|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do szaleństwa ślubnego Szany... też tak miałam ale odkąd wiem że szwagier pierwszy się od nas żeni to jakoś mi odeszła wszelka ochota na planowanie itp... bo wiem że ze swoimi planami będziemy mogli wystąpić dopiero po ich ślubie bo teraz juz nie będziemy w centrum ślubnej uwagi tylko oni.. z resztą lepiej żadnych naszych pomysłów nie rozgłaszać publicznie rodzinie bo zaraz ten leń patentowany zgarnie nasz pomysł i będzie się szczycił że to on wpadł na to!!! więc jakiekolwiek pomysły będą ale dopiero w lutym przyszłego roku... chyba że będziemy z tżtem w jakiś tajny sposób coś planować ale nie wiemy co szwagier wywali na swoim weselu więc nie chce się napracować i nawymyślać a się potem okaze że to już było...
|
|
#4293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj, ale przecież Ty lubisz tak od czasu do czasu poskakać, potańczyć, pocwiczyć to i te ciasteczka możesz z czystym sumieniem zjeść![]() a właśnie jak tam ten Twój szwagier, dalej są mu obojętne wszystkie decyzje związane ze ślubem i nie wykazuje większego zainteresowania??
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe no to pięknie tancerka o Ciebia mamusia dba.. Mi to nikt nic nie gotuje ani nie pakuje do jedzonka... Sama sobie radzic muszę hehe No ale się nie dziwie, moja mama pracuje to przecież nie będzie się moim jedzeniem jeszcze przyjmowac przecież..
|
|
|
|
#4295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale tancerko... u Ciebie to wogóle jakas dziwna sytuacja była z tym szwagrem grrrrrrr normalnie tak sie wepchac przed wami... niby łatwo powiedziec a niech kazdy robi co chce..ale jesli druga osoba jest takim obibokiem i normalnie wszystko wymusza zeby podac na tacy i wogóle jest wnerwiajacym człowiekiem to az nerwy łapią człowieka gdy się wpycha ze slubem i zabiera caly urok temu dniu, bo robi to od niechcenia i wogole... ja nie mam takich problemów bo rodzenstwo mamy normalne jesli o to chodzi, kazdy robi co chce ale nie kosztem innych noooo, al nie martw się , trzeba olac to...moze sie okaze ze na ich weselu bedziecie sie wysmienicie bawic a on tylko patrzyl na zegerak kiedy to wszytsko sie skonczy.... trzeba wyciągnąć z tego co najlepsze niż to co najgorsze, takze buzia jestes taka sliczna...Twój TZ jest szczesciazem a szwgier moze tylko pozazdrościc Ciebie, napewno Wasze wesle dało mu do myślenia
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Siedzę nad książkami, jutro mam kolokwium, o zgrozo! ![]() Tancerko mi też przydałoby się odmówić sobie słodyczy, ale ciężko z tym Słuchajcie, a może jest nas tu więcej z takim "problemem"? to się będziemy wspierać![]() Wcześniej pisałyście o wykupywaniu, u mnie jest ta tradycja mi to się nawet podoba, śmieszne sytuacje czasem wynikają przy tym![]() A co do kontrowersyjnych tematów, że tak powiem, to fajnie że mamy tutaj różne poglądy bo inaczej byłoby nudno, poza tym mamy szanse zobaczyć różne sytuacje z wielu perspektyw ![]() EDIT: Kobitki trzeba zacząć poważnie myśleć nad tytułem kolejnej części! mamy już ponad 4000 postów
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-02-23 o 18:43 |
|
|
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki..
no ja oczywiście znów mam problem bo jakżeby inaczej.. dzisiaj dowiedziałam się że studiów zaocznych nie otwieraja ale jest mozliwośc pójścia na dzienne.. i się taka zastanawiam bo na dziennych będę miała mgr za 1,5 roku a na zaocznych za 2,5.. nie wiem czy znajdę pracę, ale z drugiej strony na dziennych to bedę codziennie dojeżdżać ponad 1h w jedną stronę.. ale słysząłam że ten pierwszy semestr jest najgorszy.. i teraz niem wiem czy iśc na dzienne czy czekać do października żeby zacząć zaoczne..normalnie pustka.. TŻ namawia mnie na dzienne, bo on będzie pracował i jakoś sobie poradzimy, najwyżej pomieszkamy u mnie troszkę dłużej.. no nie wiem, może coś doradzicie
|
|
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
ja postanowiłam przez post nie jeść żadnych słodyczy!!! nic!!!! ciekawe co z tego wyjdzie
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
Can't a dlaczego nie będzie teraz możliwości pójścia na dzienne? Hmmm...ciężka decyzja. Z jednej strony miałabyś mgr za 1,5 roku i mogłabyś pójść do pracy, ale znowu stracisz pewnie szansę przez ten czas na pracę na pełnym etacie. A jak myślisz, udałoby Ci się w najbliższym czasie znaleźć pracę?
A myślałaś jeszcze nad inną uczelnią? Czy tą koniecznie chcesz? Może na innej będą uruchamiać teraz zaoczne studia?
|
#4300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz od marca mogę iśc na dzienne, z pracą to cięzko bo szukam od pewnego czasu. z tego co się orientowałam to tylko na tej uczelni otwierają ten kierunek zaocznie.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-02-23 o 18:51 |
||
|
|
|
#4301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4302 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie mam na oku żadnej pracy.. miałam miec staż, ale nie wiadomo kiedy on w sumie by był.. mogę czekać miesiąc, dwa.. kto wie..
|
|
|
|
#4303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() can`t jeśli stwierdzicie, że z pensji TZ jakoś sobie dacie rade to moze warto pójśc na te dzienne, Ty ewentualnie jak będziesz miała mniej zajęc to moze jakoś dorobisz troszkę... no nie wiem trudna decyzja
|
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi się te bardzo podobają: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...NEcjWAD9Y&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=I3CPe...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s No i oczywiście wykonać tak walca http://www.youtube.com/watch?v=wi2Ig...eature=related Paplacie strasznie ![]() Nie nadążam
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-23 o 19:17 |
||
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
O chilanes ja też lubię senny szept
Nawet bardzo bardzo lubię
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Can't ja bym poszła na dzienne jeszcze przed ślubem niemal zdążysz
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Taka mi się radosna ta piosenka wydaje
|
#4308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wkurza mnie to jego olewanie i czekanie aż się inni wkurzą i wszystko za niego załatwią.. dziwię się tylko że wszyscy już odpuścili sobie jego wychowywanie bo rzekomo nic na niego nie działa... i szkoda nerwów![]() Cytat:
i chcesz czy nie chcesz to i tak zapakuje jedzonkoCytat:
a z tą zazdrością szwagra to zgadłaś.. przyznał się kiedyś nawet do tego.. ja też dziś o tym myślałam ale u mnie to nie przejdzie... jednego dnia nie wytrzymałam a co mówic o całym poście..
|
|
#4309 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nadrabiam Was już od wieków, ale zawsze mi coś przeszkadzało: a to obiad, a to kawa, a to brak prądu przez ponad godzinę, ale po wielu próbach przeczytałam wszystkie zaległości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to nieźle te ceny skoczyły Radzę jednak poczekać z tymi obrączkami ![]() Cytat:
Aż sam się zdziwił, jak ostatnio się ważył. Trochę mu się przydało, bo był chuderlak, ale teraz to mu brzuch niezły zaczyna rosnąć przez obiadki mojej mamuśki ![]() Dodam tylko, że szwagier przytył z 20 kg na kuchni swojej teściowej ![]() Cytat:
![]() To nie fajnie Musisz nad nim trochę popracować, bo po ślubie może być gorzej ![]() Cytat:
My tam jesteśmy tradycjonalistami i musi być błogosławieństwo, zabawy (nie tylko oczepinowe), pewnie będą jakieś przyśpiewki (np. "Teściowo Ty stary rowerze" lub "Kto w styczniu urodzony" ). Zbieranie na wózek też będzie, bo to część naszej tradycji. Nikt się nie obraża a wręcz przeciwnie. U mojej siostry dziwili się, że tak krótko orkiestra grała. Nie wiem czy u Was tak jest, że ostatnia para, która tańczy z parą młodą dostaje nagrody (z reguły flaszki )Cytat:
i było mi z tym głupio. Zobaczymy
|
||||||
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na TZ do poszedł do fryzjera
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Weź Kasia ani nie mów.. Ja mojego od dwóch tygodni już wysyłam do fryzjera i jeszcze się nie wybrał.. Zarośnięty strasznie jest
![]() A w ogóle to nie żeby miał w domu siostrę która jest świetną fryzjerką.. Normalnie witki opadają z tym facetem
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
ale nasi tżtowie się pięknią hehehe mój to wpadł w rozpacz bo pomadkę którą ode mnie dostał zgubił hehehe taką pyszną wiśniową
i tak się śmiałam bo dzwonił do taty niech szuka jego pomadki a tata takie oczy że jego syn każe mu szukać swojej wiśniowej szminki hahaha ale pomadka ochronna to rzecz niezbędna w zimie więc nie uważam tego za jakieś zniewieściałe zachowania.... musi mieć przecież mięciutkie usteczka do całowania swojej narzeczonej
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będę dzisiaj ryczeć TZ-owi w rękaw
to wszystko przez niego
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile razy już mu wciskałam prawie na siłę, żeby się wysmarował, a on nic Uparty jak osioł
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie szczerze mówiąc bardziej przerażają dojazdy.. bo rano będę wstawała przed 5, a wracała o 23 do domu.. tylko że podobno tak jest w pierwszym semestrze, potem większy luz.. są przerwy między zajęciami, czasem 3, nawet 5-godzinne, więc mogę sobie gdzies usiąść i w tym czasie się pouczyć.. szczególnie że wiosna idzie, a na uczelni jest miejsce żeby sobie usiąść..
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TZ ma urodziny za 1,5 miesiąca, muszę mu kupić prezencik
|
|
#4318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o mój TZ też się do fryzjera wybiera, wiosne chyba poczuli
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem częściej
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
Can't ja jak miałabym możliwość też poszłabym na dzienne. Niestety nie miałam, ponieważ żadna państwowa uczelnia w okolicy nie prowadziła naboru na dzienne magisterskie uzupełniajace. A do prywatnej nie chcialam iść. Przemyśl to na spokojnie. Na zaocznych też są przerwy. Ja wstaje o 5.30 i wracam często po 22. Ale da się przeżyć. Kwestia przyzwyczajenia
I tak jhak dziewczyny mówiły nie będziesz musiała za studia płacić, skończysz je wcześniej a z praca nie wiadomo jak będzie.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

na codzien z reszta jego ulubiony stroj to zwisajace przy tylku jeansy i kolorowy zwykly t-shirt niz sweterek w serek 

i ogólnie to brakowało mi tego dłubania 

trzeba wymyślić coś innego bo bez slodyczy sie nie da...

Słuchajcie, a może jest nas tu więcej z takim "problemem"? to się będziemy wspierać