|
|
#4081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
fajnie. moze opowiedz cos o sobie.ile macie lat,ile jestescie ze soba i oczywiscie zdaj potem relacje z tego wyjazdu
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Siksa - miła niespodzianka musiała być, po obejrzeniu stron
![]() Ale Elizka ma rację - nie myśl o tym obsesyjnie podejdź do tego tak, że - może teraz, a może dopiero wybierał i kombinował Jak będziesz ciągle o tym myślec, to będziesz chodzić jak na szpilkach i zepsujesz ten wyjazd... No i niespodziankę dla samej siebie zepsujesz wiem, że to się łatwo mówi, ale... Tylko spokój nas uratuje
|
#4083 |
|
Przyczajenie
|
Jesteśmy ze sobą od trzech lat, jakoś przypadek nas połączył, połączyła nas pasja - komunikacja miejska, w moim przypadku ogólnie, w jego kolej
uwielbiamy góry i chodzenie po nich. Gdyby nie jego upór nie bylibyśmy razem. Jesteśmy w tym samym wieku i mamy po 25 lat. Już dawno czuje, że chce tylko z nim być on tez powtarza, że tylko ze mną, głównie na drodze do "szczęścia" stała szkoła, wspólna obrona(razem studiowaliśmy i na uczelni własnie poznaliśmy się), brak funduszy na wspólne życie, teraz gdzie od roku staramy się o mieszkanie, problemem jest duża ale nie drastyczna odległość (43 km i 300 m ) no i dojazd, niestety często dosyć trudny. Dlatego postanowiliśmy że razem zamieszkamy, mamy otrzymac mieszkanie z miasta, już doczekać się nie potrafie. Jeśli chodzi o zaręczyny, jestem wredna, ale powiedziałam Miśkowi, że nie chce żeby były banalne, bo sama staram się nie być banalną. Zobaczymy co to będzie, szczerze, sama uroczystość nie jest dla mnie ważna, mogłoby się obejść bez tego, bo wiem co czuje i czego chce Tylko żeby była pogoda ![]() ![]()
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypiłam grzańca, poprawiłam herbatką z rumem i teraz mi wesoło....
|
|
|
#4085 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Grape pijok, Grape pijoook...
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcesz trochę? to jeszcze zrobię, bo rum mam dobry 80% ![]() ![]() ![]() nikt się ze mną nie chciał napić to sama sobie zrobiłam dobrą herbatkę, ale chyba jeszcze sobie Żywczyka wypije bo mam fajny humorek i wszystkie problemy jakoś tak zniknęły, tzn. stały się jakoś takie mało ważne ![]() ![]() ![]()
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4088 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ja nie piję ![]() wcinam przepyyyyszne jabłko... ale normalnie tak pyszne, że aż szok ![]() i czekam na TŻ'ta ![]() jeszcze dwa żywce i herbatka z prądem i będziesz nam śpiewać ?
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zdenerwowałam.
miały być faworki i ciasto a tu dupa. ja nie wiem czy jak oboje mamy wolny wieczór to się nie możemy zobaczyć? potem siedzimy po nocach i w szkole jestem nie do życia, nie ma nawet chwili żeby pogadać. albo chociaż jakiś głupi film zobaczyć czy wyjść na spacer. kurna rozumiem że się migacze w aucie zepsuły i w ogóle ale jakoś mnie to wkurza że jak jest czas to jakoś nie można się zobaczyć bo coś tam
|
|
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie umiem i strasznie fałszuje, jeszcze byście ogłuchły i dopiero by było ja też nie pije ale od czasu do czasu herbatka z rumem dobra rzecz żeby się wygrzać, TŻ’ta nie ma to sobie jakoś radzić muszę ![]() ![]() słucham sobie fajnej muzy, gibam sie na stołku i tak sobie myślę kiedy mi się ten stołek złamie pod takim ciężarem ![]() ![]() ![]() smacznego jagłuszka ![]() ![]() edit: o wypraszam sobie JESZCZE sziedze na stołku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ejjjj już mi się głupawka włączyła i głupoty gadam ![]() ![]() ![]() ![]() edit2: a właśnie może któraś ma ochtę na śledzika po góralsku wcinam i mogę się podzielić ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-24 o 20:15 |
||
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gibaj się tak bo jeszcze rzeczywiście stołek pyrgnie i wylądujesz na ziemi
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladne literowki robisz;p ciekawe co jest tego przyczyna
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że przed chwilą rozmawiałam z TŻ’tem i był dziwnie zaskoczony że jutro raczej nie pojedziemy do Krakowa, bo umówiłam się już z bratem, że pojedziemy pieniądze wymienić był niemiło rozczarowany, że jak to nie mam dla niego czasu skoro on zaplanował, że pojedziemy jutro, bo się trochę cieplej zrobiło i już nie sypie cały dzień się praktycznie nie odzywał, więc zaplanowałam sobie jutrzejsze przed południe bo w końcu muszę tą kasę wymienić Zobaczymy ile nam zejdzie przy tym, może jednak uda się skoczyć do rodu Kraka ![]() stołek już widział i dźwigał niejedno, więc powinien wytrzymać a jak nie to daleko nie polecę tylko na podłogę ![]() ![]() edit: agatka13121988 gdzie zrobiłam literówki bo nie widzę chyba tak źle ze mną jeszcze nie jest żebym już nie widziała chociaż może.....
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-24 o 20:26 |
|
|
|
|
#4095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
święte słowa ![]() Cytat:
dzisiaj szyna ![]() wnerwia mnie to, ale co mam zrobić właśnie dziele paczkę z avonu na zamawiające. chyba poczytam Dżume i pójdę spać. z nudów to się chyba nawet zaczne uczyć strasznei walne sobie herbaty z rumem na sen. |
||
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przeżyłam pierwszego rozdziału a próbowałam chyba trzy razy i za każdym razem umierałam jak opuściłam pierwszy rozdział to później już przeczytałam do końca ale profesorka się śmiała na polskim jak jej powiedziałam że przeczytałam całą oprócz I rozdziału ale później przyznała mi rację i stwierdziła że fakt nożna umrzeć na tym rozdziale ![]() herbatka z rumem powiadasz ![]() ![]()
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie z moją Wielką Kluską gadałam i na początku naszej rozmowy (na skypie) zadzwoniła jakaś koleżanka do niego, a ja mu powiedziałam, że trochę zazdrosna jestem... No i on już od tego momentu zmienił swój nastrój Chwilę wcześniej śpiewał, gadał głupoty i humor miał super, a za moment już ledwo co się odzywał......Gadałam dziś na uczelni z moją koleżanką, która też by chciała, żeby mężczyzna się zdeklarował... Miała łzy w oczach jak mi mówiła o tym, że chciałaby wreszcie móc sobie zaplanować życie a nie czekać bez końca na jego decyzje... Ehh sporo nas jest chyba dziewczyny...
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie rob - czekaj na rozwoj wydarzen ![]() trzymamy kciuki
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już procenty parują więc humor wraca do normy czyli zaczynam łapać doła Bardzo dobrze rozumiem tą Twoją koleżankę bo mnie tez czasem łezka poleci przez to niepewność i niemoc Jest nas naprawdę bardzo dużo tylko niektóre dziewczyny bardzo dobrze się z tym kryją, taki już nasz los Jeszcze dzisiaj spotkałam się z mamą mojego dobrego sąsiada, który się zaręczył i bardzo się ucieszyła jak mnie zobaczyła i się pytała czy on(ten mój sąsiad a jej syn) już wie że jestem i ze musi mu zaraz powiedzieć a ja się z nim wdziałam ale tylko przelotem na klatce i stwierdził że on mnie jeszcze dorwie przed wyjazdem. Znamy się bardzo dobrze (chodziłam z nim 8 lat do podstawówki ) i jego lubą też nam dobrze (chodziłyśmy do tego samego liceum do równoległej klasy i zdawałyśmy biologie na maturze ) więc podejrzewam że będą chcieli mnie na ślub zaprosić i znowu zakłuło leciutko.....
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4101 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ech.
Ja również nienawidzę niepewności. Nie co do TŻ'ta. Ale tej takiej "co dalej". Pojawia się coraz więcej znaków zapytania ![]() Sytuacja na zagranicznym rynku pracy jest mocno średnia... Może być ciężko... Na dzień dzisiejszy nie wiem więc, czy wyjedziemy, gdzie wyjedziemy... TŻ nawet Norwegię przeglądał, ale stwierdził, że nie chce mnie narażać na temperatury około zera stopni przez 10 miesięcy w roku to prawda, że źle znoszę zimno... Ale jak trzeba to trzeba (tak też mu powiedziałam).Sama nie wiem ma teraz pracę i boi się ją ot tak rzucić, żeby szukać czegoś innego na tak niestabilnym rynku pracy. A inna sprawa, że ma nienormowany czas pracy praktycznie i ciężko byłoby jednocześnie szukać i pracować... Ja mogę pomóc, ale na rozmowę za TŻ'ta nie pójdę, a prawda taka, że nie ma możliwości umówić się np. dzień, czy dwa do przodu.. ![]() Wiemy jedno - że od czerwca chcemy razem zamieszkać, wszystko jedno gdzie. Ale jednak niepewność jest straszna ![]() Mam "plan działania" do maja, a później ot, czarna dziura. Dziwnie się z tym czuję, dawno tak nie miałam. Nie jestem typem człowieka szczególnie zorganizowanego i tak dalej, ale zawsze myślałam o tym, co będzie za jakiś czas. A teraz ile bym nie myślała - to po prostu nie wiem ![]() Taki dziwny nastrój mnie ogarnia... Braku poczucia bezpieczeństwa, czy jakkolwiek inaczej to nazwać... Boję się, że jak nie damy rady niczego porządnie zaplanować, to może być naprawdę ciężko, jeśli nie kiepsko. A z drugiej strony, jak tu planować coś porządnie, jak człowiek uwiązany z jednej i z drugiej strony ![]() Eeech.
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie jest bardzo dobrze w waszym towarzystwie, więc nie jestem sama no chyba, że TŻ będzie mnie dalej do szału doprowadzał nie zgadzając się na moje wybory dotyczące np. koloru ścian ![]() ![]() Chciałam sobie jeszcze zieloną kometę zobaczyć a tu lipa bo mgła taka że nic nie widać ulicy nie widzę za oknem a co dopiero jakieś gwiazdy czy komety![]() edit: *Insane bardzo dobrze wiem co czujesz ale nie martw się na pewno się wszystko dobrze ułoży zobaczysz, do maja czy czerwca zostało jeszcze trochę czasu i jeszcze wszystko może się diametralnie pozmieniać
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-24 o 22:18 |
|
|
|
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze latałam w środku nocy po okolicach jak miało coś się dziać na niebie
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
czasem to mi się wydaje, że faceci mają jakiś kosmiczny model mózgu i w ogóle mają jakiś zły program wgrany na twardy dysk.
idę spać. dobranoc zazdrośnice
|
|
|
|
#4105 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Nie bałabym się tak, gdyby było coś pewnego, jakiś punkt zaczepienia. Np. jedziemy do Irlandii. Wiem, że będziemy szukać tam pracy, wiem jak szukać, gdzie szukać i jakiej pracy. To jest jakiś konkret. Albo, że zamieszkamy w Krakowie. Wiedziałabym na jaką pracę mogę liczyć, na jakie mieszkanie byłoby nas stać, można by było zacząć to sensownie planować. A tak? Ani w lewo... Ani w prawo... Nie bardzo wiadomo cokolwiek ![]() Mam nadzieję, że taka sytuacja nie potrwa długo, bo nie znoszę takiego stanu zawieszenia... Chociaż z drugiej strony nie wiem, co mogłoby się stać, żeby to się niebawem powyjaśniało...
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo w ogóle nie mają twardych dysków.... dane zapisują na dyskietkach...
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda bo z opisu i zdjęć zapowiada się naprawdę ciekawe zjawisko ![]() „Najlepiej obserwować ją tam, gdzie miejskie światła nie będą przeszkadzać w obserwacji nocnego nieba. Oprócz wycieczki na wieś, ważna będzie także dobra pogoda. Tak obserwowana kometa powinna być widoczna nawet gołym okiem. Lornetka czy niewielki teleskop powinny umożliwić dostrzeżenie Lulin nawet w mieście – oczywiście pogoda jest, także w tym przypadku, warunkiem koniecznym. Dodajmy, że zielonego światła należy wypatrywać w okolicach Saturna.” a tu link do całego artykułu: http://portalwiedzy.onet.pl/4868,252...zasopisma.html edit: Cytat:
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-24 o 22:29 |
||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmarzyłam się
Włączyłam sobie fajną muzyczkę i mam uśmiech od ucha do ucha Szkoda, że winka nie mam żadnego...http://www.youtube.com/watch?v=uCUEXpOpCGM To u mnie króluje ![]() Dobranoc
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-24 o 22:39 |
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc
|
|
|
#4110 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() Myślę, że nie, bo część z Was ma to za sobą, a część przed sobą, tak jak ja. Przecież jestem dużą dziewczynką i wiem co robie Gdybym powiedziała komuś w domu, to podejrzewam, że źle na tym wyszłabym, ciągłe pytania czy juz po, jakieś głupie dopytywania, chciałam tego uniknąć, i szczerze to ma być radość dla mnie, ze Go chcę, a dla niego, że Go przyjęłam - więc co za tym idzie- nasze wspólne świętowanie jak już będzie tak daleko, to Wam napisze co i jak. Teraz szukam pracy, po obronie - a była w grudniu - ciężko znaleźć pracę szczególnie w zawodzie, niektórzy sobie nie wyobrażają kobiety inżyniera transportu!! Chciałam się pochwalić, że z moim G przed chwilą skończyliśmy grać "przez telefon" w ciufy hehe nawet na takie gry jak symulatory mnie wzięło Pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

i czekam na jakąś rade!!
i oczywiscie zdaj potem relacje z tego wyjazdu

Jak będziesz ciągle o tym myślec, to będziesz chodzić jak na szpilkach i zepsujesz ten wyjazd... No i niespodziankę dla samej siebie zepsujesz
wiem, że to się łatwo mówi, ale... Tylko spokój nas uratuje 
moje oczko

właśnie dziele paczkę z avonu na zamawiające. chyba poczytam Dżume i pójdę spać. z nudów to się chyba nawet zaczne uczyć
straszne
Myślę, że nie, bo część z Was ma to za sobą, a część przed sobą, tak jak ja. Przecież jestem dużą dziewczynką i wiem co robie