|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
ja takiego skojarzenia co do Nicole nie mam :P
wg mnie Nicole ma w sobie jednak coś drażniącego, bo Kim to mistrzostwo świata, najpiękniejsza kobieta jaką widziałam. Mnie sie w ogóle Kim nie podoba Ale chyba dlatego że wole taki dalikatniejszy typ urody np. Gemma Ward czy Keira Kinghtley
|
|
|
|
#452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-20 o 17:22 |
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w II części
|
|
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zgadzam sie
|
||
|
|
|
#455 |
|
Rozeznanie
|
Witam
dawno Cie nie było ale mam nadzieję, że teraz już nas na tak długo nie opuścisz![]() A tak w ogóle to witam dziewczyny byłąm dzisiaj na zakupach, ale niestety nie udało mi się kupić takiego żakietu na maturę jakiego szukałam![]() Ale za to przechodziłam z moją ciocią koło Kaliszanki i nakupiłam sobie tyyyle słodyczy Ach te grześki tylko kiedy ja to spalę hehe
|
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczynki
![]() gdzie się podziewa messinka i nasza tequila? ![]() paznokcie pomalowane, jeszcze tylko muszę poprawić makijaż. wieczór z tż ![]() przydałyby się jakieś zakupy, poluje cały czas na bluzkę z panterka;p mi tez bardzo podobają się czarne włosy ale pod warunkiem ze są dłuuugie;D sama zapuszczam, narazie mam do łopatek. miłego po południa kochane |
|
|
|
#457 |
|
Rozeznanie
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
co tu dzis tak pusto ?
cashmere20 udany zakup masz takie szczuplutkie nozki ale moim zdaniem duzo lepiej do szpilek niz balerinek ... moim zdaniem ![]() anusiuniaa dawno cie nie było ![]() ja juz sie biore do lekcji zeby nie siedziec z nimi do 2 ( jak wczoraj )
|
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
cashmere20 ale z Ciebie laska
, ale zobaczywszy to zdjęcie w czerwonej sukience...... mega jak z jakiegoś filmua Tequillka jeszcze na weselu |
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
troszkę fotek
|
|
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
![]() ![]() Ojj dlugo mnie tu nie byloo teraz czas na nadrabianie..![]() Moze pozniej pokaze Wam moje nowe zdobycze
|
|
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
|
To ja tez wrzuce zdjątka ale troche z innej beczki
![]() (moze sie spodobaja) damskomesko1.jpg damskomesko2.jpg damskomesko3.jpg damskomesko4.jpg damskomesko5.jpg damskomesko6.jpg damskomesko7.jpg
|
#464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pokaz pokaz
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musisz!!! ej dziś moja koleżanka z klasy zadała mi dziwne pytanie ;P czy jak nosze takie duże dekolty to mi nie przeszkadza, ze ktoś mi się gapi na cycki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
bastka prez te foty aZ zrobiło mi sie przykro ze nie mam faceta....
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Hej Pokaż, pokaż |
|
|
|
|
#467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Anuś nie smutkaj sie slonce Jak tu ktos napisal samej tez mozna byc szczesliwa Ojj bo zaraz bede miec na sumieniu ze tu jakis smutek przeze mnie
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
może zadziała motywująco
|
|
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
Oby obyy
![]() Od dawna chodzi za mna chec zrobienia sobie tatuazu ![]() Wklejam fotke i mam pytania odnosnie moze ktoras z was jest bardziej obeznana. A mianowicie czy tatuaz w tym miejscu (myslac przyszlosciowo) jak kiedys zajde w ciaze czy sie rozciagnie? I moze macie jakies fotki z tatuazami i wzorami w tym miejscu? Chcialabym cos delikatnego tatuaz2.jpg
|
#470 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Skończyło sie na tym ze pacnęłam na policzki, czoło brodę i rozsmarowałam. Gdzie trzeba było poprawek to już palcem brałam z opakowania i dokładałam. Rozciera sie chyba ok jak na taki zbity podkład (wcześniej z takich gęstych miałam tylko dermacol a obecnie używam bardziej płynnych). Krycie jest dość mocne. Efektu maski nie miałam. Kolor mam najjaśniejszy bo był najbardziej bezowy a ja nie lubię różowawych. No i na koniec oprószyłam go pudrem mineralnym. Zobaczę jak z zapychaniem i jak z trwałością.RedApple linera ci nie polecę żadnego bo ja chyba nie bardzo umiem ich używać. Zawsze sobie rzęsy posklejam. Wole kredki a ostatnio czarny cień nakładany cienkim pędzelkiem. Cashmere20 zakupki extra. Wyglądasz świetnie! Dziękuję wszystkim za pochwale mojego makijażu
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny :0
Udzielałam się w innym wątku, podobnym ("Walczące o własne piekno") ale umarł śmiercią naturalną, więc pomyślałam, że znajdę nowy, a że wcześniej już widziałam te, postanowiłam, ze się przyłącze - jeśli można. Bo można, prawda ? ![]() ![]() Z początku miałam pewne wątpliwości przed napisaniem tego postu, ale zapewnienie w 1 poście, że nie gryziecie trochę mnie uspokoił
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
wow super nogi http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1240243988
ta też śliczna zaraz zabieram się za ćwiczenia i idę biegać
|
|
|
|
#473 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I brawa za odwage
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że zasłużysz ![]() ![]() ![]() nie no żartuje witamy
|
|
|
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie gwiazdki oklepane, ale miejsce nieśmiertelne
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() tylkokasia mam czarny cień, ale wychodzi mi malowanie tylko dolnej powieki nim kredką w ogóle nie umiem malować górnej powieki, nie wychodzi mi...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli mozna wiedziec jaki wzor wybralas?
![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-20 o 18:57 |
|
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
[quote=anusiuniaa;11965033]bastka prez te foty aZ zrobiło mi sie przykro ze nie mam faceta....
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ja jak z TZtem zerwalam to ciagle widzialam pary na ulicach jak nigdy i chodzilam smutna a jak przychodzil wieczor i przyszlo mi samej ogladac film to masakra nie bylo sie nawet do kogo przytulic.... ale bycie samotna ma tez swoje plusy i pewnie sie ze mna zgodzicie
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
bastka nie wiem czy pamiętasz już pokazywałam taki kluczyk z serduszkiem....
ej ja tez z jednej strony chciałabym mieć TŻ, mieć do kogo się przytulić, komu popopowiadac trochę i wiecie, ale z drugiej strony nie mam aż tyle czasu i chce sie bawić, a jak widze, jak moje koleżanki są ograniczane przez chłopakó, jak oni odwalają z zazdrosci, aj ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

nic miłego.. heh
dawno Cie nie było 
Ach te grześki
tylko kiedy ja to spalę
hehe

jak z jakiegoś filmu