|
|
#962 | |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
probowalam przy zmianie koloru bo przez pewien okres czasu mialam zamiar kupic sobie soczewki niebieskie
I anwet same mi sie nie podobaly . Wogóle ja mam jakies dziwne oczy. W domu przy kazdym swietle (bez rożnicy czy te świetlówki czy zwykłe żarówki) oczy mam jakieś szare, na sloncu mam wlasnie takie jak Ty podobne tylko "wyblakłe" , a jak jest ciemno to mam zielono-brązowe jakies Podobnie z wlosami z tym ze rozne rodzaje blądu a nie zielone czy niebieskie
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sie nie zamierzam z nia sprzeczac bo po co, ona i tak sie tlumaczy ze ma go od poczatku, tylko ze moj poczatek wynosi 3 lata a jej 4 miesiace, no ale coz ... nie przetłumaczysz ehhh
lece na miasto kochane
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Heej
Jeśli chodzi o kolor oczu to u mnie to tez jest kwestia sprzeczna, niektórzy mówią że zielone, a inni że niebieskie także sama nie wiem
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
tylkokasia makijaż jak zwykle bardzo mi sie podoba.
podziwiam za to,że potrafisz obsługiwać się cieniami<lol> Ja tam tylko kreski i tusz bo nic innego mi nie wchodzi:P a ja się dzisiaj zagłębiam w biochemię i pyt.do kosmetycznki na wizażu.
|
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam jedno oko inne a drugie inne na lewym mam jakby.. brazowe plamki na teczówce widac to bo oczy mam szarre i raczej jasne
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
moja nauczycielka od historii ma jedno oko zielone, drugie niebieskie. i to dośc mocno widać! jak z nią rozmawiam to tak na zmianę patrzę na te jej oczka - bo jest niziutka, z 150 w kapeluszu, bardzo fajna i w ogóle
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Kasiu makijaz b.b.ladny Martysiu Jak sie zjawisz daj znac ![]() Agnesta musze Ci powiedziec,ze ja niewytrzymalabym takiej sytuacji Oj moj sprobowalby chociaz tel odebrac w taki sposb.. ![]() Ale ja juz taka jestem ,ze u mnie krotka pilka.Zadnego plaszczenia,wybaczania etc..Zaufanie w zwiazku to podstawa,no musi ono byc!Szacunek do drugiej osoby.. Tobie zycze duzo sily, szczescia.. A i przypomnialo mi sie wkoncu,ze ladoware mam w samochodzie wiec dzis wieczorem,jak tylko czas pozwoli powklejam to co obiecalam
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasiu powiedz mi jakich pędzelków używasz do makijażu?? nie chodzi mi o ich markę, tylko właściwie o to jaki pędzelek się do czego używa nie chcę kupować całego kompletu pędzelków, bo nie wiem czy będę umiała się nimi posługiwać chodzi mi o np takie 3 podstawowe pędzelki, które wystarczą do zrobienia np. smoky eyes
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam
rany jaka piękna pogoda zakupiłam grafitową bluzeczkę z falbankowatymi rękawkami i różowym napisem z kamyczków, w młodziezowym H&M później wstawie do galerii jakby co no i w końcu znalazłam olejek rycynowy w kopenhadze (ok.25pln za 100ml )a w Pl teraz kupiłąm taki za 5pln.Kasiu makijaz jak zwykle Ś-L-I-C-Z-N-Y cashmere ja Cię widze jednka bardziej w blondach niż w brazach Renatka fajnie że kolorek po samoopalaczu wyszedł ok ![]() a co do avków to mi chyba nikt nie gwizdnie bo ma siebie
|
|
|
|
#974 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie warto się wkurzać na kogoś takiego. Ja nie wyobrażam sobie, żeby mój TŻ tak do mnie powiedział, nawet kiedy jest zły dostałby kopniaka w.... Cytat:
Jedyną radą, którą mogę Ci polecić to : Porozmawiaj z Nim szczerze i może zrozumie, że postępuje z Tobą nie tak. Tekst : "to się obraź" raczej nie jest zbyt miły i pokazuje, że nie za bardzo mu na Tobie zależy przepraszam, za dosadną szczerość... nie wyobrażam sobie jak można się tak odezwać, do ukochanej osoby.Życzę szczęścia i mam nadzieję, że TŻ przyjdzie po rozum do głowy Cytat:
Cytat:
Poza tym, dla mnie totalną bzdurą jest to, że faceci wychodzą z założenia "skoro jest już ze mną rok, to po co się starać" ? Cytat:
Proszę Was dziewuszki jak będziecie wklejały jakieś zdjęcia do albumu prywatnego, to pozostawcie je do wieczora bardzo chciałabym się załapać Zjadłam dziś obiad jak dorosły mężczyzna, taka głodna byłam
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||||
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta, współczuje ci strasznie. Zeby sna mnie ktory warknac ' co ' to bym chyba nie wytrzymala i spoliczkowala jakbym spotkala
Porywcza jestem Ale to z jednej strony dobrze. Nie dam wejść sobie na glowę. ![]() ![]() Proponuję ci szczerą rozmowe i zgadzam sie ze wszystkim , co napisala Messinka . Bedzie dobrze
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie się odrobinkę zdrzemnełam- jednak długie spanie w nocy mi nie służy, chyba zaraz zrobie sobie kawe bo usypiam..
tequillko, pochwal się zakupami ![]() a i za Twoją namową też zakupiłam olejek rycynowy z myślą o włoskach. Mam już Waxa, serię Seboradin, pokrzywkę, olejek i ''codzienne odżywki" więc mam nadzieję,że moje włosy w koncu wrócą do normy. ![]() ja w poniedziałek jadę w końcu do jakiegoś cywilizowanego miasta:P Muszę pozałatwiać parę spraw na uczelni w związku z moim długim chorobowym, więc mam nadzieję, że TŻ da sie namówić na wypad do centrum ![]() Poszukuję pilnie ładnych czarnych płaskich balerinek, wczoraj szukałam ale nic, same szpilki i już sandały,japonki. Szpilek to ja mam pod dostatkiem, ale potrzebuję czegos do latania nacodzień,do sklepu itd. No i parę rzeczy tam jeszcze sie przyda :P Może jak jutro będzie ciepło (co równa się z tym,ze mam nadzieję,że ruszę tyłek z domu ) to wstawie zdj. moich zakupów do galerii.
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka89 koniecznie pochwal się jak coś upolujesz
ja jutro mam rozdanie świadectw, kończę przygodę z LO z jednej strony mi szkoda, z drugiej się cieszę ![]() ja mam jedne czarne baleriny - są takie elastyczne, z miękkiej skórki nie mam po nich odcisków ani nic mają czarny kwiatek z boku. Ale biega się w nich świetnie szkoda że już mi się powoli rozlatują, bo nigdzie takich nie widziałam ostatnio |
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
renatka do opola sie wybierasz
??
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy ten poniedziałkowy wyjazd jeszcze nie do końca pewny
![]() Poszukiwanie balerinek zawze mnie wykańcza ![]() nawet na allegro nie widziałam NIC co by mnie zainteresowało. a chcę tylko zwykłe, czarne, z okrągłym czubem baleriny, nawet niekoniecznie skórzane czy coś. ooo, Red, ciesz się, żal liceum wiadomo, ale to co nadejdzie będzie rownie fajnie- jak nie lepsze ![]() tak do Opola ![]()
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-23 o 17:09 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam inne, ale tymi do jeansów bym nie pogardziła |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
dzis przeszzukam jeszcze raz allegro, w pon. mam nadzieję dotrę do Opola i moze tam coś znajdę
![]() a tymczasem zmykam, bo TŻ już u mnie jest [tzn poszedł po chipsy ] Do wieczora Red, nic nie widzę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
jee zapomniałam wkleić
![]() http://www.allegro.pl/item616110620_...kolory_38.html ps podobają mi się te spodnie, ale u mnie jest jakis niewiadomy rozmiar niby 36 za ciasne a 38 za luźne i nie kupię sobie ich booo no http://www.allegro.pl/item608115326_...oste_m_38.html |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cichutko
![]() Ja własnie zrobiłam pedicure, potem manicure, skakanka + brzuszki, kąpiel, peeling, balsam, wax - mam ogromnie długą listę rytuałów pielęgnacyjnych na dzień dzisiejszy ![]() Jutro mam z TŻ 13 miesięcy i idziemy na koktajl, lody
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za godzinke-dwie ide pobiegać. my w maju mamy rok, dokładnie sama nie wiem kiedy bo nie było oficjalnego proszenia "o chodzenie" tylko samo tak wyszło ale ja uznaję datę 1-3maja ![]() cóż mój tż nie przywiązuje uwagi do tych "dat", dla niego ważne jest że jest ze mną. Ale ja bym chciałaaaaaa tylko nie wiem jeszcze jak zagaić ten temat z nim
|
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie wcinam pizze margarithe..mniam...a tak wogóle przestałam jeść mięso (dlatego ta margharita
)zdjęcie wkleje później bo mam zajęte obydwa wejścia usb i nie mogę podłączyc aparatu
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pójdziemy na długi spacer + lody (albo cokolwiek innego co chciałabyś robić z Nim tego dnia )Cytat:
||
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

jaki ty masz cudowny kolor oczu
mam podobny tylko jakis .. wyblakly taki . Mniej zywsze kolory

I anwet same mi sie nie podobaly . Wogóle ja mam jakies dziwne oczy. W domu przy kazdym swietle (bez rożnicy czy te świetlówki czy zwykłe żarówki) oczy mam jakieś szare, na sloncu mam wlasnie takie jak Ty podobne tylko "wyblakłe" , a jak jest ciemno to mam zielono-brązowe jakies
z tym ze rozne rodzaje blądu a nie zielone czy niebieskie 

widac to bo oczy mam szarre i raczej jasne

Kasiu powiedz mi jakich pędzelków używasz do makijażu?? nie chodzi mi o ich markę, tylko właściwie o to jaki pędzelek się do czego używa
palant