Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 19:55   #4501
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A mi się zawsze podobali bruneci z brązowymi oczami .. A mam TŻta zielonookiego blondyna Cóż za ironia losu hehe

mi sie zawsze podobali bruneci z baardzo ciemnymi oczami i mam to czego chciałam uwielbiam czekoladowe oczka mojego tżcika a i tak mnie chyba najbardziej powala straaaaasznie gładziutka skóra mojego tżcika normalnie jest tak miękka i gładziutka jak u dziecka!!! a żadnych peelingów nie stosuje przecież i balsam też jak mu sie przypomni to używa

SAMOA weź no się wysil i wymyśl nam jakiś odjechany tytuł następnej części

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-02-24 o 20:02
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:12   #4502
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
mi sie zawsze podobali bruneci z baardzo ciemnymi oczami i mam to czego chciałam uwielbiam czekoladowe oczka mojego tżcika a i tak mnie chyba najbardziej powala straaaaasznie gładziutka skóra mojego tżcika normalnie jest tak miękka i gładziutka jak u dziecka!!! a żadnych peelingów nie stosuje przecież i balsam też jak mu sie przypomni to używa

SAMOA weź no się wysil i wymyśl nam jakiś odjechany tytuł następnej części

nie umiem tworzyć pod presją
Idę sie wykąpać, może znajde natchnienie pod prysznicem
Jutro idę do gina, nie lubięęęęęęę
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:14   #4503
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie umiem tworzyć pod presją
Idę sie wykąpać, może znajde natchnienie pod prysznicem
Jutro idę do gina, nie lubięęęęęęę
ajjj weź mi nic nie mów.. obiecałam sobie po sesji zrobić wszystkie badania no i już zrobiłam wszystko jak chciałam i mocz i morfologię i żelazo ale do gina jakoś nie mogę się zebrać

no już nam się miejsce kończy moja droga do pisania więc nie ma wyjścia musimy tworzyć pod presją hehehe
Stary 2009-02-24, 20:22   #4504
lusmarija
Wtajemniczenie

o ja też muszę iśc do gina, obiecałam to sobie i mam nadzieję, że w marcu po wypłacie udam się i ja chociaż nie powiem byłam ostatnio u okulisty (widzę ) i wczoraj mierzyłam sobie ciśnienie i mnie osłuchiwano więc chyba wszystko ok

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:29   #4505
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
fajnie

wydaje mi się, ze krokiet byłby ok, bo w sumie ludzie lubia krokiety i czekaja na krokieta w nocy Albo szaszłyk, bo dobry do piciaPoza tym ładnie wygląda jak jest z kolorowymi warzywkami.

Własnie nie wiem jakie sa ceny wyjazdu na Hawaje, ale mam obawy, ze nas taki koszt przerośnie. Hawaje sa raczej tylko dla Amerykanów. Kiedyś patrzyliśmy na Jamajke i wiem, że nas cena zwaliła z nóg, podobnie jak Mauritius.

dokładnie Jedyny na świecie brunet, kótry miałby u mnie szanse to Eric Bana
Dziś ogladałyśmy fotki z moja przyjaciółką i uznałyśmy, że jak tz czasem wyjdzie na zdjęciu to mrrrau, strasznie mi się on podoba

mnie w sumie tez nie ruszaja specjanie jacys inni faceci, aczkolwiek potrafię dostrzec to coś
To chyba wszystkie oprócz Gosi realizujemy sie w naszym zboczeniu z naszymi tz
dziękuję za pomoc to tego krokieta walne na 3 kolacje
a więc Hawaje u mnie też odpadają skoro drogie,mam nadzieję,że na Turcję będzie nas stać
a mnie się kiedyś podobali blondyni niebieskoocy a zawsze chodziłam z brunetami z ciemnymi oczami a teraz mam niebiesko-zielono-szarookiego bruneta mam wszystko co dobre dla mnie i Tancerko wiem coś o tej cudnie miękkiej cerze...moje Słońce ma taką skórę jakby się urodził dopiero,cudna

właśnie wcinam pyszną sałatkę śledziową,którą moja mama robi mistrzowsko !mniam

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-02-24 o 20:31
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:39   #4506
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ajjj weź mi nic nie mów.. obiecałam sobie po sesji zrobić wszystkie badania no i już zrobiłam wszystko jak chciałam i mocz i morfologię i żelazo ale do gina jakoś nie mogę się zebrać

no już nam się miejsce kończy moja droga do pisania więc nie ma wyjścia musimy tworzyć pod presją hehehe
A ja po sesji byłam i zrobiłam sobie cytologię i takie tam i w piątek idę chyba po wyniki badań i może mnie pani zbada też, bo miałam stan zapalny jajniczka i się leczyłam i nie wiem czy wyleczona jestem czy nie...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:55   #4507
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
teraz się zastanawiam czy to był dobry wybór co do tej restauracji na wesele...drogo a jedzenia nie ma aż tak dużo jak na tę cenę...chyba,tak myślę,sama już nie wiem kurcze dołka małego złapałam...
eee napewno wybraliście dobrze, a nad menu macie jeszcze rok do myślenia My też się będziemy zastanawiać, wersję ostateczną mamy podac na ok miesiąc przed weselem

Znalazłam propozycję menu jaką dostaliśmy

OBIAD:
- ziemniaki
- kotlet schabowy z serem i pieczarkami
- zestaw sórówek
- rosół

DANIA CIEPŁE W TRAKCIE WESELA:
- kurczak pieczony
- zraziki w sosie
- zupa gulaszowa
- barszcz czerwony z pasztecikami
- świniak pieczony
- flaki

PRZEKĄSKI ZIMNE:
- szynka wędzona, baleron, polędwica, mięsa pieczone, boczek faszerowany
- śledź w oleju
- sałatka garnierowana
- ryba w occie
- pomidor, ogórek, papryka, pieczarki
- schab w galarecie
- sosy do mięs

DO TEGO:
tort weselny, ciasta, owoce, kawa, herbata, barszcz

POPRAWINY:
- żurek
- szaszłyki
- bigos
- szynka pieczona
- gulaszowa
- + to co zostanie z wesela

Myślę, że jak za 160 zł, to jest tego dużo
I apartament oczywiście gratis też

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jestem już u TZ-a

Szana to chyba, że tak bo u mnie wesela to do 5:00 trwają-jak ja to wytrzymam
u mnie też trwają do 4-6 wesela

Cytat:
jakie są ładne białe kwiaty?
może białe tulipany?

mogłam dac Claris numer telefonu bo dziś się spotyka z naszym fotografem o 19:00 a zanim dotrze do domu to ja umrę z ciekawości może by mi mesedża wysłała
Cytat:
dobra już odpuszczę z tymi liliami
lilie są uczulające, czasem pachną tak mocno, ze mnie osobiscie mdli
propozycje białych kwiatów?:
- storczyki
- frezje
- róże
- goździki
- tulipany
- hortensje
- gerbery
- margaretki
- kalie
- eustomy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg white-flower.jpg (8,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 815,biale-frezje.jpg (66,6 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-02-24 o 20:59
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 21:24   #4508
tancerka212
Zakorzenienie

jak tak z wami gadam to stwierdzam że chyba na poniedziałek się zapiszę do tego ginka... niech tam zobaczy czy wszystko ok.. tabletek nie biorę i nie chcę jeszcze brać więc mi nie pilno ale tak odwlekać to można w nieskończoność...

Onaella jeśli to czytasz to mozesz mi powiedzieć czy tłok jest do tej pani co mi ostatnio polecałaś? jak wyślę zgłoszenie przez internet to mam szansę na poniedziałek się zarejestrowac??
Stary 2009-02-24, 21:52   #4509
centipede
Zadomowienie

Cytat:
a wy macie tylko go wybranego czy już zaklepanego??

w ogóle dziewczyny to której jeszcze coś brakuje do kompletu załatwienia tych spraw na "już"czyli coś z sali, orkiestry, kamerzysty i fotografa??? bo chyba sporo dziewczyn ma już full komplecik i ma spokój
My mamy salę (na razie tylko rezerwacja. a umowę podpisujemy pewnie już niedługo) orkiestrę i fotografa; może w czwartek albo piątek będziemy mieć panią od ciast i torcika; zostaje nam kościół i nauki na najbliższy czas do załatwienia
Alkohol mamy już wybrany - będzie to Pan Tadeusz. No chyba, że koncepcja nam się jeszcze zmieni no i winko jeszcze będzie

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
szana ooo to u mnie podobnie

sale mamy od pazdziernika, orkiestre tez... fotograf jeszcze przed slubem byl i kamerzysta tylko z wakacjami problem :/ booo tydzien po weselu mam juz prace:/ tzn robie zdjecia na innym weselu... chyba zeby to tak pogodzic, ze pojedziemy pon-pt... a wy jak i gdzi ejedziecie??

w sumie nie mamy tylko ksiedza i nauk... no i swiadkow... ehhhh
My jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy i kiedy. Zależy od możliwości finansowych i od urlopu tak sobie myślimy nad Węgrami winniczki, baseny, niedaleko i tanio, cieplutko raczej nie będziemy przez biuro podróży, wolimy własnym autkiem i o wszystkim sami decydować. A jak nie Węgry no to nie wiem, może Chorwacja?

Cytat:
u nas niby 170zł z poprawinami bez 150zł, ale nie mam menu niby samemu się wymyśla no, ale jednak bym chciała się na czymś wzorować
Ale nie ma nawet takiego przykładowego? albo z czego możecie wybierać? Dziwne, myślałam że wszędzie się wybiera z CZEGOŚ i ewentualnie można jakieś swoje własne pomysły zrealizować.

Cytat:
dziękuję! to macie dość bogate menu u mnie narazie są tylko 2 ciepłe kolacje,ale ja chyba dodam jeszcze 3 hm...
Szana 2 ciepłe kolacje to nie jest dużo. Może faktycznie pomyślisz nad tą trzecią? Bo jednak cały dzień na nogach, tańce...

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
u nad jest prócz obiadu 5 ciepłych posiłków+ 6 prosie pieczone, z którego zrezygnujemy. Cena za osobę 160 (z poprawinami) i 145 bez. Cena nie ulega zmianie, gdy teraz wpłaci się zaliczkę (co uczyniliśmy). W cenie jest tort weselny, ciasta, owoce, apartament dla nowożeńców i sporo jedzonka. Poznaliśmy recenzje osób, które juz tam swoje wesele robiły. Jedzenia podobno pełno. To co zostaje zabiera się zapakowane ze sobą.
Do ans nalezy zakup całego alkoholu (z szampanem, itd) i napoi. Można dowieźć jeszcze swojego ciasta, lub umówić, sie, że dowieziemy 2 sałatki (bo np ciotka robi genialne). Do tego prosta dekoracja sali.
Uhhuuu to się nazywa oferta! Do niczego nie można się przyczepić! Pełno jedzonka i do tego jeszcze w cenie tort i ciasta. No pięknie!

Cytat:
dziewczyny a ja wam zapomniałam się pochwalić nowiną!!! tż dziś siedział w domu i przyszedł do niego sąsiad-murarz więc tż zaciągnął go przy okazji do naszego gniazdeczka i kazał obejrzec i opowiedział mu o naszych planach co dobudowac czy zamurowac i sąsiad powiedział że jak będzie miał czas to już w lipcu będzie można zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!:ju pi: więc jak dobrze pójdzie to remont będzie zaczęty nie jesienią ale już latem!!!!!!!!!! nie wiem jednak czy tak sie stanie jak my z tżtem chcemy wyjechac do pracy za granicę bo nie wiem czy ktoś będzie to chciał za nas pilnować... ale może się teścia przekona w końcu nie każę im malować mi ścian i kupować mebli ale tylko pilnować budowy ganeczku i zamurowania drzwi a wybudowania osobnego wejścia
a jesienią już tżcik mógłby mieszkać sobie w naszej części haha nieźle
Super! teraz pewnie nie zaśniesz przez emocje
Stary 2009-02-24, 22:09   #4510
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Super! teraz pewnie nie zaśniesz przez emocje
jak dostałam smsa od tżta z tymi wieściami to siedziałam na wykładzie i taaak się cieszyć zaczęłam że się dziwnie na mnie patrzyli ale co mi tam moje mieszkanko się będzie murowało hehehe a ja mam się nie cieszyć teraz o niczym innym nie myślę jak pójść do sklepów i nakupować sobie pięknych mebelków hehe ale muszę jeszcze poczekać cierpliwie na pieniążki z pracy i na koniec remontu żeby było je gdzie ustawiać ale będę miała pracowitą jesień- będę ganiać po salonach sukien ślubnych za suknią a w między czasie po salonach z meblami w poszukiwaniu mebelków i dodatków do mojego gniazdka już się nie mogę doczekać! ostatnio widziałam super narzutę ale kosztowała aż 250zł!!! dobrze że była za mała bo bym się na nią napaliła już i zbierała na narzutę hehehe ale taaaaka milusia była że mogałbym tam w sklepie na niej zostać i sobie leżeć ojjj drogo będzie to wszystko na początek wyposażyć żeby ładnie i przytulnie było...
Stary 2009-02-24, 22:13   #4511
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

Onaella jeśli to czytasz to mozesz mi powiedzieć czy tłok jest do tej pani co mi ostatnio polecałaś? jak wyślę zgłoszenie przez internet to mam szansę na poniedziałek się zarejestrowac??
czytam czytam
a ta kobieta dośc oblegana jest, ja się rejestrowalam przez interent w Sobotę i najbliższy termin był na czwartek ale próbuj, jak data wybrana przez Ciebie będzie zajęta to Ci przyjdzie meil z podanym najbliższym wolnym terminem

Zaraz Wam wyślę na gmeila zdjęcia tego co od wczoraj tworzyłam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 22:18   #4512
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czytam czytam
a ta kobieta dośc oblegana jest, ja się rejestrowalam przez interent w Sobotę i najbliższy termin był na czwartek ale próbuj, jak data wybrana przez Ciebie będzie zajęta to Ci przyjdzie meil z podanym najbliższym wolnym terminem

Zaraz Wam wyślę na gmeila zdjęcia tego co od wczoraj tworzyłam

no dzis jest wtorek więc na poniedziałek rano od 8:30 mam nadzieję że nie będzie pełnej przychodni chętnych jutro dostanę maila i zobaczymy jak bardzo oblegana jest pani doktor
a jak się dopłaci to cytologię można od razu zrobić czy trzeba się oddzielnie rejestrować przez internet na badanie?? bo tam są takie dwa okienka- jedno "zamów wizytę" a drugie "zamów badanie"....
Stary 2009-02-24, 22:24   #4513
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
no dzis jest wtorek więc na poniedziałek rano od 8:30 mam nadzieję że nie będzie pełnej przychodni chętnych jutro dostanę maila i zobaczymy jak bardzo oblegana jest pani doktor
a jak się dopłaci to cytologię można od razu zrobić czy trzeba się oddzielnie rejestrować przez internet na badanie?? bo tam są takie dwa okienka- jedno "zamów wizytę" a drugie "zamów badanie"....
wiesz co nie wiem jak to jest, bo ja tylko na ogolnym badaniu bylam

14.08.2010
baby
Stary 2009-02-24, 22:35   #4514
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co nie wiem jak to jest, bo ja tylko na ogolnym badaniu bylam
ok dzięki za pomoc, pójdę zobaczę i opowiem w razie potrzeby czego sie dowiedzialam mam nadzieję że będzie miejsce w poniedziałek bo potem z planem zajęć mi nie bardzo pasuje..

a gdzie reszta dziewczyn???
Samoa chyba zaginęła pod prysznicem
Stary 2009-02-24, 22:46   #4515
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
eee napewno wybraliście dobrze, a nad menu macie jeszcze rok do myślenia My też się będziemy zastanawiać, wersję ostateczną mamy podac na ok miesiąc przed weselem

Znalazłam propozycję menu jaką dostaliśmy

OBIAD:
- ziemniaki
- kotlet schabowy z serem i pieczarkami
- zestaw sórówek
- rosół

DANIA CIEPŁE W TRAKCIE WESELA:
- kurczak pieczony
- zraziki w sosie
- zupa gulaszowa
- barszcz czerwony z pasztecikami
- świniak pieczony
- flaki

PRZEKĄSKI ZIMNE:
- szynka wędzona, baleron, polędwica, mięsa pieczone, boczek faszerowany
- śledź w oleju
- sałatka garnierowana
- ryba w occie
- pomidor, ogórek, papryka, pieczarki
- schab w galarecie
- sosy do mięs

DO TEGO:
tort weselny, ciasta, owoce, kawa, herbata, barszcz

POPRAWINY:
- żurek
- szaszłyki
- bigos
- szynka pieczona
- gulaszowa
- + to co zostanie z wesela

Myślę, że jak za 160 zł, to jest tego dużo
I apartament oczywiście gratis też

u mnie też trwają do 4-6 wesela

lilie są uczulające, czasem pachną tak mocno, ze mnie osobiscie mdli
propozycje białych kwiatów?:
- storczyki
- frezje
- róże
- goździki
- tulipany
- hortensje
- gerbery
- margaretki
- kalie
- eustomy
dużo masz tego jedzonka,zestawik super to ja chyba wezmę tę 3 kolacje,wszystkie macie tyle jedzonka,że mi głupio u mnie to różnie jest,ale jeśli wesele od 13:30 to nie spodziewam się,że goście będą siedzieć dłużej niż do 4,chociaż kto wie?nie no muszę tę 3 kolacje zamówić!

Centipede wiesz,że za 17 miesięcy będziemy już mężatkami i będziemy się bawić na własnych weselach?
i masz racje,3 kolacja jak najbardziej się przyda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 22:47   #4516
onaella
Zakorzenienie

wysłałam już meila

14.08.2010
baby
Stary 2009-02-24, 22:49   #4517
tancerka212
Zakorzenienie

no tak Szana bez dwóch zdan trzeba więcej jedzenia- od 14 do 4 rano jest 14 godzin... przez 14 godzin zabawy tylko 2 razy ciepłe danie to stanowczo za mało... nawet w domu siedząc i nie ruszając się jem częściej ciekawe ile policzą sobie za dodatkowy posiłek
Stary 2009-02-24, 22:54   #4518
Elitka4
Rozeznanie

Hellou, Ja właśnie skończyłam ćwiczyć brzuszek. Dzisiaj miały być dwie serie jedna po drugiej, ale akurat jak skończyłam pierwszą, to TŻ zadzwonił i mi zburzył plan działania.

Cytat:
wysłałam już meila
A Ja już nawet odpowiedziałam Onaelcia, jesteś bombastik!!!

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-02-24 o 22:57
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 22:55   #4519
szana
Zadomowienie

Cytat:
no tak Szana bez dwóch zdan trzeba więcej jedzenia- od 14 do 4 rano jest 14 godzin... przez 14 godzin zabawy tylko 2 razy ciepłe danie to stanowczo za mało... nawet w domu siedząc i nie ruszając się jem częściej ciekawe ile policzą sobie za dodatkowy posiłek
ale jeszcze jest obiad więc w sumie są i tak 3 ciepłe dania ale i tak masz racje i 3 kolacja jeszcze się przyda.Ja tak tylko zakładam,że do 4 bo zazwyczaj to wesela się u nas kończą koło 3 z wiadomych względów też jestem ciekawa ile cena wzrośnie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 22:56   #4520
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dużo masz tego jedzonka,zestawik super to ja chyba wezmę tę 3 kolacje,wszystkie macie tyle jedzonka,że mi głupio u mnie to różnie jest,ale jeśli wesele od 13:30 to nie spodziewam się,że goście będą siedzieć dłużej niż do 4,chociaż kto wie?nie no muszę tę 3 kolacje zamówić!
u mnie wesele zacznie sie gdzies tak o 17.30 obiadem, potem deser, kolo 20 tort, a potem mysle gdzies tak do 5 rano te cztery kolacje. pewno bedzie za duzo jedzenia, bo jeszcze szwedzki stol i ciasta (zawsze jak jestem na weselu to sie tego przejsc nie da), ale lepiej za duzo niz za malo

ogladnelismy dzis z TZem "Wrestler'a" i nawet fajny musze powiedziec dla mnie nawet dosc edukacyjny, bo zawsze mnie zastanawialo o co wlasciwie chodzi w tym amerykanskim wrestlingu

jutro o 8 wkraczaja do akcji panowie od instalacji kominowej
a ja musze rano wstac, zgarnac wszystko z lazienki i siedziec w tym huku... ludzie, ja mam ferie... ehh

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-24 o 22:57
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 23:01   #4521
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale jeszcze jest obiad więc w sumie są i tak 3 ciepłe dania ale i tak masz racje i 3 kolacja jeszcze się przyda.Ja tak tylko zakładam,że do 4 bo zazwyczaj to wesela się u nas kończą koło 3 z wiadomych względów też jestem ciekawa ile cena wzrośnie...

wiesz ten pierwszy obiad się liczy jako godzina "zero" czyli na wejście a potem do końca dalej zostaje 14 godzin czyli jedno danie na 7 godzin.. ale po co ja to tłumaczę jak decyzja już przecież słuszna podjęta mam nadzieję że nie zedrą z ciebie!!! musisz mieć jakąś cudną ta salę że takie ceny są na niej za tak mało jedzonka..
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja musze rano wstac, zgarnac wszystko z lazienki i siedziec w tym huku... ludzie, ja mam ferie... ehh
przyjmij moje kondolencje

wiecie co wymyśliłam??? na wizazu jest dział "mama z klasą" i fajnie by było jakbyśmy w jednym czasie kiedyś spodziewały sie dzidziusiów!!! chyba muszę juz iść spać bo głupoty wygaduję ehehe

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-02-24 o 23:06
Stary 2009-02-24, 23:08   #4522
szana
Zadomowienie

Cytat:
u mnie wesele zacznie sie gdzies tak o 17.30 obiadem, potem deser, kolo 20 tort, a potem mysle gdzies tak do 5 rano te cztery kolacje. pewno bedzie za duzo jedzenia, bo jeszcze szwedzki stol i ciasta (zawsze jak jestem na weselu to sie tego przejsc nie da), ale lepiej za duzo niz za malo

ogladnelismy dzis z TZem "Wrestler'a" i nawet fajny musze powiedziec dla mnie nawet dosc edukacyjny, bo zawsze mnie zastanawialo o co wlasciwie chodzi w tym amerykanskim wrestlingu

no dokładnie,lepiej za dużo niż za mało...ja też jeszcze będę miała tort,ciasta,nie mówiąc już o owocach i jakichś tam ciasteczkach i cukiereczkach.Zawsze tego dużo zostaje i te nieszczęsne lody..już widzę jak się topią a mało kto je w ogóle zacznie jeść,już nie mówiąc o zjedzeniu całego pucharka..ale cóż lody to chyba nieodłączny element wesela
a potem się tyle bierze do domku z tego wszystkiego,że aż żal tego jedzenia bo nawet chyba w domku to wszystko nie schodzi(wiem jak było po weselu przyszłej szwagierki ostatnio),ale to tak już jest

a o co chodzi w wrestlingu? bo też tego nie czaje i jak się napotykam na coś takiego w TV to i tak przełączam ale w sumie czasem lepiej wiedzieć więcej i potem się nie spalić przy kimś całkowitą nie wiedzą

współczuje Ci tego,wiem co to huk remontowy itp...a jak już sąsiad prawie dziennie od roku coś wierci u siebie( swoją drogą co można dziennie wiercić) to już w ogóle mam dość! tak to jest jak się mieszka w bloku-uroki

Onellciu piękne kartki! pomysłowe i z wyobraźnią Ty sobie sama będziesz zaproszenia robić,prawda? chciałabym tak umieć

Tancerko masz rację dlatego 3 kolacja musi być aż się boje ile doliczą...
pokażę Wam moją salę zaraz,tylko znajdę stronkę klimacik mi się podoba i do tego brak barier architektonicznych dla osób niepełnosprawnych -to przeważyło

o proszę mam http://ridingclub.pl/pan/

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-02-24 o 23:11
Stary 2009-02-24, 23:11   #4523
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość

A Ja już nawet odpowiedziałam Onaelcia, jesteś bombastik!!!
i też Ci już odpisałam

14.08.2010
baby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 23:15   #4524
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a o co chodzi w wrestlingu? bo też tego nie czaje i jak się napotykam na coś takiego w TV to i tak przełączam ale w sumie czasem lepiej wiedzieć więcej i potem się nie spalić przy kimś całkowitą nie wiedzą

wniosek z tego filmu wysunal mi sie taki, ze w tym chodzi o efektowne udawanie, bo Amerykanie lubia tego typu show... tylko to udawanie pociaga za soba spore straty na zdrowiu, bo zeby bylo efektywnie to czasem trzeba sie uszkodzic zeby byla krew... no i bedac gwiazda wrestlingu, szczegolnie starzejaca sie, niekoniecznie szasta sie kasa...

Cytat:
współczuje Ci tego,wiem co to huk remontowy itp...a jak już sąsiad prawie dziennie od roku coś wierci u siebie( swoją drogą co można dziennie wiercić) to już w ogóle mam dość! tak to jest jak się mieszka w bloku-uroki

ja nawet nie mam tak tragicznie, bo mam spokojnych sasiadow. wlasciwie to praktycznie ich nie slysze tym razem ta watpliwa rozrywke nam spoldzielnia funduje

Cytat:
oooo bedziecie miec otwarta ta sale bilardowa?
fajna sprawa

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-24 o 23:17
Stary 2009-02-24, 23:19   #4525
szana
Zadomowienie

Cytat:
wniosek z tego filmu wysunal mi sie taki, ze w tym chodzi o efektowne udawanie, bo Amerykanie lubia tego typu show... tylko to udawanie pociaga za soba spore straty na zdrowiu, bo zeby bylo efektywnie to czasem trzeba sie uszkodzic zeby byla krew... no i bedac gwiazda wrestlingu, szczegolnie starzejaca sie, niekoniecznie szasta sie kasa...

ja nawet nie mam tak tragicznie, bo mam spokojnych sasiadow. wlasciwie to praktycznie ich nie slysze tym razem ta watpliwa rozrywke nam spoldzielnia funduje
dzięki za wyjaśnienie właśnie tak się to odbiera nawet po kilku sekundach patrzenia na to...masz całkowitą racje nie wyobrażam sobie,że mogłabym pozwolić mojemu TŻ na takie rzeczy

ja mam jednych takich-akurat nade mną- nie wiem co oni se myślą
jak narazie to spóldzielnia nam takowych rozrywek nie fundowała ale nigdy nie mów nigdy

Widzicie adres stronki? bo wkleiłam a u siebie nie widzę
o to spoko,że widzicie tak bilard będzie otwarty goście będą mogli korzystać sobie jak chcą pograć
Stary 2009-02-24, 23:25   #4526
tancerka212
Zakorzenienie

Bardzo elegancka sala Szana- myślę że fajne wesele tam będzie ale z tym bilardem to bym była ostrożna.. ostatnio na weselu były żołnierzyki przed wejściem i zamiast się bawic na wesele to sporo osób tam siedziało- nawet para młoda sobie poszła pograć i tam siedzieć przy nich zamiast z goścmi być na weselu
Stary 2009-02-24, 23:29   #4527
szana
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo elegancka sala Szana- myślę że fajne wesele tam będzie ale z tym bilardem to bym była ostrożna.. ostatnio na weselu były żołnierzyki przed wejściem i zamiast się bawic na wesele to sporo osób tam siedziało- nawet para młoda sobie poszła pograć i tam siedzieć przy nich zamiast z goścmi być na weselu
fajnie,że tak myślisz,to mnie trochę podnosi na duchu i rekompensuje mi to,że źle się poczułam z tym menu a ceną dzięki
My z TŻ na pewno nie pójdziemy tam grac a jeśli nawet to może na chwilkę ,ale wątpię,że duża liczba gości tam będzie siedziała,nawet mogę powiedzieć,że jeśli już to tylko kilka osób i tez wątpię,że ktoś chciałby nam zepsuć wesele i siedzieć tam cały czas mam nadzieje,że nic takiego się nie stanie

Kobitki kochane idę już spać,mam nadzieję,że nie będę miała koszmarów ślubnych dziś życzę Wam miłej nocki i snów o TŻ cikach :P

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-02-24 o 23:30
Stary 2009-02-24, 23:32   #4528
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie,że tak myślisz,to mnie trochę podnosi na duchu i rekompensuje mi to,że źle się poczułam z tym menu a ceną dzięki
My z TŻ na pewno nie pójdziemy tam grac a jeśli nawet to może na chwilkę ,ale wątpię,że duża liczba gości tam będzie siedziała,nawet mogę powiedzieć,że jeśli już to tylko kilka osób i tez wątpię,że ktoś chciałby nam zepsuć wesele i siedzieć tam cały czas mam nadzieje,że nic takiego się nie stanie

Kobitki kochane idę już spać,mam nadzieję,że nie będę miała koszmarów ślubnych dziś życzę Wam miłej nocki i snów o TŻ cikach :P

naprawdę uważam że sala jest elegancka i ładniejsza od mojej no ale moja i twoja to dwie różne bajki więc luzik.
ja też już lecę spać dziewczyny bo rano znów jakiś sąsiad mnie obudzi i tyle bedzie spania.. dobranocka
Stary 2009-02-24, 23:57   #4529
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ślubnych dziś życzę Wam miłej nocki i snów o TŻ cikach :P
no nie wiem czy chce snic o TZcie
ostatnio w moim snie rozbil samochod, dostal 60 punktow karnych i zabrali mu prawko w jednym z ostatnich snow wrocil do palenia (a nie palimy juz od 2 lat). jakies takie te moje sny TZowe srednio ciekawe

dzis sie okazalo, ze TZa kolega z pracy bierze slub jakos tydzien po nas ale beda mieli w pracy slubnie w przyszlym roku
bo poki co to jest dzieciaczkowato - inny kolega bedzie mial za jakies 7 miesiecy drugiego potomka

chyba tez ide spac, bo wypadaloby wstac o 7 i sie ogarnac zeby ludzi nie wystraszyc
Stary 2009-02-25, 00:02   #4530
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
wiecie co wymyśliłam??? na wizazu jest dział "mama z klasą" i fajnie by było jakbyśmy w jednym czasie kiedyś spodziewały sie dzidziusiów!!! chyba muszę juz iść spać bo głupoty wygaduję ehehe
no tancerko już nawet pisałam o tym nie raz, że przesiaduję na forum mamusiowym

lecę do łóżeczka, dzisiaj noc z moim Kochanie jest hahah więc zrobiliśmy sobie małą przerwe na neta
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości