|
|
#961 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
mają katalog wcześniej, bo są z okręgów prognozujących ![]() co do torebki chłodziarki, to nie nadaje się raczej jako kosmetyczka, ale np. na plażę do trzymania napojów/lodów/kremów z filtrem czy też na jakiś piknik chcemy katalogu |
|
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Miała już któraś możliwość wąchania zapachu Ironman? Intryguje mnie
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam pytanie dotyczące tej torebki chłodziarki:czy zmieści się do niej kilka butelek z piwem,np.6?
czy raczej jest taka malutka na kanapki,jabłko i nic więcej?
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie,właśnie chodziło mi o to czy na plaże będzie mozna wziąść tą torbę i miec chłodne piwko
ale dla dwóch puszek to i tak się chyba opłaca
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, moja liderka nie jest dostępna a gnębi mnie pytań kilka.
Raz - czy na formularzu zamówienia wyświetlają mi się katalogi, które zamówiłam w pakiecie z TPSu (15 w cenie 10)? Bo jak wpisałam kod do zamówienia to potem mi wyświetliło komunikat, że nie zamówiłam katalogów a na liście zamówionych produktów nie ma nic o tych katalogach ![]() Dwa - jeśli w danym katalogu osiągnę 3 poziom TPS to mogę w tym zamówieniu wpisać kod na niezbędnik konsultantki czy muszę poczekać aż go osiągnę (będę robić następne zamówienie) i dopiero wtedy go zamówić? Z góry dziękuję za pomoc ![]() EDIT: ok, teraz dziwnym trafem sie pojawiły katalogi drugie pytanie nadal aktualne
Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2009-04-04 o 22:26 |
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
dopiero jak osiągniesz ten III poziom
czyli w następnym katalogu
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, a przydałby się już teraz...
No nic, trudno. Poczekam. Bo sądzę, że jeśli zrobię kolejne zamówienie z tego katalogu to też nie będę mogła?
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś wcześniej pytał o nowe kremy źródło energii-dzisiaj wypróbowałam na noc(mam ten podwójny),jest bardzo fajny,ładnie rozświetla,lekko wyrównał koloryt,bardzo ładnie skóra po nim wygląda
|
|
|
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no chyba, że dowiem się wcześniej od kogoś innego (albo ktoś inny zdąży odpowiedzieć :P)
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na 100% bo sama tak go zamawialam
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Ms.Torres dzięki za info
![]() a możecie mi napisać co jest w tym niezbędniku konsultantki? To jest taka zwykła torba na ramie? |
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
W 7 katalogu na stronie wyprzedarzowej jest Błyszczyk/ perfumy. Jaki jet zapach tych perfum??
|
|
|
|
#975 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a torba wg mnie jest całkiem fajna.... nadaje się na laptopa-jest usztywniana.
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 puchy spokojnie :P
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie stać mnie na noszenie bubli. Wkleiłam zdjęcie kolczyków , sama zobacz jaki to bubel, jaki brak symetrii... Dopiero to wczoraj zauwazyłam |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... tak ostatnio wszędzie widzę na naszych kosmetykach z SPF: uwaga, zawiera benzophenone-3 ... no i że nie miałam pojęcia większego co to, to sobie poczytałam i jestem oburzona !!
![]() No więc jest to filtr, co pewnie większość z was wie (ja się dopiero teraz o filtrach doszkoliłam) i wyniki badań na jego temat są straszne: - wysoce rakotwórczy !! ![]() - ma wpływ na tarczycę i estrogeny !! ![]() KOSZMAR wiele firm starało się zatuszować te badania, jednak powoli sa one coraz bardziej dostępne... ale ciągle społeczeństwo nie jest świadome tego chamstwo że Avon używa jednego z najgorszych dostępnych filtrów !! Więcej u nich kremu z filtrem nie kupię !! i zaraz do nich napiszę !!
|
#980 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, co jest w zestawie mianowania Lidera czy coś takiego. Moja Liderka dodała mi to teraz do zamówienia, bo awansowałam, ale nie miała czasu wyjaśnić co tam jest
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11766411]Dziewczyny, powiedzcie mi, co jest w zestawie mianowania Lidera czy coś takiego. Moja Liderka dodała mi to teraz do zamówienia, bo awansowałam, ale nie miała czasu wyjaśnić co tam jest
[/quote]25 katalogów, 5 przewodników dla KK, 1 przewodnik dla LS + wszelka literatura do kompletuCytat:
![]() solutions, podkłady, Care... masakra
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-05 o 16:00 |
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11766411]Dziewczyny, powiedzcie mi, co jest w zestawie mianowania Lidera czy coś takiego. Moja Liderka dodała mi to teraz do zamówienia, bo awansowałam, ale nie miała czasu wyjaśnić co tam jest
[/quote]Zapewne jest to pakiet do mianowania 5 konsultantek , płaci sie za to tylko 10 zł , ale ten zestaw w tej cenie mozesz wziaść tylko 1 raz , następne takie pakiety kosztuja 25 zł , a moze jest to tylko w cenie 3 zł pojedyńczy pakiet do mianowania 1 konsultantki. Czy masz na fakturze cenę/ |
|
|
|
#984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Póżniej , jak bedziesz chciała podam Ci kody na dane zakupy. Jak chcesz wiecej wiedzieć pisz na PW ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Tak , ze to moze być rakotwórcze , ale nie jets to tak strasze , a każdy produkt z nimi ma na odwrocie opakowania informacje, że zawiera ów skladnik. W ogóle wiele osób jest na to uczulone |
||
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, rozpędziłam się... wszystkie nie, ale dużo
![]() część posiada Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate) i inne... i te są zdecydowanie mniej szkodliwe i nowszej generacji
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-05 o 16:00 |
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
A odnośnie produktów rakotwórczych ,to tak dla ciekawostki , jeżeli gotujemy za długo jajko na twardo , to na obwódce żółtka tworzy się ciemnozielony kolor , który jest związkiem siarki - rakotwórczy.
A przy smażeniu jajka musimy uważać ,by nie przypalić białka , ponieważ jest to silnie rakotwórcze , wiem ,przeczytałam to w aktualnej Przyjaciółce |
|
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
To ja jeszcze dodam że przypalone części mięska i tłuszcz który jest tak nagrzany że dymi - też zawierają związki rakotwórcze.
Ciekawa jestem czy produkty innych firm (konkurencyjnych) też tak często zawierają wyżej wspomniane substancje. Na opakowaniach Avonu jest zawsze taka informacja, ale to że u innych nie ma to pewnie nie znaczy że nie zawierają ich wcale... |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Warto wiedzieć także rzeczy i uważać. Na szczęście nie kupuję kremów i podkładów avonu ale wiele osób tak
![]() Posprawdzałam inne kosmetyki i nie zauważyłam tego składnika
|
|
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważam , że Avon jest na tyle porządny , że podaje uczciwie lub też w miare uczciwie sklad kosmetyków |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

chcemy katalogu

chyba że (z tego co pamietam) tak z dwie puszki upchnięte :P
a na liście zamówionych produktów nie ma nic o tych katalogach