|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Witam znad kubasa parującej kawy z mleczną pianką
Widzę, że u wszystkich moich ulubienic (i ulubieńca) życie toczy się z górki i radośnie - baardzo się z tego cieszę Specjalne wirtualne uściski dla Gosi i Marioli ![]() Wtorek powitałam mega bólem głowy po koszmarnym śnie (mogę już uwierzyć, że można dostać zawału serca podczas marzeń sennych
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
wychynelam niesmialo i planuje wymiatac
ostawiam Wam oszukanczy sernik z truskawkami ( jak widac chandra ma tez tworcze odslony, szkoda tylko ze efekta malo spektakularnie lokuja sie w biodrze ) i biegne na przelaj przez watek poczytac i pousmiechac sie do napisanego
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Nastrucjo, imopnujący truskawowy efekt- (szkoda, że chandry).
Efektem mojego wczorajszego dnia jest - zupełnie neiefektowny- gar zupy cytrynowej z ryżem. Nagotowałam oczywście duuużo, będe zjadać to całą wieczność... Co do Teminatora- Joasiu, byłam bez popcornu, ale oglądałam z przyjemnością. Zupełnie jednak pokręcili scenariuszowo z tymi pętlami czasowymi- pojawiający się przyszły ojciec Connora jest od niego dużo młodszy, w ogóle konia z rzędem temu, kto w tym czasowym pomiędleniu dojdzie, co jest przyczyną, co skutkiem wydarzeń, kto jest starszy itd. No i pojawił się - jako kwiatek do kożucha i ukłon w stronę fanów (bo nie było takiej scenariuszowej konieczności)-komputerowo wygenerowany, nagi Arnie. Miłego dnia. |
|
|
|
#1324 |
|
Piers do przodu
|
Koto - który Arnie??
![]() Goshhh przegrywam walkę z własną głową
|
#1325 |
|
rude jest piękne:)
|
Kasiu-san nie tylko Ty przegrywasz ,ide sie nacpac
![]() Kawa nie pomaga ![]() Macham do Wszystkich Wymiatajacych
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arnie dla Ciebie, w wydaniu guberatorskim.
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tylko dziś uśmiecham
nie mam siły na machanie, dwa ostatnie dni to dochodzenie do siebie po nocnych babskich rozmowach, za stara już jestem, żeby tak pić dwie noce pod rząd ale warto było, uratowałam jedną przyjaźń i odnowiłam inną. |
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Moze dentysta mnie obudzi
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak patrzę- jak to jest u mnie...Czasmi realcje upadają- spotakani sie odkłada i odkłada, i potem się okazuje- że choć dana soba tkwi w mojej świadomosci- to nie widziałam się z nią np ponad rok. ![]() I coś na nie wychodzi ostatnio zmontowanie większego gdańskiego. Ale myślę, że kiedyś się zbierzemy, musimy . Cytat:
Muszę, po prostu muszę to wkleić- klik Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-09 o 12:21 |
||
|
|
|
#1330 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przepraszam, ale skojarzyło mi się wybitnie krotochwilnie
![]() A w ogóle dzień dobry wszystkim
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wiesz, ja od ponad trzech lat nie mam telewizji to Jaś Fasola mi się jakoś nie nasunął.....
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby mam telewizję, ale jak oglądam raz na dwa albo trzy tygodnie jakiś wybrany film, to jest prawie święto. Więcej nic. Co się dzieje na świecie wiem netu. Czytam gazety. I starczy aż nadto. . |
|
|
|
|
#1334 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jak mi się zachce oglądać film (z rzadka, wolę ksiazkę) to DVD mam, za źródło informacji i rozrywki słuzy mi internet, i wcale mnie nie ciągnie. Abstrahujac od tematu - mam pytanie do warszawianek: możecie polecić jakis salon, który w miarę przyzwoicie robi żel na paznokciach? Poszłam wczoraj na miesiąc wcześniej umówioną wizytę, do salonu, do którego chodze od 3 lat - i kazali mi spadac. No, nie dosłownie, ale dopiero jak przyszłam, zostałam poinformowana, ze zwolnili tę stylistkę i nikt inny u nich takich usług nie świadczy. Pełen profesjonalizm, nie powiem Byłam na podforum paznokciowym, ale nijakich konkretów tam niestety, nie znalazłam - no, to gdzie przyjdę po pomoc, jak nie tutaj?
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Przybylam wymiesc liste obecnosci, bo na wiecej mnie nie stac... Co do Terminatora- mam nadzieje, ze jutro uda mi sie w koncu dotrzec do kina. Co do Mira-Bai, 4me to rozcienczony, bardziej syntetyczny Innocent- bez niewinnej glebi i tej zachwycajacej chmurkowatosci. Co do Skladaczkowego smietnika- fajowy. Ja nazywam takie R2-D2, (jak ten z Gwiezdnych Wojen ) Ciekawa tez jestem dzisiajszej bizu![]() Kota i sernik Nasturcyjowe wymiataja po calaku ![]() Katy-san, mam nadzieje, ze bedziesz kontenta z Bronxow ![]() Macham do Marioli i Ryjka i wracam do swej mrocznej krainy..... ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Zapomnialam pomachac do Winterki ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- OMG, ale jestem toxic po mnie watek zamilkl na 2 godziny![]()
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
witam popołudniowo
siedze troszke nad papierkami i was podczytuje. |
|
|
|
#1337 |
|
Piers do przodu
|
Katt-ko ależ skąd !
Ja po prostu staram się dotrwać do fajrantu bez ketonalu zapobiegliwych koleżanek (Ibuprom w ilości 3 sztuk zeżarłam bez większych rezultatów) - stwierdziłam, że jak mam się tak znieczulać z odlotem - to lepiej pomarańczówką w domu po południu
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysie Zmieniłam pracę. Teraz to już w ogóle z niczym się nie wyrabiam (nie mówiąc o ambitnym planie nadrobienia zaległości wątkowych ).Ściskam Was
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlam zamachac
I ide powymiatac w kuchni... mlode ziemniaczki, mizeria ![]() Cytat:
Wzielam raz jedyny, po tym moim szczekowym zabiegu i zaliczylam mega bol zoladka, co bylo pozniej nie pamietam- taki mialam odlot ![]() E- ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- zatluklam watek, nie chcialam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
scialas, scialas
![]() przejadlam sie, przespalam, przemyslalam pochlipalam w lazience na widok swego lica nic to, zaczynam chyba dojrzewac ciezkie czasy przed nami nastana macham do tych co na zyciowym fronie E, nie daj sie pracy cala reszta, nie dac swej glowie stanac na glowie
|
|
|
|
#1341 |
|
|
Mam depresje pogodowa <wzdycha>
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich pol pod szafa, w dole i gdziekowiek jestescie - utwor prawie muzyczny
:http://www.youtube.com/watch?v=DXv4Q...eature=related o Sokole, ktory tworzy koligacje z roznymi sprzecznymi zwierzetami : http://www.youtube.com/watch?v=0jRQRbRBDZc&NR=1 Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-06-09 o 18:03 |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Walczę z chwaściorami w buraczkach i koperku.
Maliny mnie atakują : w świerkach maliny, w tujach maliny, w truskawkach maliny, w marchewce maliny. Słonecznie i ciepluteńko : wszystko się bujnie rozwija zwłaszcza choroby grzybowe na różach ![]() Nie chorujta. Wymiatajta Lecę dalej.
|
#1344 |
|
|
|
#1345 | |||||
|
Konto usunięte
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, ale niezawistnie![]() Cytat:
Tymenko, gratuluję zdolnego synka A co się tyczy preparatów do skórek, to polecam Smooth Cuticle Remover Gel firmy Alessandro. Vasenko, zdrowia życzę i lica bezplamkowego dla męża. Kasiu San, niech się buciki dobrze noszą . a widać, że wygodne Winterku, gratuluję nowych nabytków ![]() Ryjku Nasturcjo, poczęstowałabym się kawałkiem tego ciasta z truskawkami ![]() Pozdrowienia z Piernikowa dla wszystkich wymiatającym, w tym oczywiście dla Pani Prezes i szefowej Zuzi ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() Edit. Chciałam wymiatać, a zatłukłam wątek
Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-09 o 18:57 |
|||||
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewa
Wielki to byl dzis odsysacz, a dentystka przemiła Cytat:
![]() Gosiu-Ryjku - rowniez nie miej [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12686112] Kola, ![]() [/QUOTE] Kijaneczko, milo mi to czytac ![]() Zrobilam dzis powtorke z rozrywki - ziemniaczki zakupione, bedzie uczta ![]() Eeeee, zycze Ci wszystkiego najpiekniejszego, wymarzonego i wieeelu slonecznych dni Dalam rade u dentysty - jak dobrze, ze wynaleziono znieczulenie! Nie poczulam nic, moze poza struzka sliny podczas powrotu do domu A ze moja szefowa potrafi kazdemu skutecznie uprzykrzyc dzien, wiec szlam na fotel dentystyczny z humorem pt. trochę się tam odprężę Uzylam dzis rano Aliena w ilosciach.. duzych , ale wiem, ze nie jest to zbyt trwaly na mnie zapach, wiec zapakowalam do torby dekant Hiris, w razie gdybym chciala jednak popachniec. Postanowilam jednak nie uzywac zadnych perfum do dentysty, mam zbyt dobra pamiec zapachowo-sytuacyjna ale.. poczulam mimo to delikatny zapach irysa od dentystki?leku zebologicznego? Nie mam pojecia, skad mi sie to objawilo (moze Joasia wie? ), ale wyraznie czulam Hiris, az wzielam 3 glebsze oddechy ![]() Natomiast po dentyscie zaszalalam w sklepie spozywczym - i gotuje sie juz wielowarzywna zupka
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-09 o 19:07 |
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Kijaneczko, Ryjku
![]() w Krakowie upał, termometr w słońcu pokazuje mi teraz 37 stopni ![]() czuję się wypluta ![]() Agaa - ależ ja Ci zazdraszczam własnego domu, to moje marzenie na przyszłość.. Nasturcjo cieszę się, że wylizłaś spod szafy Kattko - Ty też wyłaź z mrocznej krainy mmm zjadłabym młodych ziemniaczków z koperkiem, a nie mam..to wszystko przez Magdę w zamian zjem sobie lody, a co mam nie zjeść
|
#1348 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na tym wątku nie da się skutecznie odchudzać. A to ziemniaczki z koperkiem, a to zupka warzywna, teraz jeszcze lody na dokładkę … ![]() Zmykam |
||
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Kijaneczko, dziękuję
![]() Od jutra się urlopuję
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

i Marioli

po mnie watek zamilkl na 2 godziny
zapobiegliwych koleżanek (Ibuprom w ilości 3 sztuk zeżarłam bez większych rezultatów) - stwierdziłam, że jak mam się tak znieczulać z odlotem - to lepiej pomarańczówką w domu po południu 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)