|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Ja tez walczyłam z pokusą ale krótko
Dostałam wczoraj bona na 40zł do Douglasa to sobie coś tam ustrzelę ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Piszemy jak starsze panie?? Witaj Czarnulo
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
W domu jestem, przygotowuje papierzyska do dalszego boju i w miedzy czasie ogarniam chalupe. ( kiedy jestem zla, to musze sie zmachac fizycznie - polatac na szmacie, popucowac, wyszorowac, wyglancowac, itp. ) Zrobilam tez 3 litrowy sloj ogorow malosolnych. Chociaz, przy moim stanie ducha to moga wyjsc sporosolne. No i nie moge namierzyc wielkiego kamlota, coby te ogorasy docisnac ... ogory: |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Przyszlam zyczyc Kotce wszystkiego naj, z okazji Urodzin |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak, bo na pewno nie wyglądamy jak starsze panie
![]() witaj Czarnulo ![]() tu trzeba spełniać następujące warunki: - stosować się do motta autorstwa KomEwy, zawartego w pierwszym poście - pięknie pachnieć - uznać, że CzarnaZuzia wymiata o ograniczeniach wiekowych nic nie wiem
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-05 o 12:27 |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie, jak mlodsza to absolutnie nie wchodz same harpie tu siedza, w metrykach pozolklych sklesniete zlosliwe toto, uprzedzen ( do tych mlodszych ) pelne zaraz Ci celulajta znajda ![]() Tako "co mam mieć, kiedy mogę nie mieć" wypisalas wlasnie mysl mego zycia przewodnia ![]() mogie nie miec mogie nie miec mogie nie miec ![]() piesn dla Was zimno jak sto diablow... ( czy mnie sie wydaje, czy Ona, ta Piekna Pani tam spiewa "zawsze gdzies szczeka ktos" ) |
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto, ale ogory
![]() Czarnulo, witaj Wcale starsze panie nie jestesmy, wcale a wcale
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
jesteśmy , jesteeeeśmy
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Nasturcyjo, dziecko drogie, ty tak nie powtarzaj tego "mogę nie mieć", bo Ci się jeszcze utrwali
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam bardzo
czy mozemy nie o ogorkach na obczyznie ( z dobrobytu slynacej podobno ) ogorek w sloiku to towar deficytowy slowa, ktorych prosze nie uzywac: ogorek kiszony, konserwowy, malosolny kapusta kiszona serek bialy, twarogiem zwany krowka kasztanek zoladkowa gorzka kabanos zurek Doroto okaze Twoj sloj Oblubiencowi ( jak bedzie niegrzeczny i zapragne mu wieczor przygasic )
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry , bo słoneczny
![]() Cytat:
![]() Koto, sto lat, albo i dłużej ![]() Mariolu Witaj Czarnulo Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-05 o 12:58 |
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Nasturcyjo- w Łosiolandii mozna kupic w Konsumie ogorki kiszone i korniszony Krakusa Polska kapuste kiszona w sloikach tez maja, z tym, ze firmy "Smak",(chyba?)- ale jest za bardzo pasteryzowana, a przez to mnietka- dlatego kupujemy inna, w kilogramowych puszkach, sprowadzana z Wegier- delicious ![]() Tymeniu- Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-05 o 13:08 |
|
|
|
|
#914 |
|
Piers do przodu
|
O właśnie, właśnie
![]() Czarnulo witaj, tu wszystkie są tak młode na jakie się czują i o ile nie obnaszasz pampersów w sposób właściwy - to z pewnością znajdziesz jakieś wspólne tematyTo już są gruntowe ogóreczki na małosolne?? musiem obaczyć na przydomowych straganikach - kmionkę odkurzyć ....Kotuś - i żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy ![]() Kffiatuszku - widziałam (i próbowałam) nowości - gorzkiej żołądkowej z miodem jeszcze lepsza od zwykłej
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-05 o 13:11 |
|
|
|
#915 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam.
Koto - wszystkiego najlepszego ![]() Kusicie tym pudrem... BigMamo Myślę teraz, nie mając pieniędzy, nad zakupem pudru prasowanego - Meteorytów. Ech...
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, alem nie mogla sie wstrzymac
![]() Kattko wiem, ze sa, kupujemy no ale tez nie mamy tej Szwecyji tuz za rogiem ![]() a tak szczerze, szkoda nam poswiecac wolnej soboty na wyprawe zakupwa w Oslo tez jest polski sklep, ale ceny w nim takie, ze cos sie w czlowieku, na ten rozboj jawny buntuje. |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12625267]Mama, to zawsze prawdę powie
![]() [/quote] A co ma dziewczynie kłamać, jeszcze może mi kiedy odbije wkleić się gdzie z foto i Czarnula szoku dozna ![]() Lepiej niech wie. Uprzedzony-uzbrojony Dla jasności : o sobie pisałam My, BigMama, posturę mamy za dwie, to i w liczbie mnogiej o sobie pisać musim ![]() Kijanka, to wiadomo, że ona nieletnia jest ![]() może nawet jest Żywiołem
|
#918 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny
czy ten dzień to jakiś najbardziej pechowy w tym roku czy jak? ![]() Ominęła mnie rano nagroda z ESKI bo jak dzwonili to najpierw spałam a potem zepsuł mi się telefon i nic nie słyszałam... Podarłam sobie na egzaminie o krzesło moje kobaltowe rajstopki a na dodatek na egzaminie babka wyprosiła naszą grupę z sali na 2gi etap, w związku z czym co? - Oni dostali test który był przemycony kilka dni wcześniej i znali pytania a myśmy dostali inny!!!!! i co? I BĘDZIE KAPA!
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Big M.
|
|
|
|
#920 |
|
Piers do przodu
|
Mamciu - kocham Cię
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Mamo, nasza Kijanka to jest tak nieletnia, ze jest nawet przedZywiolem
![]() Nasturcyjo- rozumiem, wspolczuje (bo sobie zycia bez kiszakow nie wyobrazam) i zachecam do zrobienia zapasow, przy nastepnej okazji- jako, ze czasami zdarzaja sie deficyty na polkach konsumowych, (dlatemu zawsze mamy zakitrane ok.10 sloikow na strychu )
|
|
|
|
#922 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mamusiu, ja kcem kiełbaskę pieczoną i ogóraska od Dorotki-Coco. A wieczorem, to kciałabym szklaneczkę dobrej whisky, O! Co Mamusia na to? ![]() Katt, ;-)))
|
||
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Mamooo
jezdes niemozebna Wszystkiego Najpiekniejszego dla Koty wraz z bukietem pachnecej maciejki ( przyuwazylam, ze Koty lubia , choc nie wiem czy te spersonifikowane takze )
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Ogorki docisnelam jak radzila Tymena - talerzykiem, a na talerzu polozylam ciezki tluczek do kotletow, bo nie mam nic lepszego na podoredziu.
I ja skladam Kocie zyczenia - Wszystkiego Dobrego, Ewo ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- pachnaca maciejka, moja Mama bardzo lubila zapach maciejki, zapomnialam o tym ... |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12625810]
Mamusiu, ja kcem kiełbaskę pieczoną i ogóraska od Dorotki-Coco. A wieczorem, to kciałabym szklaneczkę dobrej whisky, O! Co Mamusia na to? [/quote]Przyjeżdżaj bierz onę Dorotę ze słojem, albowiem ogórków nie posiadam. Kiełbaski posiadam. Whisky nie posiadam. Ale nalewki posiadam. Nie bardzo ona koresponduje z kiełbaską i ogórami, ale to nic ![]() Najwyżej będziem śpiewać "dumki", aż sąsiedzi ogłuchną.
|
#926 |
|
Piers do przodu
|
Ja mam whiskey z miskey - mogę podrzucić przejazdem za Dorotowego ogórka ....
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-05 o 14:21 |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sie pisala na takie cos-spotkanie.
Obiecuje, ze nie bede smecic. I, ze postaram sie nie falszowac przy "Dumce", moge murmurandem poleciec. Wezme ogorasy. Mam tez w chalupie dobra, irlandzka whisky, zabiore ze soba. |
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłabym z Wami obojętnie co ..... i wypiła
może być nawet słodka nalewka do kielbaski i ogórka "dumka" wymiata ![]() a tymczasem się znowu stresuję pracą ![]() wyłączył mi się telefon i jak to zauważyłam i włączyłam, to okzało się, że mam masę nieodebranych połączeń pierwsza myśl i ostatnia (do momentu wyjaśnienia o co chodzi) to oczywiście nerwy, że na pewno coś się spieprzyło ![]() ja jestem nienormalna a sms od klientki, o treści: "zadzwonię później, kominek bardzo ładnie wychodzi" potraktowałam jako jakiś podstęp ![]() coraz częściej myślę o tym, żeby iść na jakąś terapię, bo nie potrafię wyluzować w pracy poskarżyłam się ![]() ale chociaż w dołku nie jestem dzięki Wam między innymi |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
To o której się spotykamy?
|
|
|
|
#930 |
|
Piers do przodu
|
Takuś - Tobie to dziewczyno potrzebny minimum miesięczny urlop bezkomórkowy (cokolwiek to znaczy) gdzieś na Wyspach Wielkanocnych, duuuużo aromaterapii (na zewnątrz i do środka) relaksujące masaże i takie tam (spakuj mnie do walizy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

Dostałam wczoraj bona na 40zł do Douglasa to sobie coś tam ustrzelę 

Witaj Czarnulo 

a to przepraszam

musiem obaczyć na przydomowych straganikach - kmionkę odkurzyć ....

czy ten dzień to jakiś najbardziej pechowy w tym roku czy jak?