|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Mam chwilę,aby się przywitać. Goście poszli na spacer,więc ja myk na wizaż
. Gryksiu,odwiedziła mnie rodzinka z Więcborka . Ide teraz grila palić |
|
|
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
Zuziuniu rzuć okiem TUTAJ, przy większości ofert są podane strony internetowe hodowli więc dokładnie będziesz wiedziała skąd pochodzi kociak. Zakup kociaka bez rodowodu często może się wiązać z nabyciem zwierzęcia z wadą genetyczną lub chorobą
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieci sa fajne tylko strasznie napalone jak szczerbaty na suchary. |
|
|
|
|
#3964 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Zuziuniu - ja naprawdę gorąco namawiam na zachowanie tych 1500-2000zł w portfelu (na nowe zapachy ) i do wzięcia jakiegoś półrasowego sierściucha ze schroniska / piwnicy / ulicy (na pewno w którymś z okolicznych schronisk będzie jakiś persopodobny kociak czekający na dom, który Cię zauroczy) - gwarantuję, że będzie Cię za to kochał do końca swoich kocich 9 żyć
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-05-09 o 19:29 |
|
|
|
|
#3965 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3966 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziwny ten zapach jest dla mnie, ale moze to wina tego, ze oczekiwalam czegos wyjatkowego, a to jakies takie zwykle jest. Juz chyba Ondy byly lepsze Black Orchid zdecydowanie juz nie szukam, tylko nawet zapomnialam podpis zmienic Chyba nie potrzebnie pozbawilam Cie probki Czekolada za to juz jest na liscie obowiazkowych zakupow. ![]() Nie ma za co Cytat:
ale w szkocka krate, to chyba moze byc cos fajnego, mozesz dolaczyc jakis link?Cytat:
![]() Cytat:
A tak juz najbardziej ze wszystkeigo to chcialabym miec malpke. I jak bede juz stara emerytka to na pewno sobie kupie. Malpki sa niesamowite, madre, kochane i takie urwisowate ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3967 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale on pewnie wprawiony i nie takie rzeczy słyszał.... Cytat:
Hahaha! Dokładnie w ten sposób. Chciałłyby sobie "pomamlać" ale w sumie nie wiedzą jak podejść... ![]() Spadam na imprezę wyglądając z premedytacją nieciekawie. To znaczy... mam koszulkę, w której wyglądam jak pasztet z kaczych wątróbek, ale przynajmniej jest ideologicznie słuszna. Może jeszcze przebiorę spodnie na bardziej worowate?
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3969 |
|
BAN stały
|
Znowu najadłam się....niedługo będę musiała wszystkie spodnie powymieniać....
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś upiec ciasteczka i nie dam rady
Ciastka będę jutro
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłaby któraś chętna na 2 agawy? Jedna 49 letnia, druga 46 lub 47 letnia? Mamy mały problem z nimi, bo już nie ma ich kto wynosić
A szkoda, żeby się zniszczyły w garażu... Wymiary tej większej: wys. 2 m, szerokość: 2-2,3 m Mniejsza-> wys. 1,6 m, szerokośc: 1,8 m. Jakby ktoś był chętne to proszę o info
|
|
|
|
#3972 |
|
Zadomowienie
|
ło matko... powrót na Perfumy grozi odchudzaniem portfela... tylko co, gdy w tym portfelu już deficyt i długi? złość, że nie można mieć pięknych zapachów :[
ja dziś powróciłam do pudełka z próbkami i ... przepadłam... ale to już opiszę sobie jutro. po dzisiejszym grillu jestem padnięta i mówię DOBRANOC wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Madzik - nie tłumacz się, poczekamy do jutra
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
To ja upiekę więcej i dla wszystkich w Barze
Niech ktoś przyniesie winko i zrobimy jutro podwieczorek w SB
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3974 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozrzewnieniem wspominam moją podró z koleżanką po Europie. Boże, to było już kilkaNAŚCIE lat temu ![]() Cytat:
i w ogóle chętnie pobyłąbym parę dni sama...A co do zapachów - ja nie przepadam za bzem, no nie wiem... zbyt intensywny jak dla mnie, zbyt kwiatowo-natarczywy. Ale siano, igliwie, o tak! I jeszcze morska woda, zapach tartaku, trawa,ogórki małosolne Wiosna jest cudowna!Cytat:
Były owszem stoliki wolne, ale "zwykłe" z krzesłami, a my siedziałyśmy z kumpela w boksie, a z nami jakieś chłopaki, co to się przysiadły. Panowie negocjowali i zaoferowali 1000 zł. No to się przesiedliśmy do wolnych stolików - forsę podzieliliśmy z tymi chłopakami, flachę kupiliśmy i była zabawa, że hej! U mnie winka jak zawsze dostatek: jaki szczep waćpanna preferuje? |
|||
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Wirtualnymi ciasteczkami? Niemożliwe
Nebrasko - ja nie preferuję żadnego szczepu, boć wina nie trawię Ale może być jakaś szklaneczka brandy czy kieliszek koniaku O dziwo, mój organizm znosi te cięższe alkohole bez problemu![]() Przypomniało mi się, jak w moje urodziny (chyba 24-te), razem z przyjaciółką, rozbroiłam butelkę Metaxy, którą dostałam od ojca w ramach zostania mgr. Wyszło po 5 wyskoch szklanek. Oczywiście rozrobiłyśmy go z cytrynowym syropem + woda+ lód. Najlepsze było to, że na drugi dzień nie miałam żadnego kaca, nawet mnie głowa nie bolała A podobno po winach i koniakach ma się najpaskudniejszego kaca
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-09 o 23:22 |
|
|
|
#3977 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak nie możesz no to trudna rada- mogę Ci zaproponować Mastikę ( bułgarską zlodowaciałą anyżówkę) albo Tequilę. no, albo piwo bądź też Gin Lubuski - a musisz wiedzieć, że wbrew pozorom szlachetny to trunek, nie powstaje z tablety, ale z prawdziwej mieszanki ziół - i dni jego ponoć policzone... |
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, nigdy w życiu nie piłam Tequilii
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O nieba! Ciebie trzeba ratować, Ty nie znasz jeszcz cudnuch zizemskich rozkoszy! pójdż dziewcze, u mnie dwie dziewicze butle obu tych trunków - myślę, że nas uszczęśliwią
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już frunę ![]()
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, Polly, Zuziu, Edytko, Vesenko, Sabbath, Princesko, Bluegirl, Winter, Agnysko, Paollino, Gryksiu, Aragonte.....
Dziękuję Wam Kochani za wszystkie słowa. Wygląda na to, że to Łukasz sam zadecydował odejść. Może jego brat mi powie, ale głupio tak wypytwać przez telefon... Obejrzałam wczoraj film w którym zagrał, napatrzyłam na zdjęcia i trzeba będzie pojechać i jakoś się pożegnać, bo wciąż trudno uwierzyć... W pamięci pozostanie na zawsze Młody, Ambitny, Uzdolniony.... |
|
|
|
#3983 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A z tym porównaniem do siebie samej to znowu komplement "nie wprost"? ![]() Cytat:
Jeszcze nie byłem na grillu w tym roku ![]() Wyrwane z kontekstu brzmi... brzmi fajnie Cytat:
--- O tej porze to mnie tu jeszcze nie było Przywiozłem niedawno siostrę ze szwagrem i siostrzeńcem z wesela, otworzyłem zimnego Stronga i se klikam Odbiję sobie o trzynastej, na poprawinach ![]() A humor... humor taki sobie - rozważam jakieś tabsy, bo od dobrego tygodnia mam ucisk w żołądku, jakbym oczekiwał czegoś strasznego, co ma nadejść. Ryczeć też mi się chce - bez powodu i z rzeczy, które "do płaczu" raczej nie są, vide - reklama Fiata |
|||
|
|
|
#3984 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zawsze jest powod Ja juz plakalam na reklamie kawy, pieluszek i... kremu na zmarszczki O ile w dwoch pierwszych wypadkach, bylam samo, o tyle w tym trzecim mialam swiadka w postaci siostry, ktora popatrzyla na mnie jak na debila i z przerazeniem zapytala: "To Ty juz masz zmarszczki?! Matko kochana... " i zrobila o taka mine No tak, bo nawet gdybym je miala to bylby to powod do histerycznego placzu![]() Ale moze zamiast tabletek i powstrzymywania lez, poprostu poplacz. Wiem, ze pewnie nie chcesz, ale tym wszystkim emocjom, ktorych na pewno masz w sobie strasznie duzo, musisz pozwolic jakos sie ulotnic. Po tabletkach bedzie lepiej, ale to wszystko wroci, nastepnym razem, gdy znow zacznie Ci sie chciec plakac Trzymaj sie
|
|
|
|
|
#3985 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A w perfumach niekoniecznie. Choć chyba trochę dojrzewam perfumeryjnie, bo coraz częściej zdarza mi się pomyśleć, że piękne cytrusy, piekny jasmin, piękna róża... Choć to przecież nie moje nuty i pachnieć bym nie chciała nimi. Podobnie mam z muzyką, choć muzycznie jestem chyba bardziej technicznie "obcykana". ![]() Cytat:
No, mieli panowie fantazyję! Sprytnie postąpiliście - głupio byłoby nie skorzystać. Cytat:
![]() Ja piłam. Sporo razy. Z czego co najmniej cztery razy przysięgałam, że to oststni raz i więcej nie będę. Oczywiście aktualnie także jestem na etapie "więcej nie będę". Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nienawidzę tego permanantnego uczucia strachu. Czasem jest takie, że aż dusi... I oczywiście też płaczę. na przykład przy reklamie Monte... A co do Frapina - skompletowałam ciekawe próbki i odlewki, będę "przerabiała" metodycznie.
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
W nocy obudził mnie telewizor. Nic nie oglądałam, już spałam, nie wyłączyłam go z przycisku, świeciła się ta mała dioda.
Po północy obudziły mnie jakieś trzaski, poszły kilka razy iskry. Pomyślałam że może mi się zdawało. Po chwili poczułam w pokoju straszny smród, odłączyłam wszystkie przedłużacze z prądu i zachodziłam w głowę pół nocy, że w razie gdyby oprócz iskier pojawił się ogień to czym powinnam gasić, bo chyba nie wodą? W domu zdecydowanie powinna znajdować się gaśnica, koce itp.
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dawno w SB u Was nie było
ale od jutra będę miała więcej czasu na wizaż i chyba będę częściej tu zaglądać, mogę? ![]() Poza tym to przyszłam się trochę wyżalić bo małż mi jutro wyjeżdża Betty, bardzo mi przykro
|
#3988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
może to jakieś spięcie było...hmmm... ![]() ja zaraz lecę na uczelnie... |
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś spaliły się u mnie w domu przewody w kuchni, obecnie mam rozwaloną instalację elektryczną. Prowizorycznie, ale jakoś sobie radzę. Może przewód, który zasila mój komputer biegnący przez pół pokoju nie jest zbyt estetyczny , ale mieszkam w starym budynku i pruć ściany, to czysta głupota...Ciągle mam milion innych rzeczy na głowie, ale doszłam do wniosku, że przy moim mieszkaniu ( 4 piętro bez windy i balkonu, schody piętrowe - dłuugie ) przydałaby się zarówno gaśnica, jak i jakaś dłuuga lina. Gdyby kiedyś w bloku wybuchł pożar [ tfu, tfu tfu ], jedyną możliwością byłby ratunek przez okno, a skakać z 4 to już mocno ryzykowne. Nota bene znam jednego gościa, który skakał z okna, z bloku obok. Miała być śmierć samobójcza, skończyło się... złamanym obojczykiem. Przerażające, ale i paradoksalne. Na szczęście obecnie jego stan emocjonalny jest zdecydowanie lepszy i chyba nie ma podobnych pomysłów. Stwierdził, że jeśli z 4 piętra mu się nie udało prawie nic sobie uszkodzić, to może powinien spróbować.. Z życiem. |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, ciekawa teoria...
:hahah a:Cytat:
![]() Pomożemy ci nie myśleć za bardzo o małżu, żeby czas ci szybciej zleciał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

. 

Proszę, nie kupuj kota na Allegro, jeśli nie chcesz nabijać kasy rozmnażaczom zwierząt nierodowodowych. Moim zdaniem żaden porządny hodowca nie wystawia aukcji z kociakiem z własnego miotu.
Czekolada za to juz jest na liscie obowiazkowych zakupow. 

nie bałaś się? Przecież mógł Cię gdzieś wywieść... Matko! Ja bym jednak poczekała na autobus.