|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
![]() Brawa dla Panów Dekoratorów (na 3cim zdjęciu?)
|
|
#4232 |
|
Raczkowanie
|
No, kolorowo mają teraz
A czy panowie Dekoratorzy to pomocnicy siostry z Misji? |
|
|
|
#4233 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...ja jestem za zrzutką na aparat Cytat:
Edytowane przez agamann Czas edycji: 2009-03-01 o 15:30 |
||
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
Pomogłam mojej Mamie się zalogować na forum. Moja Mama to Hapsik
Pomóżcie Jej w razie czego ![]() A co do aparatu to postaram się coś zdziałać w tej sprawie. Wezmę 2 aparaty i jeden chyba zostawię w Afryce To cyfrówka, jest sprawny i fajny, tylko trochę duży - za to ma duży zoom
Edytowane przez Nela85 Czas edycji: 2009-03-01 o 16:46 |
|
|
|
#4235 |
|
Przyczajenie
|
cześć jestem mamą Neli,która probuje mnie nauczyć wchodzić na wasze forum .ozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy Mamo Neli Proszę zaglądać na forum. Razem będziemy przeżywać przygodę Neli ![]() W razie czego proszę pytać. Zawsze ktoś pomoże
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4238 |
|
Raczkowanie
|
Ale super zdjecia Arki.. A jakie piekne nad nia niebo ! U nas tez niebawem takie bedzie.. Dotarla do Was juz wiosna? Na pomorze zbliza sie wielkimi krokami.. az jakies przesilenie da sie odczuc..
|
|
|
|
#4239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nela szczęśliwej podróży Edytowane przez agamann Czas edycji: 2009-03-01 o 19:51 |
|
|
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
NELU szczęśliwej podróży !!!!!!!!!! Trzymamy kciuki
Witamy Mamę Neli mam nadzieję że tęsknota za córką będzie mniejsza jak będzie Pani tu z nami
|
#4241 |
|
Raczkowanie
|
Dobrej podróży, Nelu! Niecierpliwie czekamy na relacje
![]() A Twoją Mamę serdecznie witamy
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
SiostraKelvinaEma baaardzo Ci dziękuję za zabawy, na pewno z którychś skorzystam !!! Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i pamięć - postaram się Was nie zawieźć, pisać jak najczęściej, i oczywiście robić mnóstwo fotek. Właśnie kończę pakowanie. Wyruszam jutro z samego rana, przyjdzie mi spędzić z 5 godzin na lotnisku w Londynie. Ale może chociaż cukierki tam znajdę ![]() Ściskam Was wszystkich mocno - i do przeczytania - już z afrykańskiej ziemi |
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
Nela szczęśliwych lotów i szczęśliwego pobytu. Trzymamy kciuki. Uściskaj mocno Siostrę Józefę i wszystkie dzieciaczki oraz współpracowników Misji. Powodzenia. Będziemy oczekiwać Twoich relacji. Jesteśmy razem z Tobą.
Witamy Twoją Mamę. Napewno będziemy Ją wspierać, choć napewno to nie będzie konieczne. POZDROWIENIA. |
|
|
|
#4244 |
|
Raczkowanie
|
AVA serdeczne dzięki za zdjęcia Christine
|
#4245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ci Panowie ,ktorzy maluja ....tak to sa nasi pracownicy- buduja,muruja ,maluja ...takie zlote raczki Nela,szczesliwej podrozy!Juz o 04:00 rano wyjedziemy zeby zdazyc Cie na czas odebrac z lotniska.Mame Neli pozdrawiam i prosze zeby sie nie martwila. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Edytowane przez s.Józefa Czas edycji: 2009-03-01 o 20:58 |
|
|
|
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
Witam i szczęść Boże - kolorki ujmę również w wysyłce - chyba że źle zrozumiałem...
|
|
#4247 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trochę przestraszony jak oni wszyscy obca baba przyjechała i coś od niego chce![]() Cytat:
![]() wstrzymaj się chwilę z radością a ja potwierdzę że dobrze mi podano kartotekę fotografowanego dziecka przepraszam za mały zonk. ![]() Cytat:
powodzenia
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Przyczajenie
|
Nela85 Szczęśliwej podróży, dużo wrażeń. I znowu dzięki Tobie zrobi się bardzo ciekawie na forum ( a właściwie jeszcze ciekawiej). Jeżeli mogę prosić o wiadomości o mojej Queen Mwandila Nr. 420. Może uda Ci się zrobić jej zdjęcie. Ani Gosia, ani Ava jej nie spotkały. Ponieważ jest dziewczynką już prawie 16 letnią, bardzo jestem ciekawa jakiego jest wzrostu, gdyż ostatnio wysłałam jej ciuszki rozmiar M, ale mogą być za duże, ale też i za małe. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie i życzę "wysokich lotów" i miękkich lądowań. Edytowane przez Mama Oueen Czas edycji: 2009-03-01 o 21:40 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 |
|
Raczkowanie
|
Nela szczęśliwej podróży i pobytu. Uściskaj wszystkich a w szczególności s. Józefę i dzieciaczki
|
|
|
|
#4251 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, jestem Siostrą Neli i bardzo się ciesze że wspólnie z Wami będę przeżywać Jej podróż do Zambii
![]() Pozdrawiam bardzo serdecznie Łucja |
|
|
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie Mamę Neli i Siostrę Neli, ale się zrobiło rodzinnie i miło Nelu - powodzenia!!! pozdrawiaj też ode mnie! Siostrę Józefę i Bernarda, ( Tembo nr 552 - jeśli spotkasz ) i caaaałą Misję Animatorze bardzo dziękuję za informację, udało mi się skontaktować z Mamą, która wszystkich mocno i gorąco pozdrawia i dołącza się do życzeń i uścisków
|
|
|
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich w poniedziałek
![]() Nela - szczęśliwej podróży i niezapomnianych wrażeń na afrykańskiej ziemi !!! ![]() Również bardzo serdecznie witam Mamę i Siostrę Neli Podzielę się z Wami moją małą a w zasadzie wielką radością - również jestem w trakcie przygotowań do podróży do Afryki , z tym tylko , że ja wybieram się do Mozambiku Lada chwila rozpoczynam szczepienia , a lecimy w lipcu , już nie mogę się doczekać
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#4254 |
|
Przyczajenie
|
witajcie.
Nela- życzę Ci samych przyjemności w Zambii, no i czekamy na relacje, jak zawsze .Witam również Mamę i Siostrę Neli!!! Ava- dzięki za miłe słowa skierowane do Muluwy- przynajmniej się ślicznie usmiecha na zdjęciu. No, a teraz czekamy na relacje Neli |
|
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę Neli szczęśliwej podróży
Niech Jej pobyt będzie tak owocny w zdjęcia i informacje o Dzieciach jak Avy![]() Witam Mamę i Siostrę Neli |
|
|
|
#4257 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, słuchajcie.. W realu sa fajniutkie mazaki, kredki, ołówki w cenach od 1,19 za komplet!
|
|
|
|
#4258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Seona Ja też życze Neli szczęśliwej podróży i witam Mamę Neli
|
|
#4259 |
|
Rozeznanie
|
Bzianka
Sto lat Sto lat
|
|
|
|
#4260 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

...