|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Co do TŻ-ja bym nie odbierała albo wręcz odrzucała no bo on był dla Ciebie taki chamski, a jeszcze masz go wysłuchiwać? Może nie wyraziłaś się na końca dla niego zrozumiale przy zrywaniu może jest dla niego szokiem, że ktoś ośmielił się z nim zerwać, skoro jest tyle chętnych? ![]() Cytat:
ksh
|
|
|
#2522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda, że nie mam w sobie takiej odwagi i poczucia wlasnej wartości jak Wy A on na pewno jest w szoku, no bo przecież wszystkie dziewczyny z roku za nim latają, proponują mu imprezki, kino itd!
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż mu że potrafisz decydować o swoim życiu
|
|
|
#2524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda, odczuwam swoistą satysfakcję, gdy on dzwoni i to ja go lekceważę, choć myśle sobie, ze pewnie mu przykro bla bla bla
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak zmieniam temat, ale nie wiem czy Wam opowiadałam o nowym pomyśle mojego "ukochanego" nauczyciela.
W końcu dostał swoją własną salę. Żeby to uczcić, kupił sobie teczkę (do tej pory chodził z plecakiem) - taką skórzaną, elegancką aktówkę. Ma elegancki zimowy płaszcz, do którego aktówka ta pasuje. Jednakże bezcenny jest widok, kiedy przechadza się z teczką po korytarzu już po zdjęciu płaszcza. Dżinsy+bluza dresowa+skórzana aktówka.
|
#2526 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluje ![]() Cytat:
jedna nauczycielka poleciła drugą ze swojej szkoły.W sumie moge dać ci namiar do takiej jednej kobiety. Już emerytowanej nauczycielki- moze bedzie miec jeszcze miejsce. ja byłam u niej pare razy jak jeszcze nie wiedziałam, ze bede mature z majcy zdawać. tyle, ze ona jka dla mnie jest dość droga-80zł za 1,5h i ani minuty więcej ![]() Cytat:
Ja czasami chciałabym mieszkać w takim miejscy, że byłabym zmuszona wyjechać na studia. A tak to co? Kraków! przerażająco duży wybór kierunków i uczelni, mam gdzie mieszkać i nie ma szans zeby się w miarę usamodzielnić, zacząć nowe życie W dodatku wiem, ze niestety nie moge złozyć papierów do innego miasta.Alexia kocham materiał i wzór twojej sukienki. http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2211 szkoda ze nie widziałam nic takiego w Krk. Ile dałaś za swoje cacuszko?
|
|
|
#2527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 150zł w Orsay'u
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gaia w Krk technologia żywności, zdrowie publiczne. Dietetyki nie ma wbrew pozorom jest mało kierunków biologiczno-chemicznych. Ja znalazłam ok. 5 (nie licząc medycyny i farmacji bo wyleciałabym po 1szym semstrze), a to niedużo patrząc na wybór humanistycznych czy matematycznych/technicznych.W lublinie, wrocławiu - weterynaria. Pod Lublinem mam babcię (spoko babcię ) więc byłoby mieszkanie. eh
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-02-08 o 19:57 |
|
|
|
|
#2529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam kiedyś identyczną sytuację, i też z tostami ! i długo miałam jakiś psychiczny wstręt do tostów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś czuję, że nie ma żony
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam prezentację klasową na studniówkę, bo oczywiście nikt sie za to nie chciał wziąsć.
I ludzie zamiast doecnić, że poświęcam swój czas, to piszą do mnie, że sobie nie zyczą żeby dawać jakiekolwiek ich zdjęcie No to jestem ciekawa jak mam dać zdjęcie klasowe... Czarne kwadraty i napis cenzura?!Już skończyłam i nie mam zamiaru nic zmieniac. i tak za dużo czasu na to poświęciłam. najwyżej panienki, pozbawione dystanu do własnej osoby mnie rozszarpią na 100dniówce ![]() Orsay! nie widziałam Mnie zawsze muli po jajecznicy :P
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-02-08 o 20:34 |
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyś go poznała, od razu odwołałabyś to "uroczy".
![]() Faktycznie, nie ma żony. ![]()
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w ciagu roku szkolnego były inne wydatki więc w uzgodnieniu z klasa pieniadze, ktore zostały na kronike(50 zł ), przeznaczyłam na cos innego.A oni do mnie z pretencjami - ze kiedy moga kronike zobaczyc mowie, ze kroniki nie ma bo:a) nie ma kasy b) gdyby nawet ne była wydana, to i tak sama kronika(elegancka) to ok.50 zł, a gdzie kasa na wywolanie zdjec c)nie mam zadnych zdjec klasowych, nie zbieram, nie lubie(jestem niefotogeniczna),sama nie robie, nawet nie mam aparatu d) myslalam ze zrobimy to razem, kiedys pewnie poswiecilabym swoj wolny czas, ale liceum nauczylo mnie tego, ze nie warto - laury i tak odbierze ktos inny.zawsze Zreszta tak jest w kazdej sytuacji.Nikt niczym sie nieprzejmuje, wigilie klasowa robilam sama, nikt nie pomogl mi z zakupami, chociaz prosilam. no ale przeciez oni wszyscy sie do matury ucza ![]() Zamaist kupowac sobie prezenty na wigilie, pieniadze oddalismy choremu dziecku z naszego miasta. Wychowawczyni ustalila, ze dajemy po 20 zł. niektorzy nie chcieli tyle dac, i maja przeciez do tego prawo, rozumiem ze 20 zl to moze byc problem przed swietami,( w tym samym czasie trzeba bylo placic za studniowke)wiec jezeli ktos dal 10 zł, to przyjmowałam to, bo przeciez licza sie wszytskie pieniadze. Zamiast spodziewanych pieniedzy - 700zł - zebralismy 450. Pretensje wychowawczyni - dlaczego tak malo ? pretensje gospodarza - ' z taka kasa wstyd isc do tej kobiety [matki dziecka], za to nic nie mozna kupic ! ble ble ble zrezygnowalam z pelnionej funkcji |
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Osrtatni dzień ferii się kończy. Ja chcę jeszczeeeee
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
po co zostali stworzeni faceci? po co??????????????????
drań. znowu się odezwał po.. MIESIĄCU!! <mdleje> jak już prawie zapominałam.. w końcu zebrałam się w sobie i wyrzygałam mu wszystko! wszystko co mi zrobił i jak się teraz czuję z tym wszystkim.. szkoda, że tylko przez smsy.. ale i tak jest mi lepiej.. niech wie. nie będę dalej drążyć w środek tematu bo by było pisania, że hoo hoo.. a i tak nie wiem czy chciałabym o tym komuś pisać dokładnie : ( przepraszam ale musiałam sobie to napisać tu : ( Anuu mnie też się ferie kończą na dziś.. koniec dobrego.. czas do pracy.. ;p idę dalej czytać "Przedwiośnie"! |
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że kobiety bez mężczyzn radzą sobie całkiem nieźle
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
ksh mogłabyś mi przetłumaczyć Twój podpis? bo mnie zaciekawił
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
to refren tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=MBoTR...eature=related
a znaczy mniej więcej tyle, co: "nie chcę pracować, nie chcę jeść obiadu, chcę po prostu zapomnieć i palić" ![]() mimo wszystko jest dość optymistyczny ![]() a wracając, Reniu, do draniów... dobrze, że mu wszystko wyłożyłaś. Może się obudzi, jego strata że za późno, prawda?
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-02-08 o 20:40 |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry olej go . To normalne, że on sie teraz tak zachowuje. W końcu ty śmiałaś mu sie wymsknąć. Tak długo miał cie pod kontrolą, kazał wybierać, ty zawsze wybierałaś jego. A teraz nie dość że śmiałaś nie schudnąć kiedy on ci kazał (
) to jeszcze go zostawiłaś? No jak mogłaś
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak weekend u Tż-ta....achhh
a jutro szara rzeczywistość - szkoła ![]() ![]()
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na szczęście. Wiecie co, patrząc na nasz wątek i w ogóle, dochodzę do wniosku, że okres okołowalentynkowy jest generalnie złym czasem dla związków itp. Ja z moim TŻtem też nie mogę się jakoś dogadać. On traktuje mnie jak despotkę i zamiast mi szczerze powiedzieć, jeśli coś mu się nie podoba, zamiast zadbać o swoje potrzeby, to tylko siedzi cicho, żeby mi nie sprawić przykrości. Wiem, że to słodkie, ale z tego są same kłopoty. Postanowiłam, że się postaram, że nie będę się gniewać na niego, że będę "lepsza"... Ale oczywiście on dalej twierdzi, że ja się ciągle na niego wkurzam, chociaż STARAM SIĘ SKUTECZNIE i tego nie robię. Albo nas też dotknął kryzys, albo nie wiem.Cherry90, naprawdę Cię podziwiam, za to, że się nie dajesz. Tak trzymaj. |
|
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
patrzę na swoją sukienkę, patrzę na siebie w sukience...i chce mi się płakać.
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
..... No i zaczęło się..... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z przystanku. Okazało się, że autobus odjechał kilka minut wcześniej niż powinien.
A miałam jechać sprawdzić, czy są te fakultety z geo i co z moją maturą. ![]() Miłego dnia, ba, tygodnia nauki (czy tam odpoczynku dla niektórych )
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 2h i się zacznie...nigdy w życiu mi się tak nie chciało szkoły jak teraz, może dociera do mnie, że żarty się skończyły?
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w domu.
Nie dawno wrocilam od lekarza..ja chce byc zdrowa i isc do szkoly ![]() JUz mi sie nudzi ![]() I jeszcze dostalam @ do choroby...super
|
|
#2547 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Gaia jaka prezentacja klasowa na studniówkę, KE?
W życiu o czymś takim nie słyszałam (tzn, żeby ktośu mnei sie tym zajmował...) ![]() ![]() ![]() A co do majcy to znalazłam jedną babkę 4 dychy za godzinę i w miare blisko ode mnie, a tak to chyba wlasnie popytam znajomych, bo mnie chodzi nawet nie o jakies mega uczenie sie tylko o nadrobienie ze mna paru dzialow z zeszlego roku jak ne chodzilam do szkoly bo mialam zapalenie pluc ;| Robie teraz zadania typu maturalnego z zielonej ksiązki Kurczab & Świda i dokladnie widze, na czym się wywalam. W ogóle to byłam dziś na przedstawieniu Inny Świat i masakra jakaś, gra aktorska, etc... Nie podobało mi się A potem idę kupić jakąs gazetę po rosyjsku i odebrać zdjęcia do dowodu bo w tym tempie to nigdy go nei zrobię ;/
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Ubolewam strasznie, że to już ostatni tydzień lenistwa.
![]() TŻ odwiedził mnie na kawę, jak zwykle się pogodziliśmy. Mam tylko nadzieję, że za jakiś czas nie powtórzy się dokładnie ta sama sprzeczka na dokładnie ten sam temat. Robię porządki w pokoju. Muszę jeszcze zetrzeć kurze i tak ogólnie podgarnąć. Wyjęłam sobie z pudła z różnościami (taki mój "śmietnik", w którym jest wszystko, co może się "kiedyś" przydać ) wszystkie Kujony Polskie z testami maturalnymi, chomikowane przez ostatnie lata i będę rozwiązywać. ![]() Idę, bo jeszcze chciałam sobie zrobić paznokcie, a obiad za niedługo. EDIT: ale tu cicho dziś. Nawet nie mam komu się pochwalić, że przy sprzątaniu znalazłam kartki do prezentacji! Mogę pisać dalej.
Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-02-09 o 15:16 |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy dzień w szkole, już nie mam ferii
Dostałam na dobri den 4 ze sprawdzianu z matmy A rano zapalenia pęcherza boli mnie jak cholera grrrr pierwszy dzień a ja już na 2lekcje z rana nie poszłam (tyle dobrze że to religia, oglądaliśmy ponoć film "Gol" więc ok...)Jutro - sprawdzian z polskiego, oświecenie ledwo przyszliśmy i już...sie zaczyna. Jeszcze z niemca jest w czwartek, ale to odległy (albo i nie?) ![]() edit: siostra mnie tuczy i przyniosła białą czekoladę moją ulubioną
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
ale nowina!!!
![]() moja wychowawczyni jest w ciązy ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Jakieś propozycje może macie? 
Co do mnie: ja juz chcę skończyć szkołe i być po maturze ( z dobrymi wynikami) 
może jest dla niego szokiem, że ktoś ośmielił się z nim zerwać, skoro jest tyle chętnych? 
Mam mętlik w głowie...
A on na pewno jest w szoku, no bo przecież wszystkie dziewczyny z roku za nim latają, proponują mu imprezki, kino itd! 

Albo nas też dotknął kryzys, albo nie wiem.
nie becz tam