|
|
#2641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
ja to samo ![]() dlatego już spadam i idę czytać!!! ![]() do jutra ![]() a jutro już w domku będę, i znów mnie 10 z was przegoni ;P yeaah
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
cholernikami specyficznymi na nic innego nie wpadłam, aby nie wyszło zbyt wulgarnie
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
aaahahahaa
ja przez te żyłki to w ogóle szynek nie jadam, tylko taki jeden rodzaj polędwicy - bez żyłek, co jest ![]() ja o pętku, czy pęcie nie mówię, jak już to inaczej, ale nie powiem, bo się wstydzę ![]() zmieniając temat... jest u mnie kuzynka i jej przyjaciółka, która dziś dostała okres i zdążyła już omdleć, zwymiotować, potem dostała drgawek na całym ciele i teraz jest na pogotowiu z moją mamą. w życiu nie miałam bolesnej miesiączki! no, może raz czy dwa, ale na zasadzie: jestem osłabiona, brzuch pobolewa, wezmę tabletkę i przejdzie. serio góra dwa razy tak było. a ona ma tak co miesiąc. masakra. EDIT: jasne, ja akurat znalazłam chwilę to wszystkie Pętki poszły spać, żeby nie powiedzieć: oklapły
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-10 o 22:10 |
|
|
|
#2644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Cytat:
no, ale może moje towarzystwo nie odpowiada? ![]() Moja kumpela w liceum miała tak, co miesiąc, nie raz ją zanosiłyśmy do łazienki na lekcji, bo się robiła zielona i mdlała musiała brać zastrzyki przeciwbólowe, ale ponoć to po pierwszym dziecku mija
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-10 o 22:16 |
||
|
|
|
#2645 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem że to głupio zabrzmi, ale jest taka durna kreskówka dla malutkich dzieci, Upsy Daisy jednym z bohaterów jest IgglePiggle... w takich chwilach jak ta, mam ochotę zrobić dokładnie to samo co IgllePiggle ----> http://video.google.pl/videosearch?q...le&hl=pl&emb=0 ![]() Cytat:
![]() :IgglePiggle:
|
||
|
|
|
#2646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj wy pentki, pętki
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Durne toto jak nie wiem, ale bachory za tym przepadają ![]() edit: te trzy pompony to Tomblibusie i jest jeszcze Maka Paka
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-10 o 22:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi sie podobaja tacy faceci w dlugich wlosach ahhhh
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek uczy się przez całe życie ![]() Dobranoc ![]() arrakis wiem co dobre byłam na ich koncercie na Woodstocku w 2007 roku... Pod samą sceną stałam... Przeżycie niezapomniane! Do tej pory jak włącze jakiś filmik z tamtego koncertu to mi wszystkie włosy na ciele się jeżą
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-10 o 22:24 |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby tabsy są najlepsze, ale one nie zmniejszają bólów miesiączkowych, bo w czasie brania tabletek nie ma się miesiączki, a po odstawieniu tabletek miesiączki zazwyczaj są równie bolesne jak wcześniej. Abstrahując od tego, że ona ma problemy z wchłanianiem. Jak już to plastry, ale nie chce. Podobno lekarz może jej zastrzyki przepisać i sama sobie je będzie dawać w razie potrzeby. EDIT: a pamiętacie leśną krainę? albo troskliwe misie?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-10 o 22:28 |
|
|
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, oglądam, znam na pamięć ![]() mamy w domu płytę, tytuł to zdaję się "upsy daisy i dobranocny ogród", stąd mój skrót myślowy ![]() oglądam czasem z siostrą.. uwielbia chociaż boi się okropnie takiego domku w którym jakieś 3 - może te tomblidusie, nie wiem;P - mieszkają, taka okrągła brązowa kupa czegoś, z oknami ;P nie wiem co w tym strasznego no ale ok ![]() ja już naprawdę idę, paaa!!!
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
dołączam do was dziewczyny bo naprawdę zazdroszczę tylko ze... ja nawet TZ-a nie mam ;/ jakoś moje związki kupy sie nigdy nie trzymają ;/ chyba zostanę sama do końca życia
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najfajniejsza tej mojej kumpeli tata robił te zastrzyki ![]() edit: Aelitka tak to są Tomblibusie ja siedziałam jako niańka z dzieckiem koleżanki więc dzień w dzień dwa razy dziennie to oglądałyśmy bo na BBC - CBeebies to leci i nie było zmiłuj, ona chce więc trzeba oglądać
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-10 o 22:33 |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(krwawa,heh). Dobrze że ja nie mam takich problemów.EDIT: Dobranoc wszystkim
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-02-10 o 22:32 |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uprzedzam tutaj nie może mieć miejsca takie myślenie, bo zostaniesz zlinczowana za takie coś Ty też znajdziesz swojego własnego, prywatnego Pana Idealnego, to tylko kwestia czasu
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa dziewczyny, jeszcze coś na dobranoc!!
znalazłam pentka ![]() ![]() ![]() ![]() tzn tż mi przysłał, ale on nie wie że to pentko(pentek?? http://www.tiutiaputia.com/dirty_mushroom.htm |
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ona mówi że ja mam dziwne pomysły ![]() ![]() ![]() ten kolo ma podwiązki babci też się coś od życia należy ![]() ![]() a to Ci pieczareczka ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-10 o 23:01 |
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry wieczor Paniom, podczytuje, ale jakos nie mam weny na udzielanie sie. |
|
|
|
|
#2659 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
ja już nogach od godziny, uczę tzn najpierw obowiązkowo onet, pudelek, kozaczek, zeberka, facebook, nk i wizaż (ale tutaj jak widzę ciągle cisza!)... dopiero po takim zestawiku mogę się zabrać do roboty ![]() dzisiaj jadę do domu i bardzo mnie to cieszy
|
|
|
|
#2660 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
siemanko
ja żyję od wczoraj rozmową o pracę hihi mam nadzieję, że dostanę ją ![]() ale miałam sen głupi, właściwie straszny. Śniło mi się, że byłam z jakąś grupą ludzi i znaleźliśmy ciało topielca. Ciało leżało w takim jakby domu i było straszne !! rozkładało się, śmierdziało itp i się bałam podejść do niego. Później zobaczyłam sztuczną głowę z irokezem na placu zabaw, a obok prawdziwą ludzką głowę. Spojrzałam i zobaczyłam, że to łeb koleżanki z klasy. Później okazało się, że to nie jej głowa, ale grasuje seryjny morderca i musimy uważać. Jeny straszne były te wszystkie zwłoki. Obudziłam się po 5 i się bałam :P Btw. dziś mam na sobie nowy zakup, czyli szwedy. Dziwnie po takim czasie założyć szerokie spodnie, ale fajnie się czuję. Wieczorkiem wkleję fotkę i powiecie mi czy wydłużają optycznie nogi, czy skracają. Ja mam wrażenie, że wydłużają.. no ale nie wiem, czy jest to możliwe jak mam 160cm wzrostu, w sumie długie nogi, ale szeroka nogawka... Ocenicie jak zobaczycie ![]() Co do bajek to bałam się "chochliki i księżniczka" czy jakoś tak. Po prostu oglądałam ją mając 5lat, bałam się chochlików i do tej pory jak sobie je przypomnę, to odczuwam strach musiałabym chyba znowu to obejrzeć, żeby zmierzyć się z tym lękiem ![]() Cytat:
![]() pamiętam "troskliwe misie" fajny były, tylko bałam się tego pałacu złego czarnoksiężnika bo miał tam takie czarno-białe kafelki Cytat:
a ile masz lat? może za młoda jeszcze jesteś, albo nie szukasz tam gdzie trzeba? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hihihi dobry dziadziuś ![]() edit: Aelitka widzę masz taki sam początek dnia jak ja (pudelek itp )
|
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa dopiero teraz wpisałam w google troskliwe misie i mi się przypomnialo!!
uwielbiałam je!!!!chyba muszę siostrze pościągać, ale to jak jeszcze troszkę urośnie ![]() a lubiłyście muminki?? mnie to zawsze denerwowały, nie cierpiałam ich, a jak już byłam większa i bardziej kumata to nie mogłam dojść do tego, dlaczego muminek i migotka śpią razem!!!! przecież nie są rodzeńśtwem, ani narzeczeńśtwem, grrrrr ![]() uwielbiałam za to smerfy i wspominanych już tu przeze mnie jetsonów i flintstoneów też... i toma i jerry'ego.... hmmmmm........... dużo bajek lubiłam pszczółkę maję....![]() ale dzieciaki to jednak zabawne nieraz są... mój brat, jak miał może 4 latka, miał taką bajkę na video o lisku i piesku - nie pamiętam tytułu. nie lubił jej... pamiętam, jak oglądał pierwszy raz.... chodziło tam mniej więcej o to, że mamę liska zabili kłusownicy i on został sam w lesie, nikt go nie chciał przygarnąc, miał tylko przyjaciela pieska (ale co to za przyjaźć jak piesek szkolony był na łowczego ;P ).. mój brat w połowie bajki dostał prawie że spazmów, zapłakany przyleciał do mnie i do mamy... "my weźmy tego liska!!!... żeby nie był sam!!!.... my go weźmy!!!!....." i ryczy..... i weźcie tu wytłumaczcie 3-4 latkowi, że to tylko bajka ![]() spadam do mojej czwórki weimarskiej ;P edit: sania, pudelek to podstawa chociaż dzisiaj nic ciekawego nie ma.... ehh....
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dobre no babcia rozrywkowa i ten grzybek Ale się wkurzyłam. Miałam jechać z TŻtem w góry a tu sie okazuje że on chce z kolegami na jakąś super trase i że niby ja nie dam rady czy coś. ale mnie to wkurza bo się nastawiałam cały czas a zawsze się okazuje na ostatnią chwilę. kurde razem nigdzie nie byliśmy tylko w sylwestra bo czasu nie ma ale zapierdzielać po górach z kolegami to ma czas. ale jestem zła. czuję się pominięta i będę musiała iść do szkoły
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czemu masz nie dać rady? nie chcesz nawet spróbować?.. ja bym poszła... ostatecznie tż będzie szedł z tobą - chyba cię nie zostawi na trasie - i w twoim tempie
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dałabym rade nie wiem co oni sobie wymyślili jakaś głupia męska ambicja zdobycia nie wiem kurde jakiej góry. a na babiej 2 stopień zagrożenia lawinowego od tej złości to mi się już odechciało jechać. idę do szkoły. dziś biskup jest u nas w szkole. ale jaja
|
|
|
|
|
#2665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muminki lubiłam i lubię do tej pory. Smerfy uwielbiałam !! Gumisie jeszcze. Nie lubiłam za to myszki miki i w ogóle te niedzielne wieczorynki. Jetsonowie byli fajnie, Flinstonowie też ![]() jejkuuu wyobrażam sobie co przeżywał Twój brat, też bym ryczała. 3tygodnie temu w niedzielę był "mój brat niedźwiedź" na tvp1 i płakałam tak samo zawsze ryszę na królu lwie, jak Mufasa umiera ![]() Cytat:
|
|
|
#2666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NIKT w nocy nie spał, połowa skacowana, wykupiliśmy chyba zapas red bulli przed wyjściem ![]() ja bym się uparła, że idę ![]() edit no pobicie ruhanny (jak jest pieszczotliwie zwana przez moich znajomych:P) jest interesjące, ale NIE MA ZDJĘĆ
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szczerze mówiąc, też na rihannę wołam ruhana, ale głupio było mi się przyznać tutaj ![]() właśnie, fotki byłyby super ciekawe !!
|
|
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo wcześniej robił mi masaż nosa![]() ![]() także na samą górę dotarło 30 zombie ![]() a do ruhany czemu głupio się przyznać? o pętku wczoraj tyle było, a ty się ruhany wstydzisz?!? ![]() edit zrobiłam sobie kilkuminutowy okład z torebek herbaty, bom trochę niewyspana (poszłam spać o 2, wstałam po 6), i powiem wam że naprawdę trochę pomaga tzn nie wiem wizualnie, ale "na czucie" jest lepiej ;p
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-11 o 08:38 |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zawsze zapomnę zrobić te okłady dziś sobie ustawię chyba przypomnienie w telefonie, żeby walnąć sobie, bo mam worki spore w tym tygodniu. Ale tak to jest, jak wstaje się o 6 heh... a ja śpioch i leń jestem ![]() wstydziłam się, żeby nie było, że ja tylko pęcie i ruhanie gadam
|
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byliśmy trzeźwi ja do 18stki - pomijając piwo w wieku 13 lat - nie tknęłam alkoholu. no, do miesiąca przed 18stką![]() a kolega też do porządnych należy;P tzn w zasadzie to nie mam pojęcia, czy pił czy nie, ale pijany nie był ![]() pętko i ruhana rulez ![]() przecież wszyscy ludzie są zboczeni, tylko niepotrzebnie się z tym kryją (nawet nieraz sami przed sobą )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

bardzo mi sie podobaja tacy faceci w dlugich wlosach ahhhh 
(krwawa,heh). Dobrze że ja nie mam takich problemów.
i że niby ja nie dam rady czy coś. ale mnie to wkurza bo się nastawiałam cały czas a zawsze się okazuje na ostatnią chwilę. kurde razem nigdzie nie byliśmy tylko w sylwestra bo czasu nie ma