|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
subtele tan i kolo tego Lemirko sie krec
|
|
|
|
#4622 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
albo Ivory jeszcze
|
#4623 |
|
Organizatorka
|
Cathy spodziewalas sie takich chudzielcow po tym co tu wypisują? Oraz kiedy wyjezdzasz?
|
|
|
|
#4624 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Próbki w byłym BareKiss (teraz DreamSkin; zestaw 3 sztuk) są teraz za 1 dolara australijskiego, przesyłka gratis.
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2009-08-02 o 21:29 Powód: uściślenie informacji |
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem. Tu jest nowy link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354624 A tu dodatkowe zdjęcia. Co do komórek to Sony Ericssony są dobre ale nie te z dzojstikiem na środku bo pada i szybko się psuje.Mój mąż ma Nokie n95- nie polecam a ja mam LG viviety i też nie za bardzo mi leży.Miałam kiedyś motorole i z niej byłam najbardziej zadowolona. No nie Lauressy na mnie się ważą.No ale moze jeszcze raz spróbuję. Ostatnio testuję Meow i ten najcięższę wersja mi sie zważyła w miejscu gdzie miałam twarz przypruszoną zielonym korektorem z EDM.Jutro spróbuję bez korektora. A teraz oglądam torebki.
|
|
|
|
#4626 | |
|
|
Cytat:
Ja mam Nokię N95 i ją uwielbiam, natomiast wszystkie posiadane przeze mnie lub kogokolwiek znajomego Motorole nie działały dobrze nawet godzinę i do tego serwis do
|
|
#4627 |
|
Organizatorka
|
Darianna ja minimalist z Lauraessa na upaly mam, a co do kiecki wypowiedzialam sie wczesniej, tylko dodam ze ta szarfa z tylu opada zbyt, ale moze talk do mierzenia tylko bylo
Bardzo dobra jak dla Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- mi ta N95 tez nie chodzila dobrze, za to jestem zaskoczona samsungami i przerzucam sie na tą markę, zreszta przyda mi sie telefon na dwie karty sim ![]() (3 ostatnie moje nokie byly dod d. ) |
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ja nokii również ostatnio nie polecam, zwłaszcza tych z serii N miałam n73 i teraz n95, okropnie się zawiesza, aparat się psuje.. ogólnie be.
|
#4629 |
|
|
A mi w samsungach zawsze czegoś brakuje. Niby wszystko ok, ale zawsze brakuje jakiejś funkcji, która w innych telefonach jest zupełnie oczywista
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- N73 fakt - okropny zawias, ale N95 jak ma aktualne oprogramownaie to miodzio Albo mam jakiś fajny egzemplarz Tylko klapka od baterii mi się rozwaliła
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam samsunga takiego klik i bardzo sobie chwalę. No i ruchomy piesek - śmieszny gadżet Edytowane przez Lemirka Czas edycji: 2009-08-02 o 21:51 |
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tam lubię nokie co prawda z serii N nie miałam ale wszystkie inne które miałam był ok teraz mam samsunga omnie i w sumie telefon fajny ale ekran dotykowy jest niepraktyczny pierwszy i ost raz kupiłam z ekranem dotykowym strasznie wkurzający jest
|
#4632 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będzie jeszcze jakieś spotkanie, na którym będę mogła się ciut lepiej zaprezentować i nie wyglądać najgorzej z całego towarzystwa wyjeżdzam we wtorek rano na kilka dni (jeszcze nie wiem dokładnie, na ile), ale dostęp do internetu będę miała, więc podglądać Was tu będę ![]() Daria - jeżeli chodzi o cienie, to ja bym postawiła na jakiś delikatny smoky, bo nie przepadam za fioletami przy szaro- niebieskich oczach (chyba, że fotki na NK przekłamują i masz inny kolor )Jakieś grafity z czernią i ewentualnie delikatny fioletowy akcent (kreska czy cóś). Z NYX-owego Barbadosa możesz z mixing medium spróbować zrobić kreskę na dole z 1,3 i 5 odcienia Ale to tylko moja opinia ![]() Angel - podklad nakładam na sucho i potem spryskuję hydrolatem albo stempluję zwilzonym wacikiem (ale w przypadku EGM tego nie robię, bo mi się ciasto na twarzy robi Lemirko o telefonach się nie wypowiadam, bo te, które były na spotkaniu, wiedzą, z czego korzystam
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-08-02 o 21:59 |
|
|
|
|
#4633 |
|
Rozeznanie
|
a ja muszę oczywiście ponarzekać
od kiedy ujrzałam miejsce "pracy" cathy nie mogę przeżyć, że taki matołek ze mnie ![]() Viollet87 dziekuję za podpowiedzi, tez nie lubię świecących a asusa jakoś nigdy nie brałam pod uwagę pewnie niesłusznie ale jak już wspomniałam kompletnie się nie znam na komputerach ![]() co do mojego nosa i uśmiechu to bardzo dziękuję za Wasze komentarze ale niestety jestem jedną z tych osób, które nie znoszą oglądać siebie na fotkach i zawsze znajdą powód do niezadowolenia dlatego zazwyczaj ukrywam się z drugiej strony obiektywu
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: KOSMETYKI MINERALNE - kody, promocje, kupony, przeceny, wyprzedaże, zniżki
Cytat:
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KOSMETYKI MINERALNE - kody, promocje, kupony, przeceny, wyprzedaże, zniżki
|
|
|
|
#4636 |
|
Organizatorka
|
Cathy ja jednak we wrzesniu jade.
Kupiłam sobie szpilki wysokie jak nie wiem co (ale wygodne dosc) i moja mala tez w nich dala rade hehe pierwsze zdjecie zostawiam drugie nie wiec prosze nie cytowac ![]()
Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-08-02 o 22:44 |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, jaka ona rozkoszna
wie co dobre dla kobiety.A szpilki ile mają? Bo wyglądają na wysokie ale w normie. Moje najwyższe to 12cm ![]() kolor zabójczy! |
|
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
liczę na masę fotek urocza ta druga fotka ![]() a buciki mi się bardzo podobają, choć ja przy mojej chorobie ostatnio mogę zapomnieć o wysokich butach
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Organizatorka
|
Tyle raczej nie mają
jak dla mnie to bardzo wysokie ale jak bylam w Twoim wieku hehe...dalam na chwile to zdjecie bo mnie smiesza i rozczullają takie sytuacje- male kobietki wszystko jak mamy chcą, a to wyszlo spontanicznie ze wzgledu na kolor lyknelam butki ( i cene smiesznie niską) Ja tez nie mohge Cathy biegac na codzien w takim obuwiu oraz nie wiedzialam ze cos nie tak u Cie... ![]() Jak sie spotkamy to moge opowiedizec mase ciekawych rzeczy ktorych w zadnym przewodniku sie nie znajdzie
Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-08-02 o 22:27 |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Pastereczko
buciki śliczne, modelka jeszcze bardziej fajne te dzieciaczki, moja też człapie po domu w moich butach ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- właśnie kliknęłam.. próbki podkładów lauress
|
#4642 |
|
Organizatorka
|
MamaNiny Ty masz chyba w podobnym wieku bąbelka
![]() a lauraess ma bardzo tania przesylkę więc suma summarum na jedno wychodzi |
|
|
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
I'm back
Ale się Was nanadrabiałam Szczerze zazdroszczę spotkania, piękne z Was kobiety (choć chyba "dziewczynki" byłoby bardziej odpowiednio Dominiko, Tobie się 2 z 3 nie pomyliła? ) Żałuję, że nie byłam i raczej już nie będę miała okazji w najbliższej przyszłości. I oczywiście wypalę ni z gruchy, ni z pietruchy - nie zlituje się któraś nad zamówieniem z CC? No proooszę Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-08-02 o 22:39 |
|
|
|
#4644 |
|
po prostu Łinli
|
Pastereczko, jaka słodka Twoja pociecha
buty super, uwielbiam taki kolor ja to w ogóle w wysokich butach chodzić nie umiem, wszystkie moje mają max 6 cm. Leca do mnie teraz z asosa sławne buciki za 3Ł, one mają 11,5 cm bede sie na nich uczyć chodzić w sumie nie powinnam, halluksy przeklęte ale nigdy nie chodziłam w wysokich (tak jak w sukienkach) a teraz to normalnie potrzeba bycia kobietą się we mnie budzi bo mi się chce chodzić nagle w kiecach i w obcasach obiło mi czy co?
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-02 o 22:44 |
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
moja pszczolka ma prawie 15mcy
![]() Pastereczko, pamietasz o tej czapeczce? wlasnie bardzo mila niespodzianka za 6 probek podkladow 3$ mam nadzieje, ze se polubimy z lauress.
|
#4646 |
|
Rozeznanie
|
szpilki piękne!
doszła do mnie paczuszka z EDM ukręciłam kremik nawilżający wg podstawowego przepisu - dla wprawy, ale jest za mało treściwy dla mojej skóry, za to fajni chłodzi próbowałam jak adusiadu zrobić drugi z większą ilością olejków, ale po pierwsze użyłam olejków o dziwnym zapachu i efekt końcowy był nie do zniesienia, ale też nie udało mi się go do końca rozmieszać i taki był z kropelkami i grudkami będę jeszcze próbować ale chyba później
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pastereczko, a gdzie te szpilki kupiłaś? Muszę mieć takie nawet jeśli miałabym tylko w nich do łóżka chodzić były jeszcze jakieś kolorki? |
|
|
|
|
#4649 |
|
Organizatorka
|
Darianna coś ta wstążka nie chce sie zawiązać dobrze, co ? Hmm... Może by ją krochmalem potraktować podobno trzyma wtedy bardzo dobrze
A na szyję, sugeruje massssssywny naszyjnik np. Czarny albo jakiś niebieski jak masz na sukience. Różu już dość Koperta może być niebieska Jeśli się będziesz obawiać to może być bezpiecznie stalowa lub czarna Nokia N95 proszę mi tu nie bluzgać po moim szpanerskim telefonie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie polecam Motorolli, miałam i już nigdy nie zdradzę Nokii ![]() ![]() Chyba z Dominiką się mocno w tym temacie zgadzamy ![]() ![]() Pastereczko jak ja to mówię : Niektórzy rodzą się w czepku, a niektóre rodzą się w szpilkach ![]() ![]() Ja sie do tej drugiej kategorii zaliczam i Twoja Mała Lady również ![]() ![]() Aż patrzeć jak będzie szukać płaskich butów i wróci z kolejnymi 10+ cm ![]() ![]() No a Twoje mi się bardzo podobają, kolor jest bardzo unikatowy I nie bójcie się butów na obcasie Ja dziś byłam w IKEI w 13cm No co, gdzieś w nich trzeba chodzić ![]() ![]() ![]() ![]() Lemirko Ty perwersyjny Tworze Do Łoża w butach Niektórzy to mają fetysze ![]()
Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-08-02 o 23:03 |
|
|
|
#4650 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Ja mam Nokię N95 i ją uwielbiam, natomiast wszystkie posiadane przeze mnie lub kogokolwiek znajomego Motorole nie działały dobrze nawet godzinę i do tego serwis do 

Szczerze zazdroszczę spotkania, piękne z Was kobiety (choć chyba "dziewczynki" byłoby bardziej odpowiednio
i taki był z kropelkami i grudkami