|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Cześć Asiu
Kupiłam sobie tusz YSL w Superpharm. Na razie mnie nie zachwycił ale może się rozkręci.
|
#4052 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć lalki
mnie YSL nie zachwyca uważam go za zwykły tandentny tusz ale dla każdego co innego w ogole zauważyłam że jak ytusz nakładam na Clisa Lancoma to kazdy tusz jest rewelacyjny ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
w Kraku duzo tego jest po zanoś CV sama osobiście popatrzą jak się prezentujesz i na pewno cię wezmą!!!Cytat:
Cytat:
o tak masz rację |
|||
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Dziewczynki
![]() wróciłam od lekarza i siuski sa już w normie a wczoraj zrobiłam taką rozpuste kaloryczną, że byście nie uwierzyły, że tyle można zmieścić a teraz lece na truskawy
|
|
|
|
#4054 |
|
Konto usunięte
|
doberek dziołchy
znów zimno i pochmurno
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie tez po rozpuście kolorycznej tygodniowej dziś z tym koniec bo opryszczyło po tym jedzeniu zelądek powiedział że ma mnie w nosie jak tak będe eść to będzie strajkował
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ja odpusczam piżamkę, kupię sobie w sklepie, bo widziałam fajne w pepco idenatyczne jak LS ![]() |
|
|
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
Dobry dzień Wszystkim
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- A co to jest pepco?
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() wstalam dopiero przed 10" dobrze mi teraz dopiero na 14" na korki jade![]() wlasnie kawke popijam ![]() Cytat:
ale mam ochote na truskawy a tu jeszcze tydzien bez owocow musze przetrwac na SB...milko, jak tylko cos sie dowiesz to czekam na wiesci
|
|
#4061 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie, że tak. Dobrze że wczoraj rzuciłam hasło, Ewunia podchwyciła i poszło. Czuję, że niedługo Sis wypłynie na szerokie wody. Cytat:
Super wieści. ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12588838]doberek dziołchy znów zimno i pochmurno [/quote]Hej Gabi Czyli stara baja... A wczoraj wieczorem już było ciut cieplej, a w nocy u mnie znowu lało, podobno też błyskało (spałam mocno) i nadal jest zimno. Bleee...Po pracy letę do fryzjera podciąć końcówki. Jak mnie Agnieszka fryzjerka zobaczy, to pewnie za głowę się złapie, jak mi włosy urosły. ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Sen to zdrowie, dobrze że się wyspałaś i nie musisz tak rano gonić. A powiedz - widzisz już efekty diety? I nadal trzymam kciuki za aukcję. Dowiesz się, czy wygrałaś, będąc na zlocie.
|
||||
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz szukam prezentu dla TŻ i mam straszny problem z wyborem w zasadzie wiem co chce tylko nie wiem jaki model, żeby jemu sie podobał
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taak Asiu, ciesze sie bo wreszcie odpoczelam po weekendzie pisalam wczoraj Kochana ze wazylam sie na silowni i spadlo mi 1,5kg i sama widze ze brzuszek mniej wystaje![]() jesli aukcja konczy sie w czasie naszego zjazdu, to dobry znak musza byc moje!Cytat:
czemu nie mozesz sie poradzic co do prezentu Paulinko?? zadnych, ale tylko 2 pierwsze tygodnie - potem mozna mam jeszcze 2 godziny do wyjscia z domku, wiec zajme sie soba ide zrobic peeling i maseczke buziaka i znaleznikowac sie
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak widać, potrafisz być systematyczna i trzymać się postanowień. Już jesteś zresztą blisko końca. ![]() Czuję że buty będą Twoje.
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny widziałam wczoraj bombową torebkę ale 178 zl a ona nie jest zbyt uniwersalna no i TŻ zabronił mnie kase wydawać a już psikałam się perfumami aqua allegoria boskieeeejezuniu jak ktoś lubi aqua to brać
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
peeling zrobiony i maseczka juz na buziaku
![]() no tak, racja... ja tez swoich bucikow nie pokazuje publicznie, dopiero jak je wygram Cytat:
poza tym na tej diecie nie czuje sie glodna, wiec tym latwiej przetrwac![]() Asiu, pierwszy raz dzis uzyje Clareny do nalesnika powiedz jak duzo trzeba nalozyc tego kremu termoaktywnego (gruba czy cieniutka warstwe?) i ile odczekac przed nalozeniem serum pomaranczowego??ide sie prysznicowac i robie nalesnika
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie organizm oczyszcza się z toksyn i innych świństw, a cera to dostrzega. ![]() Wiesz co... ja nakładałam tego dość sporo, szczególnie w miejsca newralgiczne - typu boczki na udach, tłuszczyk na pupie. I odczekiwałam ok. 5 minut, jak czułam i widziałam że już warstwa kremu się wchłania, to wtedy nakładałam serum, trochę wmasowałam toto i szybko - owijanie w folię.
|
|
|
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() allegoria cudowna, to prawda czemu Paulinko?? Cytat:
dziekuje za rady dotyczace kremiku
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4073 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja jak odwijam folie to mam całe nogi mokre2. ![]() ![]() 3. Tak szczerze, to byłoby cudowne, ale jak mogłabym siedzieć Tobie na głowie bez pracy, jak jakiś pasozyt? Cytat:
A mnie nie pasi konsystencja Bielendy Nie cierpię tego kremu i nie uzywam go. Cała butla stoi, a Clarene uwielbiam[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12586287]Rysio ![]() jak chcesz to bierz pare rzeczy i choć na jakis czas zamieszkaj u mnie, pokoik teoretycznie wolny...na pewno polubisz sie z ławeczką do ćwiczen, pomidorkami i suszarką na pranie [/quote]Kto wie czy do tego nie dojdzie.... Wczoraj byłam bliska spakowania torby i przyjścia do was ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w niedzielę Bieg Kwietny: http://www.kwietnybieg.pl/aktualnosci.php a kondycja chyba cienka będzie. ![]() Też dawno nie trenowałam... a na dodatek jeszcze w niedzielę mam wybory.
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Okropnie pali, też byłam mokra jak szczur wczoraj pod tą folią. A kto mówi że bez pracy? Już ja Ci pracę znajdę. Serio mówię. Kwestia tylko tego, czy chciałabyś się przeprowadzić. ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten krem bardzo fajny jest jak mnie zimno to się nim smaruje i jest git idę po sałatkę bo żąładek boli strasznie
|
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz że są dwa te kremy w czerwonych tubkach? Jedem ma postac białego kremu a drugi czerwonego żelu Miałam krem a teraz mam żel i jest lepszy Pogadamy jak przyjedziesz |
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do proroctw Jazz jak ogolnie wiemy od wczoraj jestem waszym gandalfem bialym oraz wiedzmą ple ple ze względu na daleko posuniety wiek ...moja mądrośc zatem nie zna granic i rozlewa sie wielką kalużą także na was ![]() Jak ktos jeszcze chce się namascic to może wpasc do Marionnaud do arkadii
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

ale może się rozkręci.

Co mam odpisac na pytanie "Dlaczego chce Pani pracować w Perfumerii Douglas"

a teraz lece na truskawy