|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Dziekuje,
Takze jak dostane zawalu to wiemy przez kogo...Poza tym bije rekordy w dlugosci spania...generalnie w sumie to moj weekend wygladal tak: spanie, jedzenie i picie soczkow... no i troche coli na mdlosci... Najlepsze jest to, ze myslalam, ze bede miala problemy z zasnieciem wieczorem, ale juz ziewam wiec...
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wiecej nie bede .My dzis na basenie znow plywalysmy sobie hihi Oj kochana teraz sie zacznie ja to moglam caly dzien spac poczatki sa wlasnie takie, bo cialo zurzywa duuuzo energii
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spania...to teraz moge sobie jeszcze spac, ale od kwietnia zacznie sie uniwerek wiec spanie nie bardzo bedzie mozliwe...
|
|
|
#2974 |
|
Rozeznanie
|
Buuuuu jak tu dziwnie
... wolalam stary wizaz, i jakos nie moge sie przyzwyczaic...a Was to gdzie tak w ogole wcielo ???
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej wszystko jest teraz taakie duze, ze nie musze okularow zakladac... A dziewczyny sie lenia...
|
|
|
#2976 |
|
Rozeznanie
|
Jezu jak tu brzydko !
Tak jasno , bezbarwnie , nie podoba mi sie , nie lubie zmian. Jak tam po dniu kobiet ? Ja dostalam tulipany , byle pamiec sie liczy. A tesciowa juz ostatecznie wbila sobie gwozdz do trumny , tym razem mam juz dosyc. Maz poszedl jej dac kwiat a ona go zjechala , ze sie przez 2 miesiace nie pokazywal a " przeciez jezdzi do miasta, czyli niedaleko jej" Tupet przeogromny. Chorowalismy , obcy ludzie nam zakupy robili, ona nawet raz nie zadzwonila ani nie dala znaku zycia, bo czekala az znow przyjedziemy sami i jeszcze ma do nas pretensje , ze to my pierwszy raz postanowilsmy dac sobie przerwe w przynoszeniu jej wnuka na tacy ? Nie no. Serio , tupet nieziemski. Ja mam nadzieje , ze wy kochane sie obracacie w towarzystkie kobiet normalnych , nie psychicznych
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
ja tylko na chwilke, przywitac sie i zyczyc wszystkim milego dnia Ja sie czuja przyszle mamusie??
|
|
|
|
|
#2978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dzis troche lepiej zjadlam juz nawet śniadanko i mam nadzieje ze dzisiaj mdłości mnie ominą!Zaraz biegne na zakupy z nadzieja ze nie przemokne w drodze do sklepu! Miłego dnia dziewczyny!!
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
rowniez witam i niestety rowniez pochmurnie... Nie wiem czy to tylko w naszym rejonie jest tak brzydko, bo mama wczoraj mowila, ze w Düssedorfie wiosna itp..? ![]() U mnie dzisiaj remontuja lazienke na pietrze wiec powoli przygotowuje sie do wyjscia na miasto... ![]()
|
|
#2980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Tak czy siak juz nie moge sie doczekac prawdziwej wiosny, ciepelka i sloneczka!!!Ale sie rozmarzylam!!!
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce wiosne wczoraj malo wywrotki nie zaliczylam biegac mi sie z takim brzuchem zachcialo![]() Dziewczyny nic mi sie nie chce no
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie jeden z leniuchow
![]() Milego ,slonecznego dnia
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam juz za soba dzisiaj prasowanie, pranie i ugotowanie zupki dla najmlodszego.
Maz wroci wieczorem, to dla niego tez moze cos upichce ![]() Po poludniu idziemy z Edziem na kawe do znajomej, mieszka niedaleko, wiec przy okazji bedzie spacer zaliczony, mama sie rozerwie, a i maluchy moze ze soba sie pobawia ![]() U nas pogoda w kratke, ale dzis (odpukac) jeszcze nie padalo. |
|
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
Ehhhh u mnie wczoraj piekna (ale jeszcze chlodna) wiosna, a dzis
![]() W ogole to sluchajcie naszlo mnie i meza na jakies treningi, ja chce boks, moj maz cos troche bardziej egzotycznego, ale na cos sie skusimy ![]() Nie wiem skad ta chec, ale chodzi za mna juz od dluzszego czasu
Edytowane przez melisanka Czas edycji: 2009-03-10 o 12:30 |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boks jest troche nudny
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedys chodzilam na Tae -Bo
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-03-10 o 13:22 |
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To to zescie mi smaka narobily wieczorem przeszukamy neta gdzie kolo nas sa jakies zajecia![]() Dziekuje
|
||
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
UU jakie dziewczyny sporti sie robia
![]() Meliska, Raspi, a wyna wymianke nic nie macie??? Chyba tylko ja i Desti cos dzialamy jak narazie Szkoda
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro nie moge pracowac w wierzy kontrolenj to moj drugi cel to wlasnie byc instruktorem na silowni/klubie fitness KOCHAM SPORT Madziu narazie nie mam czasu na wymianke czekam ciagle na przesylke z EDM moze wtedy cos dam
|
|
|
#2990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha a ja sie nie poddaje, nie wierza kontrolna, to sluzby mundurowe. Wlasnie pojawilo sie swiatelko w tunelu. Za rok juz moge zlozyc papiery o drugie obywatelstwo, bo z obywatelestwem spokojnie moge starac sie o prace w policji lub strazy granicznej. Moze tez stad ta chec "walki" ![]() Mijalea ja nie mam nic na wymianke, bo jak juz mowilam mam w sumie mentalnosc chomika jesli chodzi o ciuchy, bizuterie, i ksiazki, bo jesli chodzi o te dwa pierwsze, uwielbiam przerabiac i ze starego tworzyc nowe ![]() kosmetykow mam malutko bo ogolnie sie nie maluje (sam tusz do rzes, cien raz na tydzien moze) wiec nawet nie ma co wymieniac
|
|
|
|
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez powoli mysle o ubieganie sie o obywatelstwo...mam dosc tego zalatwiania spraw na odleglosc...
|
|
|
#2992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile spraw by ulatwil niemiecki dowod osobisty...Ostatnio maz zamowil sobie gre na konsolke... gra powyzej 18 roku zycia wiec wymagala kontroli mojej osoby - 45min babeczka z poczty u mnie przesiedziala bo za nic nie mogla wprowadzic nr mojego dowodu, obdzwonila wszytkich w poczcie... juz lzy miala w oczach az w koncu jakims cudem sie udalo
|
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No ale co tam
|
|
|
#2994 |
|
Rozeznanie
|
Kochana aile ty masz lat?
Bo do 31roku zycia smialo mozna zaczynac, od 31 roku dopiero nie przyjmuja do szkoly :
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek kobietki
wlasnie tak to jest z tymi dokumentami, ze trafia czlowieka... ![]() Ja jednak wybralam kilka rzeczy, ktore oddam (reszte zostawiam... ) wiec ide dzisiaj grzecznie do sklepu i oddaje...moze cos innego znajde... Moj tz notorycznie pyta sie czy nie powinnam moze juz spodni miec szerszych, zeby fasolki nie gniotlo...Smieje sie, ze ten to juz mi tyc kaze w pierwszym miesiacu... - to niedlugo niedlugo wymiana spodni okaze sie realna...U nas z rana byl kawalek niebieskiego nieba, ale juz widze, ze chmury grzecznie wszystko przykrywaja... ![]()
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Bylo wietrznie, ale w koncu wyszlo slonce i jest juz ponad pol godziny ![]() Ja sie wlasnie relaksjue, kawka, ciasteczko , maly spi....bloie chwile spokoju. Kamila, mam nadzieje, ze udalo sie zwrocic rzeczy. Raspi, a ty tez widze mundurkowa chcesz zostac
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pocieszam sie, ze takie upaly z brzuszkiem mnie omina... A jak tam Edzio - ile juz ma zabkow??
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabkow, prawie 4 , juz pisalam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

Takze jak dostane zawalu to wiemy przez kogo...
no i troche coli na mdlosci...
Najlepsze jest to, ze myslalam, ze bede miala problemy z zasnieciem wieczorem, ale juz ziewam wiec...

juz wiecej nie bede
.
... wolalam stary wizaz, i jakos nie moge sie przyzwyczaic...
Przynajmniej wszystko jest teraz taakie duze, ze nie musze okularow zakladac... 

wczoraj malo wywrotki nie zaliczylam

Szkoda
zaraz ci na PW wysle co mi napisali.
- to niedlugo niedlugo wymiana spodni okaze sie realna...