|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Aaaaaahaaaaa... Ups, myślałam, że to dwie osoby
![]() Nasturcjo - super kot ![]() Dzisiaj mój 12 dzień A6W i nie widzę mniejszego brzucha, tylko taki sam... Ale kilogram zszedł. Mam podły humor. |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, czy ktoś mnie jeszcze pamięta?
![]() Fenrisie, pocieszam Cię- masz kilogram na minisie- a to plus. Rawito, wszystkiego najlepszego. Mam dziś wolne, chciałam jechać na plażę, ale pochmurno. Pieleszuję zatem. Kot Nasturcji, i koty Magnetiki- świetne. Jak to koty.
|
#4893 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Koto - pamiętamy, witamy, życzymy milego pieleszowania
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
kot się znalazł
się nasturcji w związku z tym dopytam, czy się dokociła?? dzwoniłam dziś do rodziców, samochód wydobyty spod drzewa, na chodzie, prądu nie ma dalej, niestety przez uszkodzony dach zalało sufit. najlepsze życzenia urodzinowe dla jowity |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, dobrze ze sie znalazl
po powrocie, jak znam zycie, polazl pewnie prosto do misek ![]() Nad nowo-kotem precuje wytrwale dokarmiam poki co, bo nadal nie chce podejsc a widac, ze do niedawna mial dom, bo rasowiec, z pieknie utrzymana sierscia tylko chudy i smutny Wakacje to czas kiedy norwedzy beztrosko pozbywaja sie klopotu w postaci zwierzaka Moja kolezanka znalazla kota na lotnisku ktos liczyl na hotel dla zwierzat przed odlotem ale cenowo sie pewnie przeliczyl i zostawil pieknego rasowego kociaka na parkingu Mam nadzieje, ze zdazymy go pobrac przed tymi ze schroniska Fanris gratuluje kilograma na minusie ![]() Koto milego leniuchowania plaze mozna zrobic sobie w domu
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Kota
Jutro rusza Jarmark Dominikański. Poruszanie sie ulicami starego miasta to teraz nielada wyzwanie Chciałabym już na urlop.
|
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odmachuję Wam. Jak jutro będzie pogoda taka, jak dziś, to się wybieram, trudno, tłok nie tłok, ścisk nie ścisk. Będę poszukiwać pudełka na próbki- teraz trzymam je w małej drewnianej misce, z której wylatują już niestety. Nie wiem jak, ale ciągle ich jakoś przybywa, choć nie robię wiele w tym kierunku, by je pozyskiwać ![]() Joasiak miała fajne, irysowe pudeko od Sasi, ostatnio też widziałam takie u innej wizażanki, czas sobie sprawić takież. Też chciałabym urlop, bardzo, bardzo, bo czuję się jak automat, w kólko to samo. Potrzebuję koniecznie zresetowania. Jeszcze tylko tydzień w robocie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jutro lece na jarmark
|
|
|
|
#4899 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie piątkowo!
Rawito - najlepsze życzenia urodzinowe! Sto ciekawych lat! Nasturcjo - powodzenia w przygarnianiu i oswajaniu kota. Marioli i Antosiowi A Kattarina się znalazła? Wszystkim poturbowanym przez burzowy los i bolące głowy ślę wirtualne uściski ![]() Na Śląsku duchota, ale burzy nie było oby tylko jutro powrotnie nas nie dopadła ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4901 |
|
rude jest piękne:)
|
Kotus pamietamy Ciebie doskonale
Fenrisku glowa do gory wlasnie przeszla nad nami ulewa i po wczorajszych 35 stp w cieniu ,dzis mamy okolo 19stp ,tak lalo ,ze swiatlo zgaslo ![]() aaaa zapomnialam ,Nasturcyjko trzymam mocno za drugiego kociastego
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-07-24 o 12:16 Powód: dopiesek do Nasturcji :) |
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ciebie znam, Kasiu, to pewnie będziesz buszować po starociach.
Też mnie zawsze tam ciągnie. I obserwuję od kilku już lat wzruszający mnie trend- te duperele typu wazoniki, durnostojki, ceramika, z lat 60-tych, pamiętana z czasów mojego dziecięctwa- teraz staje się tak samo cenionymi "antykami". Czas płynie. Cytat:
![]() Zamieszczam wspomnieniową, teraz już "antyczną" porcelanę Ćmielowską.
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja,
przed chcwilka wrociłam od kolezanki- kosmetyczki ;-). trzeba wygladać jak człowiek na 26.07. moj Skarb pojechał zwiedzać Łódz z babcia a ja mam troszke wolnego. mialam sprzatac ale chyba na razie usiade sobie z kawka i poczytam wizaz. Kota macham łapką do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- zapomniałam Rawito, wszystkiego najlepszego ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- i jeszcze zapomniałam Kriss |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Przywlokłam się zamachać
![]() Wszystkim Madziom spóźnione ale szczere życzenia naj... naj... Jowicie - stu lat Życie się życi .
|
#4905 |
|
Piers do przodu
|
BigeM - co Ci się życi??
|
|
#4906 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepsiejszego dla Rawity
Dziewczny, wybaczcie moja niedowiedze, ale co to takiego A6W jest i czym to sie je ??? Teraz popelnie chwalipiejstwo, toc czemu nie popelnic ... Tak pieknie sie prezentuje, tak mesko
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-07-24 o 14:24 |
|
|
|
#4908 | |
|
czyli Endżi
|
Dziękuję za oświecenie
![]() Google wypluwało mi coś o budownictwie, ale teraz kojarzę że moja siostra robiła coś podobnego u dentysty. Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że udało się upolować, bo strasznie długo na nie polowałam i już pogodziłam się z myślą, że już nigdy nie będzie moje... ![]() A czemu nie warto o nim gadać? Beznadziejny? Przyszło moje pierwsze zamówienie z BU. Ciekawe jak kosmetyki będą się sprawować.
|
|
#4909 |
|
rude jest piękne:)
|
Dorotko piekne zdjecie
a A6W to jest takie cus co w zalaczniku
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
BigMamo, a tak poza tym to wszystko ok?
![]() Margocie, zaraz napadne na Ciebie na Pw w, sprawie piaskowania... Macham do wszystkich w przelocie ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Doroto, alez zdjecie!
|
|
|
|
#4911 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Mirro, napadaj, napadaj |
|||
|
|
|
#4912 |
|
Piers do przodu
|
Dorotko
zresztą z pewnością nie jedne achy i ochy na widowni się podnosiły z łabędzich młodych piersi
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Ryzykant
Niestety ryzykował nie swoje,ale często nasze zdrowie .....Osoba,która nie powinna być treneremDorotko.Piękne zdjęcie
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Kochane za polechtanie matczynej proznosci.
Moj syn mi w tej materii bardzo imponuje. Po przejrzeniu wstepnym Margotowych i Teresowych zalacznikow i linek juz wiem, ze to A6W nie dla mnie. Nie lubie wykonywac cwiczen i akrobacji cielesnych, jestem w tym wzgledzie leniem patentowanym. |
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po nieobecności! Bardzo dziękuję za życzenia
Wróciłam dzisiaj z kresowego biwakowania Było super, aczkolwiek bez prysznica i pogoda w kratkę. Jeziorko, ogniska, rybki Bardzo się zrelaksowałam. Niewątpliwym plusem wyjazdu jest poznanie TŻta- typowego intelektualisty, od zupełnie innej strony - jako człowieka lasu z siekierą i piłą
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Joasku
widzem Ciem Doroto alez masz pana "mlodego" przy boku swem ![]() Jowito teraz wiesz, ze nie zginiesz ![]() poczucie, ze procz strawy intelektualnej, ktora same ( wbrew temu co mowia ) zaserwowac sobie mozemyznajdzie sie ktos, kto w razie glodu koguta ukradnie, pior pozbawi i na wolnym ogniu przypiecze, dla kobiety wazne jest
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko, jest kim sie pochwalić. gratuluje wspaniałego syna.
Rawito, witaj w domu. a ja zaraz zmykam moj Skarb powraca i bedzie mnostwo wrazen z wycieczki i pozniej chyba pojdziemy sie zdrzemnać.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja wyżebrałam tydzień urlopu
i uciekam to uczcić napadem na Superpharm i inne takie ![]() Jakby mnie w przyszłym tygodniu było mniej, albo wcale, to znaczy, ze się leniwię
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, witaj! I przesylam spoznione, ale najszczersze zyczenia Urodzinowe!
Doroto, syn prezentuje sie wspaniale ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- A teraz bede wymiatac na wstecznym
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
dziecko przyjechało ale spiące i całe umorusane. wnioskuje,ze wycieczka była udana
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Małgosiu, gratuluje urlopu- nalezy Ci się |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Chciałabym już na urlop.

za drugiego kociastego