|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Hej Wymiataczki i Wymiatacze!
Zaglądam co u Was (Nas ), ale zazwyczaj sił mi nie starcza, aby coś skrobnąć. Ten wątek to dla mnie jak łyk świeżego, nieszpitalnego powietrza, przywołuje uśmiech na twarz i pozwala oderwać myśli od spraw codziennych, a pozwala skierować je na inne, bardziej przyjemne, tory.Popodziwiałam buty Katt, czerwone szminki, sukienki Angel, torebkę Tymeny, Toruń nocą i sysko śliczne Macham szczególnie intensywnie do dawno nie widzianych Racheli, Myszki, Kijanki i Homyka! I w ogóle do Was wszystkich macham, także tych ine wymienionych z imienia . Katt, mam nadzieję, że wydobrzejesz szybko, bo spragniona jestem konwersacji jak wody ![]() i tęsknię bardzo. Trzymam kciuki mocno za ciebie U nas wszystko dobrze , byc może wkrótce nastąpi wielki powrót do normalności.No to... ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Zapomniałam powiedzieć, że Córka Muszkietera przepięknej urody wywołała na mnie piorunujące wrażenie . Prawdziwa babka a klasą z ciebie
|
#1772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, Fenrisie, że dziś nie będzie tak źle... Cytat:
|
||
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia wszystkim. Żeby był lepszy niż wczoraj. U mnie leje. |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać - u mnie również pada.
Czemu mnie to nie dziwi ![]() Taka, myślę o Tobie i trzymam kciuki ![]() Mirro, moje serdeczne gratulacje własnego kąta, świetna rzecz ![]() Angel, pięknie Ci w tych sukniach (u mnie też obie niebieskie) - podoba mi się Twój bujny sexappeal ![]() Córkę w czerwonej szmince mogłam podziwiać już kiedyś wcześniej jako pierwsza, ale i tak dołączam się do zachwytów - Reniu, piękną kobietą jesteś Rachelo, Koto, daj proszę znać nieco obszerniej, jak się sprawy mają, co to znaczy teraz i w ogóle Tymeno, bardzo fajna letnia torba, też by mi się coś podobnego zdało - lubię ten fason. I czekam nieodmiennie na fotkę szminki ![]() Mariolu, Pachnę Black Bvlgari i pomykam zaraz na jogę - normalnie medal mi się jakiś należy za wytrwałość cy cuś A na ten deszcz to już w ogóle. Miłego wtorku
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wtorkowo
Mirro, gratuluję mieszkania Joasiu Mariolu, cieszę się, że u Was dobrze ![]() W Gdańsku mokro ale ciepło. Co za lato, koszmar
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Lato, jakie lato... Ja jestem na etapie wiosny
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wybrałam się w japonkach do pracy, myślałam, że zamarznę
Chciałabym w kiecce pochodzić, odsłonić ramiona a tu ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Dobra cena meteorytów na merlinie klik
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć lakoniczny Tomku
Jak tam remont? Ja dzisiaj też po spartańsku -miłego dnia Wymiatacze ![]() Mariolu Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-16 o 08:53 |
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez witam w ten piekny pochmurny i deszczowy dzien.
Mariolu nie miałam jeszcze mozliwości podziwiać pięknej Córki. moze dzisiaj po pracy. a tak w ogóle to ostatnio prawie mnie nie ma w domu. tyle spraw do załatwienia, do tego koniec roku szkolnego i mnostwo papierkowej roboty. zycze miłego dnia pomimo okropnej pogody. pedze po truskawki i rolade. |
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolcia
Dopiero wtorek i to jeszcze w dodatku poranek
|
|
#1783 |
|
Piers do przodu
|
Witam w ten mokty listopadowy wtorek rano
wczoraj było już znośnie, zapowiadali jakieś upały lecące od Afryki i co?? A BTW to dorwałam przesyłkę z bucikami i cmokam z wrażenia - udał mi się ten deal
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpię upałów, ale za deszczem jeszcze bardziej nie przepadam...
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cześć
Szczególne uściski dla Marioli i Zięciunia ![]() Tako - myslami jestem z Tobą Żyć mi siem nie chce. Chiba zostanem nornicom.
|
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie norkuj BigM
Chyba, że takom ślicznom |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Witam słonecznie o poranku
U mnie cieplutko i słonecznie Nadrobiłam wstecznie... Mirro, gratuluję mieszkania! Kijanko - Toruń pięęękny ![]() Tymeno, torba superaśna, też takie lubię i nigdy, niczego w nich nie znajduję ![]() Mariolu, dobrze czytać, że Antoś świetnie sobie radzi, Aniołku, dzięki za odpowiedź. Szkoda, że czerwonych nie było... Ale pewnie i tak do sierpnia nic by się nie uchowało ![]() Miłego dnia Wszystkim życzę i znikam do obowiązków
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Irko, Koto, Joasiu, Tymeno, Magdulenko bardzo dziekuje w imieniu i mojego malutkiego slicznego (bo wiem ze bedzie sliczne
) mieszkanka ![]() PS1 do Mychy wymachuje, bom jeszcze nie machala PS2 i trzymam kciuki niesutajacao za Take. najbardziej za to zeby ja nerwy nie zzarly ![]() PS3 jesli zas o urode Reni chodzi... tylko napisze, ze jestem pod wielkim wrazeniem. kropka. Milego wtorku |
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
popelnilam handrycznie ciasto jako, ze wciaz jestem na bezskutecznej diecie postanowilam podlac Wam kawe zbednymi mi kaloriami smacznego ![]() kwiaty sa dla Taki, takie na czas "po" kiedy swietowac przyjdzie czy to bedzie wystarczajacy powod, zeby sie urznac? ( koniecznie na wesolo ) ![]() znowu dodac musze, ze wszystko macie znowu najpiekniejsze, najwspanialsze i najpotrzebne oczywiscie ![]() Kijanko, moja kot-a rowniez lubic Tiebia, choc bardziej wolic Bajor-k-a ( Michala ) ![]() wywrazliwieniec jeden taki sie wysublimowany muzycznie zrobil Mamo, nie mozesz zostac norka jako mi wiadomo, jestes juz kuna * konfilkt przyrodniczy sie wywiazac moze * kuna, znaczy z norweskiego zona
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, smakowite ciasto i ładny blat
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, olejuje
z tego debu mam kuchnie, blat stolu, bibioteke ( stary sie rozpedzil )i parapety rzeczywiscie kolor wyszedl piekny, choc na poczatku spazmowalam w kierunku orzecha czeka mnie ostatnie nalozenie oleju i przeszlifowanie wszystkiego a potem moze zawoskuje to ( i wreszcie finito ) Jest jeden zgrzyt, bo przy zlewie z letka pekl nie wiem, czy na blaty jest reklamacja, a poki co udajemy ze pekniecia nie ma ![]() a ciasto jezd ze sliweckami i jezd pyszne i pewnie dietetyczne ( skoro jem z takim zaangazowaniem ) ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Swoja droga, pamietam jak wspomnilalas ( chyba ), ze te oleje dobrze na rece robiano robia, naprawde
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
A parapety też olejujesz? ja zabejcowałam i położyłam lakier.
Z olejowaniem blatów opusciłam się nieco i widać to niestety Szczególnie przy zlewie zrobił się chropowaty i zjaśniał, boje się, ze właśnie popęka. Ech, muszę przeszlifować i zacząć od nowa.
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, wszystko olejowalam
tak nam powiedzial ten specjalistyczny pan olejowac dopoki przestanie chlonac ( odczekac dwa tygodnie ) eszlifowac drobna "myszka" i nalozyc ostatnia warstwe oleju ( i podobno wiecej juz nic nie trzeba robic ) no i wszystko wyszlo super, gladkie, piekne wybarwione poza Zlew Zone ![]() mysle, ze bede musiala polozyc specjalne woski zeby woda nie wchodzila w drewno |
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
No może wosk rozwiąże strawę przy zlewie. Muszę poczytać io woskowaniu
|
|
|
|
#1796 |
|
Piers do przodu
|
Doczytałam:
Mirro - będziem ![]() Mariolu - cudownie czytać o coraz to świeżych postępach Antonia tym bardziej, że mój chłop młodszy rozkoszował się małym co nieco na dobranoc do 2,5 roku a mój małż mówił, że jestem jak dobra mleczna Holenderka
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaki, zdałam
w dużej mierze to zasługa Waszych kciuków ![]() kochani jesteście usłyszam, że przejechalam plac manewrowy i trasę bezbłędnie ![]() jedyna uwaga to, że zbyt energicznie hamuję ale się cieszę .... tym bardziej się cieszę, kiedy czytam, że u Was też ok cieszę się bardzo z dobrych wieści od Marioli martwi mnie tylko chęć zamiany BigMamy w nornicę (ładną, czy nie) mam nadzieję, że to przejściowe Mamo, się Mama nie wygupia ![]() która z Was Wymiataczek wysłała mi esemesa? nie mam pozapisywanych numerów ![]() stawiam i co kto lubi
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Takuś, łał brawa wielkie
No to impreza dzisiaj będzie
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Takula
to pijemy |
|
|
|
#1800 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Takuś, gratulacje
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

), ale zazwyczaj sił mi nie starcza, aby coś skrobnąć. Ten wątek to dla mnie jak łyk świeżego, nieszpitalnego powietrza, przywołuje uśmiech na twarz i pozwala oderwać myśli od spraw codziennych, a pozwala skierować je na inne, bardziej przyjemne, tory.
, byc może wkrótce nastąpi wielki powrót do normalności.
. Prawdziwa babka a klasą z ciebie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A na ten deszcz to już w ogóle.

wczoraj było już znośnie, zapowiadali jakieś upały lecące od Afryki i co??

tym bardziej, że mój chłop młodszy rozkoszował się małym co nieco na dobranoc do 2,5 roku
a mój małż mówił, że jestem jak dobra mleczna Holenderka 
i co kto lubi