|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę coś zmienić... Poradźcie !! + zdjęcia
Witam !
No właśnie, chciałabym coś zmienić w moim wyglądzie i zacznę od fryzurki... Hmmm tylko jaka... i może jakiś inny kolorek ? Doradźcie w czym byłoby mi najlepiej do mojego kształtu twarzy... ![]() Dodaję fotki 1) aktualna... 2) z wakacji... Edytowane przez Małgosia89 Czas edycji: 2005-12-28 o 21:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę coś zmienić...
Nikt mi nie pomoże ??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja proponuję taką fryzurkę, ale musiałabyś trochę poczekać aż grzywka podrośnie...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
trishia dzięki!
Bardzo mi się podoba, no właśnie, ale muszę poczekać...Hmmm.. a jakieś inne propozycje ?? |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zapozyczone z innego wątku... ale myślę, że w takiich fryzurkach byłoby Ci do twarzy
a co do kolorku.. to czekoladka z jakimś czerwonym akcentem np. pasemko nad grzywką pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Tym akcentem kończę ten wątek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

No właśnie, chciałabym coś zmienić w moim wyglądzie i zacznę od fryzurki... Hmmm tylko jaka... i może jakiś inny kolorek ? Doradźcie w czym byłoby mi najlepiej do mojego kształtu twarzy... 

Tym akcentem kończę ten wątek