Scent Bar VIII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-09, 17:51   #3961
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VIII

Mam chwilę,aby się przywitać. Goście poszli na spacer,więc ja myk na wizaż.
Gryksiu,odwiedziła mnie rodzinka z Więcborka Drinkujemy, balujemy w ogrodzie,bo pogoda dopisała, jak na zamówienie. Ide teraz grila palić. Pa pa wszystkim
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 18:53   #3962
lavenderfay
Rozeznanie

Zuziuniu rzuć okiem TUTAJ, przy większości ofert są podane strony internetowe hodowli więc dokładnie będziesz wiedziała skąd pochodzi kociak. Zakup kociaka bez rodowodu często może się wiązać z nabyciem zwierzęcia z wadą genetyczną lub chorobą
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 19:02   #3963
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Nota bene to dziwna impreza była, bo na piżam party podlazła do mnie delegacja trzech obcych gości i wręczyła mi flaszkę pięciogwiazdkowej Metaxy z informacją, że wygrałam konkurs na najładniejsze nogi (w którym nie startowałam oczywiście!). Zostawili flaszkę i poszli sobie. Yyyyy...

P
Jakby mnie bylo stac to tez bym Ci wreczyla bo odnoza Twoje widzialam i zgadzam sie, ze rewelacja!

Dzieci sa fajne tylko strasznie napalone jak szczerbaty na suchary.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 19:06   #3964
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Zuziuniu, te kociaki są obłędne, fakt, ale moim zdaniem to nie są rodowodowe persiki, nie wierzę, aby miały papiery, skoro mają iść za taką cenę Proszę, nie kupuj kota na Allegro, jeśli nie chcesz nabijać kasy rozmnażaczom zwierząt nierodowodowych. Moim zdaniem żaden porządny hodowca nie wystawia aukcji z kociakiem z własnego miotu.
Skoro chcesz długowłosego kociaka, to może jednak poszukaj w schronisku albo np. na forum.miau.pl? Często są do wzięcia za darmo kociaki przepięknie ubarwione i z przedłużaną sierścią, które ktoś zgarnął z ulicy, odłowił na podwórku itepede.
Ja mam ze schroniska trzykolorową kociczkę z przedłużaną sierścią, która rasowcem nie jest, a wygląda bosko
podpisuję się obiema łapkami

Zuziuniu - ja naprawdę gorąco namawiam na zachowanie tych 1500-2000zł w portfelu (na nowe zapachy ) i do wzięcia jakiegoś półrasowego sierściucha ze schroniska / piwnicy / ulicy (na pewno w którymś z okolicznych schronisk będzie jakiś persopodobny kociak czekający na dom, który Cię zauroczy) - gwarantuję, że będzie Cię za to kochał do końca swoich kocich 9 żyć

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2009-05-09 o 19:29
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 19:26   #3965
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
podpisuję się obiema łapkami

Zuziuniu - ja naprawdę gorąco namawiam na zachowanie tych 1500-2000zł w portfelu (na nowe zapachy ) i do wzięcia jakieś półrasowego sierściucha ze schroniska / piwnicy / ulicy (na pewno w którymś z okolicznych schronisk będzie jakiś persopodobny kociak czekający na dom, który Cię zauroczy) - gwarantuję, że będzie Cię za to kochał do końca swoich kocich 9 żyć
Może masz rację, w środę wybieram się do miasta to wdepnę do schroniska.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 20:02   #3966
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:

Princesko, Ty nadal szukasz Black Orchid? Tylko nie mów, proszę, że próbka ode mnie wyciekła... Za mała się okazała, co?
Oj zdecydowanie nie za mala, przetestowalam dwa razy i albo nie umiem doceniac, albo to wcale nie jest ladne Dziwny ten zapach jest dla mnie, ale moze to wina tego, ze oczekiwalam czegos wyjatkowego, a to jakies takie zwykle jest. Juz chyba Ondy byly lepsze
Black Orchid zdecydowanie juz nie szukam, tylko nawet zapomnialam podpis zmienic Chyba nie potrzebnie pozbawilam Cie probki Czekolada za to juz jest na liscie obowiazkowych zakupow.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Princesko - dziękuję
Nie ma za co

Cytat:

Ja buszowałam po Allegro i chyba - jeśli fundusze pozwolą - kupię sobie dwie pary butów w szkocką kratę.
Muszę chyba kiedyś policzyć, ile mam par obuwia. Wiem, że dużo za dużo, mam hyzia na tym punkcie
Ja kiedys mialam na punkcie torebek, ale przy 19 wieczorowej uznalam, ze przesadzam. Tym bardziej, ze malo jest okazji aby je zakladac. Do tego torebk do uzytku codziennego, torebki wieksze z przeznaczeniem na wyjazd... To byla cala sterta, teraz mam chyba okolo 20 i starczy Buty za to masowo kupuje moja siostra ale w szkocka krate, to chyba moze byc cos fajnego, mozesz dolaczyc jakis link?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
to rozumiem że takie bez rodowodu to te co sprzedają od 200zł...na all własnie przeglądam kocie oferty...

chcę KOTA

http://www.allegro.pl/item626199481_...i_perskie.html co myślicie o tych kotkach? Warto?
Ja wiem że można wziąć ze schroniska, ale ja chcę koniecznie z długą sierścią.
Jak z rodowodem to 1000 zl minimum, ale Persy sa ciezkie w utrzymaniu. One bardzo czesto choruja, maja problemy z katarem. Ja marze o brytyjskim. Ale sama mam kocura, ktorego przygarnelismy i wdac jak potrafi kochac Poza tym mimo ze to dachowiec to jest madrzejszy od mojego psa

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
ehem

bardzo

Tak wygląda to cudo : Linczek
Sa cudne Sama bym chciala miec, ale reszta rodziny mowi stanowcze nie.

A tak juz najbardziej ze wszystkeigo to chcialabym miec malpke. I jak bede juz stara emerytka to na pewno sobie kupie. Malpki sa niesamowite, madre, kochane i takie urwisowate

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Mam chwilę,aby się przywitać. Goście poszli na spacer,więc ja myk na wizaż.
Gryksiu,odwiedziła mnie rodzinka z Więcborka Drinkujemy, balujemy w ogrodzie,bo pogoda dopisała, jak na zamówienie. Ide teraz grila palić. Pa pa wszystkim
Baw sie dobrze
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 20:10   #3967
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez feliz1984 Pokaż wiadomość
http://www.joemonster.org/filmy/1620..._w_Bialymstoku
Takie rzeczy to tylko w Bialymstoku
Łomatko! Policjant rulezzuje. Nie zdzierżyłabym nawet pięciu minut.
Ale on pewnie wprawiony i nie takie rzeczy słyszał....
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Jakby mnie bylo stac to tez bym Ci wreczyla bo odnoza Twoje widzialam i zgadzam sie, ze rewelacja!
Ja widziałam Twoje i przyznaję, że nijak nie chciałabym z Tobąkonkurować.
Cytat:

Hahaha! Dokładnie w ten sposób. Chciałłyby sobie "pomamlać" ale w sumie nie wiedzą jak podejść...

Spadam na imprezę wyglądając z premedytacją nieciekawie.
To znaczy... mam koszulkę, w której wyglądam jak pasztet z kaczych wątróbek, ale przynajmniej jest ideologicznie słuszna.
Może jeszcze przebiorę spodnie na bardziej worowate?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 20:25   #3968
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Sa cudne Sama bym chciala miec, ale reszta rodziny mowi stanowcze nie.
Ten tez jest niczego sobie i nawet nie drogo - szkoda, ze jestem zupełnie bez kasy

Cytat:
Spadam na imprezę wyglądając z premedytacją nieciekawie.
To znaczy... mam koszulkę, w której wyglądam jak pasztet z kaczych wątróbek, ale przynajmniej jest ideologicznie słuszna.
Może jeszcze przebiorę spodnie na bardziej worowate?
Dobrej zabawy
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 22:00   #3969
Zuziunia
BAN stały

Znowu najadłam się....niedługo będę musiała wszystkie spodnie powymieniać....
Stary 2009-05-09, 22:14   #3970
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Miałam dziś upiec ciasteczka i nie dam rady Ciastka będę jutro

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 22:15   #3971
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Dziewczyny byłaby któraś chętna na 2 agawy? Jedna 49 letnia, druga 46 lub 47 letnia? Mamy mały problem z nimi, bo już nie ma ich kto wynosić A szkoda, żeby się zniszczyły w garażu... Wymiary tej większej: wys. 2 m, szerokość: 2-2,3 m Mniejsza-> wys. 1,6 m, szerokośc: 1,8 m. Jakby ktoś był chętne to proszę o info
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 22:21   #3972
rozwydrzona
Zadomowienie

ło matko... powrót na Perfumy grozi odchudzaniem portfela... tylko co, gdy w tym portfelu już deficyt i długi? złość, że nie można mieć pięknych zapachów :[
ja dziś powróciłam do pudełka z próbkami i ... przepadłam... ale to już opiszę sobie jutro. po dzisiejszym grillu jestem padnięta i mówię DOBRANOC wszystkim

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Madzik - nie tłumacz się, poczekamy do jutra
Stary 2009-05-09, 22:37   #3973
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

To ja upiekę więcej i dla wszystkich w Barze Niech ktoś przyniesie winko i zrobimy jutro podwieczorek w SB

Frank Zappa

Stary 2009-05-09, 23:10   #3974
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
To ja upiekę więcej i dla wszystkich w Barze Niech ktoś przyniesie winko i zrobimy jutro podwieczorek w SB
Przez Ciebie jeszcze bardziej się zapase...
Stary 2009-05-09, 23:14   #3975
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez essme Pokaż wiadomość
nie bałaś się? Przecież mógł Cię gdzieś wywieść... Matko! Ja bym jednak poczekała na autobus.
Eee tam, autostop jest fajny Z rozrzewnieniem wspominam moją podró z koleżanką po Europie. Boże, to było już kilkaNAŚCIE lat temu

Cytat:

Ja się "zaciągam" tym zapachem, ilekroć przechodzę pod kwitnącym krzakiem. To jeden z zapachów mego dzieciństwa - u rodziców na podwórku rosły zawsze wielkie krzaczory bzów, teraz w dużym stopniu powycinane
Innym takim "kultowym" zapachem jest maciejka. Zapach schnącego siana. Igliwia. No i zapach dojrzałych owoców pigwy.
Muszę kiedyś sobie wypisać te wszystkie zapachy
Podobną kategorią są smaki

Witaj w klubie
Ten weekend spędzam pod hasłem: odtentegujcie się ode mnie wszyscy. Odmówiłam ugoszczenia i nakarmienia siostrzeńca-studenta, nie mam ochoty widzieć się z rodziną, do której miałam podjechać wczoraj, ogółem zwijam się w środku w kulkę jak jeż i stroszę kolce
aTeż mam dziś nastrój na odtentegowanie i w ogóle chętnie pobyłąbym parę dni sama...

A co do zapachów - ja nie przepadam za bzem, no nie wiem... zbyt intensywny jak dla mnie, zbyt kwiatowo-natarczywy. Ale siano, igliwie, o tak! I jeszcze morska woda, zapach tartaku, trawa,ogórki małosolne Wiosna jest cudowna!

Cytat:
Pamietam moją kumpelę na imprezie. Wracam z parkietu, ona przy stole z dwoma nastolatkami. Tacy ewidentnie napaleni, wyserduczają się na nią (słusznie, bo to piekna kobieta w typie bardzo efektownym) a ona juz max znudzina.
- Dzieci, ja bym mogła być wasza mamą.
- Niemożliwe, ile masz lat?!
- 44. - ona na to zgodnie z prawdą.
Widziałybyście ich miny! Ale nie odpuścili! Dwa dni się z nimi użerała.

Nota bene to dziwna impreza była, bo na piżam party podlazła do mnie delegacja trzech obcych gości i wręczyła mi flaszkę pięciogwiazdkowej Metaxy z informacją, że wygrałam konkurs na najładniejsze nogi (w którym nie startowałam oczywiście!). Zostawili flaszkę i poszli sobie. Yyyyy...
Przypomniało mi się jak za biednych studenckich czasów (tak, tak, kiedyś studenci nie pracowali tak powszechnie) w pewnej knajpie jacyś panowie odkupili od nas stolik.

Były owszem stoliki wolne, ale "zwykłe" z krzesłami, a my siedziałyśmy z kumpela w boksie, a z nami jakieś chłopaki, co to się przysiadły. Panowie negocjowali i zaoferowali 1000 zł. No to się przesiedliśmy do wolnych stolików - forsę podzieliliśmy z tymi chłopakami, flachę kupiliśmy i była zabawa, że hej!

Cytat:
U mnie winka jak zawsze dostatek: jaki szczep waćpanna preferuje?

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 23:15   #3976
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Przez Ciebie jeszcze bardziej się zapase...
Wirtualnymi ciasteczkami? Niemożliwe

Nebrasko - ja nie preferuję żadnego szczepu, boć wina nie trawię Ale może być jakaś szklaneczka brandy czy kieliszek koniaku O dziwo, mój organizm znosi te cięższe alkohole bez problemu

Przypomniało mi się, jak w moje urodziny (chyba 24-te), razem z przyjaciółką, rozbroiłam butelkę Metaxy, którą dostałam od ojca w ramach zostania mgr. Wyszło po 5 wyskoch szklanek. Oczywiście rozrobiłyśmy go z cytrynowym syropem + woda+ lód. Najlepsze było to, że na drugi dzień nie miałam żadnego kaca, nawet mnie głowa nie bolała A podobno po winach i koniakach ma się najpaskudniejszego kaca

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-05-09 o 23:22
Stary 2009-05-09, 23:38   #3977
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
no nieee...

ale w kuchni muffinki
Stary 2009-05-09, 23:42   #3978
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:

Nebrasko - ja nie preferuję żadnego szczepu, boć wina nie trawię Ale może być jakaś szklaneczka brandy czy kieliszek koniaku O dziwo, mój organizm znosi te cięższe alkohole bez problemu

Przypomniało mi się, jak w moje urodziny (chyba 24-te), razem z przyjaciółką, rozbroiłam butelkę Metaxy, którą dostałam od ojca w ramach zostania mgr. Wyszło po 5 wyskoch szklanek. Oczywiście rozrobiłyśmy go z cytrynowym syropem + woda+ lód. Najlepsze było to, że na drugi dzień nie miałam żadnego kaca, nawet mnie głowa nie bolała A podobno po winach i koniakach ma się najpaskudniejszego kaca
O nieszczęsna! Wino wszak zamienia w znośne to co nie do zniesienia

Ale jak nie możesz no to trudna rada- mogę Ci zaproponować Mastikę ( bułgarską zlodowaciałą anyżówkę) albo Tequilę. no, albo piwo bądź też Gin Lubuski - a musisz wiedzieć, że wbrew pozorom szlachetny to trunek, nie powstaje z tablety, ale z prawdziwej mieszanki ziół - i dni jego ponoć policzone...

Fragrantica

Stary 2009-05-09, 23:43   #3979
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Ale jak nie możesz no to trudna rada- mogę Ci zaproponować Mastikę ( bułgarską zlodowaciałą anyżówkę)
Poproszę od razu całą butelkę

Kurczę, nigdy w życiu nie piłam Tequilii

Frank Zappa

Stary 2009-05-09, 23:49   #3980
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę od razu całą butelkę

O nieba! Ciebie trzeba ratować, Ty nie znasz jeszcz cudnuch zizemskich rozkoszy! pójdż dziewcze, u mnie dwie dziewicze butle obu tych trunków - myślę, że nas uszczęśliwią

Fragrantica

Stary 2009-05-10, 00:01   #3981
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

O nieba! Ciebie trzeba ratować, Ty nie znasz jeszcz cudnuch zizemskich rozkoszy! pójdż dziewcze, u mnie dwie dziewicze butle obu tych trunków - myślę, że nas uszczęśliwią

Już frunę

Frank Zappa

Stary 2009-05-10, 01:03   #3982
Betty83
Zakorzenienie

Madziu, Polly, Zuziu, Edytko, Vesenko, Sabbath, Princesko, Bluegirl, Winter, Agnysko, Paollino, Gryksiu, Aragonte.....
Dziękuję Wam Kochani za wszystkie słowa.

Wygląda na to, że to Łukasz sam zadecydował odejść. Może jego brat mi powie, ale głupio tak wypytwać przez telefon... Obejrzałam wczoraj film w którym zagrał, napatrzyłam na zdjęcia i trzeba będzie pojechać i jakoś się pożegnać, bo wciąż trudno uwierzyć... W pamięci pozostanie na zawsze Młody, Ambitny, Uzdolniony....
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 05:00   #3983
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ech... Zawsze to milej w towarzystwie...
Jesli mogę w swoim imieniu - to ja wolę kiedy się jednak udzielasz. Jest mi mniej głupio i smutno, kiedy Cię czytam. Bo widzę, że człowiek trzepnięty w podobny sposób jak ja może być jednak bardzo fajny.
Dzięki

A z tym porównaniem do siebie samej to znowu komplement "nie wprost"?

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Super

Jeszcze nie byłem na grillu w tym roku

Cytat:
Wyrwane z kontekstu brzmi... brzmi fajnie

Cytat:
Przypomniało mi się, jak w moje urodziny (chyba 24-te), razem z przyjaciółką, rozbroiłam butelkę Metaxy, którą dostałam od ojca w ramach zostania mgr.
Nie polecam drinka typu whiskey + metaxa + wygazowana, ciepła pepsi Wczoraj piłem - jedyne, co zaliczam in plus, to asocjacje z Caravelle Frapin'a

---

O tej porze to mnie tu jeszcze nie było Przywiozłem niedawno siostrę ze szwagrem i siostrzeńcem z wesela, otworzyłem zimnego Stronga i se klikam Odbiję sobie o trzynastej, na poprawinach

A humor... humor taki sobie - rozważam jakieś tabsy, bo od dobrego tygodnia mam ucisk w żołądku, jakbym oczekiwał czegoś strasznego, co ma nadejść. Ryczeć też mi się chce - bez powodu i z rzeczy, które "do płaczu" raczej nie są, vide - reklama Fiata
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 05:54   #3984
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A humor... humor taki sobie - rozważam jakieś tabsy, bo od dobrego tygodnia mam ucisk w żołądku, jakbym oczekiwał czegoś strasznego, co ma nadejść. Ryczeć też mi się chce - bez powodu i z rzeczy, które "do płaczu" raczej nie są, vide - reklama Fiata

Zawsze jest powod Ja juz plakalam na reklamie kawy, pieluszek i... kremu na zmarszczki O ile w dwoch pierwszych wypadkach, bylam samo, o tyle w tym trzecim mialam swiadka w postaci siostry, ktora popatrzyla na mnie jak na debila i z przerazeniem zapytala: "To Ty juz masz zmarszczki?! Matko kochana... " i zrobila o taka mine No tak, bo nawet gdybym je miala to bylby to powod do histerycznego placzu
Ale moze zamiast tabletek i powstrzymywania lez, poprostu poplacz. Wiem, ze pewnie nie chcesz, ale tym wszystkim emocjom, ktorych na pewno masz w sobie strasznie duzo, musisz pozwolic jakos sie ulotnic. Po tabletkach bedzie lepiej, ale to wszystko wroci, nastepnym razem, gdy znow zacznie Ci sie chciec plakac Trzymaj sie
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 05:57   #3985
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
A co do zapachów - ja nie przepadam za bzem, no nie wiem... zbyt intensywny jak dla mnie, zbyt kwiatowo-natarczywy. Ale siano, igliwie, o tak! I jeszcze morska woda, zapach tartaku, trawa,ogórki małosolne Wiosna jest cudowna!
Ja jakaś dziwna jestem, bo mnie "w naturze", w sensie tak naprawdę z kwiatu czy ogrodu, niewiele zapachów przeszkadza.Co popadnie, jak leci, hurtem i po uszy mnie zachwyca.
A w perfumach niekoniecznie. Choć chyba trochę dojrzewam perfumeryjnie, bo coraz częściej zdarza mi się pomyśleć, że piękne cytrusy, piekny jasmin, piękna róża... Choć to przecież nie moje nuty i pachnieć bym nie chciała nimi. Podobnie mam z muzyką, choć muzycznie jestem chyba bardziej technicznie "obcykana".

Cytat:
Przypomniało mi się jak za biednych studenckich czasów (tak, tak, kiedyś studenci nie pracowali tak powszechnie) w pewnej knajpie jacyś panowie odkupili od nas stolik.

Były owszem stoliki wolne, ale "zwykłe" z krzesłami, a my siedziałyśmy z kumpela w boksie, a z nami jakieś chłopaki, co to się przysiadły. Panowie negocjowali i zaoferowali 1000 zł. No to się przesiedliśmy do wolnych stolików - forsę podzieliliśmy z tymi chłopakami, flachę kupiliśmy i była zabawa, że hej!

No, mieli panowie fantazyję!
Sprytnie postąpiliście - głupio byłoby nie skorzystać.
Cytat:
Kac nie istnieje...

Cytat:
Ja piłam. Sporo razy. Z czego co najmniej cztery razy przysięgałam, że to oststni raz i więcej nie będę.
Oczywiście aktualnie także jestem na etapie "więcej nie będę".
Cytat:
Dzięki

A z tym porównaniem do siebie samej to znowu komplement "nie wprost"?
Gryxiu, obawiam się, że porównanie do mnie to jest komplement z rodzaju tych antykomplementów.
Cytat:
To potworne... Jakbyś o mnie pisał...
Nienawidzę tego permanantnego uczucia strachu. Czasem jest takie, że aż dusi...
I oczywiście też płaczę. na przykład przy reklamie Monte...

A co do Frapina - skompletowałam ciekawe próbki i odlewki, będę "przerabiała" metodycznie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 07:03   #3986
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

W nocy obudził mnie telewizor. Nic nie oglądałam, już spałam, nie wyłączyłam go z przycisku, świeciła się ta mała dioda.
Po północy obudziły mnie jakieś trzaski, poszły kilka razy iskry. Pomyślałam że może mi się zdawało.
Po chwili poczułam w pokoju straszny smród, odłączyłam wszystkie przedłużacze z prądu i zachodziłam w głowę pół nocy, że w razie gdyby oprócz iskier pojawił się ogień to czym powinnam gasić, bo chyba nie wodą?
W domu zdecydowanie powinna znajdować się gaśnica, koce itp.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 08:06   #3987
MoniaK
Zakorzenienie

Ale mnie dawno w SB u Was nie było ale od jutra będę miała więcej czasu na wizaż i chyba będę częściej tu zaglądać, mogę?
Poza tym to przyszłam się trochę wyżalić bo małż mi jutro wyjeżdża Nie sądziłam, że będzie mi tak smutno...

Betty, bardzo mi przykro Ja jeszcze nie przeżyłam śmierci bliskiej mi osoby, więc nie powiem że wiem co czujesz ale bardzo współczuję. Trzymaj się
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 09:20   #3988
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
W nocy obudził mnie telewizor. Nic nie oglądałam, już spałam, nie wyłączyłam go z przycisku, świeciła się ta mała dioda.
Po północy obudziły mnie jakieś trzaski, poszły kilka razy iskry. Pomyślałam że może mi się zdawało.
Po chwili poczułam w pokoju straszny smród, odłączyłam wszystkie przedłużacze z prądu i zachodziłam w głowę pół nocy, że w razie gdyby oprócz iskier pojawił się ogień to czym powinnam gasić, bo chyba nie wodą?
Zdecydowanie nie wodą

może to jakieś spięcie było...hmmm...

ja zaraz lecę na uczelnie...
Stary 2009-05-10, 09:44   #3989
agusskaa2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość

Kiedyś spaliły się u mnie w domu przewody w kuchni, obecnie mam rozwaloną instalację elektryczną. Prowizorycznie, ale jakoś sobie radzę. Może przewód, który zasila mój komputer biegnący przez pół pokoju nie jest zbyt estetyczny, ale mieszkam w starym budynku i pruć ściany, to czysta głupota...

Ciągle mam milion innych rzeczy na głowie, ale doszłam do wniosku, że przy moim mieszkaniu ( 4 piętro bez windy i balkonu, schody piętrowe - dłuugie ) przydałaby się zarówno gaśnica, jak i jakaś dłuuga lina. Gdyby kiedyś w bloku wybuchł pożar [ tfu, tfu tfu ], jedyną możliwością byłby ratunek przez okno, a skakać z 4 to już mocno ryzykowne.

Nota bene znam jednego gościa, który skakał z okna, z bloku obok. Miała być śmierć samobójcza, skończyło się... złamanym obojczykiem.

Przerażające, ale i paradoksalne. Na szczęście obecnie jego stan emocjonalny jest zdecydowanie lepszy i chyba nie ma podobnych pomysłów. Stwierdził, że jeśli z 4 piętra mu się nie udało prawie nic sobie uszkodzić, to może powinien spróbować.. Z życiem.
agusskaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 10:45   #3990
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Kac nie istnieje...
Hmmm, ciekawa teoria...:hahah a:

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ale mnie dawno w SB u Was nie było ale od jutra będę miała więcej czasu na wizaż i chyba będę częściej tu zaglądać, mogę?
Poza tym to przyszłam się trochę wyżalić bo małż mi jutro wyjeżdża Nie sądziłam, że będzie mi tak smutno...
Moniko, jak możesz pytać w ogóle ? Pomożemy ci nie myśleć za bardzo o małżu, żeby czas ci szybciej zleciał

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości