|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Już chciałam prosić Magneticę,żeby mi kupiła przy okazji Biodermę,ale przypomniałam sobie,że zamówiłam hydrolat w polecanej BU.I chciałam na Ebay poszukać jakiegoś stanika,ale wczoraj koleżanka mi zamówiła na Figleaves-o czym również zapomniałam
![]() Źle ze mną edit-któraś z dziewczyn polecała jakiś fajny spray do stóp,ale nie mogę tego znaleźć,czy to był jakiś produkt Scholla?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-07 o 20:27 |
|
|
|
#3573 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Chyba gdzieś to kupię w sklepie?Bo wszędzie Scholla widzę,a Kiwi jakoś mi się w oczy nie rzuciło.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, uwielbiam zebrę
![]() Ja kupowałam w zeszłym roku w super-pharm Chyba o tym jedwabiu Taka pisała
|
|
|
|
#3575 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Irenko, lepiej nie robić sobie zbyt "wielkich" oczekiwań
niż skazywać sie na późniejsze rozczarowania![]() Zdjecia Tatr piękne! Cytat:
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ten micel został zdeklasowany przez olejki myjące z BU, ale potwierdzam, że z miceli jest najlepszy
Jestem drugi dzień u rodziców i już czuję, że zaraz po powrocie muszę przejść na dietę. Mam zrobiła specjalnie dla mnie gołąbki, które mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację, co też robię jedząc przy okazji mnóstwo innych rzeczy. Jeżeli jutro zrobi jeszcze pierogi z kapustą i grzybami to ani chybi pęknę. A w lodówce ścina się galaretka na biszkopcie z kremem i jagodami
|
|
|
|
#3578 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No cóż Rawito-ja też miałam jeść oszczędniej,a wyszło jak wyszło
Po prostu coraz częściej mam ochotę na eksperymenty "ciastowe" w kuchni i nic nie poradzę
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, te olejki faktycznie tak dobrze oczyszczają?
Ja robię właśnie salatkę spod strzechy - ziemniaki ugotowane w mundurkach, wedzony boczek podsmazony i przyrumieniona cebulka ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jutro pójdę biegać |
|
|
|
#3580 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja na razie kupiłam hydrolat cytrynowy w BU,zobaczę co to za cudo
![]() a ja swoje usprawiedliwienie dodam,że jutro stepper i twister pomęczę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-07 o 21:05 |
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
![]() Naczytalam sie i podziwiam wszystko co zanabylyscie/upieklycie/ugotowalyscie. Moich migren ciag dalszy, oczy pieka, lzawia, wiec uciekam od monitora. Jeszcze tylko 2 dni i lece do kraju, alez sie ciesze.
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A u mnie na obiad była kasza gryczana z duszonym mięskiem i ogoreczek podkiszany.
Mniam. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie
|
#3583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Magdulenko Cytat:
Cytat:
Nasturcjo piękny kolor materiału ![]() Winterko, Magdulenko ależ kusicie ![]() BigeM toż to jedno z moich ulubionych dań ![]() ![]() Witajcie z wieczora |
||||
|
|
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chyba że będziesz w piątek na spotkaniu, to mogę Ci jutro zakupić To mnie też stuknij, żebym kupiła, bo na pewno do piątku zapomnę. |
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
I już wiem cóż się stało memu maleństwu
akumulator padł (szczerze mówiąc, specjalista ze mnie żaden, ale jakoś tak wydawało mi się, że to właśnie akumulator może być). Nowy już został kupiony, zobaczymy kiedy panowie mechanicy będą mieli czas, żeby go wymienić...swoją drogą, człowiek strasznie się przyzwyczaja do posiadania własnego środka transportu... jutro muszę pozałatwiać kilka rzeczy na mieście i zastanawiam się czy uda mi się wyrobić na czas, przemieszczając tramwajami i autobusami... i pobudka znacznie wcześniej musi być...
|
|
|
|
#3586 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dobry wieczór.
Winter - super wyglądająca zebra To moje ulubione ciasto.Moje nowe buty jednak nie są przeznaczone do całodziennego chodzenia. Co zrobić, żeby stopa mi nie wylatywała z butów - koturn (w sensie, że stopa idzie w dół, bo jest koturn po skosie, paluchy bardziej wystają, a co za tym idzie za piętą jest luz i mi lata stopa i bym się dzisiaj zabiła)? Wstąpiłam dzisiaj do Douglasa i nie mogłam się opanować... Wyszłam z ogromniastym pędzlem do pudru (taki big kabuki) i skuszono mnie na nową wodę perfumowaną Halle Berry - mówię Wam, cudo, mimo że nie pozorne. Tego szukałam. Wspomnienie Extraordinary Avonu, ale w ulepszonej wersji i nie gryzie tak w nos. Przecudowna czekolada. Kupiłam na początek 15ml (w sam raz do torebki), ale zaczaję się na 50ml, bo pachnie tak
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę jesień ! A tak w ogóle to ostatnio zdarza mi się bywać na zakupach częściej niż zwykle i podczas minionego rajdu po sklepach zauważyłam na półce w Sephorze Mauboussin w obu wersjach - edt i edp. Zdziwiona byłam [ Na allegro pustki, w perfumeriach internetowych pustki, a tu sobie spokojnie stoją zaofliowane pudełeczka w Sephorze...
|
|
#3588 |
|
Piers do przodu
|
Fenris - nie pozostaje nic innego, jak połazikować w domu do momentu aż się podeszwa uelastyczni
też tak miałam i po dwóch dniach mordęgi nagle zaczęły współgrać ze stopą
|
#3589 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nawet zapiętki kupiłam, ale nie pomaga, stopa leci i chodziłam pod koniec dnia jak słoń.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() Ale piekne sari! Juz widze w nim Tymene Nie mowcie o ciastach, prosze ![]() Od niedzieli nie jemy slodyczy, chleba, ziemniakow, makaronow. Wega tez dietuje, je suchego lajta i suszone rybki. I jeszcze cos, kijaszkujemy w trojke, szanowny maz dal sobie kije kupic ![]() Cytat:
![]() aaaaaaaaa. duzego kopa na rozped prosze, powinnam sie uczyc. Za trzy miesiace czeka mnie mega kosmiczny egzamin a ja w lesie, troche. Jak czytam pytania z poprzednich to czuje sie wyksztalcona inaczej
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
seeerio? o cholera, ja chcę, ja chcę wymienić sama!
ale obawiam się, że jak już trafił do panów mechaników (na diagnozę choroby), to oni już sami go wymienią i wyleczą...swoją drogą, czasem żałuję, że nie trafiłam do technikum samochodowego, zamiast do liceum ogólnokształcącego i kop zgodnie z życzeniem: <kop> ja się sama kopnę i wrócę do cech rynku sportowego. szał ![]() chociaż nie, najpierw zrobię sobie herbatę. a co
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-07-07 o 23:11 |
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, Tomaszu!
A pewnie! Dobra herbata nie jest zła! Też se zrobię! ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- I po ciasto do kuchni idę! U mnie tradycyjnie Joaśkowe ciasto maślankowe, tym razem z własnym agrestem, a właściwie jego resztkami, albowiem me dziecię zeziera z krzaka wszystko, co na owym krzaku rośnie (tylko liści nie zeziera ), nawet jeśli jest jeszcze masakrycznie niedojrzałe.
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio upiekłam muffinki (z rabarbarem), ale tata pożarł prawie wszystkie (mimo bardzo sceptycznego do nich podejścia z początku)po licencjacie sobie będę piekła ciasta, o
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę i próbuję coś napisać, ale jakoś bez sił jestem
pomacham Wam tylko i zaniepokoję się jeszcze publicznie nieobecnością Kattariny i Zuzio-Tereski hop, hop... co z Wami ? |
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
ale zebra!
slinotoku dostalam ![]() nie mam zadnego ciasta w domu. to ide spac
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia. |
|
|
|
|
#3597 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry
Chyba dzisiaj muszę zaopatrzyć się w parasol.Miłego dnia. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 |
|
czyli Endżi
|
Tygrysie,
Magnetico, a jest jakiś zlot ? Hm, mam trochę biegania rano, ale myślę że w godzinach popołudniowych mogę się na chwilkę wyrwać. Naprawdę byłabyś taka megakochana i kupiłabyś?! Na zlociku dałabym Ci kasiorę
|
#3599 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry
Zuzio-Tereska żyje, rozmawiałam z nią wczoraj ![]() Winterku, zebra wygląda pyszniaście zwłaszcza dla takiego łakomczuchaFenris - a propos butów: Scholl ( i inne, tańsze odpowiedniki), maja w swojej ofercie takie żelowe poduszeczki "party feet" które sie wkleja wewnatrz buta. Są wielokrotnego użytku, można je przekładać z jednej pary butów do drugiej i oprócz tego, że chronią śródstopie, nieco amortyzują stopę wewnątrz buta. Poza tym, jeśli masz wrazenie, ze koturny są za luźne, to dodatkowa warstwa wewnatrz je uszczelni Pozarłam właśnie coś, co się nazywa "łapa niedźwiedzia" jadłam smaczniejsze, ale jako zapychacz do kawy ujdzie w tłoku. I pozasłaniałam verticale w pracy, zeby nie patrzeć na to nieszczęście za oknem mam nadzieję, że Katty ma rację i wypada się teraz, a w przyszłym tygodniu (i jeszcze w następnym ) poświeci....
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniołku, planujemy spotkanie w piatek ok 18.00 w Kenzo Amour |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

niż skazywać sie na późniejsze rozczarowania

Po prostu coraz częściej mam ochotę na eksperymenty "ciastowe" w kuchni i nic nie poradzę

buu, mój kochany samochód (no ok, rodziców, ale ja nim głównie jeżdżę), co ja teraz zrobię...

Na jakim przystanku kolejki wysiąść?
To moje ulubione ciasto.
Na allegro pustki, w perfumeriach internetowych pustki, a tu sobie spokojnie stoją zaofliowane pudełeczka w Sephorze...