|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
milusiaam ciężki nie, ale mam zakaz cwiczen od lekarza to sie tego trzymam
![]() ale TW jest cudowna, po pół roku cwiczen z nia widzialam super efety! tequillko, no właśnie, juz wczoraj mi sie przypomniało,że używasz manhattana i Lirene. No i Loreala ![]() ckin2u, nie martw sie dietą, najważniejsze,że sie dobrze bawilas! ![]()
|
|
|
|
#2072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
caly czas ta sama farba? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2073 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz wiem,ze bede szukac w czwartek lub piatek w Rossmannie ![]() Zadowolona jestes z niego? aaaale mi sie chce spac, pije kawke, za oknem ulewa..
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam już na jego temat, wiele zachwytów, zreszta probowalam go raz u kolezanki gdy u niej nocowałam i super wyglądał
Tu goo wiem,że zachwala bardzo mess tequillka tez go ma.Zobaczymy ![]() Szukałam czegos co mi doszczetnie nie zrujnuje portfela, a ze on kosztuje w tym Rossmanie w ktorym go oglądałam 22zł, to co mi tam szkodzi
|
|
|
|
#2080 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umiem już 4 utwory omawiać z 6, jeeee jeszcze zostały 2 najdłuższe i zakończenie. Myślę dziś choć trochę pobieżnie przeczytać wszystko, żeby jako tako mówić jutro już całość i w czwartek dzień Sądu Ostatecznego ![]() Kurde już tak chciałam napaść na rossmana i nature, ale ciągle brak czasu, jeszcze taka pogoda że nie mam ochoty jechać 20km busem tylko do drogerii wow ale nóżki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1242722455 |
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo ![]() Widze,że drogerii masz równie daleko jak ja Ja też mam minimum 20km, i to jeszcze nie wszystko w 1 mieście Cóż ![]() Ide zasiąść do notatek
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz zmykam na zajecia
![]() do wieczora |
|
|
|
#2088 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Moją paletkę kupowałam na ebay irlandzkim i dałam coś koło 30e (z czego sama paletka kosztuje ok 7 a ponad 20 euro przesyłka z Hong Kongu) Wiem że te paletki bywają na allegro (zaraz poszukam to wkleję linka jak znajdę) Jest też gdzieś na wizażu wątek gdzie dziewczyny umawiają sie na zakupy tych paletek chyba z ebay) ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Wskoczyłam na allegro i znalazłam te cienie http://allegro.pl/search.php?string=...on=1&country=1 Z tym że w tej aukcji : http://allegro.pl/item640095752_cien...w_makijaz.html Wklejona jest początkowo inna fotka (widzę po ustawieniu kolorów) a druga z napisem glamlabel jest z ebay bo właśnie od użytkownika glamlabel kupowałam i właśnie taki mam układ kolorków (poznaje bo koło zielonego jest biały). Więc co do tej aukcji to nie jestem pewna czy to na 100% ta sama co ja mam. A i jeszcze zauważyłam że nie widać tam cieni "mozaikowych" - tych które są w oryginalnych paletach w całej jednej kolumnie z brzegu paletki. Znalazłam jeszcze to: http://allegro.pl/item630119484_120_...zybka_wy1.html Użytkownik ten sprzedaje też mniejsze zestawy (88 cieni ale tych nie testowałam)
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-05-19 o 12:41 |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusisz Kasiu ![]() Powstrzymuje mnie tylko to,że w tym miesiącu nie mam na to funduszy
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zbieram kaskę i na pewno coś kupię, jeszcze jak pracę chwyce to już w ogóle będzie dobrze ja zmykam do nauki, została mi jeszcze cała strona A4... A na wizażu siedzę
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
witam
i witam wszystkie nowe dzieczyny spiłam kawkę i zaraz lecę z Tż do miasta ![]() Cytat:
. a loreala ma cashmeree matt- dla mnie super, ale nie kryje aż tak mocno, ale rozprowadza sie super i skóra po nim jest naprawdę kaszmirowa![]() chyba Manhattan ma najwięcej plusów (no i cena hehe, nie teraz też Loreal ale excellnce- jasny brąz (i tak wychodzi brąz). mam nadzieję że po dwóch myciach nie zaczną mi znów wyłazic pasemka bo znów dostanę szału
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie przekonałaś, kupie tego Manhattana ![]() Powiesz mi jeszcze jaki używasz kolorek? ![]() ojj pamietam ile miałam problemów z pokryciem jasnych pasemek..
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony większość palety tworzą cienie kolorowe (zielone, niebieskie, żółte, różowe) z neutralnych kolorów jest mało - jedynie brązy i szare ale one są bardziej jak srebro bo sie mienią. Z kolorów beżowych nie ma nic. Więc jak ktoś się nie maluje kolorami nie podpasuje mu ta paleta, tak samo jak ktoś używa kolorów ale zalezy mu na delikatnym kolorze - te dają intensywne kolory. Trzeba sobie to rozważyć i albo brać albo dać sobie na wstrzymanie
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzac na Twoje makijaze, wiem,że musze ją miec, do tej pory mo9im szalenstwem w makijażu były jedynie kolorowe kreski, albo jeden cien na górze(moje zdolnosci ) i kontrastowa kreska na dole oka. ALe lubie kolory i chce ją miec, wiem,że pojedynczo cienie wychodzą śmiesznie tanio, ale po prostu nie mam teraz na zbyciu ponad 100zl |
|
|
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
a jakie możecie polecić fajne tusze? bo narazie mam hypnose z lancome
|
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam;p
Szczęście, że Was nadrobiłam, bo troche tutaj nadrukowałyście;p wstałam o 10, mimo, że miałam wstać o 8. ostatnio jestem taka śpiąca..nie mogę się obudzić. a jutro matura ustna z polskiego!!!!! ![]() ![]() boję się, że nie zdam, uczyłam się teraz szybko reszty prezentacji, ale i tak bez karki idzie mi ciężko, powiem pierwsze 3 strony a resztę to tak pół na pół umiem. wczoraj znowu jeździlam samochodem-a raczej tż mnie uczył ![]() i udało się!! Ja, kobieta, która zastrzegała się, że nigdy nie wsiądzie za kierownice, jechałam samochodem, zrobiłam ze 20 kółek na placu, jechałam na biegu nr 1 i 2, nauczyłam się hamować i ruszać samochód itd. Czasami mi zgasł, bo za szybko sprzęgło puszczam Ale to i tak sukces jak na moje fobie;D I mi się spodobało normalnie!! ![]() A co do mojej nowej fryzurki to hmm w sumie na zdjęciach nie widze, żeby było widać jakąś dużą różnicę itd, mam po prostu krótsze włoski o 1-2 cm, grzywkę ścięta no i kolor wygląda podobnie do starego, tylko jest taki żywszy hehe prawie czarny ![]() Ostatnio zrobiłam sobie frencha, mimo, że na krótkich paznokciach, bo po tipsach nie chca coś rosnąć ale nawet mi wyszło, zrobiłam fotkę, to wstawie potem![]() fryzurke może też;p
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja od siebie polecam rimmel volume flash, max factor 2000 calories coolasana dobrze będzie na maturze i dawaj fotki fryzurki
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciemny braz ale wygladaja jak czarne :P sama nie wiem czy ok czy nie.. w sumie od zmiany sie ani jeszcze nie malowalam ani nie prostowalam :P wiec na razie to wszytsko nie ma wygladu, potem napisze czy mi sie podoba czy nie :P |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
już są w galerii;p chociaż mówię zdjęcia nie ukazują za bardzo tej zmiany hehe;D
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje tequillko
![]() Moze mi tez podpasuje ten kolorek, zobaczymy ![]() ckin2u, pokaż fotki ![]() a Ty coolasana nie kasuj swoich, lece do apteki szyciutko i jak wroce to chce zobaczyc )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.