pytanie czy któraś z was słyszała o dr Macieju Okólskim? bądź o Janik Małgorzacie? Obecnie pracują w Polimedzie w Katowicach?
|
|
|
|
#1912 |
|
Przyczajenie
|
Tiarus,moglabys podac jakis namiar na dr Wojdak-Płonkę?Szukalam juz chyba wszedzie...
|
|
|
|
#1913 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
czy któras z Was wie może w jakim szpitalu obecnie pracuje dr Janusz Pałaszewski, ktory kiedys pracował na Solcu w Warszawie? |
|
|
|
#1914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo miła pani z indywidualnym i szczerym podejściem do pacjentki. Polecam bardzo gorąco. dokładny adres znajdziesz w internecie wpisz w google jej nazwisko i znajdziesz gabinet. pozdrawiam i życzę zdrowia. |
|
|
|
|
#1915 |
|
Przyczajenie
|
Dobry ginekolog w Kętrzynie to Doktor Jarosław Leśniczak,
Polecam ze względu na podejście do pacjentek,dobrze wyposażony gabinet. Przyjmuje we wt i czw ,tel 502 535 993 Ja byłam zadowolona bardzo,dobra atmosfera bez stresu itd. Edytowane przez Trewa Czas edycji: 2009-01-15 o 23:23 |
|
|
|
#1916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani Janik..jak dla mnie najlepszy lekarz pod słońcem. Z ręką na sercu mogę ją polecić. Byłam u niej kilka razy, przeprowadzałam również u niej zabieg i wszystko było jak w najlepszym porządku.
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
|
|
|
|
#1917 |
|
Przyczajenie
|
To było dla Kasi z Giża.
|
|
|
|
#1918 |
|
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Adrianna Wacławik ul. Powstańców Śląskich 106 C cena: 80 zl Babka fachowa miła,delikatna, panuje zasada kto pierwszy ten lepszy wiec nie ma zapisów na dana godzine.szczerze polecam |
|
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
Warszawa - dr Agnieszka Hoffman (zresztą poszłam do niej za namową Wizażanek)
Tak jak było wcześniej napisane - sympatyczna, miła, fachowa i delikatna, rozważa każdą opcję i wszystko dokładnie sprawdza, tłumaczy i cierpliwie odpowiada na pytania no i po badaniu mówi co i jak. Nawet nie wiem kiedy mnie zbadała i pobrała cytologię, ponadto zrobiła mi USG na miejscu żeby być na 100% pewną czy wszystko w porządku. USG nie było dodatkowo płatne. Uczciwa i nie naciąga na zbędne koszty. Oby takich lekarzy było jak najwięcej! Byłam prywatnie na Kłopotowskiego 22 - wizyta 70zł, cytologia 30zł. Można też do niej iść tam na NFZ, albo do prywatnego gabinetu tutaj podaje link do jej strony http://www.agnieszkahoffman.ginweb.pl/ |
|
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Kraków
DOKTOR TOMASZ HOMA ul. Oboźna 4 rejestracja: 423 37 81 Przyjmuje w pon/ wt/ śr/ pt. Jedynym minusem jest to, że troszkę trzeba poczekać na wizytę. Może sprawiać wrażenie małomównego, zmęczonego. Ale jest świetnym specjalistą! Odpowie na wszystkie pytania i rozwieje wątpliwości. Wyleczył moją Mamę, teraz ja również do niego chodzę. I chyba co najważniejsze- naprawdę delikatny. Pierwsza wizyta 150 zł, każda następna 100. Cytologia 30, usg 60-70- nie pamiętam dokładnie. W trakcie wizyty ''normalne'' badanie, USG, cytologie tez robi sie na miejscu w gabinecie. POLECAM !!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

może tu coś pisze

i zycze Szampanskiej zabawy![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)