Wszystko o Avonie - część 6 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-30, 17:21   #721
lulina
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 6

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
moim zdaniem warto, ja używam raz dziennie po kąpieli wieczorem i przy regularnym stosowaniu naprawdę widzę efekty, mam duże, zaawansowane pajączki więc się nie oszukuję, że znikną całkiem ale zbladły a nowe się nie pojawiają ja od siebie polecam
a na opakowaniu napisane jest tak:
sposób użycia: dwa razy dziennie obficie wmasować w nogi w miejscach podatnych na występowanie rozszerzonych i popękanych naczynek krwionośnych (tzw. "pajączków"), a także wokół nich.
dziękuję bardzo . Ja też cudów nie oczekuję, ale miałam już kilka cudownych specyfików, w tym jakiś "superancki" z Mango TV i nic nie zrobiły. NIe muszą całkiem zniknąć, wystarczy, ze zblakną trochę

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 17:21   #722
renia0809
Wtajemniczenie

mam pytanie - czy maseczki z serii naturals są typu peel off ?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 17:27   #723
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trah Pokaż wiadomość
chciałam się upewnić:
jeżeli dzisiaj złoże zamówienie, to mogę odebrać je w COK-u w czwartek?
Tak. Ale możesz we środę po 12tej zadzwonić do COKu, może Twoja paczka już będzie
Stary 2009-03-30, 17:42   #724
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
mam pytanie - czy maseczki z serii naturals są typu peel off ?
jedna, ta z drzewem herbacianym
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 18:37   #725
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Tak. Ale możesz we środę po 12tej zadzwonić do COKu, może Twoja paczka już będzie
jak to?czyli jak u mnie karzą odebrac we wtorek(jak zawiam w piatek)to moge zadzwonic jutro i spytac czy jest paczka juz od 10?bo u mnie wydawalo sie ze oni to pilnuja,zeby odbierac od 12 tego dnia co trzeba,a mi czasem nie pasuje i wolalabym
odebrac tego dnia,ale np.o 10 to da sie jakos zmienic?

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 18:49   #726
ancia19
Zadomowienie

dzisiaj w Avonie oglądałam nowe kremiki rozświetlające Solutions. Powiedzcie, czy to te same kremy, co były, tylko w nowych opakowaniach?
Czy formuły eż zmianili?
Kremiki bardzo fajnie wyglądały, opakoania mi się podobają, ladnie pachniały i miały fajną, pychatą konsystencję Może się skuszę na taki w podwójnym słoiczku?

Wąchałam też nowe naturalsy z morelą i słonecznikiem, ślicznie pachną!!
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 18:57   #727
lisiwona
Raczkowanie

GG do lisiwona

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
jak to?czyli jak u mnie karzą odebrac we wtorek(jak zawiam w piatek)to moge zadzwonic jutro i spytac czy jest paczka juz od 10?bo u mnie wydawalo sie ze oni to pilnuja,zeby odbierac od 12 tego dnia co trzeba,a mi czasem nie pasuje i wolalabym
Ja kiedyś odbierałam w Warszawskim COKu,to zdarzało mi się,że paczuszke miałam już następnego dnia,ale to nie zawsze,a po 2 dniach już zawsze była,mimo,iż w strefie miałam napisane,że odbiór po 3dniach.
lisiwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:00   #728
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
dzięki
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:01   #729
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
i jest bardzo fajna

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:07   #730
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
..w sumie moze i faktycznie dobra jest
sporo osob ja u mnie zamawia i to dosyc czesto .
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:28   #731
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
dzisiaj w Avonie oglądałam nowe kremiki rozświetlające Solutions. Powiedzcie, czy to te same kremy, co były, tylko w nowych opakowaniach?
Czy formuły eż zmianili?
Kremiki bardzo fajnie wyglądały, opakoania mi się podobają, ladnie pachniały i miały fajną, pychatą konsystencję Może się skuszę na taki w podwójnym słoiczku?

Wąchałam też nowe naturalsy z morelą i słonecznikiem, ślicznie pachną!!

To super Bo łacznie ze mną zamawiałam 3 sztuki mgiełek Morela i Słonecnzik

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:29   #732
ola93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość

Jak na razie to jest małe uwolnienie na terenie Trójmiasta, a pozostałe miasta ,to zapewne kwestia czasu, ale jeszcze nie teraz
co to znaczy uwolnienie rejonu??:O
ola93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 19:51   #733
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola93 Pokaż wiadomość
co to znaczy uwolnienie rejonu??:O
Uwolnienie rejonu , okręgów to są dla lidera sprzedaży większe możliwości i większe wyzwania.
Możemy mianowac konsultantki nie tylko ze swego okręgu , ale z całej Polski. Ma to dobre i złe strony.
Jednak na razie nie ma to mocy prawnej .
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:19   #734
evuska
Raczkowanie

drogie Panie potrzebuje pilnie odpowiedzi , bo nie mogę się nigdzie doczytać , a robię zamówienie....czy na torebki (konkretnie tą czerwoną organizatorkę) jest upust wypracowany czy inny jakiś?:confused :
evuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:24   #735
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evuska Pokaż wiadomość
drogie Panie potrzebuje pilnie odpowiedzi , bo nie mogę się nigdzie doczytać , a robię zamówienie....czy na torebki (konkretnie tą czerwoną organizatorkę) jest upust wypracowany czy inny jakiś?:confused :
Na każdy artykuł niekosmetyczny masz upust 20% , to jest bez względu , czy to jest torebka , biżuteria itp
Stary 2009-03-30, 20:25   #736
bleki00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evuska Pokaż wiadomość
na wszystkie produkty niekosmetyczne (w tym torebki) jest stały upust 20%
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:50   #737
evuska
Raczkowanie

bardzo dziękuję za odpowiedzi
evuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 22:16   #738
LadyBird6
Wtajemniczenie

Ja sobie właśnie zamowilam ta torebke Organizatorke, widzialam ja na zywo, jest bardzo ciekawa, nie jest w kolorze mdlej czerwieni... Juz nie moge sie doczekac czwartku
Stary 2009-03-30, 22:40   #739
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A ja się niestety odpowiedzi nie doczekałam Miała już któraś okazję wypróbować brylantowy błyszczyk? Szczególnie chodzi mi o ten fiolecik
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 22:55   #740
ancia19
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11698831]A ja się niestety odpowiedzi nie doczekałam Miała już któraś okazję wypróbować brylantowy błyszczyk? Szczególnie chodzi mi o ten fiolecik [/QUOTE]

ja je dzisiaj oglądałam, ale zwróciłam uwagę tylko na ten najjaśniejszy, taki ładny naturalny kolor.
Dość mocny dają kolor, reszta odcieni jak dla mnie zbyt mocna - lubię tylko naturalne kolory na ustach.
Konsystencja - dość gęste, treściwe. Na ustach nie podkreślał skórek, ładnie wyglądał.
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 23:03   #741
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
tak wczesnie to oni dopiero mają dostawe i odbierają nasze paczki
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 23:15   #742
Chiquita 150
Raczkowanie

GG do Chiquita 150

W poprzedniej paczce dostałam porwane katalogi nr 5 (były niechlujnie wrzucone do paczki i miały porozrywane kartki), w związku z czym napisałam maila do Avonu z reklamacją i obiecali mi przyslać pakiet 10 bezpłatnych Pocztą Polską. To było tydzień temu a katalogów ani widu ani słychu... Napisałam jeszcze raz do Obsługi Klienta, dostałam odpowiedź:
"Niezmiernie nam przykro, że przesyłka nie została do Pani doręczona, ale jak zapewne wiadomo Poczta Polska nie daje gwarancji na swoje usługi."
To po jaką cholerę Avon korzysta z usług takiej firmy?? Nie mam już do nich siły...
Chiquita 150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 23:47   #743
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Ja sobie właśnie zamowilam ta torebke Organizatorke, widzialam ja na zywo, jest bardzo ciekawa, nie jest w kolorze mdlej czerwieni... Juz nie moge sie doczekac czwartku
Mi też wpadła w oko ta torebka
Niestety nie miałam okazji jej widzieć na żywo.
Mam prośbe jakbyś miała możliwość wrzucić fotki byłabym wdzięczna - myślę, że nie tylko ja

Swoją drogą mogliby konkterniejsze informacje umieszczać o torebkach czy portfelach, jak w środku wygląda i takie tam, a jeszcze czasem ledwo co je widać na zdjęciu

Edytowane przez teteesia
Czas edycji: 2009-03-30 o 23:48
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 23:55   #744
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
ja je dzisiaj oglądałam, ale zwróciłam uwagę tylko na ten najjaśniejszy, taki ładny naturalny kolor.
Dość mocny dają kolor, reszta odcieni jak dla mnie zbyt mocna - lubię tylko naturalne kolory na ustach.
Konsystencja - dość gęste, treściwe. Na ustach nie podkreślał skórek, ładnie wyglądał.
A masz może porownanie do takich małych z CT, 'Owocowa słodycz' zdaje się?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 09:55   #745
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Mi też wpadła w oko ta torebka
Niestety nie miałam okazji jej widzieć na żywo.
Mam prośbe jakbyś miała możliwość wrzucić fotki byłabym wdzięczna - myślę, że nie tylko ja

Swoją drogą mogliby konkterniejsze informacje umieszczać o torebkach czy portfelach, jak w środku wygląda i takie tam, a jeszcze czasem ledwo co je widać na zdjęciu
W czwartek dostaję paczkę i od razu wklejam zdjęcie z dokładnym opisem wyglądu , również i od wewnątrz
Stary 2009-03-31, 10:35   #746
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
dzięki
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
..w sumie moze i faktycznie dobra jest
sporo osob ja u mnie zamawia i to dosyc czesto .
serio jest dobra, ja ją bardzo lubię, wiele moich klientek też ją sobie chwali

PROŚBA !! Dziewczyny, nabazgrałam taki mały nasz przewodnik zerknijcie co o tym myślicie, dajcie znać czy coś usunąć, co dodać, jakie błędy
https://wizaz.pl/forum/group.php?&do...#gmessage34688

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-03-31 o 11:13
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 11:21   #747
Deborah100
Zakorzenienie

Nie wiem czy wcześniej ktoś to zamieszczał ale dostałam na maila przed chwilą:

Kremy do pielęgnacji okolic oczu w super cenach!

Oferta z ostatniej chwili. W Katalogu 5/2009 mamy dla Was specjalną promocję na kremy Anew przeznaczone do pielęgnacji okolic oczu.

Luksusowy system modelujący okolice oczu Anew Ultimate 15 ml + 2,5g tylko teraz w specjalnej cenie 35 zł kod do zamawiania produktu 75739 (Cena regularna 65 zł).

Program liftingujący okolice oczu Anew Clinical 2 x 10 ml tylko teraz w specjalnej cenie 35 zł kod do zamawiania produktu 76471 (Cena regularna 65 zł).

Kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień SPF 25 Anew Rejuvenate 2 x 10 ml tylko teraz w specjalnej cenie 25 zł kod do zamawiania produktu 76232 (Cena regularna 45 zł).

Krem intensywnie korygujący okolice oczu Anew Alternative 15 ml tylko teraz w specjalnej cenie 35 zł kod do zamawiania produktu 76273 (Cena regularna 65 zł).

Do zamawiania Kremów do pielęgnacji okolic oczu w super cenach użyj podanych powyżej numerów produktów.
Możesz zamówić dowolną ilość kremów.
Ceny podlegają opustowi wypracowanemu i wliczają się do bazy opustu.
Produkty nie wliczają się do ofert wiązanych z katalogu 5/2009.

kolciag
Mi się bardzo podoba Bardzo dobry pomysł, zebrać najważniejsze informacje w jedną całość, dla zainteresowanych będzie się szybciej szukało i przyjemniej czytało
Na serio prawdą jest, że zamówienie wystarczy złożyć raz do roku i umowa nie zostanie rozwiązana Słyszałam mnóstwo różnych opinii

LadyBird6
A możesz napisać jaka to czerwień? Nie taka jak w katalogu? Jeśli będziesz mogła to wstaw zdjęcia
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 11:39   #748
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Na serio prawdą jest, że zamówienie wystarczy złożyć raz do roku i umowa nie zostanie rozwiązana Słyszałam mnóstwo różnych opinii

LadyBird6
A możesz napisać jaka to czerwień? Nie taka jak w katalogu? Jeśli będziesz mogła to wstaw zdjęcia
Serio serio, te opinie to niestety wina LS którzy wciskają kit KK żeby jak najczęściej zamawiały nie cierpię takich kłamstw, tak samo jak potem chodzą ploty o karach za nieskładanie zamówień !! grrrr

Co do organizatorki... ładny ten kolor, dla mnie zdecydowanie to nie malina, czerwony jak nic, tylko nie za intensywny ale co prawda ja bym ją wolała w innym kolorku... szkoda że tylko w czerwieni jest
Stary 2009-03-31, 11:55   #749
barbra88
Raczkowanie

Cytat:
Serio serio, te opinie to niestety wina LS którzy wciskają kit KK żeby jak najczęściej zamawiały nie cierpię takich kłamstw, tak samo jak potem chodzą ploty o karach za nieskładanie zamówień !! grrr

wiecie co :P nie wiem co wy macie za LIDERÓW

sama jestem liderem..mnie też denerwuje to, że moja OMS każe mi wręcz NAGABYWAĆ moje konsultantki o zamówienia, ale ja po prostu tego nie robię jak się denerwuje na mnie to po prostu usprawiedliwiam moje konsultantki i spokój :P wole mieć zadowolone konsultantki które i tak zamówią bez mojej "pomocy" (bo przecież nie zawsze zależy to od konsultantki), ale zrobią to wtedy kiedy będą mieć zamówienie, a nie, że niejednkrotnie słyszę, że muszą zamawiać na siłę..

jeśli moja KK chce zamówić raz na rok to ma do tego prawo, bo przy podpisywaniu umowy dostała ode mnie informację, że nie obciążają jej żadne finansowe konsekwencje (przecież często jest tak, że konsultantka nie chce zarabiac, a jedynie mieć taniej kosmetyk dla siebie [i szybciej] a wiadomo, że nie kupuje co 3tyg kosmetyków za min 150zł..)

wiele moich znajomych nie może doczekać się "otwarcia granic" :P bo mają dosyć swoich LIDERÓW i chcą się przenieść do innych osób (też z innych miast) które pomogą (oczywiście) ale nie będą je stręczyć cotygodniowym pytaniem "ile masz już zamówienia?", "a dlaczego nie złożyłaś zamówienia w 2 i 3 terminie?" ..straszne.

pozdrawiam dziewuchy
i nie dajcie się ;P
barbra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 12:08   #750
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez barbra88 Pokaż wiadomość
sama jestem liderem..mnie też denerwuje to, że moja OMS każe mi wręcz NAGABYWAĆ moje konsultantki o zamówienia, ale ja po prostu tego nie robię jak się denerwuje na mnie to po prostu usprawiedliwiam moje konsultantki i spokój :P wole mieć zadowolone konsultantki które i tak zamówią bez mojej "pomocy" (bo przecież nie zawsze zależy to od konsultantki), ale zrobią to wtedy kiedy będą mieć zamówienie, a nie, że niejednkrotnie słyszę, że muszą zamawiać na siłę...
Dokładnie, ale wiesz, niektórzy LS patrzą tylko na kasę no szkoda, ale wielu jest normalnych LS jak MY i aby coraz więcej

Staram się być pomocna dla moich KK, chociaż to takie proste nie jest, bo nigdy nie wiesz, czy dana KK chce żebyś po podpisaniu umowy się od niej odczepiła, czy właśnie oczekuje zainteresowania i pomocy z Twojej strony, a i takie i takie osoby się trafiają... nie chciałabym żeby kiedyś moja KK powiedziała że ją olewam, albo że nie daję jej żyć i ciągle się jej czepiam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości