|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam i potwierdzam - pięknie ci w czerwonym
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo
![]() BigMamo,dziękuję ![]() ide robić leczo, a popijam ostatnio Inką. edit. Kota , ta CórkaEdytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 12:26 |
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Reniu, Nasturcyjo, BigMam
Cytat:
E tam od razu stara jam młoda duchem i trochi jeszcze ciałem i od zawsze lubiłam ciepełko domowe A Renia, w czerwieni wygląda zjawiskowo stwierdziliśmy to komisyjnie z Moim Chiba odwykłam od pracy, dopiero południe, a ja już zmęczona jestem i jak tu do 16.00 wysiedzieć.
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Konto usunięte
|
Witam
Zapewne nie wszystko zdążyłam nadrobić, bo jakiś czas mnie nie było, ale... Tako, cieszę się,że zdecydowałaś się na podpisanie cyrografu, to znaczy wykupienie karnetu do klubu fitness. Trzymam kciuki za wytrwałość Mskladaczku, gratuluję macowych zakupów. Bardzo mi się podoba ten odcień różu Doroto-Coco, lubię i popieram Jakikolwiek by on nie był![]() Sasiu, i ja czekam na linkę do Twojej strony ![]() Nasturcjo, kocham Twoją kot-ę Witam nową wymiatającą Myszkę, a także Homyczka i Contax A ja nie widzę naszej ślicznej Reni, że piękna jest to da się zauważyć w avku, ale ja chciałabym zobaczyć Córkę w tej czerwieni. A tak się zakonspirowała, że nie mogę jej odszukać ![]() Pozdrawiam tych, których nie wymieniłam Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-15 o 12:58 |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie tempo wymiatania
![]() nadrobię w ramach wieczornego relaksu dziękuję Wszystkim za słowa otuchy w związku z moim jutrzejszym egzaminem i dzisiejszą beznadziejną jazdą uciekam pracować buty, torebki i uśminkowaną Córkę obejrzę wieczorem, ale zgodnie z dzisiejszym porannym hasłem Nasturcji- na pewno piękne są ![]() Myszko po raz pierwszy Homyku po powrocie skądś ![]() Contax pourlopowo Kijanko po jakimś czasie edit Rachelo nie wchodź do nory Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-15 o 13:16 |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu, Myszata - krecha, wielka krecha
A tak na serio, to może zamiast torebki, łatwiej będzie Ci dopasować szal albo rękawiczki? Ja w ten sposób uratowałam sprawę swoich musztardowych kosmitów, do których za cholerę nie mogłam dopasować torebki - jak był kolor, to fason tragiczny, jak kształt idealny, to odcień się gryzł... [Choć nie wiem czy zamierzasz chodzić w tych butach jesienią, czy to na teraz ma być. Jak na teraz, to ja się już zamykam z tymi rękawiczkami ;] Ściskam i spierniczam do nory.
|
#1718 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję ![]() Ale nuda dzisiaj. Nic mi się nie chce, na dworze zbyt ciepło... |
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Kijanko, Takula
Cytat:
Jutro zdajesz prawko no to będę trzymać a i na ulicy mogę dopinogwać Cię ![]() No dobra, to ja zaraz z dynamitem lecę Warszawianki, a może by tak jakieś spotkanko sobotnio - niedzielne zorganizować co
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Salvete!
Macham do pourlopowego Homyka i Contaxika Witam Myszata Kijaneczko- Magdulenko- ![]() Takus- nie martw sie egzaminem, bo moze wcale nie masz ku temu powodu - zobaczy sie jutro . (Znam takia niepewnosc. Zdaniem oblesnego instruktora, z ktorym mialam letkie przeboje podczas kursu, w ogole nie powinnam przystepowac do egzaminu, bo uwazal, ze jestem beznadziejna. Mocno sie zdziwil, gdy okazalam sie jedyna osoba z "jego" grupy, ktora zdala za pierwszym razem- u egzaminatora uchodzacego za siekiere )D'Artagnanko- oniemialam z zachwytu, po przejrzeniu Twoich albumow Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-06-15 o 14:22 |
|
|
|
#1721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już palpitacji serca pod Szczecinem dotałam (wyjeżdżając w sobotę koło poludnia), bo tam pogoda z zupełnie innej bajki , a za naszą granicą to już wogóle raj Cytat:
![]() Tako, nie matrw nic, będzie dobrze, trzymamy ![]() Obiadu dobrego wszystkim gotującym życzę, idę kisić żur |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12766138]
Witam nową wymiatającą Myszkę [/QUOTE] Witaj Kijanko Takuś Rejczel Cytat:
![]() Myślałam nad paskiem, bo jest wykonany z tej samej skóry i idealnie pasuje kolorystycznie, gdyby nie fakt, że pasków nie noszę... Hmm... Apaszek też nie darzę szczególną sympatią, szaliki chyba też odpadają, więc zostaje tylko ta nieszczęsna torebka... ![]() Dziękuję za pomysły Ale prędko wróć ![]() Kat witaj Dziękuję, mi ta torebka strasznie się spodobała i chcialabym ja mieć, w sumie potem zawsze mogę dokupić do niej jakieś szare sandałki itd. ![]() Ostatnio (w zasadzie od trochę dłużej niż ostatnio... ) mam fazę na torebki i buty... Najbliżsi twierdzą, że powinnam omijać sklepy obuwnicze, zwłaszcza Ryłko...
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
alescie naprodukowaly musze wygospodarowac dodatkowa godzine na nadrobienie ![]() Udalo mi sie kupic bezy w cukierni (Teresko skusilas mnie na amęt ta pavlova )I chcialam jeszcze napisac, ze Katt jest Aniołem ( )
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
miałam długaśnego posta i wcięło mi go.
macham do Kijanki, SpanishMyszki, Racheli oraz Homyka. Koluś ale my to wiemy jeśli chodzi o Kattarine. wpadłam na chwilkę przywitać się i zaraz wybywam na poszukiwania stołu..... |
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu wiemy, wiemy
I powitac chce Rachele, Homyka, Myszke H., Contax edit: Joasiu, Tomku- dzieki za gratki
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-15 o 18:17 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda, to prawda, Nasturcjo, a kot-a Twój wymiata. Macham do pourlopowych Dziewczyn - Magdulenki, Homyka i Kasi-Contax Witam się ze śliczną naszą, cynamonową Myszką Wymacham do Cioci z Piernikogrodu w Królestwie Kijanek Taka - powodzeniaaaa jutro A Renia... piękna i niezwykle zjawiskowa jak zawsze - w czerwieniach, czy bez Tylko się wyszalikuję Kocio i znikam się odprężyć ![]() Wszystkim i każdemu z osobna życzę miłego popołudnia Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-15 o 16:55 |
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem bardzo ciekawa, jak na Tobie leży ten Szalik, Anuszko. Czy lepszy, czy gorszy od asfaltowego EDT. Ja natomiast się wyCaronowałam- Infini przyszło, w takiej walcowatej trzydzestce pokrytej niebieską skórą. Zapach jest taki, jak się spodziewałam- bo brałam starym zwyczajem w ciemno - caronowa, stara szkoła, dojrzałe, ciemne kwiaty, z lekkim, leciusieńkim szyprowym podtekstem. Ratunku, czyżbym ZABIŁA wątek swoimi caronowymi wynurzeniami???? Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-15 o 19:14 |
|
|
|
|
#1728 |
|
Konto usunięte
|
Spieszę z pomocą![]() Ktoś musiał reanimować wątek, który zawsze powinien być na pierwszym miejscu ![]() A przy okazji odmachuje( bo machania nigdy dość : ) do Taki, Kasi-Contax, Kattariny, Myszki, naszej Koli , której widok zawsze cieszy ciotczyne oczy i AgiA dla Anuschki i Koty mam pozdrowienia od wszystkich toruńskich kijanek Córce-Reni, jeszcze raz pragnę podziękować za zaproszenie Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-15 o 19:20 |
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, juz ratuje z opresji ![]() edit: Ciocia Kijanka mnie ubiegla buuu, a kcialam byc najsampierwsza ![]() I witam sie z Kola, Anuschka, Katt i wszystkimi innymi Wymiatajacymi Co to ja mialam napisac skleroza aaaa juz wiem Kot-a Nasturcjowa jak zwykle wymiata |
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12772138]
Spieszę z pomocą![]() Ktoś musiał reanimować wątek, który zawsze powinien być na pierwszym miejscu ![]() A przy okazji odmachuje( bo machania nigdy dość : ) do Taki, Kasi-Contax, Kattariny, Myszki, naszej Koli , której widok zawsze cieszy ciotczyne oczy i AgiA dla Anuschki i Koty mam pozdrowienia od wszystkich toruńskich kijanek Córce-Reni, jeszcze raz pragnę podziękować za zaproszenie Kijanko. Odmachuję, wspominam sobie miodowe gotyckie i neogotyckie kamienice, piernikowe zwały na ladzie w piernikowym sklepie, w piernikowym, słodko- wiślanym mieście, no i Ciebie, no i Nas wszystkie. Chyba zostanę Caronową dziewczyną. Mam taki plan. Od dawna chodzi mi po głowie jeszcze Aimez- Moi. A teraz nakręciłam się dodatkowo na Montaigne- w ciemno . I jakoś nie przychodzi mi myśl myśl o odwyku. Na razie chęć zakupu wróciła- ale jest mniej spazmatyczna niż kiedyś. Teraz to czysta przyjemność, bez chęci natychmiastowego "skonsumowania". Contaxiku, dziękuję za chęć ratowania!!! Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-15 o 19:29 |
|
|
|
#1731 |
|
czyli Endżi
|
To ja pomogę Cioci w reanimacji - ona będzie wdmuchiwać powietrze, ja będę uciskać klatkę piersiową. Albo odwrotnie - dogadamy się
![]() Takuniu, moooocno trzymam kciuki Najważniejsze to opanować nerwy i się skoncentrować.Nawet jak nie pójdzie to nie koniec świata, bo próbować można do zdechu ![]() Co do pytania - ja dopiero wyjeździłam 15 godzin, ale jutro idę żeby mi wyznaczyli termin. Jeździ mi się bardzo dobrze - mam wspaniałego instruktora z 20letnim doświadczeniem. Zawsze sobie gadamy o motorach podczas jazdy ![]() Mój problem jest taki, że chcę za szybko zapieprzać (bo szybko mi się dużo fajniej jeździ ) a ponadto nienawidzę zawracania na 3 Ale nauczę się ![]() Córuś. Bosz. Jakaś Ty piękna. Nie ładna tylko piękna po prostu Myszeńko, Homyczku, Contax, Kola, Rachelciu, Irenko - MACHAM Bardzo płynnie idzie mi sesja Dosłownie wszystko pozaliczane w pierwszym terminie i strasznie mnie to cieszy. Jutro ostatni egzamin a od czwartku zaczynamy imprezowanie Tak ładnie robicie poka-poka i tak się chwalicie nowymi nabytkami, że i ja dołączę Kupiłam sobie dzisiaj dwie sukienki. No cud się po prostu stał, bo nie pamiętam kiedy ostatnio udało mi się kupić sukienkę. A te dwie grzecznie na mnie czekały i to przecenione 59,90 i 69,90
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś w kuchni zaatakowała mnie cukinia Zamiast grzecznie smażyć się na patelni zrobiła się bardzo ruchliwa, pryskała i strzelała gdzie się dało. I gdzie się nie dało też. Brzydka cukinia Pycha, ale brzydka.Idę sprzątać. |
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Obie sukienki ładne, Aniele, i anielsko- niebieske.
|
|
|
|
#1734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to kilka zdjęć dla Koty i nie tylko.I linka do nowej, toruńskiej fontanny. http://www.youtube.com/watch?v=0VYT4JYP5RA Edit. Aniołku
Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-06-15 o 19:56 |
|
|
|
|
#1735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jutro , a potem udanego imperzowania ![]() Sukienki faaaajniste (były czerwone? )Cytat:
Moja dziś grzeczna była, za to kurczak pryskał ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Angel
, apetycznie wyglądasz w tych sukienkach , to nie mam sukienki. A Twoje bardzo mi sie podobają, mysle,ze ta pierwsza by mi pasowała.Dziewczyny drogie, Wasze słowa podziałały na mnie jak plaster dobrego miodu na obolałe miejsca, dziękuję ![]() Kota Caronowa, a pamietasz nasz wypad do salonu Guerlaina ![]() edit. Piękny nocny Toruń idzie burza z piorunami... Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-06-15 o 20:01 |
|
|
|
#1737 |
|
czyli Endżi
|
Dzięki Vesenko
Kotuś Pierwsza to taki zjadliwy, żywy fiolet (w życiu nie miałam fioletowego ciucha ) a druga to taki grafit Jestem głodna I posilona wracam do nauki
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, świetne kiecki
Ja chwalę się torebką. Szminki na ustach nie będzie, nie teraz. Muszą opaść emocje po zjęciach Reni |
|
|
|
#1739 |
|
czyli Endżi
|
Córuś, sukienki są ze sklepu, który generalnie omijam szerokim łukiem
To Top Secret, do którego zraziłam się kiedy śliczny drogi sweterek rozlazł mi się jak szmata po 4 praniach ![]() Te kiecki to chyba jakaś końcówka serii skoro były przecenione. Początkowa cena to coś koło stówy. Tymenko - świetna torba ![]() Magdulenko, nie było czerwonych. W Top Secrecie generalnie rzecz biorąc mało konkretnych kolorów - jakoś tak mam wrażenie... Śliczne dzięki za kciuki Ciociu
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-15 o 20:03 |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

jam młoda duchem i trochi jeszcze ciałem
i jak tu do 16.00 wysiedzieć.

no to będę trzymać 
)
, 
musze wygospodarowac dodatkowa godzine na nadrobienie
Zamiast grzecznie smażyć się na patelni zrobiła się bardzo ruchliwa, pryskała i strzelała gdzie się dało. I gdzie się nie dało też. Brzydka cukinia
na jutro
I posilona wracam do nauki