|
|
#751 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
johnny89 - geografia Edytowane przez maciek12 Czas edycji: 2009-07-10 o 16:45 |
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
a jest ktoś kto składał na zoczne? i jak to jest jak 17 dam im papiery to nie mogę potem zrezygnować ? bo na zaocznych podpisuję jeszcze umowę... o płatnościach . Więc orientuje się ktoś?
|
|
|
|
#753 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Niet... Ja chciałbym zostać TiRówką ^^ |
|
|
|
|
#754 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#755 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? i jak CI poszlo ?a na geografie od ilu przyjmowali ? ktos wie/ latwiej bylo sie dsoatc niz na turystyke ?
Edytowane przez q_kaska_q Czas edycji: 2009-07-10 o 17:50 |
|
|
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
no a ja 54% wiec to wszystki wyjaśnia;/
a masz jakies info o ile osób zazwyczaj wchodzi z rezery?? bo kurde wkurzyłam sie. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- nie, złożyłam na gegre ale sie nie dostałam;/ |
|
|
|
#758 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co nie wiem właśnie szukam, ale mysle ze sporo osób z rezerwy moze sie dostac poniewaz duzo z tych osob ktore sa na czele pojdzie na agh,uj lub na jeszcze inne uczelnie. Oby
|
|
|
|
#759 |
|
Przyczajenie
|
liczyli średnią ze wszystkich zdawanych przedmiotów, a jesli miałas gegre rozszerzoną to razy dwa.. a trzeba było miec średnią powyzej 97.
|
|
|
|
#760 |
|
Przyczajenie
|
słuchajcie, a jak ktos sie nie dostal do upragnionego krakowa, a w dodatku jeszcze bardziej mu zalezy zeby tam studiowac.... po prostu co mam zrobic, jaka uczelnia, moze jakis "myk" jest, ja nie wiem co mam teraz robic widze ze tu siedzicie w temacie po uszy wiec prosze o jakies rady, tylko prosze o jakies konkrety bo trawy nie bede kosic zebami i zapierdalac przy asfalcie na euro.
|
|
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
skladalam na up na edytorstwo i na uwr na polonistyke..
na up jestem 140 wynik 102 pkty a przyjetych 66 a na uwr 391 - 250 przyjetych.. szanse wrecz zerowe... i gdyby nie moja fatalna sytuacja rodzinna - jestem z rodziny patologicznej.. to moze ta zyciowa porazka nie bolalaby az tak.. tymbardziej,ze rok temu na uwr na polonistyke bym sie dostala... nie moge zostac tu (w sensie w domu z rodzicami) jeszcze rok.. no nie moge.. nic nie powiedzialam a i tak byl cholerny dym.. caly dzien placze po kryjomu..nie wierze w to.. przeciez moje wyniki byly ok pl roz 68% wos roz 54% ang podst 82% hist roz dod 34 % |
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
no a u mnie sytuacja wyglada tak- potwierdziłam chęć studiowania na AWFie.. , więc oficjalnie jestem studentką
Ale czekam na wyniki z rezerwy z pedagogiki społeczno-opiekunczej- 13 miejsce na rezerwie i z turystyki z UP- 2o miejsce na rezerwie.. mysle, ze bedzie okej. Najbardziej zalezy mi na turystyce na UP
|
|
|
|
#763 |
|
Przyczajenie
|
wspolczuje nomileczka, ja co prawda nie mam rodziny patologicznej ale mam rodzine po*******ona, dluga historia.... tez sie musze wyrwac, nie wiem co mam robic, zeby studiowac w KrK, wogole nie ma zadnych wiarygodnych zrodel info, a takie jakies punkty info powinny istniec i caly sytem ale to polska, w dodatku pisze ci tu taka ze sie dostala na awf ale jeszcze bedzie wybierac pomiedzy tym a tym...
|
|
|
|
#764 | |
|
Raczkowanie
|
Hmm ja z mojej strony mogę Wam udzielić takiej informacji: skladałam też na UP na informacje naukową i bibliotekoznastwo z językiem polskim .. i było 80 miejsc a chętnych tylko 71
więc jest jeszcze 9 wolnych miejsc, można zadzwonić, czy jutro może podjechać.. (w sobotę są czynne te komisje rekrutacyjne?) albo ewentualnie zaraz z rana w poniedziałek z papierami... Ja np. nie zamierzam potwierdzać tam chęci studiowania i myślę, że będzie więcej takich osób... może warto? ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
każdy ma prawo wybierać... rozumiem, że zazdrość przez Ciebie przemawia ale staram się pomoc- podałam Wam inf. o wolnych miejscach.. |
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja sie zalamalam myslalam ze bede mic przynjajmniej 80% z polaka rozszerzonego a tu 62% ;(((((
Zlozylam na stosunki miedzynarodowe i na administracje. Na administracji jestem 208 na 112 miejsc a na stosunkach 252 na 121miejsc. Raczej nie ma szans ze sie to poprawi, mimo ze prog konczy sie na 195p a ja mama 177. Juz naprawde nie wierze ze sie nigdzie dostane, mama jeszcze papiery zlozone na AGH na socjologie prog 681 byl w tamtym r. i na kulturoznawstwo 580 (prog) ja mama 624p. Moja sytuacja jest naprawde fatalna z mojego punktu widzenia, raczej nigdzie sie nie dostane wiec mozecie sie pocieszyc. Jakbyscie ialy jakies informacje to prosze piszcie |
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
eh..
no najgorsze ze naprawde calkiem niezle napisalam mature.. tak bez obciachu.. czy zostaja gdzies wolne miejsca na up? nie orientujecie sie? |
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
nomileczka próbuj w drugiej rekrutacji na UŚ do Katowic jeśli już tak bardzo chcesz się wyrwac z domu. Ja się dziś dostałam na pedagogike opiekuńczo-wychowawczą i czekam jeszcze na wyniki z FP. Tam są maksymalnie zwiększane limity przyjęć, dostają się praktycznie wszyscy, więc myślę, że w II rekrutacji masz szanse.
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
kiedy rusza?
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
do 20 musimy potwierdzić, wtedy będę ogłoszone listy i WKR-y pewnie ogłoszą gdzie są wolne miejsca i na co jeszcze można składać papiery. Śledź uważnie stronę UŚ bo prowadzona jest naprawdę wzorowo i wszystkie nowe informacje pojawiają się na bieżąco.
Nie martw się, skoro Kraków nas nie chce, to pffff niech żałuje, podbijemy śląsk jak będę miejsca na FP to składaj na nią a nóż się spotkamy w październiku i głowa do góry
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
Jestem w szoku,ze tak progi skoczyly
wszyscy znajomi mysla,ze robie sobie jaja,bo slyne z nietypowego poczucia humoru ... eh.. bede pilnowac UŚ moze da rade... |
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda gadać, ja już nawet nie mam sił się przejmować...Na śląskim są o wiele korzystniejsze przeliczniki, więcej miejsc ehhh no jakoś się pocieszać muszę.
Dziś na pedagogice do Cieszyna przyjęli nas wszystkich nie ma listy rezerwowej, wszyscy którzy się zapisali na studia się dostali i ta ma być
"I'll take my clothes off and it will be shameless Cuz everyone knows that's how you get famous" Edytowane przez EverybodyLies Czas edycji: 2009-07-10 o 21:21 |
|
|
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
ach...a tak marzylam o goegrafii......no ale nie poddaje sie...jest jeszcze lista rezerwowych...wiec nie jest tak zle hmmm..a jak cos to zostaje jeszcze AGH...moze tam nie bedzie takich tlumow jak tu....
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
ja licze na FP na UŚ ... ale jakbyście słyszeli o jakichkolwiek wolnych miejsach na AP to ja proszę o szybko szybko jakieś info .
|
|
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie to może będziesz wiedziała...jakim cudem na FP do rybnika ten koleś na 1 miejscu miał ponad 700pkt? Jak to jest w końcu liczone? Wszystkie przedmioty pisemne czy tylko polski i angielski? Bo już się kompletnie pogubiłam...
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, jak tak Was czytam i widzę ile osób się chciało dostać na UP, to normalnie jestem w szoku...
|
|
|
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale sama nie wiem bo wychodzi, że max można 700pkt dostać ( 100%*5 [ polski rozsz na 100 jakby zdal] no i + 100%*2 [jakby zdał jezyk rozsz na maxa] ) no i wychodzi 700 .. ale pewnie sobie kupił więc nie zczajili tylko od razu mu wpisali 700 . ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- a i ten .. ostatni miał 230.000 więc ja już sama nie wiem czy w katowicach 300 moje wystarczy maaaaaaatko ja już mam dośc a już jak sobie przypomnę ze dostalabym się na tą politologie albo socjologie to mam taką ****.icę że obłed |
|
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam przynajmniej taką nadzieje.
|
|
#778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no pewnie ze zrezygnuja gdzies czytalam ze jakas dziewczyna byla 12nasta i sie dostala... bedzie git ja tez mam nadzieje ze ten kierunek bedzie ok ciekawe czy na 90 osob beda faktycznie same babki ![]() gratulacje tym co sie dostali... a Ci co niestety nie.. liczcie na rezerowa ! nie ma co sie poddawac od razu..powodzenia
|
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
A mam takie pytanie, dziewczyny - przypuśćmy, że potwierdzam chęć studiowania na UP (bo się dostałam), ale przykładowo jestem na rezerwowej na AGH i się dostaję (oczywiście hipotetycznie!). Czy mogę się wypisać z UP? Dajcie znać, proszę, jak któraś wie
![]() Ponawiam prośbę ![]() edit: o cholera, zedytowałam zamiast zacytować :ściana: późna godzina
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() Edytowane przez Antentenne Czas edycji: 2009-07-11 o 00:17 |
|
|
|
#780 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ja składałam na geografie i się dostałam ![]() jest ktoś możne kto się dostał ????co prawda pod koneic listy ale sie dostałam ![]() moje wyniki gegra R 67% matma P 94% polski P 85 niemiecki P 84 ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- moj numer gg 962458 chętnie poznam nową koleżankę z kierunku geografia ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

? i jak CI poszlo

bedzie git