|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Piszą już 10 min...
I wyobrazić sobie , że ja miałem geografię zdawać:/ Moim zdaniem najłatwiejszy jest WOS , bo wiesz czego się uczysz a z geografi nie wiadomo co Ci dadzą....Obliczenia , mapy etc ...bleeeee;/ No i stało się : http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar...mieckiego.html
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mialam lekcje z taaakim bezndaziejnym nauczycielem, ze zrezygnowalam ![]() jak to dobrze, ze u nas wszystko normalnie przebiegało na maturze i nie musze nieczego powtarzac...tzn. jeszcze historia, wiec wszystko sie moze zdarzyc ![]() ciekawa jestem, czy zadowolone wroca z geografi czy tez nie...
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
I keep my fingers crossing for Geographers
![]() ![]()
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam. Wniosek dnia? Moja siostra ( 5 lat od nas starsza ) jest po***ana. Dziękuję.
A tak poza tym to: Marguerita - czy Twój Av jest z Czarodziejki z księżyca? Czy dobrze poznaję dłuuugie kucyki Bunny?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
ide na śniadanko i do historii
![]() Arkadia a Ty co znowu z siostra?czemu tak? |
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
zte ja też szuruje do histori, a ty P czy R ?
Czasami tracę wiarę we wszystko co robie złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie.. Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie pokonaj wreszcie to i stań od tego wyżej Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
moja o 2 (prawie 3) lata młodsza też jest po##%%a.
Nic nowego
|
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczęta nie było mnie jeden dzień i natrzaskane 20 stron <lol2>
Arkadia co jest ?
|
|
|
|
#1001 |
|
BAN stały
|
jestem beznajdziejna.
od 4 dni nie otworzyłam ksiązki... pon - biologia R wt - historia R nie umiem nic.... po cholere mi to było? ![]() zero motywacji... zero... a z historii wiem kieyd była bitwa pod białą górą 1620 |
|
|
|
#1002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Też podstawa
|
|
|
|
#1005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czemu nie moge wyjechac gdzies na bezludną wyspe i odciac sie od tego wszystkiego?
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra moja. Lat 24!!! Przyjechała z Holandi na 2 tygodnie. Średnio miałyśmy dla siebie czas bo ja maturai matura dlatego wymyśliłam już tydzień temu że dziś pojedziemy sobie do Nysy na zakupy we 2 taki babski dzień. Coby chociaż trochę pogadać jak siostry. Budze się rano i co zastaje? Siostrzyczka u stóp ukochanej mamuni bo ona sie bez mamni i tatunia z domu na krok nie ruszy. A ja ze starszymi na wojennej ścieżce bo to co mi zgotowali po tym jak się dowiedzieli że oblałam prawko zakrawało na kolejną wojnę światową. Zresztą ja z nimi to kontaktu raczej luźne mam niż przyjacielskie. Wolę zakupy/film/plotki z kumpelami niż z nimi. Bo do tego że w ich oczach to ja jestem ta zła/wredna/pyskata/nic nie robiąca to idzie przywyknąć. Tylko w****iam się jak np mnie ktoś w szkle chwalił że taka zdolna/mądra kolejny konkurs wygrała a oni aż puchli z dumy tak się puszyli. A zawsze to w domu tylko nagonka na mnie bo ja w ich oczach uosobienie zła. No a moja *******nięta siostra oczywiście powiedziała że bez mamuni to ona nigdzie nie jedzie. Ja juz widze jakby te zakupy wyglądały.
No ona po prostu nie potrafi być siostra!!! Ale jak wczoraj powiedziałam jej że chce się z koleżanką dzisiaj spotkać to tak się wydarła na mnie że siostra przyjechała a ja z koleżankami. A dzisiaj jak powiedziałam że z rodzicami nigdzie nie jade ( prawie z nimi nie rozmawiam ) to były pretensje do mnie że o co mi chodzi?! I że jeśli o nią chodzi to ona woli z mamunią pojechać niż ze mną. A wogóle to wszystko moja wina jest bo ja dla niej czasu nie mam bo ja specjalnie tą mature akurat teraz mam jak ona przyjechała.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
a na co sie wybierasz?
bo mi ta historia tak nie bardzo potrzebna...chciaz warto zdac ja dobrze, zawsze jakies koło zapasowe... ![]() Kasia a biologie czy historie masz na dodatkowym? historie chyba łatwiej jest zdac niz biologie...tak mowila mi nauczycielka od biologii ![]() moim zdaniem zdasz, bo przez te trzy lata przeciez cos zapamietałas...a powtazrałas sobie historie jakis miesiac temu czy cos podonego? |
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Arkadia bidulka
współczuje, ale ja mam tak samo z bratem, też ma tyle lat to może to ten wiek ?? Zawsze mówie, że on jest dla mnie gorszy niż tata normalnie :/
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
historie mam na dodatkowym...
zdac zdam na pewno... ale jak bede miec te 30% to zadna uczelnia mnie nie zechce.. takie są realia polskiego szkolnictwa.. jakby nie mogli stworzyc troche wiecej miejsc? a potem mało im wykształconych polaków jak sami sobie stwarzają problemy... ![]() musiałabym miec te 60% z historii aby cokolwiek myslec o przyszlosci... osttanią mature napisałam na 42% |
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze coś mi się Wizaż wiesza :|
Zta ja ide na socjologie do krakowa albo na filologie angielską do krakowa jak dobrze mi poszedł angielski i polski, albo na zarządzanie ostatecznie historia jest mi potrzebna na zarzadzanie i na socjologie
Edytowane przez palma_nova Czas edycji: 2009-05-08 o 09:48 |
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, jak idzie geografom
dziś pisze moja najprzyjaciółka i dziś w nocy musiałam ją mocno pocieszać, bo strasznie panikowała.. no ale trzymam za wszystkich kciuki a tymczasem pora na historię.. jeejku. boję się straszliwie.
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Arkadia wiesz, mam troche podobnie tzn. miałam ....moja siostra ma 24 lata i jak była na studiach przyjezdzała raz na miesiac-teskniłam...ale potem jak juz byla w domu to miałam jej dosyc, ja moglam sie w wannie utopic a rodzice i nawet ona by tego nie zauwazyłi-ja musialam uslugiwac jej, bo ... wona zmeczona, na studiach, uczy sie itp. taaa
![]() U mnie kontakt z rodzicami i z siostra sie poprawił jak powiedziałam co mi na sercu lezy, ze nie to ze jestem zazdrosna, ale ze mnie olewjaa rowno i nie jest mi z tym dobrze ... tak to Marta nie potrzebna, tzn,. przyniesc podaj pozamiataj itp. a jak jakies osiagniecia to ojeju Martunia nasze kochane dziecko...wiem co czujesz ![]() wyjedziesz na studia tez sie sytuacja zmieni ja na całe szczęscie mam juz spoko atmosfere w domu i moja siostra nawet miala na to wplyw...mowilam, powiedzialam o co mi chodzi, bo nie mogli tego zrozumiec, i jakos poszło ... rozmowa dobra na wszystko i warto tez zrobic pierwszy krok, bo moze rodzicom tez jest przykro, ze macie stosunki takie jakie macie ... trzymaj sie kochana
|
|
|
|
#1013 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno zdasz wspaniale :dCytat:
|
||
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia to ja mam an odwrót, jestem tą starszą i musze zapierdzielać w domu nieraz za nas obie. Bo Kasia poszła do koleżanki. Bo Kasia się uczy (a siedzi na kompie i jak ktos idzie to tylko Esc i gg wyłącza
) i to zrób to zrób tamto. Nieważne że mam mature bo ona jest słaba z bioli, maty, chemi i ją w szkole tępią. A to że sama sobie zgotowała te oceny to już nieważne, bo ma niewyparzona gębę i stawia się nauczycielom. Potem do mamy z płaczem że ma pałe na półrocze i musi ja poprawiać.Boże..... ja już chce iść na te studia i meiszkać sama albo z tż
|
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny sorry za ot ale jest tu jakas fanka brzydUli
?
|
|
|
|
#1016 |
|
BAN stały
|
myśle, że nie jedna
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- uciekam pod prysznic... moze zimna woda troche mnie obudzi... i zobaczymy czy jeszcze pamietam co to znaczy 'uczyc sie'
|
|
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Ohh myślę że tym pytaniem 'wsadziłas kij w mrowisko'
Ja oczywiście też się zgłaszam! I wogóle dziewczynki dziekuję za wsparcie
|
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
ah to super
niestety slyszalyscie ze nie bedzie nastepnej serii bo zastapiy ja inny serial ![]()
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo ja brzydUle oglądam
![]() Siadam dziś do chemii trochę i muszę wreszcie powtórzyć całą ekologię i biochemię, bo to jeszcze dwa dni i biologia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

ale mialam lekcje z taaakim bezndaziejnym nauczycielem, ze zrezygnowalam 

?