mamusie wrześniowo - październikowe 2009! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-22, 19:25   #2641
doda22
Raczkowanie

GG do doda22 Send a message via Skype™ to doda22
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Jezeli chodzi o smierdzenie to tez mi sie tak wydaje zawsze po oddaniu moczu.Zadnych bakterii niemam ani grzyba i niewiem.Moze te przez ciaze jakas wydzielina specyficznie pachnie w zwiazku z tym jutro ide i kupuje jakies wkladki zapachowe higieniczne.Dla wszytskich smierdzacych mamusiek hehe
doda22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:42   #2642
aniago25
Zadomowienie

Witam nowe mamusie Z tym "śmierdzeniem " coś jest bo ja też czuje czasami, a prysznic biorę codziennie, wstydziłam się zapytać ale teraz już wiem że nie jestem sama kupiłam dzisiaj dwa staniki bo moje piersi ze starych troszkę uciekają i troszkę humorek mi sie poprawił a teraz jeść mi się chce i nie wiem na co mam ochotę
Stary 2009-03-22, 19:47   #2643
doda22
Raczkowanie

Smile Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Witam a to nasza dzidzia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG1540.jpg (34,3 KB, 46 załadowań)
Stary 2009-03-22, 19:48   #2644
doda22
Raczkowanie

To fotka z 12 tygodnia ja tez mam tak ze niemam na okreslone rzeczy ochoty do jedzenia tylko taka jakas nijaka jestem sama niewiem co bym zjadla i tak wciskam w siebie heheh cos co w rzeczywistosci nie o to mi chodzi hehhe
Stary 2009-03-22, 20:09   #2645
aniago25
Zadomowienie

Dorota jak ładnie widać maleństwo, śliczna niunia albo niunio
Stary 2009-03-22, 20:12   #2646
doda22
Raczkowanie

Dziekuje narazie niewiem jaka plec ale juz niemoge sie doczekac 2 kwietnia bo mysle ze mi powie juz.
Stary 2009-03-22, 20:16   #2647
aniago25
Zadomowienie

Wierze ci bo i ja już bym chciała znać płeć dziecka, mam nadzieje że to bedzie chłopiec bo u mnie w rodzinie same dziewczyny się rodzą i każdy liczy że może w końcu u mnie... malutki chłopczyk się pojawi
Stary 2009-03-22, 20:20   #2648
gabza21
Raczkowanie

GG do gabza21

moje maleństwo w 7 tyg)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02270a.jpg (42,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02271a.jpg (55,6 KB, 19 załadowań)
Stary 2009-03-22, 20:33   #2649
doda22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Wierze ci bo i ja już bym chciała znać płeć dziecka, mam nadzieje że to bedzie chłopiec bo u mnie w rodzinie same dziewczyny się rodzą i każdy liczy że może w końcu u mnie... malutki chłopczyk się pojawi
heheh Aniago25 chyba jestesmy w tej samej sytuacji bo u mnie w rodzinie od strony mojego meza tez same dziewuchy i tez chca chlopaka ,osobiscie tez bym chciala chlopczyka no ale co bedzie to bedzie zeby bylo zdrowiutkie.A co jest najlepsze jak bylam w 12 tygodniu to powiedzial ze wyglada mu na dziewczynke ale na 100 % powie mi 2 kwietnia.Jak oczywiscie niepokaze pupy heheh Ale tak niektorzy mowia ze dziewczynka odbiera urode a ja narazie nic sie niezmieniam niemam pryszczy zadnych takze zobaczymy.
Stary 2009-03-22, 22:17   #2650
Tysiak7
Wtajemniczenie

Ale dzidziusiowo sie zrobilo slicznosci dziewczyny

Cytat:
Napisane przez doda22 Pokaż wiadomość
...niektorzy mowia ze dziewczynka odbiera urode a ja narazie nic sie niezmieniam niemam pryszczy zadnych takze zobaczymy.
Od wszelich reguł są wyjatki ja jestem żywym w 1 ciąży w 6 miesiącu bylam na weselu u kuzynki, wszystkie ciotki okrzyknely ze jak nic wygladam na chlopaka, chlopak chlopak, cera lepsza niz przed ciąży, brzuszek zgrabny jedynie co zaczynalam juz wtedy pomalutku puchnać, tak nakrecily na tym weselu mojego tz ze oglupiał za dwa dni mielismy umowiona wizyte u ginka ale wczesniej wjechalismy na market i były akurat w promocji wyprawki rozowe i niebieskie, moj sie tak nakrecil że juz chcial ze sklepu wychodzic z niebieska, uspokoilam go i mowie spoko, poczekaj za godz bedziemy na USG jak nam lekarz powie to wjedziemy do sklepu jeszcze raz ... no i powiedzial wrocilismy po rozową
Mamy córe, kuzynka u ktorej byliśmy na weselu miał dwoch synów i przy obydwóch wyrzut pryszczy jak w okresie dojrzewania, nie ma regul, a kolezanka byla najlepsza 2 ciaże, objawy przy kazdej z decydowanie inne niz w pierwszej, smaki z gola rozne a obydwie córki

Dzidzia to magia zapisana juz w momencie zaplodnienia szybciej bym powiedziala że ciąże sa rożne jak charaktery przyszlych ludzi niż ich pleć
W i N -córeczki mamusi
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 22:47   #2651
doda22
Raczkowanie

no widzicie czyli niema reguly na to. I dobrze niema to jak lekarz powie na 100 %
Stary 2009-03-23, 08:32   #2652
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość

Orzeszku gratuluje drugie corci TZ nie jest zawiedziony? Moj chce drugiego syna ja chce corke, ale wiadomo wazne zeby było zdrowe
Nie jest zawiedziony, mówi że może chociaż jedna zostanie przy "starych" rodzicach hihi Ale myślę że pomimo tego co mówił i zapewniał że na prawdę się cieszy z drugiej babuszki, to po cichu miał nadzieję że będzie chłopak

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86 Pokaż wiadomość
kurde dziewczyny ja mam chyba obsesje, ciagle mi sie wydaje ze... smierdze wiem ze to glupie ale tak jest, ja sie myje 2 razy dziennie ( moze to malo?) ale normalnie siedze i ciagle mi cos cuchnie a nie ma co poza mna pachy, kocur (czyt.pussy) i wogole.... HELP!
Witaj w klubie. To niestety taka ciążowa przypadłość

Cytat:
U mnie też saameee baby, brat ma 2 córy no i ja okazuje się że też będę miała hihi
Stary 2009-03-23, 08:37   #2653
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

doda22 i gabza21 śliczne wasze Kruszynki

A ja miałam dziś sen, że byłam u gina i że już było widać, że to dziewczynka będzie
Jeśli chodzi o płeć to nie mamy z małżem zdania co byśmy woleli - oby urodziło się zdrowe

Pogoda dziś beznadziejna, padało całą noc i rano też, aż mi się nie chciało z domu wychodzić No ale do pracy już dziś mus

Miłego dnia

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 08:41   #2654
Nika1980
Zakorzenienie

Dziewczyny, cały weekend mnie nie było, więc musiałam Was nadrobić. W weekendy zwykle nie siadam do kompa, bo mąż w domu więc spędzamy max czasu razem. W ten weekend było super, byliśmy odwiedzić znajomych, potem my mieliśmy gości, do naszego miasteczka przyjechało wesołe miasteczko, generalnie cudowny weekend!

Witam nowe mamusie!!

Orzeszku gratuluje córeńki!!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 08:43   #2655
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość

A ja miałam dziś sen, że byłam u gina i że już było widać, że to dziewczynka będzie
Jeśli chodzi o płeć to nie mamy z małżem zdania co byśmy woleli - oby urodziło się zdrowe

Pogoda dziś beznadziejna, padało całą noc i rano też, aż mi się nie chciało z domu wychodzić No ale do pracy już dziś mus

Miłego dnia
U nas też nie za ciekawie. Nie wynurzam głowy z domu dziś Na obiad planuję ziemniaczki, pulpeciki i buraaczki (może mi w końcu wyjdą takie jak robi moja mama-przeeepyszne!!)
Stary 2009-03-23, 09:36   #2656
Foka29
Zadomowienie

Jakie śliczne maleństwa tu pokazujecie.
Dzwoniłam do lekarza i biore ten cholerny antybiotyk.
W tym momencie zresztą chyba mnie bardziej martwi kaszel niż leki. Cały czas boje się, że coś "mi się tam urwie" i stanie się jakaś krzywda kosmicie.
Dobrze, że w pt ide do gina, to go sobie obejrzymy czy wszystko jest oki.
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 09:44   #2657
angkorcz
Raczkowanie

witajcie trzymajcie za mnie kciuki ide dzisiaj na pierwsze usg jutro zaczynam 13 tydz (wedlug moich obliczen)a dokladniej dowiem sie dzisiaj dowiem sie rowniez czy dwoch serduszek niemam jakies mam takie dziwne przeczucie a i prawdopodobienstwo jest od mojej strony i od strony meza rowniez takze dam znac pozniej

piekne malensta macie to mamy juz dziewczynke chlopczyka i moze blizniaki hehehe

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

Edytowane przez angkorcz
Czas edycji: 2009-03-23 o 09:46
angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 10:46   #2658
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
U nas też nie za ciekawie. Nie wynurzam głowy z domu dziś Na obiad planuję ziemniaczki, pulpeciki i buraaczki (może mi w końcu wyjdą takie jak robi moja mama-przeeepyszne!!)
u nas też okropnie i sztormowo, a ja mam roboty od groma, dziś cały dzień siedzę z książkami...
ale teraz jem owocki, banana, grejfruta, śliweczki i zielone winogronka...

a na obiadek u nas filet z kurczaka z chrupiącej panierce i brokułki zapiekane w sosie pomidorowym z serkiem żółtym.

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
Jakie śliczne maleństwa tu pokazujecie.
Dzwoniłam do lekarza i biore ten cholerny antybiotyk.
W tym momencie zresztą chyba mnie bardziej martwi kaszel niż leki. Cały czas boje się, że coś "mi się tam urwie" i stanie się jakaś krzywda kosmicie.
Dobrze, że w pt ide do gina, to go sobie obejrzymy czy wszystko jest oki.
kochana, słuchaj się lekarza, dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie.. będzie dobrze, a dzidzia od kaszlu sobie troszke poskacze w brzuszku

Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
witajcie trzymajcie za mnie kciuki ide dzisiaj na pierwsze usg jutro zaczynam 13 tydz (wedlug moich obliczen)a dokladniej dowiem sie dzisiaj dowiem sie rowniez czy dwoch serduszek niemam jakies mam takie dziwne przeczucie a i prawdopodobienstwo jest od mojej strony i od strony meza rowniez takze dam znac pozniej

piekne malensta macie to mamy juz dziewczynke chlopczyka i moze blizniaki hehehe
moje kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!!!

Stary 2009-03-23, 11:02   #2659
Fasoleczk4
Rozeznanie

GG do Fasoleczk4 Send a message via Skype™ to Fasoleczk4

Orzeszek gratuluję!!! To cudownie, że znasz już płeć. Wspaniale naprawdę Ciesze się razem z tobą! Fajnie określił, ta płeć sromska :P
Annusia jeśli to ruchy, to super Też już bym chciała czuć, ale to jeszcze nie ten czas i nie ta pora ... ale poczekam!
DDosiek ja też kupuję M jak mama i jestem zadowolona z tej gazety. a do tego, jak się urodza maluchy, to wątpie, abyś my miały czas pisać na forum ... aby cokolwiek pisać
Doda witam nową mamusię Zdjęcie dzidzi śliczne
SweetPinky mi teraz kręgosłup tak daje w kość, że leżę 10 minut i nie mogę wstać. Siedziałam wczoraj na uczelni i myślałam, że się zalamię ... niedość, że twarde te krzeselicha, to jeszcze malo miejsca i nie da się usiedzieć ...
BiedroneczkaOlga rozumiem, Cię, ze chcesz aby mąż był przy Tobie. Ja też bym chciała, aby była przy mnie ta ukochana osoba ... ale mogę poprosić tylko kolegę :P chociaż wątpie, czy któryś z kolegów by się zgodził hehe ... narazie rozmawiałam z mamą i chyba ona będzie przy mnie ... bardzo mi na tym zalezy, żeby ktoś był obok mnie i trzymał za rękę
Shine u mnie wszyscy mówili, że będą bliźniaki, bo to rodzinne, ale jedno :P A jak padnie na Ciebie, to myslę, że będziesz się cieszyć A waga dziecka nie zawsze zależy od genów ... ja mam nadzieję, że moje maleństwo będzie takie normalne coś ponad 3 kg. Większego chyba bym nie urodziła :P
Precious ja też chciałam cesarkę ... a teraz jestem zdecydowana na poród naturalny ... Jednak naturalnie, to naturalnie. Chociaz myślę, że jeśli będą wskazania do cesarki, to odetchnę z ulga :P
Tery Suzy witam nową mamusię Czekamy na wiadomość o płci.
Klaudiaaa nie martw się, ja też śmierdzę .... i to jest podobnież normalne. Owszem to denerwujące, ale chyba tak ma być. Prysznic biorę rano i na wieczór, czasami w południe.
Aniago u mnie w rodzinie też rodzę się same psitki ale jakoś czuję, że będzie chłopak. Naprawdę, mam przeczucie, że będzie Tymuś

U mnie wporządku ... depresja minęła. To już drugi dzień, jak nie uroniłam żadnej łezki. A wczesniej prawie dwa tygodnie non stop płaczu, juz miałam dość. Ale się uspokoiło. Ostatnio podbrzusze mnie strasznie boli...mdłości minęły prawie całkowicie, rzadko mnie dopadają. Na weekend byłam na uczelni i musze troche zaległości nadrobić i teraz przepisuje notatki i ucze się na zaliczenia U mnie śnieg sypie, takimi grochami wielkimi, chyba zima wraca ... a ja tak chciałam wiosny. No i apetyt mi wzrósl troszeczkę Jem więcej, cześciej i pewnie teraz waga pójdzie w górę Wizyte u lekarza, mam na 14 kwietnia i znów pewnie zobacze maleństwo Nie mogę się doczekać, ale wiem, że szybciutko zleci. Jutro idę do kina, rozerwe się troche, bo naprawdę dawno temu byłam w kinie ... ostatnio to tylko studia, dom, babcia, studia, dom ... Nuda dawała popalić. Ale jak zrobi się ciepło, to zacznę chodzić na jakieś spacery, może odwazę się wyjść do ludzi, przyjaciół, znajomych

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni systematycznych ćwiczeń
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Fasoleczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:23   #2660
19martusia86
Zadomowienie

Tysiak7 tak jestem z Częstochowy. Zamierzam rodzić na pck, mój lekarz tam pracuje a co za tym idzie jego pacjentki są lepiej traktowane. Mogłam się o tym przekonać kiedy szwagierka wylądowała na ginekologii-lekarz codziennie ją odwiedzał, pielęgniarki wiedziały że to jego pacjentka, więc też były bardzo miłe. Poza tym ponoć (ale jeszcze nie zgłębiałam tematu) porodówka jest wyremontowana. Ginekologia w każdym razie tak i bardzo przyjemnie się zrobiło, nie jest już tak obskurnie jak kiedyś. Moja siostra testowała szpital na Mickiewicza i Parkitce no i nie ma jakiś złych wspomnień. Bez dawania kasy lekarzom itp. tyle tylko, że na Parkitce odbierał jej poród lekarz u którego pilnowała dziecka moja ciocia, więc opiekę też miała dobrą od tej strony. Ogólnie w kwestii rodzenia w wodzie nigdzie nie ma takich możliwości.
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:24   #2661
Tequillla
Zadomowienie

Cytat:
Jezeli chodzi o smierdzenie to tez mi sie tak wydaje zawsze po oddaniu moczu.Zadnych bakterii niemam ani grzyba i niewiem.Moze te przez ciaze jakas wydzielina specyficznie pachnie w zwiazku z tym jutro ide i kupuje jakies wkladki zapachowe higieniczne.Dla wszytskich smierdzacych mamusiek hehe
Ginka mi powiedziała, żebym nie używała wkładek perfumowanych, bo mogą powodowac podrażnienie i zamiast pomagać, ilość wydzieliny się jeszcze zwiększy Dlatego od jakiegoś czasu ich unikam, mimo że w sklepach coraz więcej jest zapachowych i coraz fajniej pachną
Cytat:
A ja byłam na mieście i zrobiłam malutki zakup... normalnie nie mogłam się powstrzymać powiesiłam bodziaczki pomiędzy koszulami męża jak dzisiaj wróci z delegacji to zobaczy
Nikuś nic się nie martw, ja też nie mam obiawów, nawet już mnie piersi nie bolą ale nie dopuszczam czarnych myśli, w pietek mam usg i mam nadzieje że zobacze zdrowiutkie moje maleństwo.
Miss.hot zimę mamy na całego tylko w domu siedzieć
A na obiadek u mnie dzisiaj łazanki
Ania, to ubranko jest boskie w jakim sklepie je kupiłaś? Szukałam czegoś takiego w Smyku ale nie ma...
Stary 2009-03-23, 11:25   #2662
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Witam a to nasza dzidzia
Witam nową mamusie!!! Ale fajny brzdąc!!!
Stary 2009-03-23, 11:31   #2663
Tequillla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
ja mam za to 6 miesięcznego goldena który uwielbia dzieci - za chrześniakami lata jak najęta - daje sobie pociągnąć za uszy i ogon - wytrzymuje siadanie na niej - więc chyba nie bedzie tak źle jak dziecko podrośnie - boje się jedynie czasu kiedy dzidzi bedzie malutka a Tequilla bedzie bardzo zazdrosna...
ależ skąd, nie będę zazdrosna nic a nic
A tak serio to fajne imię ma Twój goldenek
Stary 2009-03-23, 11:32   #2664
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Witam nowe mamusie Z tym "śmierdzeniem " coś jest bo ja też czuje czasami, a prysznic biorę codziennie, wstydziłam się zapytać ale teraz już wiem że nie jestem sama kupiłam dzisiaj dwa staniki bo moje piersi ze starych troszkę uciekają i troszkę humorek mi sie poprawił a teraz jeść mi się chce i nie wiem na co mam ochotę
Też śmierdze, kurcze, ale to chyba mój nos jest przewrażliwiony. Zresztą lodówki to już wcale nie otwieram. Zmywanie też jest mordęgą jak poczuje zapach czegokolwiek to już jestem zielona. Ogólnie to zmywam na czczo bo inaczej to katastrofa... A wczoraj jak wyszłam kupić surówkę do obiadu to myślałam, że umrę... Śmierdziało starymi ludźmi tudzież w porywach zdechłym zwierzęciem... ble myślałam że to tylko tak koło klatki ale przez cała drogę ten smród czułam. Jak wracałam to już mnie rwało, tragedia... Też muszę sobie staniki kupić. Oglądałam w H&M ale dupa blada rozmiarówka tylko do C
Stary 2009-03-23, 11:38   #2665
Tysiak7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
Tysiak7 ...zamierzam rodzić na pck, mój lekarz tam pracuje a co za tym idzie jego pacjentki są lepiej traktowane. Mogłam się o tym przekonać kiedy szwagierka wylądowała na ginekologii-lekarz codziennie ją odwiedzał, pielęgniarki wiedziały że to jego pacjentka, więc też były bardzo miłe. Poza tym ponoć (ale jeszcze nie zgłębiałam tematu) porodówka jest wyremontowana. Ginekologia w każdym razie tak i bardzo przyjemnie się zrobiło, nie jest już tak obskurnie jak kiedyś...
19martusia86 PCK czyli 1000-lecie, ja tam rodzilam 1 corke i nie zamierzam isc nigdzie indziej. Częsc porodowa jest odnowiona, ja rodzilam mała wlasnie po remoncie warunki super, normalnie unijnie natomiast strona na ktorą przechodzisz po porodzie juz nie jest taka sliczna szczególnie lazienki i prysznice - obskurne Ja tez mam z tamtąd lekarza, może mamy tego samego ja chodze do Najmana na Gombrowicza przyjmuje. A na kiedy nasz termin moze razem pojdziemy sobie rodzić
W i N -córeczki mamusi
Stary 2009-03-23, 11:47   #2666
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość

Miłego dnia
Ja pomimo tego ,że lekarz powiedział, że prawdopodobnie chłopak, dalej czuję, że jednak dziewczynka. Chociaż wszyscy mówią, że na chłopaka wyglądam. Kurcze i do brzusia też mówię Lenka ale tylko w myślach. Przed ciążą chciałam chłopca a mąż córcię. Mąż był oburzony jak lekarz powiedział, że chłopak-stwierdził że to niemożliwe a teraz już mówi ON. Lekarz mnie zresztą zaskoczył, bo ja wcale nie chciałam wiedzieć co będzie ale nie spodziewałam się że w 11 tygodniu już mi powie

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
19martusia86 PCK czyli 1000-lecie, ja tam rodzilam 1 corke i nie zamierzam isc nigdzie indziej. Częsc porodowa jest odnowiona, ja rodzilam mała wlasnie po remoncie warunki super, normalnie unijnie natomiast strona na ktorą przechodzisz po porodzie juz nie jest taka sliczna szczególnie lazienki i prysznice - obskurne Ja tez mam z tamtąd lekarza, może mamy tego samego ja chodze do Najmana na Gombrowicza przyjmuje. A na kiedy nasz termin moze razem pojdziemy sobie rodzić
Ja chodzę do Ziębińskiego. A termin mam na 14 września a Ty chyba na 18 października o ile dobrze kojarze więc raczej nie spotkamy się na porodówce. Słyszałam, że Najman bardzo fajny lekarz, ogólnie opinie o nim są pozytywne.
Stary 2009-03-23, 11:53   #2667
klaudiaaa86
Zadomowienie

witam doda sliczna mala kruszynka :P
Ja tez mam Usg 2 kwietnia i moze sie cos dowiem....

Ja wzielam dluuga kapiel, pozniej sie pokremowalam balsamem Dove i wypsikalam i siedze i ciagle smierdze, matko kochana Tz mowil ze nic nie czuje co do wkladek to ja mam zwykle nie zapachowe, bez wkladek bylby koszmar

a ja mam dzis na obiad ryz, sos serowo jakis tam i schabik - tzw eskalopki, zobacze co mi z tego wyjdzie

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:55   #2668
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Też śmierdze, kurcze, ale to chyba mój nos jest przewrażliwiony. Zresztą lodówki to już wcale nie otwieram. Zmywanie też jest mordęgą jak poczuje zapach czegokolwiek to już jestem zielona. Ogólnie to zmywam na czczo bo inaczej to katastrofa...
oj, ja też tak mam, straszna nadwrażliwość na zapachy, lodówkę otwieram na wdechu i dziękuję Bogi, że mamy zmywarkę bo zmywać nie muszę

ja do swojego brzucha mówię : Okruszku lub Kruszynko.... w sumie wydawało mi się że to chłopczyk będzie, tak przed ciążą też myślałam, dla chłopczyka wybraliśmy imionka...a teraz czasem mówię do mojego brzuszka Kruszynko i mam takie uczucie, że może jednak dziewczynka.

ale jest mi kompletnie wszystko jedno - bardzo chcę mieć zdrowe dzieciątko. ale ciekawa jest

Stary 2009-03-23, 11:59   #2669
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86 Pokaż wiadomość
witam doda sliczna mala kruszynka :P
Ja tez mam Usg 2 kwietnia i moze sie cos dowiem....

Ja wzielam dluuga kapiel, pozniej sie pokremowalam balsamem Dove i wypsikalam i siedze i ciagle smierdze, matko kochana Tz mowil ze nic nie czuje co do wkladek to ja mam zwykle nie zapachowe, bez wkladek bylby koszmar

a ja mam dzis na obiad ryz, sos serowo jakis tam i schabik - tzw eskalopki, zobacze co mi z tego wyjdzie
Mój Rafał też nic nie czuje. Ot zryte jesteśmy i tyle . Ja dzisiaj wpakuje się do mamy na gołąbki, nie gotuje, nie chce mi się.
Stary 2009-03-23, 12:01   #2670
Tysiak7
Wtajemniczenie

Cytat:
... A termin mam na 14 września a Ty chyba na 18 października o ile dobrze kojarze więc raczej nie spotkamy się na porodówce. Słyszałam, że Najman bardzo fajny lekarz, ogólnie opinie o nim są pozytywne.
Lekarza twojego nie kojarze z terminem to fakt trudno bylo by sie spotkac, chyba ze ty z 2 tyg przechodzisz a ja sie dwa tygodnie pospiesze
Ogólnie szpital jest ok, polozne super, nie doceniałam ich wczesniej (falstard zaliczylam) ale przy porodzie nie ocenione kobiety naprawde wspaniałe no to powodzenia, zmykam do teściowej na urodziny buzka
W i N -córeczki mamusi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości