|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - zapraszam ;)
Czy byłabyś chętna na wymianę: czekoladka Bourjois + liner Wibo + dorzuciłabym Ci próbki 3 kroków Clinique za róż Bourjois i podkład Gosh?
Jeśli tak, to poproszę o PW. A jeśli nie, to napisz, jak widziałabyś naszą wymianę
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę jeszcze zrobic dokładniejsze zdjęcie rózu - jak pisałam, trudno mi ocenic zużycie, a nie wiem czy dostępne w 1wszym poscie zdjęcie jest dla Ciebie wystarczajace - nie chciałabym, byś była rozczarowana
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-02-26 o 09:45 |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie z 1. postu mi wystarcza
Zresztą wiem, że te róże są szalenie wydajne i ciężko określić ubytek. Sama swój poprzedni róż Bourjois mam już 4 lata i ciągle jeszcze nie widać dna :P Marzy mi się próbeczka Escady Incredible Me, ale nie wiem, co Ci za nią zaproponować. Mam jeszcze 15 ml DDM Clinique (ubytek minimalny), więc mogę dorzucić Teraz muszę iść do pracy, ale jeśli pasuje Ci taka opcja, to wieczorkiem możemy wymienić się adresami i juro mogłabym wysłać do Ciebie paczuszkę
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie szukam teraz nic konkretnego, mogą byc próbki L'Artisan. A może Ty czegoś szukasz? Akurat niszowych zapachów raczej nie mam , ale z tych bardziej popularnych mogę poszukać
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dołożę Ci w takim razie wg. własnego wyboru, nakieruj mnie tylko czy mam iść w stronę kwiatowych, drzewnych, świeżych, czy miks różnych?
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piszę pw.
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
i jak? Wywąchałaś Cabotine?
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
ok , to czekam
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się chętnie go pozbędę, bo mam już jasniejszy odcień
Tyle, że nic z tego co masz w wątku nie jest mi potrzebne, może masz cos poza? |
|
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
kurczę, po za wątkiem jedynie Nuxe Nirvanesque-krem z ubytkiem ok. 20%
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pa
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się:
Max Factor, Lasting Performance, kolor 105 Sand Beige, nowy, sprawdziłam jedynie kolor. Zakup - SuperPharm listopad 2008. - Gosh, X-Ceptional Wear, 12 Natural, zużycie ok 30%, kupiony w Naturze, końcem 2007 roku. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- mogłabym oddać L'ocittane i odlać ci coś ciekawego co ty na to? bo belle wstepnie jest w negocjacjach i nie wiem co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może Ty jakies próbki chciałabys ode mnie dostać?
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
P neo dla tżeta bym skradła
moge odlać ci - 3ml Flowerbomb extreme - 5ml Stella 2006 - 3ml NR for her edt - Alchimie rochas - 5ml histoire d; eau - 2ml Midnight Lolita - próbkę Le Feu light Coś cie zainteresowało? |
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje aktualizacje kuleją. Chętnie przygarnęłabym odl. Flowerbomb Extreme, Histoire, Lolite midnight i próbkę Le Feu light. Z takich niewymienionych próbek mam na pewno smoka Cartiera, mogę zrobić odlewkę magnetism escady, mogę zrobić próbkę parfum sacre i np nirmali (o ile lubisz słodziaki) i ew. lalique le parfum plus pewnie pare innych, których teraz nie pamiętam. Z wymiany z ranką mam jeszcze odlewkę the one, zostało mi jakieś 5 ml, moge oddać. |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Unik
![]() Ok ja bardzo chciałabym L'ocittane i wymienione wcześniej odlewki/próbki Flowerbomb Extreme, Histoire, Lolite midnight i próbkę Le Feu light. Napisz czy jest to możliwe i ile będzie mnie kosztowało ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Teraz musze już zmykać. Będę późnym wieczorem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Jeśli tak, to poproszę o PW. A jeśli nie, to napisz, jak widziałabyś naszą wymianę 

, ale z tych bardziej popularnych mogę poszukać

moje aktualizacje kuleją.