|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Who's that girl?
ah, ta czerwien! jest niesamowita. makijaz tez bardzo mi sie podoba
co bys powiedziala na ciemny braz zamiast czarnego? wydaje mi sie, ze bylo by jeszcze lepiej i bardziej by ci pasowaly takie kolorki
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje, ale chyba wolalabym ta czarwien czyms zamienic. Ale brazy bardzo lubie.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
a mi się kolory podobają !
na zdjęciu oczek niektóre wyglądają jakby ten czerwony chciał uciekac w pomarańcz ale na trzecich oczkach widze, że to czerwony ! bardzo lubię ten kolor cienia i smuci mnie że jest go tak mało w makijazach ![]() wykonanie piękne
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
W sumie ta czerwien to byla mieszanka 3 kolorow. W kaciku jest taka jakby brzoskwinka, potem czerwien - rzeczywiscie wpadajaca w pomarancz, a na koniec juz czerrrrrrrrrrwony - mniam. Kolorek piekny, ale jak wiekszosc wizazanek sie wypowiedziala, nie dla mnie.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Ej Dzwoneczku,
mocnieszy owszem ale uważam że nie ten kolor ładnie wykonany makijażyk tylko ten intensywny cień mnie zniechęca
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
nosz jasny fwint nareszcie sie doczekalam wiedzialam ze w bardziej soczystych bedziesz super wygladac bardzo mi sie podoba
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Przy otwartych oczach makijaż prezentuje się super (drugie zdjęcie) ale chyba za mało rozmyte granice cieni i wyglądasz jakby to powiedzieć...nieco demonicznie
![]() Chyba bym trochę przygasiła tą czerwień i romyła bardziej ciemny cień. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie te cienie podkreslily kolor Twoich teczowek... moze jakbys bardziej porozcierala i porobila efekt mgielki byloby jeszcze lepiej... ja osobiscie na usta polozylabym cos bez drobinek np cielisty kryjacy blyszczyk (sama na sobie nie lubie kolorowych ust do kolorowych oczu) ale to wg uznania
|
|
|
#39 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale sama jestem na NIE - "demonicznie" nie pasuje do mnie. |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

co bys powiedziala na ciemny braz zamiast czarnego? wydaje mi sie, ze bylo by jeszcze lepiej i bardziej by ci pasowaly takie kolorki

na zdjęciu oczek niektóre wyglądają jakby ten czerwony chciał uciekac w pomarańcz ale na trzecich oczkach widze, że to czerwony ! bardzo lubię ten kolor cienia i smuci mnie że jest go tak mało w makijazach