|
|
#31 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: >>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<<
Cytat:
No wlasnie, obawiam sie ze jednak beda wprowadzac zmiany w obsadzie ... ;(Cytat:
Cytat:
Bo na torrentach niesttey nie mozna zdobyc starych sezonow, seedow jest malutko ;( Bardzo wolno by sie sciagaly. Dziekuje! EDIT : Hm, mozesz mnie oswiecic i powiedziec jak tam ogladac?Bo cosik mi nie wchodzi ;( Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-11 o 21:10 |
|||
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Da
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wtedy otwiera ci sie kolejna strona , z ktorej wybierasz sobie z jakiej strony chcialabys obejrzec odcinek[lista stron] (polecam megavideo) ![]() i z kolei po kliknieciu na interesujacy cie link otwiera ci sie surfthechannel i klikasz poprostu Launch video i ogladasz ![]() nie ma sprawy ![]() gdybys miala jeszcze z tym problemy - INNY LINKale nie jestem do konca przekonana do tej strony, bo niektore odcinki mi nie dzialaly i wydaje mi sie ze wszystkich i tak tu nie ma
![]() - Serce mi mówi, że się mylisz...Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2009-02-11 o 21:36 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet szybko sie laduja te odcinki
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
robie to z przyjemnoscia ![]() i to jest duzy + tych stron
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za Izzie tęsknić nie będę, bo wątek z duchem Dennego mnie wkurzył... ale po takim czasie kręcenia serialu wiadomo ze kiedyś aktorzy sie wykruszą, a nowe postacie - Saddie np niezbyt do mnie przemawiają Dr Hunt / Kevin Mc Kidd Dobrze mi sie oglądało Chirurgów kiedy w wakacje obejrzałam całe 4 serie, a teraz, czekanie tydzień lub więcej na odcinek - to juz nie to samo ![]() Z całego serialu najbardziej wkurza mnie Meredith...taka nijaka "dark & twisted" w negatywnym tych słów znaczeniu
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
a już myślałam, że o mnie zapomniałyście ![]() Cytat:
![]() też oglądałam w wakacje te wszystkie sezony i to było takie fajne, bo siedziałam całymi dniami, rolety zasłonięte, kawka w kubku i oglądałam odcinek po odcinku ![]() a teraz.. cały tydzień czekać na kolejny odcinek, a potem jeszcze do niedzieli albo poniedziałku na napisy... Co prawda oglądam zawsze najpierw bez napisów, ale nie zawsze wszystko zrozumiem jeżeli chodzi o choroby i te medyczne słownictwo.. Ale już dziś piątek, więc powinien być 15 odcinek ![]() __________ ten post pisałam rano, żadnej odpowiedzi nie widzę, wiec edytuję właśnie ściągam sobie 15 odcinek, za niedługo będę oglądać
Jestem tabletką na uspokojenie. Tylko mnie zażyj, rozpuść pod językiem. Tylko mnie połknij,tylko popij wodą Edytowane przez Mirandaa Czas edycji: 2009-02-13 o 19:34 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądałam dzisiaj kolejny cross-over, PP16 GA15 - jestem pod wrażeniem
A już scena, gdzie Archie zaczyna płakac i przyznawać się do błędów, a Derek uświadamia mu, że nie umrze - rewelacja ![]() Natomiast bardzo mnie martwi choroba Izzy, która zaczyna się już uwidaczniać - nie wyobrażam sobie serialu bez niej, bez jej ciepła, zakręcenia, dobra, bezinteresowności... I Callie?! Ona jest cudowana, jej przyjaźń z Markiem, jej dosadność, humor... Szkoda by było, naprawdę. A te nowe postacie? Beznadziejna Sadie, pani kardiochirurg i pani pediatra... Bez wyrazu, bez sensu, bez charakteru. W następnym odcinku kolejny gość, zresztą zapowiada się bardzo ciekawie Zaiteresowanych zapraszam na jutuba |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
zawsze byłam za tym, ze ekipa podstawowa i ta która jest od początku powinna pozostać aż do końca! bo potem to już dziwne wątki się tworzą i nabiera się takiego negatywnego przekonania o filmie.. już się tak nie podoba...
O Izzie już się wypowiadałam, jest po prostu bezkonkurencyjna, uwielbiam ją! A to, że teraz przechodzi lekkie załamanie/depresję to można jej wybaczyć, bo podejrzewam że jeszcze powróci w wielkim stylu ![]() ![]() ostatnio podoba mi się wątek LittleGrey/Sloan, bo tak jakoś wydaje się, jakby Sloan w końcu zmądrzał i miał zamiar stworzyć poważny związek, albo ja jakaś naiwna jestem ogólnie dość fajną są parą
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym spoilerze Addie całuje Dereka, a w odcinku tego nie wychwyciłam...
|
|
|
|
|
|
#42 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma mowy! Po prostu nie zauwazylam Twoich odpowiedzi - pomimo tego, ze odswiezalam wizaz ![]() Izzie moim zdaniem POWINNA zostac.Jest kluczowa postacia, jak dla mnie.Nie wyobrazam sobie serialu bez niej ... ;( Cytat:
Jutro pewnie sobie obejrze dwa odcinki GA i PP albo zostawie na pozniejsze dni tygodnia, kiedy nie bede miec co ogladac No fakt, teraz czekamy na odcinki dluzej.Prawde mowiac nie chce ogladac teraz bo pozniej znowu caly tydzien bede czekala A ogolnie jak oceniacie GA i PP crossover? Cytat:
No i te lesbijskie motywy ... Ehh, postac Callie jest bardzo ciekawa i mozna bylo dac jej lepsze watki.Sadie - porazka ... Zapowiadala sie jako osoba z charakterkiem, ale po kilku odcinkach jednak jestem na NIE.Nic ciekawego.Ale gdzies wyczytalam ze aktorka ktora gra Sadie ma odejsc wiec Sadie na dlugo nie zagosci.Moze to i lepiej.Dr Arizona - mialam pewne oczekiwania wobec niej, a tu sie okazalo sie ona jest les ... ;( Ale za to Dr Hunt jest super! Widac ze to mocny charakter Wyjasnilo sie moze cos odnosnie tej kobiety przed ktora sie ukrywal w 5x14?Miranda ale masz fajny avatarek z Izzie ![]() Z ostatniej chwili!!!Izzie i George zostaja! http://www.film.wp.pl/id,95005,title...l?ticaid=1782b Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-15 o 18:42 |
|||
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a są już gdzieś napisy do nowego odcinka? Bo nie mogę znaleźć
![]() Izzie jest moją ulubioną postacią i dla mnie serial wiele by stracił bez niej. Z nowych postaci podoba mi się dr Rambo Taki wrrr jest ostry. I pasuje do Christiny.
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
wyglada jak wlasnie z tych odcinkow... Addie jest w spojlerze ubrana wlasnie jak w tych odcinach i w poprzednim PP
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolałam Addie i Dereka niż Dereka i mdłą Mer |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Napisy do GA s05e15 już są na napi.projekt
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coś Ty? serio? Hmm może Mer jest "dark&twisted" ale Derek jest najfajniejszy właśnie z nią
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
ooo super
to będę dzisiaj oglądać :d dopiero wczoraj obejrzałam 14 odcinek, bo wczesniej nie mialam czasu...dobrze że Denny'ego nie było, bo go nie znosze wręcz... i Mer też juz mnie zaczynam denerwować
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czym konkretnie Ciebie denerwuje? ciekawi mnie to
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
a taka jakaś niezdecydowana i mdła sie zrobiła... tak jakby Derekowi czasem na złość chciała robić.. ciekawszy jest dla mnie teraz wątek z Christiną i dr Huntem. poz tym bardzo lubię callie i Marka Sloana
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
hmm myślę, że masz rację.. niezbyt ciekawy jest teraz ich wątek... chociaż Mer zawsze była niezdecydowana i mdła
![]() a Cristina z Huntem fajny fajny duecik... robi się coraz ciekawiej, ogólnie jakoś tak pasują do siebiea co do 15 odcinka to (jakby ktoś jeszcze nie widział, to piszę poniżej na biało) obrzydliwe były te pasożyty, które Arthur miał w mózgu podobał mi się Derek jak ja wyciagał, był taki skupiony i w ogóle fajnyyy ach ten Derek..
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Wlasciwie Meredith zawsze byla mdla
Chyba jako jedyna glowna postac serialowa nie wzbudza sympatii A ja nie wiem kiedy wezme sie za ten nowy odcinek, mam nadzieje ze niedlugo Zwlaszcza watek z Izzie i Alex'em Wogole Izzie jest taka ladna.Niby sexbomba i laska ale z drugiej strony taka normalna,zwyczajna.
Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-16 o 13:35 |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
taak, zgadzam się całkowicie
Izzie jak dla mnie jest ideałem kobiety, jest po prostu piękna LadyAnne obejrzyj wreszcie ten nowy odcinek jest bardzo ciekawy
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Też oglądam GA V serię i mam trochę mieszane uczucia.. Wątek Izzie mnie drażni, taką infantylną ją zrobili i dodatkowo cała ta sprawa z duchem.. Zawsze była moją ulubioną postacią żeńską w serialu, a obecnie jakoś średnio interesują mnie wątki związane z jej osobą (a tak lubiłam połączenie jej z Alexem - wcześniej..).
Za to coraz bardziej podoba mi się wątek młodszej siostry Mer i Marka - ciekawe, jak to się rozwinie. Wątek Cristiny i żołnierza też jest całkiem, całkiem Cytat:
|
|
|
|
#56 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Spoilery zpowiadaja sie calkiem ciekawie A teraz obejrze sobie 10 odcinek 2 serii A wlasciwie to dlaczego Derek mieszka w przyczepie? ... Jakos umknal mi ten watek ...
|
||
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Ja się na razie zastanawiam, czy nie wrócić do oglądania
Początki pierwszego sezonu mnie trochę znudziły i dałam sobie spokój, ale może faktycznie się rozkręciło.. poza tym tęsknię za postacią Addie w GA
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogladalam wczoraj crossover GA 5x15 i PP 2x16 no i musze przyznac , ze te dwa odcinki wywarly na mnie ogromne wrazenie! Wartka akcja, duzo ciekawych sytuacji (lekarze i pacjenci), po prostu rewelacja! Wogole podoba mi sie tez Private Practice, chociaz nigdy nie ogladalam tego serialu.Wydaje sie byc ciekawy Na bialo pisze to, co mi sie rzucilo w oczy najbardziej ![]() Mam takie wrazenie, ze Addie nie pogodzila sie z odejsciem Derek'a ... Jak sama powiedziala 'ludzie sie rozwodza, pobieraj sie z innymi , a pozniej znowu schodza....' czyli jakby miala jakas nadzieje na powrot Derek'a.Tak samo z reszta jak jej przyjaciele Sam i Naomi - mysle, ze oboje nie pogodzili sie z rozwodem i probuja udawac ze wszystko jest ok, ze juz o sobie zapomnieli itp. Bardzo malo Meredith w serialu jaos ... Po raz pierwszy chyba nie ona jest w centrum zainteresowania.Izzie - fajna zabawe wymyslila stazystom, cos w rodzaju Amazing Race Zastanawia mnie czy choroba Izzie to jednak nie jest grunt pod pozbycie sie jej z serialu.Moze na razie scenarzysci zaprzeczaja, ale chyba ma to jakis powod .... Mark i Lexie - cudowna parka Oby Mark mial odwage przyznac sie wszystkim dookola do tego zwiazku.Dr Hunt mnie zaskoczyl Serio. Nie spodziewalam sie ze mogl zerwac z narzeczona przez maila .... Z mojego punktu widzenia wyglada to tak, ze on ta dziewczyne nadal kocha, ale ma swiadomosc ze w Iraku bardzo sie zmienil, i nie jest juz taki sam jak kiedys w zwiazku z czym moglby rozczarowac swoja narzeczona... Mysle ze ta sytuacja przypomina Cristinie nieco o Burke'u ... W koncu on ja rzucil przed oltarzem ... Ogolnie cross super
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
heh... ja też juz obejrzalam 15 odcinek.. dzisiaj się zebralam
i mam podobne odczucia jak LadyAnne co do Addison ciekawe co sie jeszcze dalej wydarzy juz sie nie moge doczekac następnego odcinka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

No wlasnie, obawiam sie ze jednak beda wprowadzac zmiany w obsadzie ... ;(
i byli kochankami przez pewien czas, pozniej sie szefus rozszedl z zona...

- Serce mi mówi, że się mylisz...

podobał mi się Derek jak ja wyciagał, był taki skupiony i w ogóle fajnyyy