|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
Ale forum na stronie Daniela i Pyziulki jest suuuuper, ale chyba nam (tym co lubią siedzieć na Wizażu),chodzi o to że tutaj faaajnie się rozmawia i jakiś taki klimat jest ![]() A forum na stronie to kopalnia wiedzy i informacji, szybko krótko i na temat i odpowiedzi na wszystkie pytania dla "nowych" rodziców |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrick Katengwe nr 454
|
|
#3723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Alez to nie tylko kopalnia wiedzy! Zapraszam do kategorii "o wszystkim i o niczym" W dziale Off Topic jest juz marudnik (do narzekania) i szczęściarz (do pochwalenia się co dobrego nam się przydarzyło) Jest dział "o nas" gdzie mozna pogadac o tym co lubimy, gdzie mieszkamy itp... Cały dział jest TYLKO I WYŁĄCZNIE DO POGADUSZEK ![]() ![]() Tylko czeka na chetnych Czekam na sugestie co jeszze poprawić - jestesmy otwarci na wszytkie propozycje
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
cyt.
Juz w poniedziałek dostałam list od siostry z formularzami i listami, ale rozumiecie że nie było czasu za to macie kolejny prezent podaje nr co otrzymałam : listy + potwierdzenie otrzymania paczki od: 523,334,267,44,20,63,290a ,426,517,483,424,108,123, - niektórzy maja po 2 potwierdzenia paczki i formularze od : 329,345b,466,420,87,536,2 97,394,473a,53,407,428,45 4,381,68,440,415,486 i to by było na tyle po Nowym roku będę miała jeszcze listy , które dałam koleżance do zeskanowania, rodzice dostaną najpierw mailem skan potem od Joli oryginał - kiedy możemy spodziewać się tych wiadomości w naszych skrzynkach Gosiu,o ile jest to jeszcze możliwe to proszę o kalendarz szt.1 Edytowane przez alicjazopola Czas edycji: 2009-01-14 o 14:14 |
|
|
|
#3725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o listy to ja już wszystko wysłałam . Bo nie wiem czy o to pytałaś? ale jaki masz nr adopcji? A jeśli chodzi o nowe forum to NAPEWNO bardzo mądra i przydatna sprawa. Chodzi mi o to że tutaj każdy mógł napisać o wszystkim i dobre i złe wiadomosci i wymagało to tylko przeczytania kilku stron żeby nadrobić, a tam każdy temat ma swój dział,a ja juz tyle czasu to nie mam ![]() Tutaj wiedziałam wszystko po chwili,no może było bardziej osobiście ,ciepło itp. Ach napisałabym więcej ale nie chcę wywołac burzy. Zrobicie jak chcecie...ale ... Edytowane przez Dla ciebie J. Czas edycji: 2009-01-14 o 14:21 |
|
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
moze mi ktos w skrocie napisac o co chodzi z kalendarzem?
|
#3727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ten sposób zaoszczędzasz czas szukać tego co Ciebie interesuje ![]() Nie powinnam pewnie dopytywać o to co jeszcze byś chciała napisać, ale myślę ze cokolwiek by to nei było, to burzy nei wywoła
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo spieszę się - więc przepraszam za błędy - mój nr 483 - żadnych informacji nie dostałam.
Proszę bardzo o sprawdzenie co i jak. Czy mogę poprosić o wysłanie jeszcze raz do mnie tych informacji od małej - bardzo o to proszę. Edytowane przez alicjazopola Czas edycji: 2009-01-14 o 18:59 |
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Dawno mnie nie było, ale już nadrobiłam czytanie i jestem z siebie dumna ![]() Dla wszystkich spóźnione życzenia wszystkiego dobrego w nowym roku Chciałam podziękować Avie za zdjęcie mojej małej Alice, które się pojawiło na forum(tej w za dużych adidaskach )Chciałam się również dołączyć do prośby Alicji, ja także byłam wypisana w numerach dzieci od których są listy i także nic nie dostałam. Numer kartoteki małej to 426 Alice Mwansa. Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Avo zobaczy czy nie masz gdzieś zdjęcia mojego Patricka Katengwe nr 454.... ciekawa jestem jak wygląda....
![]() z góry dziekuję ![]() Chciałabym nadrobić to forum na wizażu ale sama jestem mama 6 miesiecznego bobasa i średnio mam póki co czas....
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Cię poprę i może inni też Cię poprą![]() można się do Gosi zapisywać na kalendarze 2009 z naszymi Dziećmi. |
|
|
|
|
#3732 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli tego nie masz to mogę ci skan wysłać bo kopię pocztą to trochę bez sensu,szkoda pieniędzy,to samo mozesz wydrukować sobie w domku. Ja wysyłam oryginały bo fajnie jest mieć taki list.Jeśli do Ciebie nie dotarł to miejmy nadzieję że wróci do mnie. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo pewnie mam te same obawy ![]() tu to wszystko idzie razem, pisze się o wszystkim i to tak trochę jakbyśmy rozmawiali-może dla nowych Rodziców, szukających konkretnych informacji to trochę niewygodne-choc i tak zawsze odpowiadamy na wszystkie pytania, no i czasem ciężko znaleźc coś z przeszłości, ale za to sama forma wątku jest bardzo naturalna, tak trochę żyje własnym życiem ![]() forum informacyjne jak najbardziej powinno byc,ale nie jako jedyne, tylko takie właśnie do sprawnego i szybkiego szukania informacji. Nie wiem dlaczego ale mam takie wrażenie, że tam wiele osób nie będzie korzystac z działu "inne" bo czasem łatwiej wtrącic jakąś rzecz tutaj, między inne rozmowy niż zakładac dla niej osobnny temat, łatwiej tu poprosic o modlitwę czy wsparcie, pochwalic się maleństwem itp wydaje mi się, że tam to się rozmyje. Zresztą widac było jak to wyglądało poprzednim razem-w dziale rozmów na inne tematu niż misja rozmowy szybko się urywały. no to się namarudziłam
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
Dla Ciebie J. dzisiaj doszedł list
A skoro do Piotrkowa z Łodzi dopiero teraz doszedł więc inni rodzice na pewno swoje listy dostaną. Jestem bardzo zaskoczona ponieważ dostałam rozpiskę - dokładnie co do sztuki, co znajdowało się w paczce którą Jeremiaszowi wysłaliśmy. Szczerze - ja nawet nie pamiętałam ile czego wysłałam - a tu taka rozpiska z podpisem Dziecka. Jestem w SZOKU - przyznam nie liczyłam na coś takiego. |
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
Dla Ciebie J. dzięki za odpowiedź.
Co do forum to uważam, że to powinno zostać! Tam będą wszystkie informacje dla nowych mamusiów i tatusiów , a także wszystko posegregowane, zawsze będzie można zajrzeć, pooglądać zdjęcia dzieci, posprawdzać ceny, dopisać się do paczkocholików. Tu będzie można swobodnie rozmawiać i nie mieć wyrzutów sumienia, że czasem zmieniamy (ale tylko odrobinę!) temat. ![]() ![]() ![]() A propos zmieniania tematu, to nie długo chciałabym zostać mamą i mam pytanko czy jakaś mama poleci mi fajną literaturę na temat ciąży?? Pytam bo wiem, że dużo u nas mam przyszłych i obecnych
|
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się z Mikrejszą zgadzam w całej rozciągłościCytat:
Karotka zaraz Ci wkleję faaaajne książki o macierzyństwie, które sobie kupiłam, ale chwilowo mąż mnie wygania sprzed kompa Zażywaj kwas foliowy!!!!
|
||
|
|
|
#3737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o właśnie o cos takiego mi chodziło tylko ja nie umiem tak pięknie pisać.Wydawało mi się,ze tylko ja taka sentymentalna jestem i nie chciałam już nic mówić. Bo ja tutaj żyłam jak w "rodzinie"gdzie każdy pisał o swoich kłopotach i radościach,gdzie żyło się tymi troskami i radosciami w ciągu tygodnie. Jadąc na spotkanie ja wszystkich znałam i nie potrzeba nic więcej. A tam to trochę tak bezoosobowo mi się wydaje...ale to tylko moje zdanie... Przepraszam jeśli kogoś uraziłam... mówiłam że nie powinnam nic mówić. Z dobrych żródeł wiem,ze jeszcze coś dla Was się szykuje. ![]() ![]() Dla Ciebie i Ali,ale to wymaga trochę czasu,bo narazie nie ma opcji żeby poczta do kogoś przyszła tylko ktoś musi na pocztę wędrować a na to czasami czasu brak. Prawda ....Aga...
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
To ja też dodam swoje - jestem za tym forum - choć oczywiście tamto uważam za prawdziwą skarbnicę wiedzy
Ja też poproszę o te książki - też robię intensywne starania aby zostać mamą
|
|
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Aha Karotka ja polecam Prenatal Classic
|
|
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idę z odsieczą i polecam faaajne książki Ale wierzę w swój instynkt macierzyński![]() Pierwsza książka: Macierzyństwo ![]() Druga książka: Ciąża i poród ![]() A później tylko ubranka, grzechotki, zabawki, paczki do Zambii i popadnę w słodki paczkocholizm ![]() A co Dziewczyny do Was też bocian leci? ![]() Wiecie co, mam nadzieję, że Siostrze naprawia internet, bo jak się Nela skontaktuje? A ma lecieć w marcu? Bilet już ma kupiony.
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-01-14 o 17:28 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#3741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż teraz jest tyle tego na rynku, że napewno coś każda dla siebie znajdzie Fajnie tak poczytać, że się forumowa rodzinka zamierza rozrastać![]() Acha! Gosiu napisz co z kalendarzami? Nie chcę poganiać tylko dowiedzieć się czy deklaracje na forum wystarczą, czy napisać bezpośrednio do Ciebie? A co do forum to ja mogę podglądać obydwa Edytowane przez basiaczek11 Czas edycji: 2009-01-14 o 17:52 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Do mnie bocian już dość długo leci ale jakoś nie może dolecieć
Jednak nie tracę nadziei - skoro Jeremiasza - 16 letniego chłopca z Afryki przyniósł - to z niemowlaczkiem też sobie poradzi ![]() Seona, Basiaczek - dziękuję za lekturkę |
|
|
|
#3743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pyziulka, a może założysz na adopcyjnym forum wątek to się ludzie powoli będą przyzwyczajać, zaglądać i tam też się jakoś rozkręci
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpuść idź na żywioł i zobaczysz, jak się zdziwisz
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Seonka
|
|
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nazwijcie go tak jak chcecie - w dziale poznajmy się lub w Off topicu To forum jest DLA WAS!!!! NIe tylko ja mam pozwolenie na zakładanie tematów
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo dziewczyny!
Na pewno skorzystam z porad i literatury A co do bociana to dopiero zacznę się starać (tak intensywnie ) od lutego, po badaniach wszystkich itp.
|
|
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
To ja trzymam kciuki
|
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

W dziale Off Topic jest juz marudnik (do narzekania) i szczęściarz (do pochwalenia się co dobrego nam się przydarzyło) 

I Cię poprę

o właśnie o cos takiego mi chodziło tylko ja nie umiem tak pięknie pisać.