|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
Oni nie zaskakuja aluzji, tak już ma ta rasa
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
napisalam dzis 8 stron pracy i mam juz 66 ![]() a teraz ide pobiegac i na skakance poskakac troche - musze zrzucic 2 cm z brzucha
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Claris - się z tym libido zastanawiam, czy my tego samego chłopa nie mamy
na niego działa nawet jakiś bardziej namiętny pocałunek ![]() W ogóle widziałam parę chwil temu, jak facet u nas w mieście potrącił kobietę, akurat jechałam na cmentarz. I mi tak strasznie dziwnie, teraz przejeżdżałam tamtędy, żeby zobaczyć z drugiej strony, czy bardzo źle. Kobieta już była w szpitalu, na ulicy odrobina krwi i policja robiła pomiary. Ale świadomość tego, że słyszałam jego hamowanie, ten huk i zaraz potem widziałam gościa nad nią jak dzwonił po karetkę... i byłabym się zatrzymała, ale już 3 inne samochody stały, a uznałam, że na nic się nie przydam i gapiów tam nie potrzebują.
|
|
#694 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wkoncu TZ tez mogl ogarnac hatke![]() nadopiekunczosc to malo powiedziane ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
oblukalam was wszystkie i zgadzam sie same laseczki tu
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
6paula9, mam bokserke
|
|
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie słyszałyście o tym wypadku, to było coś strasznego Widok i ten huk do zapamiętania na całe życie i ta świadomość, że właśnie teraz zginęli ludzie. Jeden z tych pilotów miał odejść na emeryturę, podobno przed występem powiedział - "To mój ostatni lot."edit: http://www.youtube.com/watch?v=D4wpG...eature=related
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-08-04 o 22:06 |
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, masz jakiś polot pisarski ogromny
Gratulacje!Justynko... Paula - nie kadź Ale tak wyszło, że poczułam iż lepiej teraz...A on wreszcie doszedł to prawidłowej interpretacji. Trochę mu zajęło Ale najważniejszy efekt
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-08-04 o 22:40 |
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś kupić sobie butki. Nachodziłam się za nimi, aż mój biedny TŻ wymiękał. W końcu wybrałam czerwone szpilki
![]() Claris, bardzo ładna fryzurka, a jaką karnację masz ładną, taką ciemniejszą I oczka ciemne z jasnymi włosami tak oryginalnie wyglądają Bardzo ładna jesteś i dziwię się, że Twój TŻ mając Ciebie ogląda się za innymi.A ja się żegnam z Wami. Jadę jutro z TŻtem na te Węgry Przystopujcie trochę z pisaniem Tak bym chciała żeby mi się oświadczył nad Balatonem... Ech... nie sądzę, że się to ziści...
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, ja nie umiem się utrzymać na takich butach Co do oświadczyn...
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja udanego wypoczynku
wróć nam tu cała i zdrowa i opalona ![]() Claris, ja też chce zdjęcia
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - widzę, że przyjęłaś moje zaproszenie
![]() co do wypadków, to jesteśmy totalnie bezsilni.... to jest chyba w tym wszystkim najgorsze Właśnie sie zastanawiam czy nie porozmawiać z TZtem na temat mojego bliskiego kolegi. Męczy mnie strasznie, jak tylko się pojawię jako dostępna lub "zaraz wracam" na gg to od razu pisze. Kiedy mu odpisuję, że jestem w pracy i nie moge rozmawiać, bo mam dużo do zrobienia, to zaczyna gadkę, jak on lubi takie niedostępne i wyrachowane kobiety. A ma dziewczynę ponad 4 lata.. Często mi się zwierzał z problemow w związku, zawsze strałam się stawać po stronie jego dziewczyny. On np. pisał, że nie wie, czy to jest TO, ale gdyby był ze mną, to by wiedział na 100% i już dawno byłabym jego żoną. Bo chociaż jego M. oczekuje jakiegoś kroku z jego strony, to jmu jest wygodnie w domu i nie ma ochoty zmieniać całego życia tylko dlatego, że ona czuje się już dorosła (jest starsza, ma 26 lat).... Ehh TŻ przyszedł, zmykam. |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi wizaż dziś szwankuje, nie wiem jak wam..;/
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
dubel.
carmelowa- stosunkowo udanego wieczoru
Edytowane przez Choji Czas edycji: 2009-08-04 o 22:45 |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Choji mnie również coś szwankuje z tym database error
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nie
![]() chce zjeść coś z kfc
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wykonczona... musze pilnowac psiaka :/
i wogole jakas placzliwa jestem, ah te uroki przed okresowe... |
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i niech ziści!![]() Claris, justyna to ja wam zazdroszczę libido Waszych Tztów. U mnie jest na odwrót, ja mam większy temperament od Tżta ![]() Wróciłam z pracy znów tak późno. Powiem Wam ze coraz lepiej sie tam czuję ![]() Myślimy o Szklarskiej Porębie na ten weekend Któraś z Was może polecić jakiś ośrodek??
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja, udanego wyjazdu i spełnienia TEGO marzenia
![]() Przeglądam początki naszego wątku i natknęłam się na to: http://sympatia.onet.pl/9023,2612,15...,artykuly. html - do poczytania dla TŻ-tów
|
#710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tyle błądziliśmy po tym Śląsku, że masakra
Cytat:
A kiedy nam pokażesz jakieś swoje zdjęcie hę? Ani na nk nam nie dajesz, ani nic, pokaz się też Cytat:
![]() 6paula9 wysłałam Ci zapro na nk ![]() Cytat:
Naprawde jestem bladzioch. Ale też tak myślę, że w blondzie mi najlepiej. Naturalne mam ciemny blond taki mysi, to wyglądam tak smutno. A TŻ o dziwo po ostatnich jazdach i poważnej rozmowie przestał się oglądać za innymi, mam nadzieję, że tak już zostanie, ale to jak mniemam Turcja najlepiej zweryfikuje ![]() Bawcie się dobrze!!! To poproś też ![]() Dziewczyny dajcie mi Wasze maile, jak inaczej mam wysłać Wam to zdjęcie ![]() Cytat:
Proszę http://www.szarotka.friko.pl/#15 jeśli szklarska to tylko tam Ceny są przystępne, do centrum idzie się ok. 20 minut, ale droga jest przyjemna. Daj znać co wybraliście
|
||||
|
|
|
#711 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mialam jechac na nastepny dzien na druga czesc air show ale odwolali z powodu tego wypadku a jak zobaczylam filmik to mnie zatkalo straszna tragedia![]() a w tym roku wybierasz sie??? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Milego wypoczynku i kciukam wiadomo za co ![]() witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() bardzo lubie blondynki o ciemnych oczach ja mam naturalny platynowy blond ktory mimo farbowania na ciemno nie sciemnial i niebiesko-szare oczy
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() ja się trochę denerwuję- dziś mają być wyniki rekrutacji a jeszcze nic nie ma. i mnie stres zaczyna łapać ;/ |
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Claris czy też mogę zobaczyć zdjęcie?Jak tak,to wyślę Ci adres na PW. Ech kochane...miałam wczoraj wypadek.Jechałam audi mojego TŻta i babka mi wyjechała,wymusiła pierwszeństwo.Dobrze,że to był moment jak już zwalniałam,bo jakbym wtedy dalej jechała tak szybko jak wcześniej to nie wiem... Audi ma skasowany cały bok z przodu po mojej stronie,straty podobno na około 4 tys... Dobrze,że nic pod maską sie nie stało (tak to póki co wygląda). Babeczka ma mniejsze straty w jakimś swoim starym Fordzie. Ogólnie nic nam się nie stało,ale byłam w ciężkim szoku,długo w ogóle się nie odzywałam to okropne widzieć inny samochód jak uderza obok mnie dalej mi się chce płakać.A Baba dziwnie się zachowywała. Na początku się przyznawała,że jej wina,a potem cos zaczęła kręcić. Przyjechał jej mąż i syn to zaczęli nam wmawiać,że to nasza wina,a to my byliśmy na pierwszeństwie a ona się włączała do ruchu ( co zrobiła bardzo głupio bo z drogi skrętu w lewo zrobiła sobie włączającą do ruchu,ciągle miała kierunek w lewo a w ostatniej chwili dała w prawo, ja trąbiłam,ale ona podobno nic nie widziała ani nie słyszała). No to wezwaliśmy Policję i oczywiście orzekli,że to jej wina. Kazali nam dmuchać w Alkomat- mój pierwszy raz- mi wyszło 0. Ona podobno odmówiła dmuchania. Nie zdziwiłabym się,jeśli była wypita.Ale miałam straszne przeżycia. Potem jeszcze byliśmy w szpitalu.
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przez takie jak ona jest powiedzenie "jezdzi jak baba" ale ja wyznaje podzial na "baby" i "kobiety" za kolkiem i to byla "baba" cale szczescie ze nic wam sie nie stalo nie przejmuj sie skoro to nie Twoja winamoj TZ tez ma audice jego oczko w glowie i mam takiego stresa jak nim jezdze ze szok nawet jak jade jego Mamy samochodem takiego niemam a ostatnio moja Mama jechala jego audi prawie 4km na recznym i troche sie zakopcilo ale na szczescie TZ zawalu nie dostal smial sie niby
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
O Boże. Stało się to czego bałam się najbardziej. Mój TŻ przeczytał to forum,zadzwonił do mnie i mi o tym powiedzial. O Boże co robić....
![]() O boze , o boże o boże
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2009-08-05 o 09:19 |
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że nie mogę go wysłać TŻtowi...A tak przy okazji, czy wy kiedykolwiek zapytałyście swoich facetów KIEDY ? Kiedy ślub? Kiedy zaręczyny? itp.Albo sugerowałyście, że już najwyższy czas? Ale szczerze.... |
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też kocha to auto. Ale zachował się bardzo dobrze. Płakałam a on mnie pocieszał,że to tylko auto,że dobrze,że nam się nic poważnego nie stało,że ja dobrze jeżdżę i to wina tej babki. Ciągle mnie przytulał i pocieszał. Nawet jak mnie Policjanci zawołali to chciał przy mnie być,żeby mi było raźniej,ale dałam radę sama. A Ci Policjanci byli bardzo mili![]() Potem w szpitalu spotkałam mojego byłego" adoratora "( jest ratownikiem medycznym) i nas zaprowadził na tomografię i dzwonił do kolegi Policjanta po informacje o tej babce, a potem do jakiegoś adwokata odnośnie tego,czy przysługuje nam Fundusz Gwarancyjny. I powiedział do tego adwokata,że my już jesteśmy prawie jak małżeństwo. A mój M. jak byliśmy sami mi powiedział,że bardzo by chciał,żebyśmy już byli małżeństwem ( wiem,że ogranicza Nas tylko kasa ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- I co powiedział?
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie masz strasznego stresa i wyrzuty sumienia Ale przynajmniej to nie Twoja wina. Za naprawę Tżtowi zwrócą z ubezpieczenia tej głupiej baby :/ Także o to się nie martw. Mam tylko nadzieję, że nie będziesz miała oporów przed jazdą samochodem. o matko! co Ci powiedział ? AAAAAAAAAA!!!!!! |
||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ci powiedzial?to zle ze przeczytal?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

- musze zrzucic 2 cm z brzucha
na niego działa nawet jakiś bardziej namiętny pocałunek 
i byłabym się zatrzymała, ale już 3 inne samochody stały, a uznałam, że na nic się nie przydam i gapiów tam nie potrzebują.

Ale najważniejszy efekt
Podziwiam, ja nie umiem się utrzymać na takich butach

Katowice to obok mnie