|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Melissanko wszystkiego najlepszego
![]() Rasp piekny brzuszek Mam takie same buciki
|
|
|
|
|
#2883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do przedszkola to nie jest tutaj tak, zle...moja koleznka ma synka w przedszkolu i czetso chodzilam z nia go odbierac itp i calkiem calkiem fajnie... Madzia jak tam, juz w De? My wybieramy sie chyba jutro do Hamburga...Panie w konsulacie raczyly oderbrac telefon wiec wszystko mniej wiecej wiem... ![]() Gosiu jak sie czujecie dziewczyny?? (moge chyba juz tak pytac, co..? )---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
I widzialam ostatnio jak moj tz ogladal sobie tego Baby Tickera, ktorego mam w podpisie...![]()
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko witaj
Czujemy sie bardzo dobrze dzis bylam na wizycie. Mala wazy 2500 g, morfologia ladnie poszla w gore i wszystko jest ok 36 uwazany jest za bezpieczny
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz????? Ale jeszcze poczekasz troche..? Oh, to twoja Laurka to juz maly klocuszek... 2500 g ![]() Ja siedze wlasnie i mecze ostatnia Haus Arbeit...w ogole sie skupic nie moge na pisaniu a chce dzisiaj naprawde skonczyc... ![]()
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiem szczerze, ze ciaza zleciala jak niewiem co za 30 dni bede miec mala pewnie juz przy sobie ![]()
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam maly problem - jakby tu zmiescic analize ksiazki skladajacej sie z 80 stron na 3 stronach..??
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
co tu taki zastoj??? pisze szybciutko, bo jestesmy zalatani. Wczoraj padlam po calym dniu z Edziem, ale przynajmniej w nocy sie wyspalismy ![]() Dzisiaj bylismy pobrac krewke, maly nawet nie zaplakal Jutro musze isc do lekaza po recepte, wiec tez czeka mnie wyprawa. A w piatek z kolei okulista...ciekawe czy cos zaradza na moje oko ![]() Kamilka, ty juz w Hh pewnie
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos sie dzisiaj kiepsko czuje - moze zaczynaja sie mdlosci, bo zoladek robi mi salta co chwile...tylko czekac az bedzie wiadomo co...![]() Pogoda nawet ladna na podroz, mam nadzieje, ze w Hamburgu tez jest ladnie... ![]() Madziu, no widzisz jaki Edzio dzielny! Milego dnia dziewczynki!!
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Nimfa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() |
|
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Ależ tu dzisiaj cisza!!!!
Gdzie sie wszystkie podzialyście? Ja mam dzis wieksza katastrofe komputerowa. Korzystam z komputera mojego malza, wiec nie jestem calkowicie odcieta od swiata ale nie wiem czy uda mi sie odzyskac dane z laptopa Jak pech to pech!Pozdrawiam deszczowo!!
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
No cisza powialo jak nic...
ja mam malo czasu na wizaz, poza tym jestem na odwyku co srednio mi wychodzi ![]() Kamilka to chyba jednak na dluzej w Hh zagoscila, a nawet mi znac nie dala
|
|
|
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Gosiu Ale zalatwilam w sumie wszystko, nawet zlozylam juz wniosek o paszport. I okazalo sie, ze nawet mam znizke 50% na oplaty konsularne... ![]() Moj tz stwierdzil, ze ja taka krucha jestem...i on sobie po porodzie wezmie miesiac albo dwa wolnego, zeby mi pomagac... Jutro idziemy do gina na usg...
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-03-04 o 19:10 |
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo juz sie przestraszylam![]() Znizka bo student co? tez mialam w UK a tu dupa i trzeba bylo znow paszport przez slub zmieniac .Kamilko, boj bierze tak okolo 3 tyg badz 4 zeby mi pomoc i sam chce sie nauczyc przy dziecku robic. Potem mamusia wpada Czekam na wiesci od gina
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze nasi malzowie pobeda troche z nami i dzidziami
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe...moj nawet teraz wzial sobie ten tydzien wolny...mowi, ze musi mnie pilnowac, zebym dobrze jadla, pila soczki i nie robila nic meczacego...
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem sama zobaczysz
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tak cos czuje...w koncu ILE MOZNA ?? ![]() Ja mam na razie maly dylemat - co by tu zrobic z tymi ubraniami, ktore nakupilam ostatnio..? Bo wszystkie sa w rozmierze xs a widze, ze niedlugo juz bede w ten rozmiar wchodzila...Tak mysle, ze moze oddam jeszcze te, ktore nakupilam w ostatnich dwoch tygodniach..?
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jedna jest jak najbardziej dozwolona ![]() A co do ciuszkow, powiem Ci szczerze, ze mnie brzuch wywalilo dopiero niedawno ![]() W sumie wszystkie bluzki moge nosic, jedynie spodnie nie A co fajnego kupilas?
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bluzeczek z Orsaya sporo (stad takie male rozmiary, ktore prawie tylko tam maja...), pare rzeczy z Zary i Vero Moda...![]()
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba bym sobie zostawila . Zdarzysz sie nimi nacieszyc
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam spac...Milej nocki
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile, dzis mam dzien URLOPOWY, bo maz ma wolne
![]() Synek obudzil nas za to o 4 ![]() Musze sie odstresowac ![]() Zaraz lece do lekarza po recepte na tabsy, a potem na zakupy Mam nadzieje, ze tatus poradzi sobie ze smykiem, bo ostatnio Edzio jest aktywny za trzech ![]() Kamilka, dobrze, ze calo wrocilas do domu. Co do ubran, to trudno powiedziec, jeszcze szczuplutka i raczej az tak nie przytyjesz, a ja pamietam, ze normalne ubranka nosilam jakos do 4 miecha spokojnie. Potem brzuszek wyskoczyl i jeansy czy bluzki byly za kuse
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Mam takie same buciki

)
) slodkie te buciki
dzis bylam na wizycie. Mala wazy 2500 g, morfologia ladnie poszla w gore i wszystko jest ok
za 30 dni bede miec mala pewnie juz przy sobie

tez mialam w UK
ale chyba bym sobie zostawila