|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)
Cytat:
Nigdy nie miałam butów z tego sklepu, ale kilka razy podobało mi się parę modeli
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starlit jeżeli chodzi o satynowe peep toe u mnie zostały tylko dwie pary rozm. 37
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie kuszą te oxfordy, ale jednak 130 zł...
![]() w ogóle jak z jakością butów z h&m?
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Ojejjj jak dobrze, że pojawił się ten wątek, gdyż może pozwoli mi rozwiązać mój dylemat!
Jakiś czas temu (z dwa tyg. wstecz) znalazłam w necie śliczną spódnicę. Niestety była ona ze wsześniejszych kolekcji... Jednak nigdy nie zaszkodzi spytać czy ktoś ją może jeszcze gdzieś widział? W H&M lub na allegro? Byłabym szalenie wdzięczna. http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...dnica_H_M.html
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
ja należę do miłośniczek wisiorków z H&Mu za 5zł
mam złotego motyla, który wygląda super z czarnymi tank topami i bokserkami
|
#126 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
dziekuje, ze sprawdzilas(jeszcze taki maly off top - strasznie mi sie podoba Twoj avatar, uwielbiam lily )a co do butów na obcasach z H&M to wszystkie, ktore mierzylam byly strasznie niewygodne
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku było ich bardzo dużo, nie cieszyły się popularnością, dlatego myślałam że coś się uchowało. Jeżeli jesteś zdesperowana możesz je znaleźć na Allegro, ale cena jak dla mnie zaporowa - widziałam je za 59,90 albo nawet 69,90 - myślę, że to skórka niewarta wyprawki (każdy chce zarobić ). Za avatar dziękuję, Lily jest ze mną od paru dobrych miesięcy, próbowałam ją zmienić na lepszy model, ale jest uparta, cały czas do mnie wraca.
|
|
|
#128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój był.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
zostaje Ci szukanie innych. które je zastąpią albo allegro........ moje obiecane wczorajsze trampki-20 zł, w orsayu kupiłam do kompletu torebkę... ![]() balerinki różowe-20 zł czarne ażurowe kolczyki- 6,9 zł trykotka zielona-29.90-->mam taką samą jeszcze czarną-bardzo je lubię, świetnie mi się je nosi, dorby gatunek ![]() a kolczyki ze sklepu gitter- te wczorajsze zguby się odnalazły ![]() przekopałam rano cały pokój, myślałam że faktycznie je zgubiłam w CH ale okazało się ze spadły za łóżko
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2009-07-26 o 21:58 |
|||
|
|
|
#129 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
allegro odpada, te buty na pewno nie sa warte wiecej niz 50![]() fajne te Twoje rozowe baleriny, w krk ich nie przecenili
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Was też denerwuje to że w sklepach przeceniany jest różny asortyment??? jak oglądałam na zakupowym kiedyś biżu za 5 zł, jaką dziewczyny kupowały to mi oczy z orbit wychodziły bo ja nawet w regularnej cenie pewnych rzeczy nie widziałam:/ a w hm jestem często więc nie sądzę abym przegapiła te rzeczy niesprawiedliwe
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że w drugiej kwestii powinnam obwiniać małą powierzchnię sklepu, która uniemożliwia posiadanie zbyt dużego wyboru (kilka pięter to byłoby coś ). Często na zakupowym przecieram oczy ze zdziwienia, bo u mnie wielu rzeczy nie ma, które chciałabym mieć. Strasznie żałuję nad brakiem Divided, bardzo wiele rzeczy mnie się tam podoba, chociaż na damskim dziale także można znaleźć wiele perełek. Co do przecen, zauważyłam, że w większości sklepów rzeczy nie odbiegają do siebie tak bardzo, chociaż zdarzają się wyjątki, tak samo w kwestii różnicy cen (przykładowo rozm S tańszy o 30 zł od M, albo szara bluzka 20 zł, czarna o tym samym fasonie już 40 zł - na jakiej postawie to działa? ).
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
w Krakowie także są dwupoziomowe H&M'y + osobno dziecięcy
![]() ostatnio spodobała mi się granatowa kurteczka tak chyba ponad pępek, w róże. Może kojarzycie ale póki co ponad 100zł więc mi szkoda to chyba i tak z nowej kolekcji, wcześniej niż w wakacje jej nie widziałam (albo przeoczyłam ).
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-07-26 o 22:30 |
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Tez powolutku zastanawiam się nad zakupem obuwia z H&M. Póki co nie zawodziły mnie inne rzeczy, więc czas podjąć ryzyko. Mierze się na oxfordy z nowej kolekcji, są po prostu genialne
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego czasami szlag mnie trafia jak ogłądam coś na zakupowym, jadę a tam klops.Jeśli chodzi o rozmiary to miałam taką sytuację ale w camamieu że bluzka w rozmiarze s była przeceniona o 40 % a w moim xl już nie....poszłam do kasy i powiedziałam że to dyskryminacja itp i koszulke miałam za tą cenę co rozmiar s ![]() Nie powinno być tak że wybrane rozmiary są przecenione. Rozumiem kolory ale rozmiary?? Mam się czuć gorsza bo nie noszę s czy m?? i nie zasługuję żeby zapłacić mniej?? jestem uczulona na to w sklepach i jak nie często zdecyduję się odezwać przy kasie czy w ogóle w sklepie to akurat w tej kwesti otwieram dziubek. liquefy Ja mam w sumie 4 pary butów z hm (dwie kupiłam wczoraj więc się jeszcze nie liczą ![]() ![]() ![]() ). jedne mam od tamtego sezonu letniego-pokazywałam je na wątku-takie zielone) i jestem z nich bardzo zadowolona...wygodne, i nie obcierają poza tym dosyć dużo w nich chodzę i się nie rozlatują. Na temat obcasów się nie wypowiem bo nie miałam na nodze żadnych takich.mam jeszcze takie różowe klapki-japonki-też dałam tutaj zdjęcie na wątku. To są moje najwygodniejsze japonki. w tamtym roku obeszłam w nich cały Kraków i nadal czułam nogi ![]() Moja koleżanka ma mnóstwo bakerinek z hm i jest bardzo zadowolona
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2009-07-26 o 23:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#137 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
ja też się na nie czaję
|
|
|
#138 |
|
catch me if I fall.
|
wklejam moje dzisiejsze zakupy h&m-owe
![]() -bluzeczka z cwiekami 59 zl -legginsy z zamkami 39 zl -wisiorek 5 zl co do nowej kolekcji to ta z divided jest swietna szczegolnie podobaja mi sie sweterki i bolerka z cekinami, chyba sobie jakies sprawie, chociaz ceny nie sa zachecajace niestety
Edytowane przez starlit Czas edycji: 2009-07-27 o 16:03 |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym dołączyć do Waszego grona
Jestem zarówno miłośniczką jak i pracownikiem H&M Dlatego też przez ostatni rok 3/4 rzeczy które kupiłam pochądzą właśnie stąd Wolę nie liczyć ile pieniędzy tam zaostawiłam ale to już choroba zawodowa ![]() Podobnie jak kilka z Was czaję się na oxfordy z nowej kolekcji Rozum podpowiada "masz już tyle butów" a serce " bierz!" hehe
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2009-07-27 o 16:41 |
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie! Nowa kolekcja H&M jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Dużo rzeczy, na które poluję od dłuższego czasu. Więc zapowiada się na skok na H&M
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Z racji że dzisiaj strasznie się nudziłam w domu postanowiłam wam zaprezentować moją całą kolekcję
Dalsza część jutro, przepraszam za niektóre wygniecione ubrania, ale są wyciągnięte prosto z szafy
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
:d
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
o super wątek, dołączam do miłośniczek h&m!
w te letnie wyprzedaże h&m się super spisał.
|
|
|
|
#145 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
tez mam ten jesienny plaszczyk Czy Tobie tez non stop odpadaja od niego guziki? Ja je chyba juz 20 razy przyszywalam
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nosiłam go 4 miesiące non stop a z guzikami się nic nie dzieje
|
|
|
|
|
#147 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
albo nie umiem szyc
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta torba jest z dawnej kolekcji? Świetna! Oprócz tego bardzo podoba mnie się czarna bluzka z kokardą, można ją jeszcze dostać? A sukienkę ze srebrną nitką też posiadam.
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam coraz bardziej w kwestii tych oxfordów. Biorę pod uwagę też różne inne sklepy, i jak myślicie? Dostane gdzieś lepszej jakości, podobne przynajmniej , w granicy 150 zł, w normalnych sklepach(namacalnych, nie allegro etc)?
|
|
|
|
#150 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Jestem za tym, żeby były tu pokazywane rzeczy wyłącznie z H&M. W końcu ogólny wątek zakupowy też istnieje. ![]() Uwielbiam H&M, w pięciopiętrowym w Madrycie czułam się jak w raju. Przy okazji, link do wątku o dodatkach H&M. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112025 Był też taki o torebkach, ale nie mogę go znaleźć.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-07-27 o 21:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Są mega wygodne!

mam złotego motyla, który wygląda super z czarnymi tank topami i bokserkami
Na początku było ich bardzo dużo, nie cieszyły się popularnością, dlatego myślałam że coś się uchowało. Jeżeli jesteś zdesperowana możesz je znaleźć na Allegro, ale cena jak dla mnie zaporowa - widziałam je za 59,90 albo nawet 69,90 - myślę, że to skórka niewarta wyprawki (każdy chce zarobić
).

). Często na zakupowym przecieram oczy ze zdziwienia, bo u mnie wielu rzeczy nie ma, które chciałabym mieć. Strasznie żałuję nad brakiem Divided, bardzo wiele rzeczy mnie się tam podoba, chociaż na damskim dziale także można znaleźć wiele perełek.

ale to już choroba zawodowa
Ja je chyba juz 20 razy przyszywalam