Scent Bar VIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 15:12   #4021
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Scent Bar VIII

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
no koszmar , mówię Ci

dlatego od tamtej pory tylko depilator

(minuta raz w tygodniu i święty spokój )

Nie jestem w stanie zniesc bolu ani przy depilatorze ani przy wosku Oczywiscie, kiedys jako czlowiek wyjatkowo zapobiegawczy uznalam, ze potraktuje sobie miejsca ntymne tym pierwszym Sama nie wiem co mi przyszlo do glowy, ale teraz to juz tylko maszynka. Trudno, ze trzeba codziennie Zreszta depilatory i wosk bardzo podrazniaja naczynka na nogach, wiec jak ktos ma sklonnosci do pekajacych to powinien uwazac Mama mi wytlumaczyla
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:14   #4022
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ja b.lubię-do cery mieszanej?
Nie wiem, czy do mieszanej - na pewno do tłustej, problematycznej, z "niespodziankami". Jak jesteś chętna to wyślę z przyjemnością, bo u mnie zwyczajnie się zmarnują

Posiadaczki konta w mBanku - czy jak robicie przelew, to klikacie w nowy zdefiniowany, czy niezdefiniowany? Czym one się różnią?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:16   #4023
Betty83
Zakorzenienie

Ooo, znowu o sado-maso w Barze
Mam maszynki, depilator, wosk na ciepło, wosk na zimno, gotowałam pastę cukrową (która oczywiście za pierwszym razem nie wyszła i nie było kolejnego podejścia) i żadnej z tych metod nie cierpię.
W chwilach zwątpienia, to zwykłą pęsetą usuwałam z łydek czy str. bikini.

Za to znajoma zrobiła sobie 2 sesje depilacji laserowej, w tym roku zamierza dokończyć i bardzo sobie chwali. Ale ona brunetka jest i mówiła że to dość uciążliwiy problem dla niej był.

Dziewczyny, wierzycie choć trochę w te urządzenia?

Moniko,
Atomki jeszcze nie doszły?
Powinny być w piątek, mam nadzieję, że jutro już będą.
Zaraz wyślę mój adres.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:17   #4024
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy do mieszanej - na pewno do tłustej, problematycznej, z "niespodziankami". Jak jesteś chętna to wyślę z przyjemnością, bo u mnie zwyczajnie się zmarnują

Posiadaczki konta w mBanku - czy jak robicie przelew, to klikacie w nowy zdefiniowany, czy niezdefiniowany? Czym one się różnią?
A dawaj,co ma się zmarnować Ja generalnie Vichy lubię,więc na pewno użyję Oczywiście nr konta daj na PW,żebym za przesyłkę Ci zwróciła.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:25   #4025
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Madziczko - przelewy zdefiniowane to takie, które wykonujesz dość często do tej samej osoby/ instytucji. Nie musisz wtedy za każdym razem wpisywać danych odbiorcy, numeru konta ....
Ja np.w zdefiniowanych mam siostrę, do której dość często wysyłam pieniądze ...

dowolne -
to przelewy jednorazowe (np. za zakupy na all )

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-05-10 o 15:27
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:38   #4026
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziczko - przelewy zdefiniowane to takie, które wykonujesz dość często do tej samej osoby/ instytucji. Nie musisz wtedy za każdym razem wpisywać danych odbiorcy, numeru konta ....
Ja np.w zdefiniowanych mam siostrę, do której dość często wysyłam pieniądze ...

dowolne -
to przelewy jednorazowe (np. za zakupy na all )
BigMamo - dziękuję

Jeszcze jedno bankowe pytanie - czy ktoś z was ma konto eMAX plus? Myślę o nim - chciałabym sobie odkładać 10 % aktualnej "wypłaty" co miesiąc Taka "skarbonka", żeby mnie nie kusiło wydać

Winter - postaram się jutro wysłać Poproszę adres na priv

Frank Zappa

Stary 2009-05-10, 15:45   #4027
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Juz wrocilem z sesjiboje sie obejrzec efekty tych zdjec
Was tylko na kilka godzin zostawic same,a juz mowicie o debilatorachwoskach i innych cudachA nie lepiej nad ogniem sie przypiekachiginie cznie,czysto i pachnaco
A zeby bylo do smiechu to klik
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 16:50   #4028
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ale mnie dawno w SB u Was nie było ale od jutra będę miała więcej czasu na wizaż i chyba będę częściej tu zaglądać, mogę?
Poza tym to przyszłam się trochę wyżalić bo małż mi jutro wyjeżdża Nie sądziłam, że będzie mi tak smutno...
Moniu!
Zaglądać można można, nawet trzeba.
A co do małża... Usiłuję sobie racjonalnie tłumaczyć, że to wcale nie tęskonota, tylko przyzwyczajenie, bo zawsze jest, a potem nagle tego elementu w otoczeniu brakuje, ale... No sama widzę, że o kant pupy z takimi tłumaczeniami...
Za to fajnie jest, kiedy wraca.
Przez parę dni człowiek odzwyczaja się od zapachu i potem można się nawąchać...
Cytat:
ale Wy pyszne rzeczy robicie
Ja w życiu jeszcze nic nie upiekłam, żadnego ciasta taka sierota jestem
Ja upiekłam, ale pierwsze ptysie skończyły się tym, że sąsiedzi usilowali wezwać straż pożarną. Kolejnych nie było...
Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Vesenka ja ci moge podrzucic wafle:P
Ja lubie kucharzyc,o dziwo nigdy nic nie spalilem,ani nie doprowadzilem kuchni do katastrofy biologicznej,nawet lepiej gotuje i pieke od mojej siostry
Znaczy, że ode mnie? Zgadzam się!
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Jeśli jeszcze raz wpadnę na "świetny" pomysł żeby potraktować sobie woskiem pachy to proszę mnie kopnąć w zadek
Ałć!
Ja wywoskowałam sobie kiedyś... okolice intymne. Nigdy więcej.
Cytat:
dlatego od tamtej pory tylko depilator

(minuta raz w tygodniu i święty spokój )
Ja bym bardzo chętnie postawiła na depilator, bo topraktyczne, higieniczne i bez chemii, mam jednak tan cieniutkie włoski... wszędzie, że po wyrwaniu one po prostu nie dają rady przebić się na powierzchnię skóry przy odrastaniu. I wyglądam potem jak muchomorek w negatywie. Biała w czerwone kropki...
Używam pianki do depilacji. Sześć - siedem minut i spokój. Można gazetę czytać czekając.
Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
chwila bólu i po wszystkim - tak myślę, bo nigdy nie próbowałam. przy mojej skłonności do włosków wrastających nawet w mniej wrażliwych miejscach po takich operacjach miałabym jeden wielki stan zapalny. A raczej dwa.
No właśnie.

Pisałam już, że masz piękny awatar, co?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 16:54   #4029
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
grunt , to dobrze napięta skóra
no i nie czekam, aż odrosną wszystkie, tylko skubię, co wykiełkuje ...
coraz bardziej mnie przekonujesz i chyba spróbuję

Cytat:
ewentualnie depilator, ale mam taki starej daty, bez żadnych bajerów, schładzaczy, znieczulaczy, więc podjęcie decyzji o użyciu tego czegoś, sporo mnie kosztuje
ja też mam starej daty Philipsa ale chodzi mi odkąd zaczęłam go używać, czyli jakieś 8 lat Cały czas zbieram się do zakupu jakiegoś nowego ale cały czas są inne wydatki Może w wakacje się w końcu skuszę

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Moniko,
Atomki jeszcze nie doszły?
Powinny być w piątek, mam nadzieję, że jutro już będą.
Zaraz wyślę mój adres.
nie doszły ale pewnie w poniedziałek dojdą
Co do tych urządzeń to ja bym się bała użyć. Jakoś nie wyobrażam sobie że laser w warunkach domowych ma szansę być pomocny; jeszcze coś bym sobie spaliła brrr

Cytat:
Jeszcze jedno bankowe pytanie - czy ktoś z was ma konto eMAX plus? Myślę o nim - chciałabym sobie odkładać 10 % aktualnej "wypłaty" co miesiąc Taka "skarbonka", żeby mnie nie kusiło wydać
oszczędna bestia z Ciebie, podziwiam Ja też staram się ostatnio ograniczyć wydatki i przyznam że w ostatnim miesiącu nawet mi się to udało. W bieżącym niestety nie, bo trzeba było chłopa obkupić na pół roku
Madzik, zdradzisz gdzie dostałaś wymarzoną pracę? Tak w ogóle gratulacje, bo pamiętam że szukałaś i smutałaś się przez to

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
A nie lepiej nad ogniem sie przypiekachiginiecznie,czys to i pachnaco
A zeby bylo do smiechu to klik
i być jak kurczak
dobre te jajka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Moniu!
Zaglądać można można, nawet trzeba.
A co do małża... Usiłuję sobie racjonalnie tłumaczyć, że to wcale nie tęskonota, tylko przyzwyczajenie, bo zawsze jest, a potem nagle tego elementu w otoczeniu brakuje, ale... No sama widzę, że o kant pupy z takimi tłumaczeniami...
Za to fajnie jest, kiedy wraca.
Przez parę dni człowiek odzwyczaja się od zapachu i potem można się nawąchać...
Wiesz, ja zawsze myślałam że nie jestem jakaś bardzo "ckliwa i romantyczna" i nie będę się rozczulać nad sobą, bo facet wyjechał. Jednak i tak jest mi bardzo smutno. Poza tym mam jakiś lęk, że coś mu się stanie na naszych polskich drogach Trudno, pół roku nie wieczność przecież

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2009-05-10 o 17:01
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:00   #4030
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
oszczędna bestia z Ciebie, podziwiam Ja też staram się ostatnio ograniczyć wydatki i przyznam że w ostatnim miesiącu nawet mi się to udało. W bieżącym niestety nie, bo trzeba było chłopa obkupić na pół roku
Madzik, zdradzisz gdzie dostałaś wymarzoną pracę? Tak w ogóle gratulacje, bo pamiętam że szukałaś i smutałaś się przez to
Moniko, to nie jest wymarzona, stała praca Ale dziękuję za trzymanie kciukasów Jestem po prostu na półrocznym stażu, skierowana przez UP Nadal szukam, trzymam mocno kciuki za jedną ofertę, a póki co mam zajęcie i trochę groszaPrzynajmniej mam po co wyjść z domu

A o tym odkładaniu 10% zawsze jakoś myślałam. Zawsze może się uzbierać fajna kwota na jakiś niespodziewany wydatek, a tak się wszystko przepuszcza Założę sobie chyba tego eMAXA, nie ma do niego karty, więc nie będzie tak kusić.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-05-10 o 17:02
Stary 2009-05-10, 17:14   #4031
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Moniko, to nie jest wymarzona, stała praca Ale dziękuję za trzymanie kciukasów Jestem po prostu na półrocznym stażu, skierowana przez UP Nadal szukam, trzymam mocno kciuki za jedną ofertę, a póki co mam zajęcie i trochę groszaPrzynajmniej mam po co wyjść z domu

A o tym odkładaniu 10% zawsze jakoś myślałam. Zawsze może się uzbierać fajna kwota na jakiś niespodziewany wydatek, a tak się wszystko przepuszcza Założę sobie chyba tego eMAXA, nie ma do niego karty, więc nie będzie tak kusić.
Też byłam kiedyś na stażu i dzięki temu mam obecną pracę
Fakt, też nie jest wymarzona i idealna ale ważne że na razie jest Trzymam kciuki za tą wymarzoną

Co do oszczędzania to ja najwięcej oszczędzam jak nie kupuję zbędnych pierdół i robię zakupy większe jedzeniowe np. raz w tygodniu. Wtedy tak nie kusi wydawanie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:42   #4032
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, znowu o sado-maso w Barze
Mam maszynki, depilator, wosk na ciepło, wosk na zimno, gotowałam pastę cukrową (która oczywiście za pierwszym razem nie wyszła i nie było kolejnego podejścia) i żadnej z tych metod nie cierpię.
W chwilach zwątpienia, to zwykłą pęsetą usuwałam z łydek czy str. bikini.
ja swoją pierwszą pastę cukrową zeżarłam Do depilacji się nie nadawała, ale okazała się bardzo smaczna Teraz mam depilator i maszynkę do wosku na ciepło.

Cytat:
Jeśli laser to tylko w gabinecie. Ja bym nie zaryzykowała.
Cytat:
Ałć!
Ja wywoskowałam sobie kiedyś... okolice intymne. Nigdy więcej.
Ja też nie powtórzę tego błędu. Na dworze upał, a ja miałam krwiaki jakby mnie ktoś potężnie pobił. I nad morzem paradowałam sobie w długich spodniach.

Z wczorajszych zakupów wróciłam między innymi z nierafinowanym ciemnym cukrem trzcinowym. Wygląda trochę jak ziemia do kwiatków i pachnie mi suszonymi śliwkami i melasą, ale dzięki niemu poranna kawa to nowe doświadczenie.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-05-10 o 17:51
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:09   #4033
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Gdzie się wszyscy schowali

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-05-10, 20:12   #4034
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie się wszyscy schowali
nie wiem. Chyba niechcący zabiłam wątek

Stary 2009-05-10, 20:15   #4035
201608251020
Konto usunięte

Skąd Vesenko

Dziś wszystkie wątki jakieś martwe

Na swoje usprawiedliwienie nieobecności mam : nawał pracy na studiach + sny o byłym TŻ (--> kompletne rozbicie psychiczne ) + realizowanie marzeń
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:20   #4036
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Dobrze,że tylko wątek oberwał,a nie np ja
Ja oglądam mój ulubiony blok serialowy-CSI,Wzór,Kości

Stary 2009-05-10, 20:44   #4037
Polly_
grozi wypollizowaniem

hej!
fajne tematy dis poruszone-depilacji i oszczedzania- oba bardzo interesujące...niestety metody depilacja okolic które mnie interesują nie zostały poruszone
co do oszczedzania-to powiedzcie- oszczędzacie na bieżąco? tzn z kzdego miesiaca iles tam zostaje?

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-05-10 o 20:51
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:48   #4038
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hej!
fajne tematy dis poruszone-depilacji i oszczedzania- oba bardzo interesujące...niestety metody depilacja okolic którem nie interesują nie zostały poruszone
co do oszczedzania-to powiedzcie- oszczędzacie na bieżąco? tzn z kzdego miesiaca iles tam zostaje?
woskiem próbowałam depilowac nogi... efekt? czerwone, w krostkach, popuchniete tak że ledwo chodziłam... nigdy więcej! depilatora się boje, nigdy nie rusze zostaje golarka i kremy. w miejscach intymnych golarka- jakoś się nie sprawdza. strasznie piecze i wyskakują krostki, skóra jest strasznie zaczerwieniona

oszczędzanie? Iguś nie zna takiego słowa
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 20:49   #4039
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Wiesz, ja zawsze myślałam że nie jestem jakaś bardzo "ckliwa i romantyczna" i nie będę się rozczulać nad sobą, bo facet wyjechał. Jednak i tak jest mi bardzo smutno. Poza tym mam jakiś lęk, że coś mu się stanie na naszych polskich drogach Trudno, pół roku nie wieczność przecież
Pół roku... Dłuuugo...
Mam nadzieję, że odwiedziny wchodzą w rachubę.
Cytat:
Co do oszczędzania to ja najwięcej oszczędzam jak nie kupuję zbędnych pierdół i robię zakupy większe jedzeniowe np. raz w tygodniu. Wtedy tak nie kusi wydawanie
Ja tak robię od lat. Raz w tygodniu zakupy globalne. Po ciuchy chodzę tylko wtedy, kiedy wiem dokładnie czego potrzebuję i kiedy naprawdę potrzebuję, bo nienawidzę tego bardziej, niż czegokolwiek innego. Poza gotowaniem. I chodzeniem do fryzjera. Grrr...
Za to potrafię przeimprezowac gruuubą kasę. Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że zawsze z przyjemnością i w dobrym towarzystwie.
Cytat:
ja swoją pierwszą pastę cukrową zeżarłam Do depilacji się nie nadawała, ale okazała się bardzo smaczna

Cytat:
Ja też nie powtórzę tego błędu. Na dworze upał, a ja miałam krwiaki jakby mnie ktoś potężnie pobił. I nad morzem paradowałam sobie w długich spodniach.
No, wyglądałam jak zgwałcona (nieudolnie) przez wieloryba...
Cytat:
Z wczorajszych zakupów wróciłam między innymi z nierafinowanym ciemnym cukrem trzcinowym. Wygląda trochę jak ziemia do kwiatków i pachnie mi suszonymi śliwkami i melasą, ale dzięki niemu poranna kawa to nowe doświadczenie.
Brzmifascynująco. Choć do kawy raczej nie wsypałabym niczego słodkiego... Ale do bitej śmietany... Do orzechów, do Inki...
Cytat:
E tam od razu zabiłaś... Piękna niedziela była.

Zabrałam dziecko na pizzę i lody. Uwielbiam z nim spędzać czas! Kurczę, to jest tak niesamowicie fajny człowiek, że po paru godzinkach gadania i wygłupów w Jego towarzystwie czuję się.... No szczęśliwa. Po uszy.

A jutro jedziemy razem na wycieczkę.
Stary 2009-05-10, 20:59   #4040
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jestem, jestem. Piekłam niszowe ciasteczka

Frank Zappa

Stary 2009-05-10, 21:02   #4041
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
woskiem próbowałam depilowac nogi... efekt? czerwone, w krostkach, popuchniete tak że ledwo chodziłam... nigdy więcej! depilatora się boje, nigdy nie rusze zostaje golarka i kremy. w miejscach intymnych golarka- jakoś się nie sprawdza. strasznie piecze i wyskakują krostki, skóra jest strasznie zaczerwieniona
U mnie w miejscach intymnych nic się nie sprawdza ani kremy, ani golarka ani nic. Zawsze dostaję podrażnienia, wysypki i innych cudów A na samą myśl o depilatorze dostaję gęsiej skórki.
Raz zrobiłam sobie nogi a potem wyglądałam jakby mnie coś pokąsało.
Ale największy problem to to nieszczęsne bikini

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
oszczędzanie? Iguś nie zna takiego słowa
Też nie znam, ale się uczę. Skutek narazie kiepski
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:06   #4042
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Mój mały jak zobaczył,że siadam przed laptopem to powiedział do mnie z przekąsem-no tak,już komputer w robocie!

Stary 2009-05-10, 21:21   #4043
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Skąd Vesenko

Dziś wszystkie wątki jakieś martwe

Na swoje usprawiedliwienie nieobecności mam : nawał pracy na studiach + sny o byłym TŻ (--> kompletne rozbicie psychiczne ) + realizowanie marzeń
ja miałam tyle pracy w tygodniu,że dziś nie chciało mi się z domu ruszyć na centymetr. Gorzej-nie chciało mi się nawet zmieniać piżamy na coś bardziej dziennego

Cytat:
Dobrze,że tylko wątek oberwał,a nie np ja
Ja oglądam mój ulubiony blok serialowy-CSI,Wzór,Kości
to też mój ulubiony blok

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hej!
fajne tematy dis poruszone-depilacji i oszczedzania- oba bardzo interesujące...niestety metody depilacja okolic które mnie interesują nie zostały poruszone
nieporuszone zostały chyba tylko ręce, plecy i klata. Na rękach sprawdza się wosk, reszty nie miałam potrzeby sprawdzać

Cytat:

No, wyglądałam jak zgwałcona (nieudolnie) przez wieloryba...
a wiesz,że coś w tym jest te siniaki w kształcie ogona
Cytat:
Brzmifascynująco. Choć do kawy raczej nie wsypałabym niczego słodkiego... Ale do bitej śmietany... Do orzechów, do Inki...
ja też zazwyczaj kawy nie słodzę. Teraz wsypałam testowo Ten cukier jest całkiem inny niż te,które poznałam do tej pory
Cytat:
E tam od razu zabiłaś... Piękna niedziela była.

Zabrałam dziecko na pizzę i lody. Uwielbiam z nim spędzać czas! Kurczę, to jest tak niesamowicie fajny człowiek, że po paru godzinkach gadania i wygłupów w Jego towarzystwie czuję się.... No szczęśliwa. Po uszy.

A jutro jedziemy razem na wycieczkę.
Fajny dzień spędziliście U mnie przez większość dnia było brzydko i popadywało.

Cytat:
Jestem, jestem. Piekłam niszowe ciasteczka
I jak wyszły? I właściwie na czym polega ich niszowość?

Stary 2009-05-10, 21:22   #4044
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
ja miałam tyle pracy w tygodniu,że dziś nie chciało mi się z domu ruszyć na centymetr. Gorzej-nie chciało mi się nawet zmieniać piżamy na coś bardziej dziennego
U mnie leniwa niedziela w piżamie to opcja standard

a ja się "naćpałam" muzycznie głosem Rojka... i dalej "biorę"...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:29   #4045
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
U mnie leniwa niedziela w piżamie to opcja standard

a ja się "naćpałam" muzycznie głosem Rojka... i dalej "biorę"...
u mnie leci XIII Stoleti.

Stary 2009-05-10, 21:30   #4046
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Wyszły przepyszne Aż się sama obśliniłam na ich widok Ich niszowość polega na.... hmmmm.... niszowatości

Frank Zappa

Stary 2009-05-10, 21:43   #4047
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Kurczę, ja po dniu w piżamie czuję się taka... rozdeptana. Czasem mie się zdarza, ale nie robi mi to dobrze...

Cytat:
a wiesz,że coś w tym jest te siniaki w kształcie ogona

Cytat:
ja też zazwyczaj kawy nie słodzę. Teraz wsypałam testowo Ten cukier jest całkiem inny niż te,które poznałam do tej pory
Rozumiem, co masz na ,ysli. To podobnie jak ze słodzeniem kawey miodem gryczanym, który wcale jej nie słodzi, tylko "wyplusza".
Cytat:
Fajny dzień spędziliście U mnie przez większość dnia było brzydko i popadywało.
No, polowę dnia to ja przespałam.
Cytat:
Cytat:
Wyszły przepyszne Aż się sama obśliniłam na ich widok Ich niszowość polega na.... hmmmm.... niszowatości
Madzik, nie bądź okrutna. Podaj Vesence "przepis" na PW.
Stary 2009-05-10, 21:47   #4048
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
u mnie leci XIII Stoleti.
niemożliwe...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 21:58   #4049
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, ja po dniu w piżamie czuję się taka... rozdeptana. Czasem mie się zdarza, ale nie robi mi to dobrze...
mi czasem dobrze robi taki rozmemłany dzień. Ale nie powiem żebym odpoczęła.

Cytat:
Rozumiem, co masz na ,ysli. To podobnie jak ze słodzeniem kawey miodem gryczanym, który wcale jej nie słodzi, tylko "wyplusza".
o to to. Właśnie tak.

Cytat:
Madzik, nie bądź okrutna. Podaj Vesence "przepis" na PW.
okrutny Madzik Niszowy Cookie Monster

XIII Stoleti wymiata. Bardzo lubię tą kapelę, chociaż mroczne teksty po czesku powodują ,że momentami posikuję ze śmiechu.
Zresztą czeski tak ma Przypomina mi się anegdotka opowiadana przez kolegę, jak to na pewnym koncercie metalowym w Republice Czeskiej wyskoczył jako support czeski blackmetalowiec, pomalowany i straszny (sic!) i ryknął do mikrofonu "Satan prihażi v tvoju halupu!!", w tym momencie połowa stadionu ryknęła śmiechem, bo to źli Polacy byli...

Stary 2009-05-10, 21:59   #4050
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Vesenko - masz priva

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości