mamusie wrześniowo - październikowe 2009! - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 11:40   #1621
edytte
Zadomowienie

GG do edytte
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Ja mam pytanko do tych które były już w ciąży. 30 maja wychodzę za mąż i nie wiem jak będę wyglądała. Kiedy radzicie mi kupić sukienkę? Jeżeli teraz noszę spodnie tak ok 40 a górę 38 to na jaki rozmiar mam mniej więcej szukać sukienki? Zaznaczę że do tej pory jeszcze nie przytyłam a nawet schudłam 3 kg a jestem tak ok w 11 tyg
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 11:41   #1622
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość

Szczerze mówiąc miałam się nie wypowiadać na temat wielkiej schizmy, bo było mi to obojętne ale poczułam się urażona obraźliwym postem schoolcraft. Przykre strasznie.

No właśnie chyba się za takimi spodenkami porozglądam, może też zakupić jakieś dresiki, tylko w większym rozmiarze?
Foczko mnie nie cisną tylko bardzo niskie biodrówki, inne też mnie troche cisną jak siedzę...nie jest tak źle mogę je nosić , byle nie siedzieć hehehe, choć w piątek poszłam do sklepu z rozpiętym guzikiem...

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
A ja napisałam dwie godziny temu długi post i nie mogłam go wysłać, a teraz wiem, dlaczego - zmiana wyglądu Wizażu. Nie wiem, jak wy, ale ja się nie mogę w tym odnaleźć...
ja też nie mogę się połapać póki co

Cytat:
Napisane przez Fasoleczk4 Pokaż wiadomość
Orzeszek.1 to faktycznie nieciekawie, że mała nie chce do nocnika. Współczuje, bo domyślam się, że kosztowało Cie to mnóstwo pracy i cierpliwości. Ale wierze, ze jeszcze sie nauczy
Biedroneczkaolga dziwne, ja mam termin na 24 września i dzisiaj zaczął mi się 11 tydzień. Ale z tymi terminami, to nigdy nie wiadomo, co i jak. Jak będzie chciało dzidzi posiedzieć dłużej to posiedzi

Ja będę samotną mamusią, i jakoś postaram się dobrze wychowac moje maleństwo. Niestety z ojcem dziecka przestało się układać, co gorsza zaczeło się strasznie psuć i nie zapowiada się na zmianę. Ale pogodziłam się już z myślą, że nie będzie przy mnie faceta w tych waznych chwilach. Czy jeszcze, któras mamusia jest sama????

A co do wizyt u gina, to ja w 2 miesiącu chodziłam co tydzień, bo plamiłam i wogóle. Teraz jest już dobrze. I czekam na usg do 17 marca
kochana- lepiej samej niż z kimś, kto ma cię ranić . poza tym- z nami już nie jesteś taka sama cieszę się, że już jest lepiej z Twoją fasolką

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 11:43   #1623
Fasoleczk4
Rozeznanie

GG do Fasoleczk4 Send a message via Skype™ to Fasoleczk4

Pewnie, że lepiej samej niź z kimś nieodpowiedzialnym itd. Ale czasami przykro mi, że nikt nie kładzie reki na brzuszku, nikt mnie nie pociesza jak jestem załamana. Chodzi mi o męską reke i pocieszenie. Bo wiadomo moja mama i babcia to non stop są przy mnie i martwią się, żeby wszystko było dobrze. Ale facet to facet. A jego brak czasami kuje. Ale niech tylko maleństwo sie urodzi i nie bedę miała czasu mysleć o facetach

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni systematycznych ćwiczeń
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Fasoleczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 11:52   #1624
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Ja Cię podziwiam że jesteś gotowa urodzić i wychować sama dziecko. Uważam że nie warto łączyć się z ludźmi tylko dla dziecka. Każdej z nas należy się wspaniały facet który będzie nas kochał.
Stary 2009-03-09, 11:55   #1625
Fasoleczk4
Rozeznanie

Gotowa żeby urodzić dziecko - napoczątku chciało mi się płakać, nie widziałam żadnego sensu. Byłam słaba, przestraszona, niepewna swoich uczuć i pełna niechęci do tego malństwa. Ale gdy usłyszałam, jak bije mu serduszko, od tamtej pory jestem silna, pewna, że sobie poradzę i kocham go całym serduszkiem!!! Liczy się tylko ta dzidzia pod sercem

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Stary 2009-03-09, 11:59   #1626
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że lepiej samej niź z kimś nieodpowiedzialnym itd. Ale czasami przykro mi, że nikt nie kładzie reki na brzuszku, nikt mnie nie pociesza jak jestem załamana. Chodzi mi o męską reke i pocieszenie. Bo wiadomo moja mama i babcia to non stop są przy mnie i martwią się, żeby wszystko było dobrze. Ale facet to facet. A jego brak czasami kuje. Ale niech tylko maleństwo sie urodzi i nie bedę miała czasu mysleć o facetach
kochana, wyobrażam sobie jak ci ciężko. jasne, że mama czy przyjaciółka czy ktokolwiek inny nie wypełnią pustki po ojcu dziecka...
ale wierzę, że na ciebie gdzieś czeka ktoś warty ciebie i Twojego maleństwa..ja jestem przeciwniczką pełnej rodziny mimo wszystko, uważam, że czasem lepiej, żeby ludzie się rozeszli , bo inaczej zaczynają niszczyć siebie nawzajem a potem wszystko wokół...wiem to z własnego domu...
bądź silna dla maleństwa a ilekroś chceszsię wygadać to my tu jesteśmy...

PS: dziewczyny dziś USG....mam taki stres....

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2009-03-09 o 12:00
Stary 2009-03-09, 11:59   #1627
precious_81
Wtajemniczenie

Witam znad talerza z suróweczką
Tylko dwa dni mnie nie było a tu nie dość że nowy image wizaż (muszę się przywyczaić ) to jeszcze tyle czytana przede mną, ale to było do przewidzenia - w takim razie nadrabiam zaległości i sprawdzę co tam nasrkobałyście
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 12:01   #1628
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Fajne "ulepszenie". Funkcje i podkreślenia stały się, jak dla mnie, mniej intuicyjne... i ten fiolet bijący po oczach...
Trudno, w końcu to treść jest najważniejsza.

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Ja Cię podziwiam że jesteś gotowa urodzić i wychować sama dziecko. Uważam że nie warto łączyć się z ludźmi tylko dla dziecka. Każdej z nas należy się wspaniały facet który będzie nas kochał.
Cytat:
Gotowa żeby urodzić dziecko - napoczątku chciało mi się płakać, nie widziałam żadnego sensu. Byłam słaba, przestraszona, niepewna swoich uczuć i pełna niechęci do tego malństwa. Ale gdy usłyszałam, jak bije mu serduszko, od tamtej pory jestem silna, pewna, że sobie poradzę i kocham go całym serduszkiem!!! Liczy się tylko ta dzidzia pod sercem
Też podziwiam!
A serduszko rozbraja i powala na kolana. Coś niesamowitego, we mnie wzbudza to więcej niesamowicie silnych pozytywnych emocji niż sam widok małego kosmity!
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 12:02   #1629
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

ja mam odwrotnie moja mama wcale nie interesuje się tym że jestem w ciąży. Mam do niej żal o to. Jak jej powiedziałam o tym to powiedziała "to ładnie" i cynicznie się uśmiechnęła i zapytała kiedy rodzę. Później dodała "kiedy planujemy się pobrać". Boli mnie to że nie interesuje się ona dzieckiem tym czy wszystko jest dobrze tylko takimi błahostkami jak ślub i wesele. Ja mogę liczyć tylko na mojego faceta, który na szczęście cieszy się z tego że będzie ojcem i daje mi duże wsparcie psychiczne.
Stary 2009-03-09, 12:05   #1630
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
(...)PS: dziewczyny dziś USG....mam taki stres....
Trzymam kciuki!!!

Cytat:
ja mam odwrotnie moja mama wcale nie interesuje się tym że jestem w ciąży. Mam do niej żal o to. Jak jej powiedziałam o tym to powiedziała "to ładnie" i cynicznie się uśmiechnęła i zapytała kiedy rodzę. Później dodała "kiedy planujemy się pobrać". Boli mnie to że nie interesuje się ona dzieckiem tym czy wszystko jest dobrze tylko takimi błahostkami jak ślub i wesele. Ja mogę liczyć tylko na mojego faceta, który na szczęście cieszy się z tego że będzie ojcem i daje mi duże wsparcie psychiczne.
Bardzo dobre masz podejście nie ślub teraz najważniejszy. Niestety, sporo ludzi dba bardziej o formę niż o treść. Szkoda mi ich... dużo tracą.

Edytowane przez Foka29
Czas edycji: 2009-03-09 o 12:06
Stary 2009-03-09, 12:06   #1631
Fasoleczk4
Rozeznanie

Jak widac nie mozna miec wszystkiego. Ja mam wsparcie rodziców, Ty faceta. Ehh to zycie takie pokręcone ...

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Stary 2009-03-09, 12:08   #1632
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Cytat:
Ja mam pytanko do tych które były już w ciąży. 30 maja wychodzę za mąż i nie wiem jak będę wyglądała. Kiedy radzicie mi kupić sukienkę? Jeżeli teraz noszę spodnie tak ok 40 a górę 38 to na jaki rozmiar mam mniej więcej szukać sukienki? Zaznaczę że do tej pory jeszcze nie przytyłam a nawet schudłam 3 kg a jestem tak ok w 11 tyg
Sorry, że się wtrącam
Mnie i w pierwsze i w drugiej ciąży brzuszek "wywaliło" na dobre równo jak byłam w 4 miesiącu i 2 tygodnie czyli w 18 tygodniu ciąży. Wtedy zrobiła się konkretna piguła i nie było wątpliwości, że to brzuszek ciążowy.
Teraz piszesz, że to 11 tydzień więc końcówka maja to 22-23 tydzień Twojej ciąży. Sądzę, że brzuszek już będziesz miała "konkretny"
Ja proponuję dobrać taki fason sukienki żeby była odcinana pod biustem i luźniutka, zwiewna dołem. To jest na tyle bezpieczny fason, że bez względu na rozmiar brzuszka wejdziesz w nią i będziesz ślicznie wyglądała Pamiętaj też, że biuścik urośnie więc i tu troszkę miejsca więcej trzeba przewidzieć

Pozdrawiam Was
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 12:09   #1633
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Edytte, przykro mi z powodu mamy...ja mam hmmmm trudną relację z moim rodzinnym domem, wiele złych rzeczy się tam podziało...
moi rodzice nie wiedzą, że jestem w ciąży. wie mam mojego męża, moje przyjaciółki najlepsze, moja siostra.
nie wiem dlaczego nie powiedziała własnej mamie. może powiem dziś po usg...? wiem, że zareagowałaby : o jak cudownie bla bla bla... tyle, że nie ufam jej słowom, nie ufam jej i jest między nami ściana, przez którą nie chcę już się przebijać.
masz przy sobie kochanego mężczyznę. i maleństwo, owoc waszej miłości

Stary 2009-03-09, 13:56   #1634
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Jak widac nie mozna miec wszystkiego. Ja mam wsparcie rodziców, Ty faceta. Ehh to zycie takie pokręcone ...
Zgadzam się ale co możemy zrobić trzeba się cieszyć z tego co się ma a my będziemy miały dwa największe skarby na ziemi. I ważne jest to teraz żeby one urodziły się zdrowe a z resztą to jakoś będzie!!!!!!!! Fasoleczka4 głowa do góry wierzę w Ciebie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

[QUOTE=Nika1... wiem, że zareagowałaby : o jak cudownie bla bla bla... tyle, że nie ufam jej słowom, nie ufam jej i jest między nami ściana, przez którą nie chcę już się przebijać.

ja też niedawno powiedziałam moim rodzicom.......... ja Cię rozumiem u mnie też tak jest ale uwierz że jak powiesz to będzie Ci lżej. Ty jesteś po ślubie i będzie Ci łatwiej. Będzie co będzie ale zawsze z głowy. Ja postanowiłam że na razie nie będę odwiedzać rodziców muszą trochę ochłonąć. Wierzę że rodzie później zaczną się cieszyć. U mnie będzie to pierwszy wnuk/wnuczka w rodzinie pozdrawiam
Stary 2009-03-09, 13:56   #1635
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Byłam w podobniej sytuacji, brałam ślub kościelny (cywilny miałam rok wcześniej) w czwartym miesiący ciąży, sukienkę miałam szytą na miarę i była poprawiana 1,5 tyg przed ślubem bo przytyłam, moim zdaniem im później zaopatrzysz się w sukienkę, tym lepiej. I zgadzam się z ATILUJ, najlepsza jest taka 2częściowa sukienka, ukrywa brzuszek ))

Fasoleczk4 moja mama wychowałam sam 2 dzieci i świetnie sobie poradziła z tym (a to były inne czasy, społeczeństwo małomiasteczkowe, ciągłe ploty i takie tam), więc dasz radę NA PEWNO!!! Masz wsparcie rodziny a to OGROMNY PLUS!

Moja rodzina dobrze, a nawet bardzo dobrze przyjęli wiadomość o ciąży, natomiast teściowie...hm.... szkoda gadać..sami mają tylko jedno dziecko, węc dwójka to dla nich abstrakcja. Cóż...muszą się przyzwyczaić i już
Stary 2009-03-09, 13:57   #1636
precious_81
Wtajemniczenie

Serdecznie witam nowe Mamusie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a mysmy w piatek oglądali nasze maleństwo, rośnie jak na drożdzach , już mamy tydzień wcześniej porod, a w piatek było 52 mm, a i NT w porządku
a maleńswto słodko spało i jak pani doktor chciała zeby się obrociło, by pomierzyć i pukala do niego to w końsu staneło na głowie
i Malin byliśmy dzielni i nie chcielismy wiedzieć jaka plec
Ciekawe czy wytrwacie do końca
Ja jednak jestem zbyt ciekawska

Cytat:
Z wód mineralnych pijam tylko i wyłącznie wysokozmineralizowane - tak jak napisałaś wszystkie są lekko gazowane. Nie pijam innych, bo łatwo mi się minerały wypłukują i mam skurcze. Srednio "wciągam" dziennie około 1,5 litra Muszynianki.
Nie mam po niej zgagi ani innych sensacji żołądkowych.
Mi w ciąży posmakowała właśnie Muszynianka. Przed ciążą piłam niegazowane ale teraz mnie od nich "odrzuca", spróbowałam muszyniankę bo nie jest taka mdła i przy niej zostałam.

Cytat:
Napisane przez Shine01 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317928
jesienne mamy? co to konkurencja ma byc czy jak? jakos tak dziwnie sie poczulam jak to zobaczylam :/
Dziecinada i tyle. Myślałam, że tu są dojrzałe i dorosłe osoby a nie dzieci obrażające się o byle co i uciekające z piaskownicy. A już najbardziej rozbroił mnie pierwszy post z nagłówkiem nie dość, że czują się urażone to jeszcze wynika z tego, że nasz wątek jest mało przyjazny, chaotyczny itp. Tylko ciekawe czy wprowadzą ograniczenia ilościowe, skoro chcą, żeby wątek był w małym gronie - chyba będą wypraszać.

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
trzymajcie za mnie jutro kciuki, mam wizyte u ginka i pewien problem z ciąza mam nadzieje że wszystko bedzie ok więc was nie chce straszyć ...
trzymam i czekam do dobre wieści.

Cytat:
Napisane przez narzeczonaa Pokaż wiadomość
witam,
ja wczoraj zamiast swietowac obejmowalam caly dzien sedes- normalnie koszmar. nie dosc ze sie przeziebilam, nos zawalony, glowa bolala to wymiotowalam caly dzien bylam tak wykonczona ze nie moglam nawet podniesc szklanki z herbata. myslalam ze sie wykoncze. nie sadze ze to przez ciaze, raczej to byla jakas wirosowka- mam nadzieje ze nie zaszkodzilo dziecku.
Do lekarza marsz i to szybko

Cytat:
Ja będę samotną mamusią, i jakoś postaram się dobrze wychowac moje maleństwo. Niestety z ojcem dziecka przestało się układać, co gorsza zaczeło się strasznie psuć i nie zapowiada się na zmianę. Ale pogodziłam się już z myślą, że nie będzie przy mnie faceta w tych waznych chwilach. Czy jeszcze, któras mamusia jest sama????
Nie napiszę nic nowego, ale też tak jak dziewczyny uważam, że czasami dziecku jest lepiej w niepełnej rodzinie - będzie wychowywane przez kochającą, cudowną mamę i to jest najważniejsze. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
PS: dziewczyny dziś USG....mam taki stres....
dobrze że to juz dzisiaj, będziesz spokojniejsza jak zobaczysz, że z bobasem wszystko dobrze.

Edytowane przez precious_81
Czas edycji: 2009-03-09 o 14:08
Stary 2009-03-09, 14:15   #1637
Shine01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bibu77 Pokaż wiadomość
Wlasnie,macie jakies dobre sposoby na wzdecia??Ja wieczorami czuje sie tak jakbym polknela balon.
nie pic gazowanego

Schoolcraft Dziewczyny, widzialyscie jak nas obgadaly "zyczliwe" mamuski z wrzesniowo-pazdziernikowych? Zagladalam do nich specjalnie i sie zastanawialam kiedy sie w koncu zorientuja i sie oburza No i w koncu dzisiaj ktoras dostrzegla i sie zaczelo masowe obgadywanie Co za zenada
I jeszcze sie dziwia, ze nam sie u nich nie podoba Ehhh, szkoda slow na takie pannice

Masowe obgadywanie? a ja myslalam ze forum jest do komentowania?
Dlatego o tym napisalam bo zakladanie ,,konkurencyjnego" watku wydaje mi sie ZENUJACE!!
Wolicie pisac na forum, na ktorym jest tlok, czy na takim gdzie nikt nie pisze?
Shine01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:49   #1638
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shine01 Pokaż wiadomość
nie pic gazowanego

Schoolcraft Dziewczyny, widzialyscie jak nas obgadaly "zyczliwe" mamuski z wrzesniowo-pazdziernikowych? Zagladalam do nich specjalnie i sie zastanawialam kiedy sie w koncu zorientuja i sie oburza No i w koncu dzisiaj ktoras dostrzegla i sie zaczelo masowe obgadywanie Co za zenada
I jeszcze sie dziwia, ze nam sie u nich nie podoba Ehhh, szkoda slow na takie pannice

Masowe obgadywanie? a ja myslalam ze forum jest do komentowania?
Dlatego o tym napisalam bo zakladanie ,,konkurencyjnego" watku wydaje mi sie ZENUJACE!!
Wolicie pisac na forum, na ktorym jest tlok, czy na takim gdzie nikt nie pisze?
Chciałabym jeszcze dodać, iż każdy nowy wątek ma na początku mało uczestniczek (PRZYKŁADEM JEST ZARÓWNO NASZ WĄTECZEK, JAK I INNE WĄTKI NA TYM CZY INNYM PORTALU), wtedy nie ma problemu z odpowiadaniem na WSZYSTKIE posty, jednakże z czasem wątek zaczyna się "zaludniać" (co jest nieuniknione, ponieważ wizaż jest bardzo znanym portalem) i co wtedy?Czy utworzenie zdublowanego wątku by zostać zauważonym jest rozwiązaniem? .... Cóż, to tyle z mojej strony jeszcze na ten temat

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Salamandro widzę, że do nas zaglądasz, to dobrze. Jak się czujesz?
Stary 2009-03-09, 14:49   #1639
schoolcraft
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Chciałabym jeszcze dodać, iż każdy nowy wątek ma na początku mało uczestniczek (PRZYKŁADEM JEST ZARÓWNO NASZ WĄTECZEK, JAK I INNE WĄTKI NA TYM CZY INNYM PORTALU), wtedy nie ma problemu z odpowiadaniem na WSZYSTKIE posty, jednakże z czasem wątek zaczyna się "zaludniać" (co jest nieuniknione, ponieważ wizaż jest bardzo znanym portalem) i co wtedy?Czy utworzenie zdublowanego wątku by zostać zauważonym jest rozwiązaniem? .... Cóż, to tyle z mojej strony jeszcze na ten temat
A mialas juz na ten temat sie nie wypowiadac
NURSING is my profession!
schoolcraft jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:53   #1640
Shine01
Raczkowanie

a co do ubran, to u mnie po dblokiem jest zaklad krawiecki, jakby ktos chcial adres czegokolwiek w Warszawie. Ale osobiscie nie korzystam z czegos takiego wiec nie moge polecic jako cos sprawdzonego.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

schoolcraft, robisz sie smieszna i dziecinna
Shine01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:57   #1641
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość
A mialas juz na ten temat sie nie wypowiadac
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA

schoolcraft czy Ty masz jakiś problem z niedowartościowaniem bądź też pozostawaniem w cieniu? Widzę, że dobrze pamiętasz moje wypowiedzi i może Cię to w jakiś sposób podbuduje, że ja Twoje wypowiedzi również pamiętam, a zwłaszcza pożegnania z nami

Z drugiej strony..hm...takimi tekstami osiągasz swój cel, w koncu ktoś odpowiada na Twoje posty na tym wątku.

Edytowane przez Orzeszek.1
Czas edycji: 2009-03-09 o 15:03
Orzeszek.1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 15:06   #1642
schoolcraft
Wtajemniczenie

Cytat:
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA

schoolcraft czy Ty masz jakiś problem z niedowartościowaniem bądź też pozostawaniem w cieniu? Widzę, że dobrze pamiętasz moje wypowiedzi i może Cię to w jakiś sposób podbuduje, że ja Twoje wypowiedzi również pamiętam, a zwłaszcza pożegnania z nami

Z drugiej strony..hm...takimi tekstami osiągasz swój cel, w koncu ktoś odpowiada na Twoje posty na tym wątku.
Jestes sprytna, dobrze zauwazylas
NURSING is my profession!
schoolcraft jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 15:19   #1643
precious_81
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak wątek się "przeludnia" i jest się "niezauważonym" to można co miesiąc zakładać nowe wątki
Stary 2009-03-09, 15:22   #1644
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość
Jestes sprytna, dobrze zauwazylas
klask i:

precious_81 ..i to jest pomysł!!!
Stary 2009-03-09, 15:22   #1645
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Jak wątek się "przeludnia" i jest się "niezauważonym" to można co miesiąc zakładać nowe wątki

Lubię tą jarmarczną atmosferę na tym wątku, ciągle sie coś dzieje.
Stary 2009-03-09, 15:55   #1646
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:

Lubię tą jarmarczną atmosferę na tym wątku, ciągle sie coś dzieje.
Nuda nam nie grozi

Powracając do bardziej sensownych tematów rozmowy.....
Ciuszki ciążowe - temat rzeka ...Przypomniałam sobie, że przecież w Warszawie mamy KDT. Swego czasu (czyli 3 lata temu) odkryłam tam przynajmniej 2 "sklepy" z odzieżą ciążową i wcale nie były takie drogie. Może warto tam zajrzeć? O ile KDT jeszcze stoi na swoim miejscu (daaawno nie witałam w centrum)
Stary 2009-03-09, 16:09   #1647
Foka29
Zadomowienie

Nieczęsto bywam w centrum i też się nie orientuje czy KDT jeszcze dycha.
Wie ktoś coś?
Bo nawet bym się wybrała. W końcu nie muszą być to ciuchy super jakości: pół roku mają wytrzymać i tyle.
Stary 2009-03-09, 16:15   #1648
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Nieczęsto bywam w centrum i też się nie orientuje czy KDT jeszcze dycha.
Wie ktoś coś?
Bo nawet bym się wybrała. W końcu nie muszą być to ciuchy super jakości: pół roku mają wytrzymać i tyle.
Foka a w jakiej części Łorszowy urzędujesz? Ze sprawdzonego źródła dowiedziałam się że jeszcze ich nie ruszyli. KDT stoi wciąz w tym samym miejscu
Stary 2009-03-09, 16:19   #1649
Foka29
Zadomowienie

Ursus
Stary 2009-03-09, 16:21   #1650
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Ursus
Ach, to drugi koniec miasta. Ja obrzeża - Legionowo.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości