|
|
#4831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cześć
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nicky! Życzę Ci, aby Twój następny pobyt w szpitalu związany był z porodem. Mam nadzieję, że już teraz wszystko będzie ok. Kurde, u nas nie za bardzo chyba. Biegunki dzień trzeci. Co prawda jest już jej zdecydowanie mniej, no ale jest... A poza tym wydaje mi się, że Mikołaj jest przeziębiony, ma katar, kicha i ma chrypkę. Jutro jesteśmy umówieni na szczepienie, tak więc pewnie szczepienia nie będzie, ale przejdę się, żeby go przynajmniej zbadali. I tak to.
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez kiepsko... nastrój do
p.s. i jeszcze nastrój z pośpiechu napisałam przez "u"..... ech......
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-04-22 o 11:17 Powód: literówka |
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Nicky - zdrówka!
tola - po Lublinie krąży jakiś wirus, po świętach u męża pół rodziny podłapało jakieś paskudztwo. Może i do Mikiego się przypałętało. U nas dół - w aucie poszło sprzęgło. Koszt naprawy - 550 zł
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
cześć !
wstałam rano, wyglądam przez okno a u nas na podwórku stoi sobie taki olbrzymi bocian już nawet on chciał mi pomóc , ale jak widać nasz dzidziol uparciuch porządny
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, nie było mnie troche więc przegapiłam imieniny Soni i Yooli- Wszystkiego najlepszego, po prostu szczęścia!
Trzymam kciuki za ciężarne leżące .Rudalbn, jak ja się ciesze, ze tesciowa nie wtrąca mi się do życia. Tola, ja tez złapałam doła, poszłam do lekarza po ostatnie zwolnienie i co dalej? Pracy niestety nie mam, ogłoszenia lipne, wysyłam nawet na takie ponizej moich kwalifikacji ale widocznie i tam mnie nie chcą. Coraz bardziej sie utwierdzam w tym, że te ogłoszenia sa dla picu, bo nawet na rozmowy nie chodze, po studiach, nie majac doświadczenia non stop byłam na rozmowach w sprawie pracy więc nie wiem o co biega. Co do urodzin Krzysia to super się udały, u mnie było sześcioro dzieci, które myslałam, że rozniosą chałupę w drzazgi ale super się bawiły, Krzyś zachwycony, bo on strasznie lubi towarzystwo. A co do tortu to porwałam się z motyką na słońce, dwa dni go robiłam, wszystko szło jak po grudzie, nie wyszedł mi tak jak chciałam, bo trudno było sobie poradzić z tą masą plastyczną, zaczęła mi się rozrywac, lizaki się połamały ... Za to masa wyszła swietna, : smietanka 30%, galaretki truskawkowe, mrozone truskawki. Krzysiowi smakowało ![]() Oto zdjecia tortu i szanownego jubilata
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Tort wyszedł ci super - wygląda naprawdę świetnie i smacznie
. A jubilat dostojny i jakże elegancki .Co do ogłoszeń - zgadzam się w zupełności, na tyle CV, ile wysłałam odezwali się może ze 2-3 razy :-/. Niestety, lipa na rynku pracy...
|
|
#4839 |
|
Wtajemniczenie
|
Bandola - zgadzam się z Ostrowczanką - tort wyszedł naprawdę suuuuper - jeszcze takiego orginalnego nie widziałam -pochwal sie na pierwosnkach koniecznie
co do ogłoszeń to zgadzam się z Wami że kicha - ja wysłałam dopiero 2, ale po prostu nie ma nic cikawego - a jedno jes takie na które mi odpowiada ale nie mogę aplikowac bo to nasz klient z którym współpracuje i póki pracje to chyba nie mogę |
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola tort super
|
|
#4841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak lekarz przebada Mikiego przynajmniej będzie może wiadomo co i jak Cytat:
dla Was Cytat:
Cześć - pisz jak się czujesz ? Cytat:
Wstydź się pisać, że nie wyszedł - podobne to może w cukierniach widziałam, a Ty sama zrobiłaś - to jest wyczyn Jodie byłaś w Lublinie - mogłaś zajechać na kawkę - wiesz, że ja teraz czasowa jestem ![]() A ja za 2 godzinki zmykam na USG - znowu zobaczę Okruszka
|
|
#4842 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ze niby coś w nim nie wyszło?Mam nadzieję, że uda Ci się trafić na to właściwe ogłoszenie, albo osobę i praca się znajdzie ![]() Mój Emil od dwóch dni nic tylko by na rękach siedział, niby że głodny ciągle a że u nas jedzenie i przybranie na wadze to priorytet to go karmię.. i karmię.. i karmię.. a jak już niby zasypia to próbuję połozyć, a po pięciu - dziesięciu minutach już nie śpi. I tak już drugi dzień. Wczoraj jak wstał o 6 to o 15 zasnął dopiero na dłużej. Dziś to samo, choć nie wiem, czy się za chwilę nie obudzi.
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, Bandola! Już miałam pisać do Ciebie smsa, co się z Toba dzieje i gdzie jesteś! Dobrze, że się odezwałaś. Kurcze, widziałam sporo ogłoszeń na PR (fakt, nie czytam ich, więc nie wiem, co to) i miałam nadzieję, że przynajmniej Ty coś znalazłaś.
A Krzyś wygląda odjazdowo w tej koszuli i krawacie! Buźka for him! Miss.hot! Daj znać, jak będziesz po USG. Selka! Co tam u Ciebie? Ostrowczanka! Kurde, znam ten ból. Nienawidzę nieplanowanych wydatków! ![]() A mi się wydaje, że ja też będę chora. Kiepsko się czuję... Jeden pozytyw dzisiejszego dnia - pewien tajemniczy telefon. Nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie (oczywiście dotyczy pracy), tak więc na razie nic więcej nie napiszę, co by nie zapeszyć. Nie mniej jednak pojawiło się jakieś światełko w tunelu. Powinno w przeciągu dwóch tygodni się wyjaśnić wszystko. Na razie czekam na kolejny telefon. Błagam, trzymajcie kciuki! Bo bardzo ta praca by mi odpowiadała! Muszę lecieć, bo maruda marudzi. Buziaki!
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
o rany ale zdolniacha z ciebie
a skoro mówisz ze ci nie wyszedł tort to ciekawe jak by wyglądał jakby ci wyszedł CUDO tort i Krzysio też rewelacja w tym krawacie![]() daj znać co tam po wizycie ![]() Cytat:
![]() ![]() : kciuki:a ja własnie wróciłam z łażenia po mieście
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
następnym razem obiecuje przyjechać co myślicie o : http://www.yamaha-motor.pl/products/...ubview=colours ?
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zdanie na temat motorów znasz... Chyba...Idę się położyć, czuję się fatalnie. Dobrze, że mój ojciec przyszedł, bo normalnie nie dałabym chyba rady, tak źle się czuję. Buziaki!
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola jestem pod olbrzymim wrażeniem
![]() ![]() Tort rewelacyjny, chylę czoła.A co u mnie? Bez zmian. Nie mam za bardzo nastroju do pisania. A z drugiej strony o czym ja mogę pisać, jak każdy dzień jest u mnie właściwie taki sam
|
|
|
|
#4849 |
|
Zadomowienie
|
Omikrona to chyba będzie próba dla nich obojga
i dla mie przy okazji - pewnie będę dzwonić co 10 minut Tola ![]() Bandola super torcik, z czego robiłaś ten cały wierzch? z Krzysia niezły przystojniak ![]() Ruda3d, Ostrowczanka coś na poprawę humoru dla Was http://icanhascheezburger.files.word...h-together.jpg Miss.hot i jak po USG? ![]() Jodie przejechałabym się na takiej maszynie ... jakbym umiała ![]() Wczoraj w końcu po 4-miesięcznej przerwie siadłam za kółkiem jejku, już prawie zapomniałam jak się jeździ. Oj więcej nie napiszę, idę uprać dziecko
|
#4850 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4851 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pochwały co do tortu,jestem z siebie dumna ale kosztował mnie kupę nerwów, tak to jest jak biorę sobie coś za cel, a że ze zdolnościami gorzej...
Już odpowiadam co nie wyszło i z czego góra. Góra to lukier plastyczny, zamawia się taką , jest w kostce coś jak plastelina, rozwałkowuje się ( niestety ciągle się przykleja i jak za cienko rwie). http://www.tortownia.pl/produkt.php?kid=36&pid=146 Ja wpadłam na "genialny"( o zgrozo) pomysł, że powlekę tym auto i nie dość, że trudno mi było przenieść tą płachtę to jeszcze zaczęło się rwać i a wcześniej lepic do blatu. Dodatkowo za mało kupiłam czerwonego koloru i tył z przymusu był zielony. A na koniec pękły mi lizaki. Powiem tak ja to jestem pikuś w tym temacie, obejrzyjcie galerię http://www.tortownia.pl/galeria.php?...1&gszf=&kat=19 Cytat:
Mam nadzieję, że z Mikim lepiej? Wydaje mi się, że prędzej wirus niż marchewka, bo ona raczej zatwardza. Pewnie Ciebie też złapało to chol.... Życzę zdrówka!!!!!!! A za pracę trzymam kciuki! Miss.hot mam nadzieję, że wszystko oki. Nicky Kurcze co się stało, ze jakieś fatum przemyka przez wątek i ciężarne mają ciąże zagrożone? ![]() Może by wreszcie los się odmienił i odgonił te czarne chmury, a to depresje, brak pracy(Omikrona współczuję), a gdy wreszcie wyczekiwana ciąża to na dodatek problemy. ciągłe zmiany losu u Annabel. Widzę Cię, ze podczytujesz pewnie tez masz kiepski nastrój by pisać. A niby przyszła wiosna ...
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam Cię za słowo
U gina było godzinne opóźnienie i dlatego tyle nam zeszło - niedawno wróciliśmy, bo jeszcze małż był u dentysty (też miała opóźnienie )Z dzidziolkiem wszystko ok - ma 7 cm i wszelkie pomiary w normie Fotki mam, ale to już nie dziś, bo padam
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Jodie widze, że jestes, więc wracając do naszej rozmowy może takie rzeczy:
http://www.smyk.com/index.php?option...idPRODUCT=1459 http://www.smyk.com/index.php?option...idPRODUCT=1466 http://www.smyk.com/index.php?option...idPRODUCT=3050 ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- No to fajnie!
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Torcik bardzo fajny!
ja nie miałabym chyba cierpliwości, dlatego zamówiłam gotowy, też dekorowany masą cukrową. podobno bardzo łatwo sie ją robi z glukozy albo pianek marshmallow ![]() i tyle ode mnie bo mnie gonią to sobie popisałam
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja z wielką prośbą
Bardzo zależy mi na książce "Język niemowląt", pamiętam,że kiedyś któraś z Was rozsyłała. Uśmiecham się więc szeroko i bardzo proszę |
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola
![]()
|
|
|
|
#4858 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za komplementy co do zdjęć na szczęście już tylko 3 tygodnie( około) zostało do powrotu małża choć tak na odległość to powiem szczerze ze chyba więcej było " kłótni, sama nie wiem dlaczego może ta odległość robi swoje a człowiek razem by chciał być![]() Misshot super , że z Dzidzią oki ja też ostatnio byłam u " naszej" Pani ginekolog i leczymy tą nadżerkę, jak na razie goi się oki![]() Nicky żeby było już tylko dobrze![]() Tola za ten tajemniczy telefon no i mam nadzieje ze Miki szybko wyzdrowieje![]() Bandola sliczny tort a ze juz nie wspomne o jubilacie )))Selka dobrze ze sie kochana chociaz odzywasz ,juz nie duzo zostalo i wtedy bedziesz o Syniu nam tu pisac ![]() Jodie fajna machina ![]() Małpka faktycznie uparciuch z twojej dzidzi wszystko w swoim czasie, nie?Na temat poszukiwania pracy to się nawet wypowiadać nie będę, ale dobrze nie jest, trzymam kciuki za was i za siebie..... Idę spać jutro jeszcze muszę referat( na temat polityki żywnościowej jak kto woli rolnej )napisac na sobote, ach ja to jak zwykle wszystko na ostatnią chwile![]() no nic dobranoc Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-04-23 o 00:31 |
|
|
|
#4859 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
Bandola, gratulujue tortu, wyszedł piękny, też będę musiała kiedys spróbować z tym lukrem plastycznym. Do tej pory używałam bardziej tradycyjnych metod, zwykłej masy budyniowej i ew. pisaków, ale tez były ciekawe torty, np gitara, motocykl czy książka ![]() Nicky, mam nadzieję, że wszystko już będzie dobrze Jodie, ja motocykle uwielbiam, ale niekoniecznie ścigacze ![]() Tola, trzymam kciuki żeby telefon przyniósł oczekiwane rezultaty. I za wszystkie szukające pracy też kciuki. Mówią, że ten kryzys już się ma ku końcowi, więc może będzie lepiej A my mamy sympatyczny tydzień, w poniedziałek byliśmy na tym spektaklu, świetny był, przy minimum środków maksimum efektów, byliśmy zachwyceni. Podobnie wczorajszym kinem- byliśmy na "Vicky Cristina Barcelona", super super, w sposób lekki i przyjemny mówi o ważnych sprawach. A w ten weekend planujemy robic mały remoncik kuchni- tzn malowac i kłąść nową tapetę, mam nadzieję, że wyjdzie ładnie Dzień książki dzisiaj! Edytowane przez pola_m Czas edycji: 2009-04-23 o 07:17 Powód: dopisek |
|
|
|
#4860 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sija a na jaki program nastawiasz ![]() i pierzesz w automacie czy w Frani no i twój też powinien być w galerii bo naprawde cudo ci wyszedł Cytat:
Cytat:
a mi dzisiaj pierwszy raz ręce napuchły po nocy ze ledwo palce zginałam ide chyba pobiegać po schodach coś musi pomóc
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

się razem od
....
już nawet on chciał mi pomóc
05.07.2008 

. A jubilat dostojny i jakże elegancki

dla Was 

a że u nas jedzenie i przybranie na wadze to priorytet to go karmię.. i karmię.. i karmię.. a jak już niby zasypia to próbuję połozyć, a po pięciu - dziesięciu minutach już nie śpi. I tak już drugi dzień. Wczoraj jak wstał o 6 to o 15 zasnął dopiero na dłużej. Dziś to samo, choć nie wiem, czy się za chwilę nie obudzi.

... jakbym umiała