|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Tez spadam chasiu,dobranoc
![]() A maturzystkom przesylam wirtualnego kopniaczka na szczescie
|
#3482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do waxa to ja regularnie używam i regularnie farbuje, np dziś i wychodzi mi zarówno blond jak i brąz bez żadnej zieleni![]() nie umrzesz tylko zdasz ![]() jeszcze raz powodzenia maturzystki też się żegnam. zawiesiliśmy z Tż garnek na klamkę w drzwiach od kuchni jak w nocy łupnie na podłogę to zrobię taki raban że szok![]() dobranoc dziewczyny
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edyta29 Witam udzielaj się częściej Uf nadrobiłam wszystko, mimo że oczy mi się już zamykają Padnięta jestem po całym dniu, ale bardzo miło spędziłam ![]() tequilla.sunrise straszne to co was rano spotkało ja zanim zasnę sprawdzam kilka razy czy napewno są drzwi zamknięte, od czasu jak ktoś szarpał za klamkę o 1 w nocy. Co do makijaży to ja u siebie takich kolorowych nie widzę, natomiast u kogoś mi się podobają, ja się źle w takich czuję. Najbardziej lubię beżowy rozświetlający cień i czarny i eyeliner no i tusz i więcej mi do makijażu oczu nie trzeba Powodzenia wszystkim piszącym jutro dziewczynom, żeby wam jutro bardzo dobrze poszły te maturki
|
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jeju dziewczyny ile żeście naskrobały ! dopiero czytać skończyłam.
i witam oczywiście Cytat:
od dziezka mam taką dziwną fobie że musze nieraz przez wizjerek patrzeć czy wszystko jest w porządku jak sama w domu jestem, teraz mniej ale kiedyś było to uciążliwe.Cytat:
a w blond tak bez wyrazu ale też ładnie ![]() edyta29 - witam MATURZYSTKI POWODZENIA NA EGZAMINACH !!!!! i nie stresować się |
||
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() trzymam kciuki za maturzystki deszcz pada, masakra jak mi sie nie chce wychodzic
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
ehh.. kciukasy sie przydadza..
czas rozpocząć maraton. pierwszy odstrzał - polski! ciao. |
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
a u mnie słoneczko świeci i też mi się nie chce wychodzić ledwo z łóżka wstałam, najchętniej to bym tam została.
|
|
|
|
#3488 | |
|
Rozeznanie
|
trzymam za was kciuki! aby tematy podpasowaly
i celnego trafiania w klucz odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może bym się poopalała opalałyście się już?Ale spędziłam wczoraj miły wieczór z kolegą. Kiedyś się go bałam, bo jest ochroniarzem i jest taaaki wielki, a wczoraj mnie uczył samoobrony i powiedział mi, że zależy mu na mnie, ale ja nie chcę się na razie wiązać
|
|
#3490 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to szczyt bezczelności wejść komuś do domu i zabrać fajki, jakbym go dorwała to bym mu nawaliła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maturzystki powodzenia ! jak wrócicie dajcie znać, na jaką lekturę trafiłyście.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jakas taka brzydka pogoda a tez bym skoczyla sie poopalac chociaz licze, ze sie poprawi to wyskocze na balkon ksiazke poczytac
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki
|
|
#3493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez marze o opalaniu tż mi obiecał ze po egzaminach zabierze mnie nad morze więc mam nadzieje ze nadrobie przez kilka dni nad morzem ten czas ![]() kochana nic na sile przeciez mozecie sie spotykac ale bez zobowiazan
|
|
#3496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u mie w soko nie ma żadnych takich ŻADNYCH!!!Bastka fotki jak zwykle super Co do tego kolegi to nie chcę go zranić
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ale mi było cięzko wstać o 5, od miesiąca jestem na chorobowym i trzeba przyznac rozleniwiłam sie..
Chociaz gdy pracuje, to śie po kilka godzin i jst dobrze (do pracy na rano wstaje o 3;45 w nocy )Ale nic już jestem z powrotem ![]() Zjadłam teraz śniadanko i ide zaraz do wanny, potrzebuje długiego relaksu ![]() ale dziś u mnie ziiiimno brrr
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też zimko, wieczorem zabiorę chyba Tż na pizzę
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zbyt zmęczona, oczy mi sie kleją, nie mam siły dziś wychodzic, poza tym jak jest tak zimno to nawet mi się nie chce
![]() Ja dziś wychodzę tylko do apteki popołudniu, a potem ugoszczę TŻta, bedziemy leniuchowac, grzac się pod kocykiem i wcinać pyszności
|
|
|
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Super fotki jak zwykle ![]() Ciekawe jak tam maturzystką poszłó
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogladalyscie The House Bunny ?? "Kiedy Shelly (Anna Faris), króliczek Playboya zostaje wyrzucona z Rezydencji Playboya, nie ma się gdzie podziać. Jednak dzieję się tak dopóki nie przyłącza się do dziewczyn z żeńskiego zgromadzenia "Zeta Tau Zeta". Członkinie tego zgromadzenia - siedem z najbardziej ociemniałych społecznie kobiet na tej planecie - mają stracić swój dom. Z tego powodu potrzebują dawki czegoś, co tylko wiecznie pełna życia Shelly potrafi dostarczyć... poza tym pragną one, każda z osobna, nauczyć się jak przestać stawać się kimś, kim inni chcą by one były, a zacząć być po prostu sobą." bo wlasnie mam zamiar, niestety sama, bo moj Tż nie lubi takich filmow
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-04 o 11:49 |
|
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
Pan Tadeusz i Chłopi
charakterystyka i porownanie Zosii i Telimeny charakterystyka i kontakty z córkami Bylicy |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta jak oceniasz swoje dzisiejsze zmagania ??
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
Temat z Tadka prosty
a chłopów jeszcze niemiałam to niewiem napewno świetnie dały sobie rade
|
#3508 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
po południu pewnie bedzie klucz na necie dostepny
to zobaczymy.. szczerze mowiac temat niby trafilam z charakterystyka ale sie okaze, bo roznie to w kluczu bywa ;/ no i jedno zadanie ze środkami styl. bylo dziwnie sformuowane ;/ ale ogolnie tematy przyjazne.. text do czytania tez - hipnotyzm . |
|
|
|
#3510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

i wychodzi mi zarówno blond jak i brąz bez żadnej zieleni
udzielaj się częściej
ja zanim zasnę sprawdzam kilka razy czy napewno są drzwi zamknięte, od czasu jak ktoś szarpał za klamkę o 1 w nocy. 

malo cos sie dzis odzywala