|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Rozjasnic kilka tonow ?
Witam!!!
mam taka mala sprawe do was .. postanowilam sie na nowy rok zmienic postanowilam ze zaczne od wlosow mam kolor ciemny braz (farbowane) prawie czarne ... mam ten kolor juz od 3 lat znudzil mi sie .. a teraz i tak taki kolor nie modny :P hehe chcialam rozjasnic wloski o pare tonow zeby byly takie jak np na tym zdjeciu lub jasniejsze ... moze ktoras z was wie jak to zrobic ??? jakims rozjasniaczem czy moze jest jakas cudowna plukanka ?? prosze o wszelkie rady
Edytowane przez kArInAx Czas edycji: 2007-06-22 o 20:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozjasnic kilka tonow ?
taki kolorek jak ma ta dziewczyna to 'czekoladowy brąz' z Palette ale nie polecam :/ sama pytałam o to foto, kupiłam szamponetke i co? wyszedł ciemny kolor, prawie czarny.. ogólnie spotkałam się z negatywnymi opiniami na temat tej farbki.. za to polecano mi 'gorzką czekolade' z Joanny
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. razem od 29.01.2005r. zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.