|
|
#781 |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Tak, już kilka lat.
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
uf
ale dzisiaj mega zalatany dzien od rana..przez te moje sny wstalam o 12 i zapomnialam do szkoly zawiezc zdjecia do swiadectwa maturalnego ![]() dobrze ze mam wychowawce spoko i do mnie zadzwonil.. jak na złośc nie moglam sie dodzwonic do nikogo z samochodem ani do mamy, ani do taty, ani do tż'ta, ani do dziadka! pozostala mi taxowka.. i o 13zł jestem lżejsza choc i tak niewiele wyszlo?!odebrałam 2 ture zdjec po 1 porazka! w ogole wyszlam jak mops tragedia totalna.. zdecydowalam sie na powiekszenie foty tej co mam w prawo jazdy i dowodzie.. pff.. 20zł + wczesniejsze 10 prawie 30zł bez kilku groszy na durne zdjecia ehh.. nienawidze takich pozowanych do dokumentów ogólnie niepokoje sie nieco bo okres mi sie spoznia ;/ zawsze mialam dany dzien o konkretnej godzinie, w koncu juz ponad rok oklejam sie plastrami.. ehh.. ale to zapewne moja 'dieta' tutaj wychodzi.. a raczej jej brak oby wieczorem ciociaczerwonym mercedesem do mnie dojechała ![]() ![]() ![]() zaraz zmykam do tż'ta.. pewnie wieczorem sie odezwe. a i mam pytanko, zastanawiam sie nad kupnem na mature i zakonczenie roku: Monika-black-m.jpg inne kolory: http://www.allegro.pl/item605875377_...ca_roz_36.html są też inne kolory górnej czesci.. tyle tlyko ze ja to wlasnie chcialam cala czarna + moje blond włosy ![]() i liliowe buciki ;> |
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Agnesta świetna sukienka
w każdym kolorze będziesz i tak ślicznie wyglądała
|
|
|
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haha już nie idę dzisiaj na uczelnię odwołali mi zajęcia |
|
|
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Agnesta sliczna sukienka!
Bym wziela ta co wkleilas, ew. z siwa (srebrna? ) gora.
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu Was nadrobić...
fatalnie się czuję, choróbsko wstrętne mnie dopadło, muszę się dziś wyleżeć, wypić gorącą herbatkę i w dodatku mam full nauki... Jutro się odezwę jak już ten cały pogrom minie. Trzymajcie kciuki za biologię, żebym napisała spr. na 5 !
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
trzymam za was kciuki
![]() messinka zdrowiej |
|
|
|
#792 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kciuki bedziemy trzymaly Cytat:
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do Was
![]() Tequilla już Ci to kiedyś mówiłam, powtórzę, najwyzej wyjdę na jakoś nie teges jesteś prześliczna, na weselu wygladałaś ślicznie! ![]() messinko zdrowiej bidulko i mocno trzymam kciuki za biologię Agnesta sukienka śliczna, bardzo, wybierz wersję czarną, bedziesz wyglądać seksownie Tyle się tu nagadałam o podkładzie a w koncu nie kupiłam :/ z Panstica zrezygnowałam w sklepie, nie podobała mi się jego forma. Więc sobie myślę kupię mojego sprawdzonego MF Lasting permormance, ale nie było mojego kolorku:/ Znajdę jakąś drogerię internetową i zamówię w moim kolorku albo ten Vichy Dermablend-wczoraj uzyłam jego próbkę i rewelacja. Zastanowię się jeszcze i jutro ktoryś z nich zamówię. Kupiłam za to czarną farbę do włosków, czyli nie będę póki co ruda, pozostaję czarna ![]() i kupiłam ten samoopalacz do buzi:http://http://www.wizaz.pl/kosmetyki...&produkt=15381 Na KWC ma różne recenzje, ale moze nie bedzie taki zły.. i kupiłam sobie jeszcze fajne okularki przeciwsłoneczne i krótkie dżinsowe spodenki skromnie, ale muszę w tym miesiacu zainwestować w opony do samochodu a to spory wydatek
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
jutro się przyda mi 'natchnienie' na mat-przyr. bo nie jest to moją mocną stroną
![]() nie jest wymagane 'podanie' na środku? oby... ![]() Agnesta śliczna ta sukienka... wczoraj sobie spódniczkę, taką krótką kupiłam, nie wiem nawet czy ją założę kiedyś.. |
|
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to zdrowiej kochana i będę 3mać kciuki |
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Renatka
pokażcie z Soph ciuszki nowe ![]() a waxa kupuję w drogerii zwykłej (ale w kopenhadze) Renatka nie otwiera mi się ten link z samoopalaczem i nie wiem jaki kupiłas a ciekawa jestem
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w aptece, akurat nie było, ale pani zamówiła i na drugi dzień już kupiłam
aaa i kupiłam sobie dzisiaj szampon i lotion seboradin do wypadajacych włosków, ale zapomniałam o pokrzywie Kurde, chyba jezcze nie mam wprawy na wizażu:P Faktycznie, nie otwiera mi się, ale nie wiem czemu. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15381 o ten, kupiłam teraz chyba działa? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-22 o 16:36 |
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam do Ciebie pytanie, jaką farbę robiłaś, bo bardzo podoba mi się twój kolor włosów?? |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, ja tu mam dużo zaległych rzeczy do wstawienia
![]() po egzaminach się za to wezmę
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
Tequilla piękna Ty mess musisz się szybko wyleczyć, bo szkoda tej świetnej pogody fajna kiecka Agnesta |
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere20 dziekuj Ci bardzo
ostatnio farbowałam granatową czernią Castinga, ale nie wiedziałam,że to zmywalny kolor-nie kupiłabym gdybym doczytała. Tak czy siak nie polecam, granatu w nim za grosz nie było, a chciałam takiej granatowej pośwoaty na czerni w słońcu.. poza tym szybko się sprał i po farbowaniu nim włoski zaczęły mi leciec Czytałam na wizazu,ze więcej dziewczyn się skarżu na Castinga pod tym wzgldem niestety.Teraz kupiłam Natural&Easy hebanowa czerń, to ''moja stała'' farba, bardzo ja lubie, długo się trzyma, nie spiera, nawet jak mam odrosty kolor na reszcie włosów wyglada cały czas dobrze no i przy tym bardzo naturalnie. Często spotykam dziewczyny w czarnych włosach,które wyglądają mega sztucznie.. bardzo tego nie lubie. ale walnełam poemat
|
|
|
|
#805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ale na twarzy wyglada ładnie, nie ma maski, krycie dośc dobre.
|
|
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eloska dziękuję ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- ja raz uzyłam castinga i mi jakis taki szaro zielony kolor wyszedł (ciemny blond chyba) Renatka bardzo dobry samoopalacz tylko trzeba sie nauczyc go obsługiwać bo ciężko się wyciska tak żeby po równo z obu pojemniczków wycisnąc troche wprawy potrzeba
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem czy dobrze, bo fajnie krył, ale bałam się go kupic tez z tego wzgledu, ze nigdzie nie ma podanego jeego skłanu w internecie żebym mogła na biochemii sprawdzic czy mnie przypadkiem nie zapcha.
No nic, wybiorę jak mówiłam sprawdzony Lasting albo Vichy ![]() cashmere20, dokładnie, włoski po Castingu miałam błyszczące i takie miłe, nie sztywne, ale kolor sie szybciutko sprał i na dodatek te wypadajace włosy:/ natural&easy lubię, niedroga, wygląda naturalnie, długo się trzyma. Na włoski zawsze po farbowaniu kładę tonę odżywek, więc jest dobrze :P Najbardziej lubię w tej hebanowej czerni, ze nie wygląda sztucznie, nie jest to taki matowy kolor, tylko taki mieniący się. Jak już mówiłam, często widze dziewczyny w czerni na wlosach, wyglądające jak w chełmnie, mega sztucznie, maja taki matowy ten kolor. Tego przy tej farbie nie mam- przynajmniej wszyscy mnie zapewniaja ze włosy wygladaja jakby były "moje" - no chyba,że kłamią ![]() oo jak dobry to nie żałuję zakupu samoopalacza ![]() Powiedz mi tylko jeszcze, bo na KWC wyczytałam, ze kolor szybko sie zmywa, już po 1 myciu buzki nawet.. to prawda? Jak czytałam poprzedni watek, to zauważyłam też, ze testowalaś też inne samoopalacze, m.in Daxa w piance-którego mam,ale sama nie wiem.. i Lirene w musie,na który juz długo poluje przez Czekoladkę z Ag,ale nigdzie w pobliżu mnie nie ma i jakis jeszcze.Z którego ejsteś zadowolona najbardziej? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-22 o 17:07 |
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
troszkę fotek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

ale dzisiaj mega zalatany dzien od rana..