|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cześć
Przed chwilą przyjechałam, zaraz muszę wszystko rozpakować. Kosmetycznie zgrzeszyłam tylko dwoma sztukami" filtrem Babydream i pudrem w kompakcie Pierre Rene. Wszystko absolutnie niezbędne Akurat kończy mi się filtr Lirene i Iwostin.Torba z etorebki jest boska Lecę nadrabiać posty
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Wiedziałam, że można na Was liczyć i będzie co czytać po weekendzie Lecę nadrabiać szczegóły. Ice, jaki masz kolor pudru?
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Liz i ja mam nadzieję, że tym razem uda nam się spotkać wszystkim ![]() Dziewczyny! Zachwycona jestem kredkami Gosha i dumam nad dokupieniem do nich cieni. Któraś z Was miała/ma te 3 lub 4-kolorowe mozaiki?Będę wdzięczna za kilka słów Rzyrafko- goshowy ekspercie liczę na Ciebie
|
#3544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam taką nadzieję, pewnie w czwartek wszystkim będzie najbardziej pasowało.
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w czwartek odpadam dziewczynki!
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() koniecznie napisz jak wygląda ten balsam w porównaniu do masła
|
|
#3547 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i chciałabym i boję się... Cytat:
kremy pod oczy i do żeli nie wróciłam z racji ich klejenia się. Ale może one mi pomogą na praktycznie non stop swędzące/łzawiące/piekące zewnętrzne kąciki oczu.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Potrzebne mi jakieś nawilżające / odżywcze maseczki, bo moja cera się domaga, a pomysłów brak ![]() Cytat:
I też papiery na mnie czekają, cały dzień się za nie zbieram i zebrać nie mogę, więc teraz czas najwyższy ![]() Miałyśmy i polecamy Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa najmniej sie klei ten bez dodatkow, z samym swietlikiem tylko (jasno-niebieska nakretka).
Udalo sie, zdybalam roze Benefit plus Powderflage na dokladke Zizou to przez Ciebie |
|
|
|
#3549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet nie pytam ile Ci za nie wyszło ani nie zaglądam na ebay. Profilaktycznie
|
||
|
|
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam długie paznokcie, maluję na kolorki zwykle, ale teraz dziady mi sie kruszą, no takie łamliwe się zrobiły.
|
|
#3551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, miałam napięty weekend, ale było super
![]() O której oliwce Ziaji była dyskusja ostatnio- lipocell czy Rebuild? Ok, tylko to bardziej w okolicach czerwca ![]() Cytat:
:cCytat:
Cytat:
![]() ![]() )Cytat:
![]() W piątek miałam drugi dzień dziecka w tym tygodniu- przepuściłam kasę wSephorze na błyszczyk Papaya Shine i burżujską kredkęSweet Kiss, a ta gratisowa kosmetyczka od Sephory wcale nie głupia- usztywniona i obudowana jakąś gąbką, idealna do transportu cieni prasowanych czy innych delikatnych rzeczy ![]() Ciężki tydzień na uczelni mnie czeka, moze mnei nei być na forum
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Buuu...a czemu?
Tylko, bo pojechałam na zakupy głównie ciuchowe TBS tak jakoś wyszedł niechcący![]() A z balsamu na pewno zdam relację, ale za jakiś czas dopiero, bo chcę wykończyć najpierw 3 zaczęte już balsamy. Cytat:
![]() Życzę powodzenia na uczelni, u mnie tez zapowiada się ciężki tydzień
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nie mam za bardzo czasu teraz pisać ani nadrabiać postów, za godzinkę lub dwie to zrobię, chcę tylko powiedzieć Rzyrafce, że gadałyśmy o Lipocellu No to buziaki
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam:
Maska sephory pomarańczowa jest lepsza od L`orealowej age densiforce! Następnym razem kupuję Joico na wypróbowanie ![]() Mam takie zakwasy, tak mnie bolą renceeee i plecky masakra
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszelkie czernie, czerwienie, burgundy, śliwki, czekoladki, granat i fiolety to moje kolory Byłam pewna, że ich tylko 8 mam Co prawda akurat 2 są jasne, kupione pod kątem pracy niby, ale jakoś póki co stoją i się kurzą ![]() A od dziś na pazurkach króluje fioletowa Catherine the Grape detronizując tym samy krwistoczerwoną O'Hare Nails Look Great!Kocham te nazwy kolorów OPI
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-04-19 o 23:45 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() OPI? co to?
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
![]() MagJa: znowu kusi OPI Fajny mają "tester" lakierow na stronie Na ile kolory są wiernie pokazane? ![]() Dziś 18-sty dzień bez kupowania kosmetyków Może sie to jednak zmienić, bo skocze sobie do Natury - podobno jest nowa limitowanka
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Lipocell. Dziewczyny czy ta oliwka pachnie tak jak reszta serii czy jest raczej bezzapachowa?
Wacek jest chory wczoraj miał bardzo wysoką gorączkę, dostał kroplówkę, dzisiaj niby jest lepiej, ale prawie w ogóle się nie rusza i jest bardzo osłabiony, strasznie się trzęsie. Wczoraj przespał cały dzień. Nie chce jeść ani pić.Ma jakąś infekcję w drugiej łapie (ciągle coś!) i to chyba od tego.
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba też dziś skoczę zobaczyć, czy w Krakowie jest nowa limitowanka Essence, kolorki ma ładne i może się skuszę na coś ![]() Estella biedny Twój Wacek
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a weterynarz nie potrafi stwierdzić, co mu jest? Może właśnie zakażenie z tej łapki przeniosło się na organizm? (tfu tfu odpukać) Może trzeba by dać mu jakiś antybiotyk?Strasznie zawsze przeżywałam, jak moje koty chorowały, podrap Wacka ode mnie za uszkiem, mam nadzieję, że wkrótce poczuje się lepiej.
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro na Mazury
![]() Cytat:
![]() A wczoraj widziałam już limitowankę Essence wczoraj. Fajne są błyszczyki i puder mozaika
|
|
#3562 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Gratuluję powstrzymywania się Cytat:
Cytat:
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie myslę o pudrze
![]() On ma drobinki, czy jest matowy? jaką ma funkcję wogóle spełniac? ![]() Widziałam wczoraj na wystawie żele Joanny zurawinowy i gruszkowy. I teraz kuszą ![]() EDYCJA: Wazyłam sie w piątek W ciągu 3 m-cy przytyłam 5 kg Od razu zaczęłam działać - nie jem słodyczy (a przynajmiej o wiele mniej ), kolacje z Samcem - mniejsze, nie słodze herbaty (wcześniej z 2 łyżeczek zmniejszyłam na pół, teraz wogóle) a dziś ide na rower ![]() Nadal dzielnie się smaruję i masuję - serum termoaktywnym albo balsamem porzeczkowym Eveline - niedługo mi się skończy. Wczoraj całe ciało posmarowałam mieszanką oleju śliwkowego i z owoców leśnych Pośladki i uda wymasowałam masażerem - jak sie cudownie ślizgał po "naoliwionej" skórze Ostatecznie przekonało mnie to do kupna oliwki Ziaji, ale dopiero gdy zużyję serum termoaktywne Eveline i balsam porzeczkowy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-20 o 08:49 |
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było testera, więc nie macałam, ale ma rozświetlać i ożywiać twarz. Na pewno ma drobinki, nie jest matowy. Jak to mozaika - ma kilka odcieni - róż, jaśniejszy beż, ciemniejszy beż.
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obmacam go dziś
|
|
#3566 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Szukałam tego pomarańczowego Eveline, lipidowego chyba, ale nigdzie nie ma, a tak chciałabym go mieć
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smaruję się nim codziennie i nie ograniczam sie tylko do nóg od kolan w dół jak zawsze miałam w zwyczaju, ale smaruję razem z udami i pupą No i czasem brzuch, dekolt, ręce. Nie żałuję go sobie
|
|
#3568 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mam nr 1.
Co robi... Hmm, wygładza skórę, koi, ma uspakajać naczynka, a czy uspakaja to nie wiem, bo ja nie jestem naczynkowcem i to w sumie było głupie, że ją kupiłam. Jest fajna, na pewno łagodzi zaczerwienienia, ale dla mnie trochę bezużyteczna.![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrwałam sie na chwile do Natury. Wróciłam z kredką czarną Essence i z pudrem i błyszczykiem z nowej limitowanki
Błyszczyk wzięłam Honej Bun - bezo-róż z nutką morei/pomarańczy. Bardzo ąldny kolorek, ale trzeba uważać, zeby za dużo nei nałożyć.Pierwszy raz w (od prawie 2 lat!) wybrali mnie do kampani S. - bedę testować kawę (nie licząc tej z robieniem i wysyłaniem zdjęć )
|
#3570 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
bo taki naturalny zestaw, uniwersalny, przydałby się. I jeszcze mam pytanie co do korektora, będzie się nadawał do jasnej karnacji?
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-04-20 o 13:30 Powód: ;) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

Akurat kończy mi się filtr Lirene i Iwostin.

No i napadłam na TBS, tylko dlatego, że zobaczyłam stojący samotnie balsam malinowy
więc go wzięłam biedaczka
... i chciałabym i boję się...
kremy pod oczy i do żeli nie wróciłam z racji ich klejenia się. Ale może one mi pomogą na praktycznie non stop swędzące/łzawiące/piekące zewnętrzne kąciki oczu.
), tylko teraz nie czuję się tak rewelacyjnie.

Potrzebne mi jakieś nawilżające / odżywcze maseczki, bo moja cera się domaga, a pomysłów brak 
Wszelkie czernie, czerwienie, burgundy, śliwki, czekoladki, granat i fiolety to moje kolory
detronizując tym samy krwistoczerwoną O'Hare Nails Look Great!
Fajny mają "tester" lakierow na stronie
Może sie to jednak zmienić, bo skocze sobie do Natury - podobno jest nowa limitowanka 

W ciągu 3 m-cy przytyłam 5 kg