|
|
#1441 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009
Ostatnie wieści z Galerii Bałtyckiej:
Promod - przeceny do 70% Adidas - przeceny butów kupiliśmy z TŻ 2 pary za łącznie 250 zł ![]() Orsay - kilka T-shirtów za 9,90 i jakieś inne przeceny ale szału nie ma ani z cenami ani też ubraniami Stradi - ogólnie porażka, taki syf, wszystko wala się po ziemi, ludzie po tym chodzą, brzydko pachnie, wszystko brudne, zresztą i tak jakieś resztki, poprzebierane Reserved - sporo przecen butów i pozostałości, ale większość duże rozmiary, bardzo dużo spódniczek, wszystko -70%, w męskim T-shirty 39,90, koszule 39,90 spodenki 29,90-59,90 Bershka - to co tam widziałam to się w głowie nie mieści!!, na wysypisku śmieci jest o wiele lepiej i czyściej, co prawda sporo przecenionych ubrań ale ceny w porównaniu z zeszłym rokiem szału nie robią, szczególnie spodnie ( 69,90 ). Poza tym większość rzeczy wymieszana, pozwijana, pętająca się pod nogami, no wiele można tu opowiadać ale nie o tym wątek i jeszcze muszę dodać ( nie mogłam się powstrzymać ) Pani, która wydawała numery do przymierzalni chyba minęła się z powołaniem, raczej powinna zmienić profesję bo odstrasza swoim zachowaniem klientów!!. A oprócz wysokich cen, bałaganu to raczej widać już nową kolekcję ZARA - sporo przecen pasków ( 29,90-39,90 ), trochę sweterków ( 49,90 - 59,90 ) i T-shirtów, letnie sukienki ( 79,90-99,90 ) też już raczej końcówka Ogólnie to chyba już końcówki wyprzedaż i prawie wszędzie przeceny do 70% |
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1443 |
|
Organizatorka :)
|
Kochane Zakupoholiczki
![]() Jak na dzień dzisiejszy prezentują się Złote Tarasy i Arkadia ? ![]() Czy trwa tam jeszcze wyprzedażowe szaleństwo, czy już raczej wchodzi nowa kolekcja, a z wyprzedaży zostały same "ochłapy"? xD
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
Podpinam się pod pytanie wyżej, jest jeszcze nikła odrobinka szans, że znajdę coś na 36/38? A moja przyjaciółka 40-42?
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
oo również mnie ciekawi sytuacja w Arkadii
Wybieram się tam pojutrze, ale czy mogę jeszcze na coś liczyć? Zauważyłam, że w tym roku wyprzedaże zaczęły się jakoś wcześniej, rok temu na najlepsze okazje trafiłam dopiero w pierwszym tygodniu sierpnia :|
|
|
|
|
|
#1446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rzeczy niestety bardzo poprzebierane i nawet jak coś nowego wystawią to bardzo szybko się sprzedaje ![]() Cytat:
Jakoś nie zauważyłam, żeby w tym roku pozostawały same ekstramalnie duże albo małe rozmiary (no może za wyjątkiem butów w Zarze ), są i S i M i L-ki więc myślę, że spokojnie coś dla siebie wybierzecie ![]() Cytat:
niestety same duże rozmiary zostały )
|
|
|
#1447 | |
|
|
Cytat:
Dziękuję bardzo za informacje ![]() Hmm czyżby to znaczyło, że dobrze, że mam 40stkę numer buta? ^^ hehehe może dorwe jeszcze jakieś bucisze w Zarze na weselicho
|
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Raczkowanie
|
wielkie dzięki za info
a duży rozmiar buta mnie akurat cieszy ;D
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
Moje podsumowanie:
House 2 pary skarpetek 9,90 złNew Yorker slip-ony 13,95 zł H&M skarpetki z 19,90zł na 10 zł H&M pasek 10 zł Terranova pasek 14,90 zł Zara spodnie 99,90 zł Pull&Bear 2 pulowery 59,80 zł New Yorker 3 koszulki 50,85 zł Cropp bluza 50 zł House pasek 9,90 zł House slip-ony 29,90 zł Zara buty 59,90 zł H&M koszula 30 zł H&M koszulka 20 zł House koszulka 40 zł Zara buty 129zł Zara 2 koszulki 49,80 zł Zara spodnie 59,90 zł H&M skarpetki 5 zł House slip-ony 19,90 zł Do tego dochodzą kupy w sklepach Tesco, z których nie posiadam rachunków (tam też kupiłem skarpetki ^^). Podsumowując, chociaż mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec, zimowa wyprzedaż była o niebo lepsza; w tym roku ceny nie powalały, wręcz były wygórowane, jestem zszokowany, że tyle wydałem na samych wyprzedażach (nie liczę tu ubrań po cenach regularnych). Ale mam skarpetki! (w nie potrafiłem też wyjść ze sklepu nic nie kupując). Na szczęście w ogóle nie spotkałem kolejek przy kasach.
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
bluza sportowa 119zł
spodnie reserved 49,90zł biustonosz Oysho 24,90zł spodnie BS 199,90zł bluzeczka Pull and Bear 49,90zł apaszka H&M 10zł spodnie piżamkowe Oysho 49,90zł koszula Stradi 69,99zł pasek Stradi 14,90zł sukienka Greenpoint 69,99zł spodnie lniane C&A 79zł pasek C&A 29zł 2xt-shirt, spodenki H&M 30zł - prezent dla chrześniaka bokserka H&M 20zł 3x szorty reserved 44,70zł balerinki atmosphere 31zł - prezent od TŻ nie licze podsumowanie = 861, 08 zł +perfumy D&G Light Blue 207zł chyba troszkę przesadziłam... z zakupami... bo pominęłam zakupy z Zary :/ a tam zostawiłam z 500zł była mowa skąd mamy pieniążki na zakupy... hmmm praca w Zarze, renta, stypendium naukowe, stypendium specjalne...rodzice no i TŻ
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2009-07-27 o 14:40 |
|
|
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
po przeczytaniu wypowiedzi użytkownika Bez Szans zdałam sobie sprawę że zakupoholizm to nie tylko choroba dziewczyn
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Raczkowanie
|
A ja w sobotę kupiłam w Prima Modzie sandałki ze 169 zł na 139zł (jestem z Wrocławia, na pewno były w Renomie, na Bielanach w Magnolii i Pasażu). Ogólnie w Prima Modzie fajne przecenione buty.
A wczoraj kupiłam świetną bluzeczkę/tuniczkę bez rękawów w Wallis z 229 zł na 99 zł. Wiem, że niedługo powinna być promocja druga rzecz - 50% ale obawiałam się że nie będzie wtedy rozmiaru. Poza tym w Top Secret super przeceny, ja je śledzę przez internet. Moja ukochana bluzka przeceniona z 79,90 zł na 39,90 zł szkoda że nie ma rozmiaru bo kupiłabym drugi kolor .ps wie ktoś kiedy będzie jakaś promocja na przecenione rzeczy w Wallis?
Elsha Edytowane przez elsha71 Czas edycji: 2009-07-28 o 00:03 Powód: poprawki :) |
|
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie, czy jest już w Deichmannie ta promocja druga para butów przecenionych za pół ceny lub trzecia gratis? Podobno miała być od 17...
Czy są przecenione jakieś nowe modele oprócz tych fioletowych/beżowych z frędzlami i na obcasie?
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki widzialyscie moze te butki w galerii krakowskiej?? sa jeszcze??...... tak bardzo chcialabym je miec
( *
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooojaa... nie myślałam że mamy w Łodzi mężczyzn lubiących wyprzedaże i będących zakupoholikami ![]()
|
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1457 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
a kto wie jak wyglada na dzien dzisiejszy sytuacja w lodzi(obojetnie ktora galeria )?
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co słychać w Bershce? wróciłam z nad morza i jestem nie w temacie
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a ile się trzeba tu narobić żeby mieć wyższą średnią to masakra, prawdziwa loteria bo nikt nic nie tłumaczy i wszystko zależy czy człowiek dobrze się zrozumiał sam na zadaniu czy nie a jak nie to całe starania do Wracając do tematu, to ja już nawet nie chodzę po wyprzedażach narazie, co by mnie nie kusiło, zobaczę na pocz. sierpnia
|
|
|
#1461 |
|
Rozeznanie
|
do krakowianek:
Czy w Krakowskiej kupię bluzki z krótkim rękawkiem/T-shirty za 20 zł? I ogólnie czy jest w czym wybierać? Bo nie wiem czy mam odkładać wyjazd czy jechać "już"
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam na chwilkę w Arkadii i ZT i jeśli chcecie coś jeszcze kupić, to ostatni dzwonek!
W Zarach większość sklepu to już nowa kolekcja
|
|
#1463 |
|
żona
|
Dziewczyny sa jeszcze stroje kapielowe w sklepach??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
BAN stały
|
wczoraj byłam w madisonie, jedynie co widzialam to orsay, ale mimo obnizek cena nieadekwatna do jakosci
i kupilam sobie super marynarke (chodze w marynarkach na codzień i wiem jak ciezko kupic za niewielkie pieniadze) w reserved za 49.90 z 129 zl (zostaly same S , ale dla osob noszacych XS ), bylo tez kilka innych marynarek, ale jak juz na wieszaku jest cos pogniecione/obrane to ja dziekuje ![]() ogolnie to malo zostalo, ale i tak ciesze sie, ze cos kupilam, bo wcale nie mialam takiego zamiaru, po prostu chcialam zabic czas czekajac na seans ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- widzialam w reserved, ale nie podchodzilam nawet do nich. w triumphie taka szmira... zreszta jak zwykle (cena nieadekwatna do tego co tam smetnie wisialo na wieszakach) ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- a co do stypendiow to ja tez sie zalapalam (na medycynie) ale to tylko 50 zl... nie ma co...
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, nawet całkiem sporo widziałam wczoraj w Arkadii
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, zaczelam urlop i powinnam sie cieszyc, no niby ciesze sie
![]() jestem u rodzicow doprawdy na koncu Polski a tu widze coraz wieksze obnizki, ciekawe czy cos jeszcze zostanie jak przyjade ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w szoku jestem, a ja myślałam, że u mnie były niskie stypendia ![]() Ale co jak co u nas na to 4,25 nie było łatwo ocen nazbierać, dopiero po 4 roku dostałam stypendium. Ale przynajmniej zasady były jasne i wiedziało się za jaką średnią ile płacą ![]() Heh stare czasy A wracając do tematu - kupiłam jeszcze tuniczkę w NY za 32 zł, właściwie za namową TŻta, bo mnie namawiał na coś czerwono-białego no i klapki w Deichmanie za 69, które w ogóle nie były przecenione. Ale kupiłam bo wygodne.Nędznie w tym roku
|
||
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mnie zmartwiłaś .... jutro mam wypłate i chciałam w sobotę jechać do GB... ale chyba już nie bedzie po co
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
A moze znajdzie sie ktos, kto byl w jednej z tych galerii i mialby ochote spisac relacje z wyprzedazy?
Chodzi mi o: Gliwice - Forum Kraków - Galeria Krakowska, Kazimierz Bylabym bardzo wdzieczna Poniewaz mam daleko do wszystkich tych miejsc i jesli sie dowiem, ze nie mam za bardzo po co jechac to nie bede marnowac calego dnia i biletow ![]() Interesuja mnie glownie wyprzedaze w Zarze - duzo jest jeszcze fajnych butow? (r. 39/40) i w H&M A co do wczesniejszej dyskusji o zarobkach - w sumie tez mysle, ze to kwestia priorytetow. Choc sa na pewno wsrod wizazanek obkupujacych sie co miesiac w Zarze na kwote tysiaca zlotych osoby, ktore sa po prostu bardzo zamozne i na zadnej innej dziedzinie zycia tez oszczedzac nie musza, ale w wielu przypadkach to pewnie wlasnie sprawa tego, na co sie wydaje pieniadze. Zrobilam sobie wlasnie maly rachunek sumienia i wyszlo mi niestety, ze ja np. wielkie pieniadze wydaje na jedzenie (bardzo czesto na miescie a to kosztuje) mnostwo slodyczy, alkohol (tzn. pije malo, ale czesto bo imprezy w akademiku co chwile) i jakies wieczorne wyjscia na miasto, a w Krakowie ceny masakryczne, 2 piwka i 2 dychy nie twoje (podczas gdy u mnie 'na wsi' mozna za 3,50 browar znalezc :P) No i stwierdzam, ze zaluje, bo od mojej wielkiej milosci do jedzenia i pochlaniania smakolykow w przerazajacych ilosciach jedynie przytylam 10 kg przez rok i nabawilam sie prochnicy... A ile moglabym miec za to ciuchow na wyprzedazy! ;( ![]() Takze od dzis przerzucam sie na tryb oszczednosciowy ![]() Ach, i wybaczcie ale nie moge sie powstrzymac - argument o zarabianiu pieniedzy na sprzedazy na Allegro uzywanych ubran jest nieco zabawny Przeciez te ciuchy najpierw sie za cos kupuje, a potem dopiero sprzedaje, i wcale sie na tym nie zarabia... Wiem, bo sama troche tego probuje, no i na tym sie przeciez traci, tyle ze mniej niz gdyby ciucha wcale nie sprzedac tylko oddac do PCK. To, ze dostane 20 zl za bluze ktora mi sie juz do niczego nie przyda, nie zmienia faktu, ze kupilam ja za 80 zl. Wiec zysk jest naprawde tylko pozorny ;D Chyba, ze mowimy o jakims wiekszym interesie lub kupowaniu specjalnie w lumpkach za grosze i sprzedawaniu na All - ale jesli chodzi o pozbywanie sie wlasnych, niewiele noszonych ubran, to niestety masakrycznie traca one na wartosci i w porownaniu do ceny, ktora sie za nie placilo w sklepie, 'zarobek' jest smiesznie maly.
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-07-29 o 00:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

a rzeczy niestety bardzo poprzebierane i nawet jak coś nowego wystawią to bardzo szybko się sprzedaje 
niestety same duże rozmiary zostały 

(
*