|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
isa666 gratuluję zdanego egzaminu!! i trzymam kciuki za pisanie pracy licencjackiej!! dla mnie to była męczarnia i nijak nie mogłam się zmobilizować do pisania...
mam nadzieję, że Tobie pójdzie łatwiej, a potem już tylko obrona i tytuł zdobyty!! ![]() ja też się powinnam wziąć za sprzątanie, ale jakoś nie mogę się od rana pozbierać do zrobienia czegokolwiek...
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
off-wietrzko dziękuję
![]() Wklejam obiecane fotki kolczyków Nie są one może jakieś piękne, ale z tysiąca różnych wzorów i kolorów naprawdę ciężko coś wybrać
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Isa, wszystkie są śliczne ale te w środku absolutnie cudowne
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
Isa, bardzo ładne. Mi podobają się takie podobne do tych pierwszych. Prawie zapomniałam: gratuluję zdanych wgzaminów! Miłego weekendu!
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Isa, macałam te kolczyki, ale wkońcu nie wzięłam, a mam taką ochotę na jakieś nowe cudeńka ![]() Gratuluję zakończonej sesji. Teraz bierz się za pisanie pracy bo jak nie to ![]() Od rana się rolnicze i testuję mazidełka :- umyłam buźkę zrobionym olejkiem (troche śmierdzi ale nie wysusza skóry )- przetarłam hydrolatem z róży damascena - nałożyłam mieszankę: hialuron + olej konopny + pare kropel wit E. - dekolt smarnełam serum SSS z Avonu - brzuch, uda, pośladki, biodra i boczki potraktowałam termoaktywną Evelinką - łydki mleczkiem Bielendy - łokcie posmarowałam masłem karite z mazideł - wczoraj wieczorem tez i mam pierwszy raz w zyciu gładkie, nie wysuszone łokcie W planie mam jeszcze: - peeling twarzy, ciała, dłoni i stóp - maseczkę oczyszcającą, nawilżającą - mycie włosów + maska - manicure i pedicure A potem spotkanie z Samcem Masło Cupucao z mazidełek cudownie pachnie - delikatny zapach orzechów laskowych. Olej z orzecha włoskiego pachnie intensywniej, prawdziwe orzechy Podoba mi sie tez zapach oleju konopnego - pestki słoencznika
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-07 o 10:41 |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() A co do kolczyków to jeszcze kilka par mi się podobało, ale doszłam do wniosku, że wydanie 100 zł na raz na błyskotki to trochę za dużo Na dodatek ja mam jakieś szczęście, bo co zajdę do C&A w Krakowskiej to wykładają nowy towar i wieszają tony różnych cudeniek Hosenko nie bij W przyszły weekend idę z exem do naszej pani promotor(bo jesteśmy u tej samej) i mam nadzieję, że mnie jakoś nakieruje jak mam tą pracę zacząć pisać Kusisz mazidłami Chętnie bym coś zamówiła, ale jak będę musiała tyle czekać co Ty to nie wiem czy wytrzymam to nerwowo
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jeszcze odnośnie kolczyków C&A - te moje są firmy I am i biżuteria ta występuje też w Orsayu i Camaieu Ale w C&A jest największy wybór.
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, mi złość przeszła jak ręka odiał
ładnie zapakowane, dobrze zabezpieczone, ładne buteleczki i etykietki i póbki o które prosiłam (wysłali 6, tylko hydrolatu blawatkowego nie dostałam) i to takie na kilka użyć spokojnie
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
HejNie mam internetu od wtorku i do poniedzialku nie bede miala na pewno dlatego ciagle mnie nie ma..Widze, ze piszecie strasznie duzo Nie wiem, czy kiedys dam rade to nadrobic Teraz przyjechalam do siostry pomoc jej przygotowac urodziny mojej kochanej siostrzenicy A dorwalam sie do internetu, zeby do Was napisac No ale musze jej pomoc, wiec teraz nie moge Was czytac![]() Zobaczylam tylko, ze Isa zdala egzamin, gratulacje No to wracam do kuchni Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i nie moge sie doczekac, az mi naprawia kabel internetowy Nie piszcie za duzo![]() buziaki
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie dziękuję
![]() A mi się tak strasznie nudzi Nie mam co ze sobą zrobić.
|
#223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam na zakupach kupiłam garnierowy krem dla wrażliwców, cienie do brwi esence i ciemny lakier i od razu humor lepszy![]() I dostałam pięknego storczyka na dzień kobiet ![]() Dziewczyny czy może któraś cieniomaniaczka reflektowała by paletke brązo-beży essence? bo ja mam tyle tych paletek i ta sie marnuje
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale już za kilka dni zlot NK więc będziesz znowu na bieżąco![]() Pozdrów swoją siostrzenicę
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja donosi, ze w SP do kazdych zakupow dostaje sie miniaturke perfum
kupila sobie krem za 16 zlotych i dostala mini Organze ![]() ta nowa Nivejka niby do nog daje bardzo ladny kolor mam na udzie wielka plame w kolorze jasnego, zlocistego brazu. bardzo mi sie podoba no i mam w planach wielki wieczor z maseczkami, bo juz widac na twarzy i skutki zaniedbania i choroby...
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć to po prostu zwykłe szare rurki.Ale się najadłam - najpierw w południe pochłonełam Paellę z ryżem, kurczakiem i krewetkami, potem pół paczki chipsów a teraz jeszcze smażoną wątróbkę Zaraz sobie jeszcze zaparzę zieloną herbatę.
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś rano oglądałam właśnie te nowości z Gosha i się zastanawiałam dlaczego ani pół kredki nie ma... Się wydało ![]() A ja też kcem taką fioletową kredeczkę, spytaj czy nie ma więcej. I jeszcze mnie ten sypaniec zielony kusi, ale tłumaczę sobie, że ledwie zamówiłam cienie z YR i ichnia paprotka może być podoba. Bo wzięłam w końcu i Paproć i Figę. Duet Bławatek & Hiacynt odpuściłam, bo przy zamawianiu przez neta nie da się zamówić braków, a on właśnie był w brakach. Jak coś to go dokupię następnym razem. Cytat:
Cytat:
No ale na pocieszenie mogę się dzisiaj pachnić do woli i Kenzo Amour i Givenchy Ange ou Demon, bo jak przeczuwałam, to one wczoraj przyszły ![]() A tak w ogóle to naszła mnie straszna ochota na lazanię, a nie mogę znaleźć mojego sprawdzonego przepisu. Niby mogłabym zrobić ją z głowy, ale wiecie, dawno nie robiłam, boję się, że coś schrzanię. Może Wy macie taki sprawdzony przepis? Ta "moja" lazania była z mielonego mięska z kawałkami pieczarek, z beszamelem oczywiście, kojarzę, że do sosu dolewało się trochę wywaro rosołkowego i nie było tam żadnych warzyw prócz cebuli i czosnku. No i tych wspomnianych pieczarek. Żadnych marchewek i takich tam. Przepis miałam z jakiegoś portalu, ale kurka nie pamietam z jakiego. I na pewno tam fota była.... Tymczasem idę sprzątać moje podpupadłe królestwo Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-03-07 o 15:58 |
|||
|
|
|
#229 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Mam nadzieję, że następne 30 pójdzie z górki, przynajmniej w większości .A propos wczorajszego dnia, dostałam wspaniały prezent od Gayenki . Musiałyśmy wyglądać (Ela, bez obrazy ![]() .Zresztą dziś wszyscy byli dla nas mili - nawet pani w Douglasie zasypała nas próbkami. Wczoraj dobrze się bawiłyśmy, głównie kosztem biednego dzięcioła , który niczego nie świadom starał się za wszelką cenę zaimponować Eli . No ale czego chcieć od kolesia, który do kosmetyczki chodzi częściej niż ja, przed lustrem spędza znaczną część swego życia (tzn. jak nie siedzi w solarium albo na siłowni), a na widok nowego kremu czy maseczki podnieca się bardziej ode mnie.Całe szczęście że prawie wcale nie zna się na perfumach (od lat używa tylko czerwonych Lacoste ), bo gdyby jeszcze tutaj wykazywał się większą świadomością to już całkiem popadłabym w kompleksy ![]() EDIT: zmykam testować peeling, żel i balsam do ciała z linii indyjskiej, świeżo nabyte w Douglasie za małą sugestią Gayenki, marzyć o pryzmach i czerwonej szmince Shiseido z nowej kolekcji oraz kombinować skąd wziąć w tym miesiącu kasę na brakujące ogródki :mysli:
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-03-07 o 16:24 |
||||||||
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Mag
Ja niestety nie znam żadnego przepisu na lazanię. Jadłam ją tylko raz w życiu i nawet nie wiem jak się ją robi ![]() Aguś A co to za dzięcioł? Jak taki obeznany w temacie to może niech wpadnie tu do nas? Niedobrze mi Chyba za dużo różnego żarcia dziś namieszałam.
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są cztery do wyboru.
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
a to takie buty
e, to mnie nie interesi taka promocja
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Isa ja też miałam wątróbeczkę, w cebulce
mogłabym to jeść na kilogramy ![]() Dopchałam gorzką czekoladą z Kauflanda z gruszka i migdałami- powiem szczerze, ze zarówno ta jak i karfurowa naśladowczyni Lindta jeśli chodzi o ten smak sa bardzo dobre
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie zaglądałam 2 dni , bo to były bardzo intensywne dni. Teraz rolniczę się przed dzisiejszym wyjściem. Zużywanie idzie mi bardzo dobrze, szczególnie, że na zakupy nie mam ostatnio ani czasu, ani nastroju, a i też mi nie po drodze Ostatni mój zakup to żel tbs z promocji we wtorek.
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musialam cebulkę zostawić, bo po takiej smażonej mam często straszne wzdęcia, co niestety do przyjemności nie należy A tak lubię taką cebulę, parę lat temu jadałam ją nałogowo: wrzucałam na patelnię, dodawałam paprykę w proszku, sól i pieprz a potem jadłam z kromką chleba. No, ale z czasem zaczęłam mieć po niej te wzdęcia i muszę uważać by nie przesadzić z jej jedzeniem.Rolniczę się właśnie: nałożyłam na twarz peeling Sopot Spa Ziaji(bo mi się skończył enzymatyczny z serii Calma) a na włosy trochę oleju Monoi. Zrobię jeszcze potem peeling cielska i wysmaruję się brązującą Niveą
|
|
#236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem,pewnei zle napisalam.![]() Cytat:
Bo ,bo ja mylslalam ze napisalam ci ze do kremu Sleepy ,4 sa tylko na zdjeciu w opolu bylo z 6 rodzajow damskich plus meskie Jestem wykonczona. w piatek pojechalam do Agi .Aga yrobila ge-nia-lny makaron z pesto i lososiem z mozarella i kielkami potem pilam mnostwo fajowych bezalkoholowych drinkow dzisiaj rano bylam na spacerze z Tofikiem (tzn.Tofik wyprowadzal gayenke)potem bylysmy na malych zakupach ,wrocilam do domu,wzielam rzeczy ,pojechalam do rodzicow a po drodze do lidla na zakupy. Teraz zafarbowalam wloski (Hexxia ) na taki fajny jasniutki kolor i kombinuje co by tu porobic.No i niestety skrecilam sobie kolanko i boli strasznie Przepraszam .ze tak po lebkach ale jestem wykonczona. Isa gratuluje egzaminu
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Gajusia albo ja zle przeczytalam
zdarza mi sie to chociaz moze jakis krem sobie wymysle, kto wie
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buu zwlaszcza ze krecik obiecal mi butki na obcasie bo on tak lubi jak ja nosze obcasiki ..a teraz mnie boli i nie wiem czy bede mogla w nich chodzic
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat dobrze trafiłaś z AA
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

mam nadzieję, że Tobie pójdzie łatwiej, a potem już tylko obrona i tytuł zdobyty!! 

Nie są one może jakieś piękne, ale z tysiąca różnych wzorów i kolorów naprawdę ciężko coś wybrać 

i testuję mazidełka
)
- delikatny zapach orzechów laskowych. Olej z orzecha włoskiego pachnie intensywniej, prawdziwe orzechy 

Hej
dlatego ciagle mnie nie ma..
Nie piszcie za duzo

Się wydało