|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Dziekuje za wsparcie , (Kasiu-san, baciki niepotrzebne. Wiesz, ze nie jestem "quitterem", tylko mam czasem chwile zwatpienia.... ).Nasturcyjo- szezlong bajeczny! Nawet nie mialabym gdzie takiego postawic, w moim mieszkaniu wypelnionym prostymi, metalowymi meblami i skrzyniami z knigami ![]() Bizuteria przepiekna ![]() I spostrzegawcza z Ciebie bestia- owszem, to Irenkowe turkusy, (moje najukochansze), na mej szyi .BigeM- wielbe Twe opowiesci, wszelkiej tresci ![]() Margotko- pancia sobie wyraznie leci w kulki, az witki opadaja |
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wpadlam powitac sie i poskarzyc, ze mam zrabany przez paru osobnikow plci roznej dzien i w zwiazku z tym chodze z wielgachnym mieczem, ale odslonieta, bez tarczy. Jako, ze osobnikow do walki mam kilku, to piec ciosow przyjme, trzy zdarze zadac. Dobra, poskarzylam sie, to ide. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-03 o 17:50 |
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Widziałam Irenkowo-Teresowo-Nasturcjowy naszyjnik
![]() Łaadny Ale niech się Zuzia nie martwi - nie będę chcieć, bo kolory nie moje ![]() Tylko myslałam, że on będzie na modelce ![]() a modelka w tej sukience, co ją sobie nabyła (którejkolwiek )A tu żyrafy przyodziane. ![]() Niedobrze. Jeszcze kota-a zobaczy i będzie chciał nosić żyrafy mogom, to i on-a ... EDIT : Kattarino ![]() Edit2 : i foto Katt obejrzałam - i westchłam z zazdrością, bo zazdraszczem długoszyim istotom, że mogą takie naszyjniki nosić. To pisałam ja - BigMama Bez Szyi. i jeszczę Dorotę przytulę ![]() postrasz ich Samurajami ![]() tych osobników
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-03 o 18:19 |
|
|
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
Szybko nadrobiłam zaległości, ale wszystkiego nie ogarniam,
za szybko wymiatacie .Ale pamiętam, co następuje: Kota, zapragnęła Lolity i to w dodatku L-ki. Skoro chce, to, dlaczego ma nie mieć. Ale ja oddaje głos na wanilię z dodatkiem szafranu, czyli Safran Troublant. A najlepiej niech zafunduje sobie i L-kę i Szafranka. ![]() Szezlong( koniecznie z kot-ą, Kijanka stanowczo sprzeciwia się eksmisji kot-y. Należy z nią łagodnie pertraktować, a nuż da się uprosić i zostawi mały kawałek dla swojej Pani ) i naszyjnik fluorytowy Nasturcji są przepiękne. Irenka jest bardzo zdolna Witam nowoprzybyłe Wymiataczki :Magdulenkę i Suarti Kasi-Contax, gratuluję nowej flaszki ![]() Tomka uprasza się o zamieszczenie zdjęć z Meteorytami na twarzy Powiemy, czy pasują do tygrysowej karnacji i czy dobrze rozświetlająVasenko ![]() Anuschko, Shalimar na lato, w dużych ilościach, good idea KomEwo, miło Cię widzieć ![]() Takuli, dziękuję, że zrobiła tyle fotek Trzeba było wziąć urlop i pobyć tu kilka dni. I na koniec jeszcze powiem, że pachnę Parfum Sacre Caron od Koty
|
|
|
|
#665 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ja nie lubię dzieci Dorotko, Wezno - powinszowania czerwonego szezlonga i puchatej arystokratki na nim Nie - tym co na załączniku ... ![]() Egzaminy do przodu A w nagrodę byłam dziś u fryzjera - pozazdrościłam Wam Mam teraz taką śmieszną okrągłą fryzurę
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-03 o 19:07 |
|
|
|
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
Przy moich wszechstronnie uzdolnionych znajomych czasem wydaje mi się że ja to jestem 100 lat za Murzynami
![]() Obśliniłam się i dosłownie polałam herbatą na ten projekt mojego kolegi... Jak dla mnie - jest boski! |
|
|
|
#667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tez trzymalam kciukasy, tylko pocichu... ) Dzielna jestes ![]() Cytat:
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12598059] Witam nowoprzybyłe Wymiataczki :Magdulenkę i Suarti [/quote] Kijanko ![]() Cytat:
![]() Pokazesz sie w nowym wydaniu? (bo stare tak piekne bylo, ze zapieralo dech... A teraz to pewnie piekniej )
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest 3 czerwca
Właśnie zainaugurowaliśmy w domu sezon grzewczy 2009/2010
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Katt
![]() Kasiu-Contax gratuluję flaszeczki Nasturcjo gartuluję szezląga i biżuterii Aniele czemu te kandajki są bez futerka ![]() Kijanko bardzo dziękuję , natomiast co do meteorytów jeżeli dojdą to czemu nie ![]() .Zostawiam pieśń: |
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12598059]
Vasenko ![]() [/quote] Cytat:
W związku z powyższym, jeśli nie ma szans na szelzlong to idę po kiełbaskę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-03 o 21:23 |
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę tutaj - tzn. przed laptopem w tzw. pracowni
- malutkim pokoiku u mnie w domu- latop, drukarka, blat, te sprawy. Przede mną na tym blacie zaraz zjawi się druga porcja czekoladowych lodów Grycana. Jestem sama- i będzie tak przez trzy tygodnie. Lubię taki stan. Nic nie muszę, praktycznie nie sprzątam, czysty, zupełny spokój po przyjściu z pracy. Z moją stuacją pracową- dalej niepewne i stresująco- ale w przyszłym tygodniu idę na rozmowę kwalifik. Co będzie, zobaczymy. Przeszłam chyba już najwiękzy dół- teraz zebrałam się w sobie. Mam tę moc ![]() Idę po lody Choć chciałąbym i kiełbaskę!!! I chyba zapodam sobie jakąś pachnącą próbkę. Pewnie też słodką... chyba że jeszcze raz dzisiejszego Cristobala. Ja tego Cristo pokochałam. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-03 o 21:28 |
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Poczęstujesz?
|
#673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oblubieńca nie widziałam, ale szezlong pięęękny ![]() I biżuteryja bardzo oryginalna. Podoba mi się. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Padam na pysk dziś. Najpierw zaspałam 1,5 godziny, potem miałam nawał pacjentów, a potem w szale dzikim zakupy robiłam i wydałam pieniądze, a lodówka nadal pusta. Nie wiem, jak ja to robię. Nie nadaję się jednakowoż na żonę, nie umiem się rządzić kasą ![]() Za to później jeszcze zrobiłam pożyteczną rzecz, bo nauczyłam się odkamieniać ekspres... Proza życia ![]() Zdjęcia wyślę - Katt, Magnetice i Shachownicy. Jak tylko odzyskam nieco sił. A pachniałam pięknie dzionek cały - My Queen. Dziś była dobra pogoda, nie oblepiło mnie. Teraz na łapie Galliano testowo i świetne te aldehydy, bardzo mi się podoba ten zapach Ómieram.
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Pojutrze nam się szykuje, ogólne zlodowacenie i takie tam...
BigM, ja od tygodnia mam dylemat, bo w kamienicy nie grzeją: marznąć aż mnie szlag definitywnie trafi, ale dietę trzymać - czy olać dietę i obrosnąć tłuszczykiem, co by cieplej było? ;] Ale NIE, dzielna jestem, bo jak rano na swój tyłek w lustrze spojrzałam - nie schowany w spodniach, nie zasłonięty przez spódnicę - to aż zawyłam z rozpaczy. Tak, dieta przez wielkie de [skojarzenia absolutnie właściwe] potrzebna od zaraz.[No to sobie ponarzekałam, uciekam kręcić krem.]
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Straciłam wątek z oczu na kilka dni i przegapiłam toruńskie spotkanie, buu
![]() Wpadłabym chociaż na chwilę, gdybym wiedziała, że rezydujecie w Piernikowie Mam nadzieję, że dobrze się bawiłyście. A zdjęciami się chociaż podzielicie...?
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
dziś wymiatają:
- biżuteria Nasturcji, winny szezląg, kot i Oblubieniec takoż - opowieści BigMamy o Żywiołach odómrzyj ![]() edit żałuj Nola, żałuj .... ![]() . Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-03 o 22:03 |
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Nolu, podeślij mi swojego maila na PW, to prześlę Ci fotki
![]() Odłómarłam - mówisz, masz
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Kłaniam się nisko i
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
Uprzejmie donoszę
, że gdyby ktoś zapragnął posiadać Kashminę Touch, to od jutra jest w Superpharm w zacnej promocji - 90 ml za 140 zł.
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Superpharm to jednak dobrotliwy sklep... ciekawam, co tam jeszcze jest aktulanie.
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na chwilke powiedziec Wam dobranoc.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tylko na chwilę, nie wyrabiam
Z tego co zapamiętałam po szybkiej lekturze wątku: witam Magdulenkę ![]() Aniołkowi gratuluję wyników w nauce i trzymam kciuki za kolejne dobre wieści. Nasturcji gratuluję pięknego szezlonga, no i kot-a jak zwykle wymiata ![]() Teresce i Katty gratuluję nowych pięknych fryzurek ![]() BigMamie dziękuję za obie historie o żywiołach, były mi dzisiaj chwilami wytchnienia i przywołały banana na mojej twarzy ![]() Joasię proszę o kolejną porcję toruńskich zdjęć Nadal trzymam kciuki z Mariolę i jej maleństwo i macham ps. a i widzę, że Nasturcja wkleiła biżu, dziękuję za komplementa, ale to tylko Tereski zasługa, bo to był jej projekt, ja tylko wykonałam co trzeba
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-03 o 23:10 |
|
|
|
#685 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Przepiękne, ten kolor...
To pytanie do Joasi, ale ja ostatnio organizowałam wspólnozakupowanie Galliano i mogę powiedzieć, że jest to cudo nad cudami i już ubolewam, że zostało mi tylko 20ml A kupowałam w Perfumeria.pl Oglądałam dzisiaj bajkę Koralinę. Ciekawe - świat rzeczywisty i równocześnie drugi świat - idealny, który okazuje się być jednak złym światem. Bajka z morałem i świetnie zrobiona. Dobrej nocy Wymiataczki i Wymiataczu ![]() Edit: Testuję sobie właśnie pierwszy raz w życiu Timbuktu i Dzing
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-06-03 o 23:48 |
|
|
|
#686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rodzice nie wybierają się z Marysią do kliniki Grazu? w Polsce nie ma takiego ośrodka (leczenia zaburzeń odżywiania) i najbliżej jest właśnie w Austrii, ja już robiłam nawet wstępne rozeznanie ale Bogu dzięki na razie nie jest to konieczne...mają podobno świetne efekty...Jaki pięęęękny ten szezlong mój kolor i materiał! CUDO!Cytat:
![]() BIGM. Twoje opowieści o żywiołach są bardzo...plastyczne
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-06-03 o 23:50 |
|||
|
|
|
#687 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Nie, raczej nie pokażę Dziwnie się czuję w tej fryzurze i mam plan jutro rano umyć głowę i przekonać się, że pod tym wszystkim zostały moje "stare" włosy Cytat:
![]() Cytat:
Głupie ciśnienie
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skorzystam, co mam nie skorzystac ![]() Ja tez Wpadlam, zamachalam i zmykam. Kolorowych |
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia. |
|
|
|
#690 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry i miłego dnia. Ja lecę do pracy totalnie niewyspana. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

,
).

Powiemy, czy pasują do tygrysowej karnacji i czy dobrze rozświetlają
Trzeba było wziąć urlop i pobyć tu kilka dni. 
za piątki z ezaminów

BigM, ja od tygodnia mam dylemat, bo w kamienicy nie grzeją: marznąć aż mnie szlag definitywnie trafi, ale dietę trzymać - czy olać dietę i obrosnąć tłuszczykiem, co by cieplej było? ;] Ale NIE, dzielna jestem, bo jak rano na swój tyłek w lustrze spojrzałam - nie schowany w spodniach, nie zasłonięty przez spódnicę - to aż zawyłam z rozpaczy. Tak, dieta przez wielkie de [skojarzenia absolutnie właściwe] potrzebna od zaraz.