|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek, part XV.
dzień dobry
dziś mam dzień skrócony, bo muszę zrobić w pracy swoje zaległe imieniny, tyle czasu mnie nie było, wszyscy faceci czekają tylko na ciasto. Z jednej strony bez sensu te nasiadówy na siłę, ale z drugiej przynajmniej kończymy 2 godz. wcześniej |
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Alez się wczoraj upiłam whisky ze sprajtem. Ale dzisiaj mam przynajmneij dobry humor i zero kaca
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną !już się denerwuję
|
#154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grill w środku tygodnia..no ładnie ![]() Ja zapisałam się na poniedziałek do fryzjera..cięcie będzie. Moja fryzjerka już się cieszy ![]() Szkoda tylko że nie miała terminu na dzisiaj. Cytat:
W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji zaległych imienin ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() Po whisky nigdy nie ma kaca
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja od rana myślę o długim weekendzie 11,12, 13 czerwca , właśnie sobie wzięłam urlop na 12 i zaraz wpraszam sie do przyjaciółki na działke, będzie jump |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
trochę mnie nie było, a Wy zdążyłyście się przeprowadzić do nowego wątku ![]() Co nowego słychać? Dorinka reklamowała kiedyś grill elektryczny, napomknęłam mężowi, że to podobno fajna sprawa i tydzień temu przypadkiem był w sklepie i kupił. Cóż to za cudowny wynalazek! Jestem zachwycona
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję grilla, czyli przed Tobą nowe kulinarne wyzwania, grill elektryczny jest super, dla mnie urządzenie kuchennne numer jeden |
|
|
|
|
#158 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Kuleczka z lirene jest najlepszą jaką do tej pory używałam, z tych drogeryjnych, a nie było ich mało Dzięki Dori Cytat:
novocaine spokojnie, nie denerwuj się... będziemy trzymały kciuki Cytat:
![]() Haniu dogadałyście się z Butter odnośnie spotkania? |
|||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na mnie to chyba nic nie zadziała ![]() Jak jest taka cisza boje sie że watek zemrze śmiercią naturalną .A ja na prawdę nie chciałabym tego. Tak jesteśmy umówione .Dla mnie to i lepiej. Odwiedzę teściów bo wczoraj wrócili z Maroko .
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za życzenia, ja jakoś nie mam w zwyczaju obchodzenia imienin, zawsze u mnie się obchodziło urodziny, te imieniny to w sumie tylko w pracy, bo taki zwyczaj.
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie denerwuj. Wizażowe kciuki dodadzą Ci skrzydeł
![]() Cytat:
Jak się czujesz?. Brzunio już duży?
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
byłam umówiona na jutro do fryzjera, zaraz będę przekładać choćby nawet na rano
![]() a Zara nie miała teraz jakoś wracać ?
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano miała. Mam nadzieję że w końcu się odezwie.
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja czuję się świetnie, brzuszek rośnie, maleństwo się wierci. Zaczęliśmy zajęcia w szkole rodzenia (dostaliśmy wczoraj nawet kuponik z 20% zniżką do Smyka Niedługo powinnam mieć USG więc pewnie dowiem się jaka płeć
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To super że wszytko OK Wiercące się maleństwo to niesamowita magia..nawet dla mnie, osobnika póki co antyciążowego i dotykającego brzuszka z zewnątrz. Jak tylko widzę moją bratowa od razu łapy na brzuch pcham i czekam aż Antek mnie kopnie .Czekamy w takim razie na USG
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
pracownik biurowy / sekretarka/ asystentka - dokładnie teraz nie pamiętam w każdym razie tylko na takie oferty odpowiadałam. Mam na swoim kompie zapisane nazwy i dokładne oferty firm , więc sobie sprawdzę później by jutro nie było wtopy.Kurcze... fryzjera mam dopiero w sobotę :/
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-05-14 o 10:41 |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Miałamm Was zacytowac ale nie mam kiedy, więc na szybko widzę, że większości kulka Lirene pasuje
![]() Ja nie wiem co się dzieje ale w pracy mam ciągle młyn i mało czasu na wiżaż, a jeszcze być może od przyszłego tygodnia będę pracować na dwa etaty, bo zaczynam wprowadzać w życie mój plan B Wprawdzie mam spotkanie w tej sprawie w sobotę i po spotkaniu będę wiedziała co i jak będzie wyglądać, ogólnie ciągle szukam szczęścia w życiu zawodowym, niespokojna dusza ze mnie
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3mam kciuki za plan B
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymam kciuki, żeby ci się udało |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko to za ciebie też kciukasy trzymam
|
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A z jakiego jesteś miasta/województwa?
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() antyperspirant lirene http://www.nigrini.pl/produkt_5939_l..._h_rollon.html
|
|
#176 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jest on intensywny, ale ja o tym wiem i poprostu źle się z tym czuje... Dove aloesowy i taki niebieski nie są złe, ale co jakiś czas muszę zmieniać markę bo organizm się przyzwyczaja... Mam zamiar spóbować vichy i te 2 silne, apteczne... Nazwy mi teraz wylecialy... ![]() Haniu zdaj jutro relacje co powiedzą o Maroku, bo opinie są podzielone... Jedni zachwyceni, inni mówią, że nic szczególnego... Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj wypróbowałam peeling enzymatyczny i naprawdę ładnie oczyszcza, wygładza, buzia wygląda zdrowo, promienieje... jestem na tak Jednak bez przygód, jak to u mnie, się nie obeszło... Nałożyłam peeling i zaczęłam przeglądać ważne dokumenty, tak się tym zajęłam, że zapomniałam o maseczce... Uczucie straaaasznie napiętej skóry przypomniało mi o niej... Skóra była naprawdę ściągnięta, ale szybko sobie z tym poradziłam W instrukcji czytałam, że należy co jakiś czas zwilżać, no ale jakoś mi się zapomniało....
|
|||
|
|
|
#177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo.Ten Etiaxil trzeba wypróbować...ale kosztuje 50 zł. Na razie mnie nie stać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Najlepiej nakładać go podczas kąpieli..ja dodatkowo spryskuję twarz woda termalną.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#179 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten drugi to antidral, ale podobnież mniej skuteczny ... czytam właśnie opinie na necie i piszą, żeetiaxilu używa się raz na tydzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz ja
![]() w końcu się wzięłam i przejrzałam trochę BU, bo chcę wreszcie zrobić zamówienie jakieś, ale oczywiście potrzebuję waszych porad, mam kilka pytań. Wiem, że część z was używa tych kosmetyków, więc najpierw spytam o wasze zdanie, czy dobrze wybrałam, albo co w zamian byście poleciły? - żel hialuronowy (nie wiem, który) -puder bambusowy -zestaw serum lemon czy zielona herbata? -peeling enzymatyczny -olejek pomarańczowy do mycia twarzy -jeszcze bym wzięła może jakiś hydrolat (chociaż ja nie lubię używać toników, więc nie wiem, czy jest sens, chyba że jako podkład pod żel hialuronowy, zamiast kremu na noc. nada się tak?) i maseczkę, ale też się nie mogę zdecydować. Cerę mam raczej tłustą i bardzo wrażliwą, z popękanymi naczynkami. Powiedzcie jeszcze, bo tam są różne naczynia, pojemniki itp. Ja potrzebuję czegoś do zrobienia tych kosmetyków? tzn muszę coś dodatkowo kupić, czy one przychodzą z wszystkimi potrzebnymi gadżetami? Wiem, że te pytania się przewijają co jakiś czas, ale nie pamiętam dokładnie, co wcześniej pisałyście. Byłabym wdzięczna za pomoc ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- to prawda, ale to nie jest zwykły antyperspirant, używa się go raz na tydzień, na noc, rano trzeba go zmyć/ Jest strasznie mocny, alkoholowy i może ci uszkodzić skórę jak przesadzisz. Skuteczny jest, ale ja niezbyt go lubię używać, piecze i swędzi po nałożeniu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.