|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd
Cytat:
geografia już zakończona.. lada chwila ktoś nam zda relacje ![]() a ja od 2 h kuje historie ( i już nie moge (
|
|
|
#1022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak im poszło... Mam nadzieję, że wszystkie wrócą zadowolone
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
też się melduje
![]() ciekawi mnie co geografki powiedzą... ![]() ajjajaj... biologia już w poniedziałek a ja dopiero zaczynam... ech..ale mam ambitny plan dziś klasa 3cia, jutro 2ga a z pierwsza dam sobie spokój... mam nadzieje, że zrealizuje to co zamierzyłam
|
#1024 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Właśnie, geografia
) Aż bede musiala zobaczyc arkusz.Zgłaszam sie jako kolejna brzydulowa fanka. Jak mam czas i mozliwosc to oglądam ![]() Arkadia Ja mam starszego brata, wkurza mnie to, że jemu w moim wieku mozna było wiecej, że jak jemu coś nie pójdzie to w ogóle to tamto i tak dalej. A ja... Ja juz nawet nie mam ochoty mowic rodzicom ze "wtedy i wtedy chce isc tam i tam na impreze". I tak wiem, ze oni juz nie maja na to sily, nie bede miala jak wrocic do domu (bo nie ma mnie kto odwieźć, chyba ze sie zwine z imprezy na... autobus ost o 22 z kawalkiem, na ktory pewnie bym musiala jeszcze dotrzec ;|). Żyję z tym jakoś, ale czasem smutno mi, że bliższą więź niż z rodzeństwem (czyt. z bratem), czy rodziną, mam ze znajomymi ze szkoły etc. To znaczy za rodziną tęsknię bardziej i tak dalej, ale wystarcza mi fakt, że rodzina jest, a ze znajomymi rozmaiwa mi się lepiej, myślą bardziej "po mojemu", potrafia podsunac rozwiazanie problemów, rozbawic i tak dalej. Nie mam juz sily klocic sie z mama nawet o taka glupote, ze na msze dla maturzystow chcialam isc sama, ale nie oni MUSIELI isc ze mna, a ze specjalnie wyszlam wczesniej to ZA mna. Bo to msza za maturzystow. I co ich obchodzi ze chcialam sie w spokoju pomodlic, a obecnosc rodziny sprawia ze matura=presja, a nie egzamin do zdania. I nie mam jak im tego wytlumaczyc, na zaden sposob nie potrafią zrozumiec
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
JA wrocilam.
Ponoc latwa byla podstawa-ciekawa jestem odpowiedzi. Duzo zadan na myslenie i sciemnianie bylo. Ale czy ja to dobrze mam to bog jeden wie ![]() Do innych geografek-jaka wam wyszla dlugosc tej trasy w ktoryms zadaniu do mapy?
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak dążyłam jeszcze tu zajrzeć![]() Geografka rozszerzona się zgłasza daj Boże 18 pkt. (30%)
|
|
|
#1027 |
|
Konto usunięte
|
geoooo
masakra |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, tyle stron, że nie dam rady nadrobić
![]() wczoraj wieczorem TZ zabrał mnie na pizze i tak sie najadłam ze jak przyszłam to usnełam od razu w ciuchach i w ogole ![]() zaraz siadam do niemieckiego uczyc sie róznych reakcji i wyrażeń, mam sporo materiałów więc jak któraś germanistka chce, to mogę zeskanować, zwroty na negocjacje itp. ![]() i geograficzki, na pewno poszło dobrze, mi się zawsze wydawało, że geo jest przyjemna nie to co biologia
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Kto dodał tag 'uczelnie się o nas biją'?
![]() nicRu???
|
|
#1030 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() geografia az tak źle? spokojnie....bedzie dobrze ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- tagi mamy świetne |
||
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Arkadia, przeczytałam Twojego posta... ja co prawda siostry nie mam, ale jeśli chodzi o rodziców to mój kontakt z nimi jest podobny... Często (prawie zawsze) są takie dni, że wracam ze szkoły, czy z jakiegoś wyjścia, to nawet się do mnie nie odezwą i idę prosto do swojego pokoju, z którego nie wychodzę... Z mamą jest jeszcze jako tako, ostatnio bardzo się poprawiło, ale z ojcem...szkoda gadać, gdybym miała wszystkie sytuacje opisać to by mi niezła książka z tego wyszła... W każdym razie masz moje wsparcie... ogromne, bo po części wiem co czujesz ![]() |
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na kortowiadę też się wybieram ![]() Afromental i Myslovitz
|
|
|
#1033 |
|
Konto usunięte
|
ja jak sprawdzalam na mapie czy cos to wszytsko mam zle
![]() jestem idiotka, zaznaczylam pieniny zamiast czegos tam ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- juz moge sie na poprawke w sierpniu szykoac |
|
|
|
#1034 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Alexia09... zgadłaś xD
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
to ja skanuje i wrzuce na jakiś serwer
|
|
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak kroras potem znajdzie odpowiedzi z gegry to wklejcie link musze sprawdzic odpowiedzi ;p
|
#1039 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
SS NicRu & Anuu - z jednej strony jest mi przykro że macie w domu podobnie do tego co mam ja. To nie jest przyjemne chociaż po dłuższym czasie idzie się do tego przywyczaić.
No a z tej drugiej strony to wiem juz przynajmniej że to nie ze mną jest coś nie tak. I to nie ja jestem nienormalna bo własnych rodziców unikam a mojej mamie bardzo daleko do mojej zwykłej koleżanki a co dopiero kogoś więcej? Widać tak po prostu czasami jest...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1041 |
|
Konto usunięte
|
xjustyniaaax ja rozpaczliwie szukam odp ale jeszcze nie ma, za wczesnie jest:/
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez.
![]() A te panstwa z Kurdami? Powinno byc-> Turcję, Irak, Iran i Syrię. J a mam Arabie Saudyjska/Irak/Iran ciekawe czy mi zalicza na 1 pkt.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-05-08 o 11:43 |
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Masakra! Gegra podstawowa to porażka! W życiu bym sie nie spodziewała takich pytań! Modle się o te 15 pkt! Jestem załamana!
|
#1044 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1045 |
|
maszyna, nie człowiek
|
SS Arkadia ładny av
Ja sądzę, że u mnei to kwestia "różnicy pokoleń" (mama 31 lat starsza ode mnie), poglądów (czasy w ktorych sie wychowala) no i przede wszystkim charakteru. Na niektóre tematy bowiem rozmawia mi sie z nia fajnie, a na reszte mamy kompletnie odmienne zdanie, informacje i spojrzenie. Szkoda mi troche tego, ale chociaz mam tych kilku znajomych, z ktorymi moge niektore sprawy przedyskutowac.
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Masz dobrze-ja nie ..
|
|
#1047 |
|
Konto usunięte
|
ilo16na syria tez?
tam trzeba bylo 3 wpisac:/ smerfetka17 nie jestes sama ja nie zalicze chyba |
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zle-osiol..
|
|
|
#1049 |
|
Pani Buka
|
dziewczyny na pewno nie było tak źle z tą geografią
arkadia u mnie w domu co prawda to ja jestem tą starszą - ale czasem żałuję, że nie mam z rodzicami bliższych kontaktów. tzn z mamą jest w sumie fajnie, ale z tatą moj kontakt jest praktycznie znikomy ![]() uczyłam się historii ale przerwałam bo znowu się martwię tym co będzie po wakacjach. dziewczyny które mają TŻ-tów - jak to jest i będzie u was? związek na odległość, zostajecie w tym samym mieście, wynajmujecie coś razem?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-05-08 o 11:49 |
|
|
|
#1050 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się
![]() Nie obrażając oczywiście geografek, ale uważam, że matura z geografii na poziomie podstawowym to najłatwiejsza matura ze wszystkich istniejących Geografii to ja praktycznie nie miałam(nauczyciel), z liceum nie wiem praktycznie nic. A gdy w zeszłym roku rozwiązywałam sobie z nudów maturki to z geo miałam ponad 50%. Bez chociażby minutowego przygotowania ![]() Mam nadzieję, że wszystkim dzisiaj dobrze poszło A do mnie wracając... zachciało mi się do.... ZOO
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ale mialam lekcje z taaakim bezndaziejnym nauczycielem, ze zrezygnowalam 

( i już nie moge 

Ja mam starszego brata, wkurza mnie to, że jemu w moim wieku mozna było wiecej, że jak jemu coś nie pójdzie to w ogóle to tamto i tak dalej. A ja... Ja juz nawet nie mam ochoty mowic rodzicom ze "wtedy i wtedy chce isc tam i tam na impreze". I tak wiem, ze oni juz nie maja na to sily, nie bede miala jak wrocic do domu (bo nie ma mnie kto odwieźć, chyba ze sie zwine z imprezy na... autobus ost o 22 z kawalkiem, na ktory pewnie bym musiala jeszcze dotrzec ;|). Żyję z tym jakoś, ale czasem smutno mi, że bliższą więź niż z rodzeństwem (czyt. z bratem), czy rodziną, mam ze znajomymi ze szkoły etc. To znaczy za rodziną tęsknię bardziej i tak dalej, ale wystarcza mi fakt, że rodzina jest, a ze znajomymi rozmaiwa mi się lepiej, myślą bardziej "po mojemu", potrafia podsunac rozwiazanie problemów, rozbawic i tak dalej. Nie mam juz sily klocic sie z mama nawet o taka glupote, ze na msze dla maturzystow chcialam isc sama, ale nie oni MUSIELI isc ze mna, a ze specjalnie wyszlam wczesniej to ZA mna. Bo to msza za maturzystow. I co ich obchodzi ze chcialam sie w spokoju pomodlic, a obecnosc rodziny sprawia ze matura=presja, a nie egzamin do zdania. I nie mam jak im tego wytlumaczyc, na zaden sposob nie potrafią zrozumiec 
a ja mam nieszczesny polski 19