|
|
#4021 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Nie jestem w stanie zniesc bolu ani przy depilatorze ani przy wosku Sama nie wiem co mi przyszlo do glowy, ale teraz to juz tylko maszynka. Trudno, ze trzeba codziennie Zreszta depilatory i wosk bardzo podrazniaja naczynka na nogach, wiec jak ktos ma sklonnosci do pekajacych to powinien uwazac
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy do mieszanej - na pewno do tłustej, problematycznej, z "niespodziankami". Jak jesteś chętna to wyślę z przyjemnością, bo u mnie zwyczajnie się zmarnują
![]() Posiadaczki konta w mBanku - czy jak robicie przelew, to klikacie w nowy zdefiniowany, czy niezdefiniowany? Czym one się różnią?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, znowu o sado-maso w Barze
Mam maszynki, depilator, wosk na ciepło, wosk na zimno, gotowałam pastę cukrową (która oczywiście za pierwszym razem nie wyszła i nie było kolejnego podejścia) i żadnej z tych metod nie cierpię. W chwilach zwątpienia, to zwykłą pęsetą usuwałam z łydek czy str. bikini. Za to znajoma zrobiła sobie 2 sesje depilacji laserowej, w tym roku zamierza dokończyć i bardzo sobie chwali. Ale ona brunetka jest i mówiła że to dość uciążliwiy problem dla niej był. Dziewczyny, wierzycie choć trochę w te urządzenia? Moniko, Atomki jeszcze nie doszły? Powinny być w piątek, mam nadzieję, że jutro już będą. Zaraz wyślę mój adres.
|
|
|
|
#4024 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja generalnie Vichy lubię,więc na pewno użyję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Madziczko - przelewy zdefiniowane to takie, które wykonujesz dość często do tej samej osoby/ instytucji. Nie musisz wtedy za każdym razem wpisywać danych odbiorcy, numeru konta ....
Ja np.w zdefiniowanych mam siostrę, do której dość często wysyłam pieniądze ... dowolne - to przelewy jednorazowe (np. za zakupy na all )
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-10 o 15:27 |
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jedno bankowe pytanie - czy ktoś z was ma konto eMAX plus? Myślę o nim - chciałabym sobie odkładać 10 % aktualnej "wypłaty" co miesiąc Taka "skarbonka", żeby mnie nie kusiło wydać ![]() Winter - postaram się jutro wysłać Poproszę adres na priv
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wrocilem z sesji
boje sie obejrzec efekty tych zdjec![]() Was tylko na kilka godzin zostawic same,a juz mowicie o debilatorach woskach i innych cudach A nie lepiej nad ogniem sie przypiekac![]() A zeby bylo do smiechu to klik
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4028 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zaglądać można można, nawet trzeba. ![]() A co do małża... Usiłuję sobie racjonalnie tłumaczyć, że to wcale nie tęskonota, tylko przyzwyczajenie, bo zawsze jest, a potem nagle tego elementu w otoczeniu brakuje, ale... No sama widzę, że o kant pupy z takimi tłumaczeniami... ![]() Za to fajnie jest, kiedy wraca. Przez parę dni człowiek odzwyczaja się od zapachu i potem można się nawąchać... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zgadzam się! Cytat:
Ja wywoskowałam sobie kiedyś... okolice intymne. Nigdy więcej. Cytat:
Używam pianki do depilacji. Sześć - siedem minut i spokój. Można gazetę czytać czekając. ![]() Cytat:
![]() Pisałam już, że masz piękny awatar, co?
|
|
#4029 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cały czas zbieram się do zakupu jakiegoś nowego ale cały czas są inne wydatki Może w wakacje się w końcu skuszę ![]() Cytat:
Co do tych urządzeń to ja bym się bała użyć. Jakoś nie wyobrażam sobie że laser w warunkach domowych ma szansę być pomocny; jeszcze coś bym sobie spaliła brrr ![]() Cytat:
Madzik, zdradzisz gdzie dostałaś wymarzoną pracę? Tak w ogóle gratulacje, bo pamiętam że szukałaś i smutałaś się przez to Cytat:
dobre te jajka Cytat:
i nie będę się rozczulać nad sobą, bo facet wyjechał. Jednak i tak jest mi bardzo smutno. Poza tym mam jakiś lęk, że coś mu się stanie na naszych polskich drogach Trudno, pół roku nie wieczność przecież
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-05-10 o 17:01 |
||||||
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziękuję za trzymanie kciukasów Jestem po prostu na półrocznym stażu, skierowana przez UP Nadal szukam, trzymam mocno kciuki za jedną ofertę, a póki co mam zajęcie i trochę grosza Przynajmniej mam po co wyjść z domu![]() A o tym odkładaniu 10% zawsze jakoś myślałam. Zawsze może się uzbierać fajna kwota na jakiś niespodziewany wydatek, a tak się wszystko przepuszcza Założę sobie chyba tego eMAXA, nie ma do niego karty, więc nie będzie tak kusić.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-10 o 17:02 |
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, też nie jest wymarzona i idealna ale ważne że na razie jest Trzymam kciuki za tą wymarzoną Co do oszczędzania to ja najwięcej oszczędzam jak nie kupuję zbędnych pierdół i robię zakupy większe jedzeniowe np. raz w tygodniu. Wtedy tak nie kusi wydawanie
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do depilacji się nie nadawała, ale okazała się bardzo smaczna Teraz mam depilator i maszynkę do wosku na ciepło. Cytat:
Ja też nie powtórzę tego błędu. Na dworze upał, a ja miałam krwiaki jakby mnie ktoś potężnie pobił. I nad morzem paradowałam sobie w długich spodniach. Z wczorajszych zakupów wróciłam między innymi z nierafinowanym ciemnym cukrem trzcinowym. Wygląda trochę jak ziemia do kwiatków i pachnie mi suszonymi śliwkami i melasą, ale dzięki niemu poranna kawa to nowe doświadczenie.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-10 o 17:51 |
||
|
|
|
#4033 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gdzie się wszyscy schowali
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4035 |
|
Konto usunięte
|
Skąd Vesenko
Dziś wszystkie wątki jakieś martwe ![]() Na swoje usprawiedliwienie nieobecności mam : nawał pracy na studiach + sny o byłym TŻ (--> kompletne rozbicie psychiczne ) + realizowanie marzeń
|
|
|
|
#4036 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobrze,że tylko wątek oberwał,a nie np ja
Ja oglądam mój ulubiony blok serialowy-CSI,Wzór,Kości
|
|
|
#4037 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
fajne tematy dis poruszone-depilacji i oszczedzania- oba bardzo interesujące...niestety metody depilacja okolic które mnie interesują nie zostały poruszone ![]() co do oszczedzania-to powiedzcie- oszczędzacie na bieżąco? tzn z kzdego miesiaca iles tam zostaje?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-10 o 20:51 |
|
|
|
#4038 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() oszczędzanie? Iguś nie zna takiego słowa |
|
|
|
|
#4039 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że odwiedziny wchodzą w rachubę. Cytat:
Za to potrafię przeimprezowac gruuubą kasę. Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że zawsze z przyjemnością i w dobrym towarzystwie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() E tam od razu zabiłaś... Piękna niedziela była. Zabrałam dziecko na pizzę i lody. Uwielbiam z nim spędzać czas! Kurczę, to jest tak niesamowicie fajny człowiek, że po paru godzinkach gadania i wygłupów w Jego towarzystwie czuję się.... No szczęśliwa. Po uszy. A jutro jedziemy razem na wycieczkę.
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem. Piekłam niszowe ciasteczka
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na samą myśl o depilatorze dostaję gęsiej skórki.Raz zrobiłam sobie nogi a potem wyglądałam jakby mnie coś pokąsało. Ale największy problem to to nieszczęsne bikini ![]() Też nie znam, ale się uczę. Skutek narazie kiepski
|
|
|
|
|
#4042 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój mały jak zobaczył,że siadam przed laptopem to powiedział do mnie z przekąsem-no tak,już komputer w robocie!
|
|
|
#4043 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() te siniaki w kształcie ogona Cytat:
Ten cukier jest całkiem inny niż te,które poznałam do tej pory ![]() Cytat:
U mnie przez większość dnia było brzydko i popadywało.I jak wyszły? I właściwie na czym polega ich niszowość?
|
|
#4044 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja się "naćpałam" muzycznie głosem Rojka... i dalej "biorę"...
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leci XIII Stoleti.
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszły przepyszne Aż się sama obśliniłam na ich widok
|
|
|
#4047 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4048 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
okrutny Madzik Niszowy Cookie Monster XIII Stoleti wymiata. Bardzo lubię tą kapelę, chociaż mroczne teksty po czesku powodują ,że momentami posikuję ze śmiechu. Zresztą czeski tak ma Przypomina mi się anegdotka opowiadana przez kolegę, jak to na pewnym koncercie metalowym w Republice Czeskiej wyskoczył jako support czeski blackmetalowiec, pomalowany i straszny (sic!) i ryknął do mikrofonu "Satan prihażi v tvoju halupu!!", w tym momencie połowa stadionu ryknęła śmiechem, bo to źli Polacy byli...
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - masz priva
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

)
Sama nie wiem co mi przyszlo do glowy, ale teraz to juz tylko maszynka. Trudno, ze trzeba codziennie

)
boje sie obejrzec efekty tych zdjec
woskach i innych cudach

ale od jutra będę miała więcej czasu na wizaż i chyba będę częściej tu zaglądać, mogę?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)